2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
İyi akşamlar, keyifler nasıl? Bu hafta göbeğim çok gerildi, göbek deliği kayboldu ve içi morardı Tırnaklarım, saç-tüy çok hızlı uzamaya başladı, evrim geçiriyorum. Epilatör ile kanka oldum

Gunaydin ki zlar.

Ben hala hissedemiyorum cok korkuyorum bisey mi oldu kuzuma

Haftaya kontrolumuz ama deli cikmam insallah

Endişelenme canım, iyidir meleğin İnşallah en kısa zamanda sen de hissedersin (ya da hissediyorsun ama ayırt edemiyorsun, bilemiyorum):107:

meraba kızlar bende cinsiyetini yeni öğrendi.minik bir kız daha geliyor.inşallah
allah herkeze sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..........

Gözünüz aydın, hayırlı olsun arkadaşlar. Maşallah meleklerinize, sağlıkla gelsinler inşallah

canım aldım artık 3 tane dıgerlerıde 3-6 ay aldım ama hep buyuk geliyor 3 aylık almayın yenı doğandan alıp demıstı mıllet bende cok araştırdım ama neysee artık kısmetımıze )

Kızlar pazar günü düğünümüz var bugün ablamla alışverişe çıktık...
Çok güzel bir kombin yaptım, kalem etekle.
Ama şimdi stresli bir şekilde bekliyorum..:18:
Eşim hep laf yapıyor özellikle popom çıkınca
Bol ve çok salaş elbise giymeyide ben sevmiyorum...
Yani düğüne gidince de az otursun elbise demi..
Gelmesine bir kaç saat var, yine ne diyecek kim bilir

maşallah çıkmış senınkı yukarı banada asagıda dedı 20 gun once ..pazartesı tekrar gıdıcem umarım cıkmıstır benımkıde yerıne

oh rahatsın canım sen ben bir türlü karar veremedim ne zaman alıcağıma

canım odayı ayarlamaya başla sen şimdiden önce odaya bak bi eğer boya yada duvar kağıdı yaptıracaksan yaptır sonra perdeye bak sonra halı falan sonrada mobilya derken bakmışsınki doğumun gelmiş bile şimdiden mobilyaya falan bakmaya başla ancak beğenirsin çünkü o kadar güzel şeyler varki bebişler için beğenmen bile zaten bi kaç ayını alacak zaten

maşallah çıkmış senınkı yukarı banada asagıda dedı 20 gun once ..pazartesı tekrar gıdıcem umarım cıkmıstır benımkıde yerıne

Tamamen değil ama biraz çıkmış yukarıya dedi umut ediyor insan...28. Haftalarda bile çıkanlar olmuş forumlarda okumuştum ..iyi düşün canım inş çıkar yukarıya iyi haberlerini alırız senin de

çoktan bakmaya başladım ama ne zormuş hepsi çok güzel renge karar versem modele veremiyorum ama çok güzel heycanlar bunlar

18. haftada tekrar hayatıma hoş geldin mide bulantılarım :) 2haftadır beni terkeden mide bulantılarım bana geri döndü :)

18. haftada tekrar hayatıma hoş geldin mide bulantılarım :) 2haftadır beni terkeden mide bulantılarım bana geri döndü :)

Bende de aynisi olmustu.. 2 hafta cok iyiydim sonra eskisinden siddetli bi sekilde geri geldi.. ama merak etme son tur bu sanirim:) yvas yavas azalip tamamen gidiyo...

Günaydın, keyifli hafta sonları:119:

Uykumu alamadım hiç; benim miniğin oyun saati benim uyku saatime denk geliyor anlaşılan, poposu başı ayrı oynuyor sabaha kadar:118: Sizlerde durumlar nasıl?

Merhaba kizlar, gruptan bir cok
Arkadasla facebook taki grupta daha rahat mesajlasiyoruz. Orada gizli grup oldugu icin yazdiklarimizi ve paylastiklarimizi baskalari gormuyor. Belki katilmak isteyen baska arkadaslarimizda olabilir o yuzden haber vereyim
Dedim. Bu arada biz onumuzdeki haftaki randevumuzu bu haftaya aldik. Buyuk ihtimalle bu gun cinsiyet ogrenecegiz :)

slm kızlar bebişlerinizin odasını nezaman almayı düşünüyosunuz?

Canım ben cok istiyordum odamın biri bos ama şimdi alsak dogum izniden sonra ücretsiz izni kullanıcam sıkışırız bebekde kücük daha odayı anlamaz en iyisi ise geri baslayıncamı alsam Sizler nasıl düsünüyorsunuz bende merak ediyorum

Ben bulamıyorum face de

Bi on dakikaligina acik yapsaniz grubu hepimiz girseek sonra tekrar gizleseniz nsil olur.. ozel mesaj atamiyorum burdan da adimi paylasmak istemiyorum

Ben bulamıyorum face de

Bi on dakikaligina acik yapsaniz grubu hepimiz girseek sonra tekrar gizleseniz nsil olur.. ozel mesaj atamiyorum burdan da adimi paylasmak istemiyorum

Grup gizli facebook adreslerinizi bana mail atarsaniz bende yoneticilere atip eklettiririm sizi. Fotograf ekledigimiz icinde grubu acmak pek olmuyor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…