2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhabalar kızlar,

Artık yavaştan yavaştan detaylı ultrason hikayeleri başlamış bakıyorum Darısı biz küçüklerin başına diyelim.Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız inşallah.

selam kızlar yeni girebildim bugun misafirlerim vardı yeni gittiler bende bi bakayım dedim bugun benim bebiş korktu galiba gürültülüydü

biraz hiç oynamadı çok merak ettim yavrum sessizliğe alışmış ortam sessizleşince pıtlattı bi tane o kadar çok sevindimki anlatamam :) artık

anlaşılan niye oynamıyor diye telaşlanmaya başlıcaz

Son düzenleme:

Tavsiyede bulunayım büyüyen besikler .sonradan kötü duruyor yanlarında vida delikleri oluyor hic gerek yok üç aydına kadar buxim kizlar bizim odada yattılar sonrada direk genç odada aldık kapanan besikler var ya portatif yeterli bence hem o kadar çok sizi ihtiyacı oluyorki yanınızda olması size kolaylık

Selam kızlar nasılsınız?
Keyifler yerinde mi?
Artık havalar çok soğumaya başladı dikkat edin sizlerde kendinize hastalanmayın...
Ben şükür atlattım =)

Çok sevindim çabuk toparlanmana, geçmiş olsun yeniden. Aman dikkat et kendine de yinelemesin. Ben memlekete kış gelmedi sanıyordum, meğer ben yanıyormuşum. Fena da olmadı, bahar gibi geçiyor bu kış bana

Ne guzel canim yaaa..masallah size.
Bende bugunde bisey yok.artik telas oluyorum cok.
Bir hafta kaldi randevuya.

Telaş yapma gülüm, meleğinin çok iyi olduğuna eminim. İnşallah randevudan önce başlarsın hissetmeye de kaygıların son bulur:107:

Ben de çilekten 0-3 yaş beğenmiştim (cotton ya da safari), deneyimli arkadaşlar-akrabalar hiç uğraşma doğrudan 3-7 yaparsın bebek senden ayrılıp odasında kalmaz diyorlar. Kararsız kaldım

Çok sevindim çabuk toparlanmana, geçmiş olsun yeniden. Aman dikkat et kendine de yinelemesin. Ben memlekete kış gelmedi sanıyordum, meğer ben yanıyormuşum. Fena da olmadı, bahar gibi geçiyor bu kış bana

Çok sağol cancazım
Ee ne demişler 'Mutluluk İçimizde' =)
Mucizelerimiz içimizi ısıtıyor.
Sen yinede dikkat et olur mu, hasta olmamak için...

Bu arad ben hep rüyamda erkek çocuk görüyorum ne hikmetse =)
Eski bir komşumun 6 tane bebek doğurduğunu gördüm...
Çocuklardan birini ben emzirdim
Ne kadar enteresanlık varsa bende toplanmış maşallah =)

Merhaba teyzelerimiz, biz geldik detaylı incelenip.
İç organlarımıza bakıldı. Kol bacak ve kafa kemiklerimiz ölçüldü. Parmaklarımıza bakıldı topiş ayaklarımızın.
HIÇKIRIYORUZZZZ.
Ama ben bugun çok yoruldum, artık ağırlık ve baskı hissediyorum ve çok zorlandım. Bi dahaki detaylımız 26 hafta bitinceymiş, onun randevusu verildi.
Doya doya gördüm oğluşumu bugun, yarın yine mi gitsem acaba? biz daha hiçbir hazırlığa başlamadık. Bugün yün aldım, ilk eşyasını ben yapcam, polar battaniye örecem kuzucuğuma

hoşgeldin canım maşallah bebişe bende hiçbir hazırlığa başlamadım aceleye gerek yok daha zmanı var alırsın ben örgüden hiç anlamıyorum bizim bebişe ananesi örüyor hatta daha hamile değildim annem 1 torba örmüş bizde salı günü doktora gidicez ama detaylı için henüz randevu almadım bu hastanede olmuyorsa görüntüleme merkezinden randevu alıcam detaylının çekimi ne kadar sürüyor? bebğin yüzü belli oluyormu merak ediyorum acaba banamı benziyor babasınamı

Ben de düz örgü biliyorum sadece ama yün polar olduğu için model istemiyo.
Bizimki uyanık ve kıpır kıpır olduğu için oyalanmadı çok. Buna rağmen yaklaşık 40 dk falan sürdü. Yüzünü gördük, ama Dr çok şanslısın dedi, normalde bu hafta erken daha net çıkmaz pek ama oğlun çok fotojenik dedi.
Ama ben benzetme konusunda özürlüyüm, normalde büyük çocukları bile benzetemem, görüntüden hiç çıkaramadım:) bana benzesiinnnn

Cuma gittik bebişimizi görmeye maşallah herşey yerinde erkek olduğu kesinleşti gittim hemen ilk hediyesini aldım bebeğime hep küçük de olsa bişy almak istiodum örgü ören arkadaşları tebrik ediyorum bende beceriden eser yok şişlere ilmik atmayı bile bilmiom) ama arkadaşım başladı bana bi tane battaniye birde kv örüo saolsunlar)
Cuma eve geldim mutlu mutlu internette dolanıyorum kadrolar açıklanmış sonunda büyük ihtimal atanıyorum Pazartesi başlıo tercihler ay sonu sonuçlar belli olur düşündükçe hala gözlerim doluyo inanamıyorum çok emek vermiştim çocuk nasibiyle gelir demişlerdi de çok itibar etmezdim ama kuzum bana şimdiden şans getirdi ) darısı iş beklerin başına)

evet cnm başladı kıpırdanmalara:) sabahları daha çok sırt üstü yattığımda hissediyorum. baya bi tekmeliyo benimki:)

Günaydın, keyifli pazarlar Dün alış-veriş yaptım biraz; hamileler için eşofman, göğüs ucu kremi ve birkaç haftadır istediğim kitapları aldım. Bunlardan ilki ebe-hemşire Pam England'ın İçgüdüsel Doğum" adlı kitabı. Yazar kitabına "kadınlar doğuma kalpleri ve ruhları ile hazırlanmalı, beyinleri ile değil" diyerek başlıyor ve doğumun içgüdüsel bir hazırlık gerektirdiğini çok hoş bir dille anlatıyor. Diğer kitaplar benim gibi bebek bakımından bihaber olanlar için kılavuz niteliğinde; Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler (Tracy Hogg&Melinda Blau) ve Erkek Bebek Bakımı, sahibinden kullanma kılavuzu (Theresa Foy DiGerenimo) kızlar için olan versiyonu da mevcut)

Merhaba teyzelerimiz, biz geldik detaylı incelenip.
İç organlarımıza bakıldı. Kol bacak ve kafa kemiklerimiz ölçüldü. Parmaklarımıza bakıldı topiş ayaklarımızın.
HIÇKIRIYORUZZZZ

Gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Maşallah meleğine

Gözün aydın canım, hoş gelsin paşan Atamana çok sevindim, maşallah meleğin kısmetiyle geliyor. Darısı benim de başıma:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…