canım en iyisi bi müddet yanında olması bende küçük bi elektrikli beşik alıcam odama koyucam sonra kendi odasına geçince yatağında yatar diye düşünüyorum zaten büyüyen beşikten alıcam oda küçük gelirse beyaz baza alırım diye düşündüm
Selam kızlar nasılsınız?
Keyifler yerinde mi?
Artık havalar çok soğumaya başladı dikkat edin sizlerde kendinize hastalanmayın...
Ben şükür atlattım =)
Ne guzel canim yaaa..masallah size.
Bende bugunde bisey yok.artik telas oluyorum cok.
Bir hafta kaldi randevuya.
Tavsiyede bulunayım büyüyen besikler .sonradan kötü duruyor yanlarında vida delikleri oluyor hic gerek yok üç aydına kadar buxim kizlar bizim odada yattılar sonrada direk genç odada aldık kapanan besikler var ya portatif yeterli bence hem o kadar çok sizi ihtiyacı oluyorki yanınızda olması size kolaylık
Çok sevindim çabuk toparlanmana, geçmiş olsun yeniden. Aman dikkat et kendine de yinelemesin. Ben memlekete kış gelmedi sanıyordum, meğer ben yanıyormuşum. Fena da olmadı, bahar gibi geçiyor bu kış bana
Merhaba teyzelerimiz, biz geldik detaylı incelenip.
İç organlarımıza bakıldı. Kol bacak ve kafa kemiklerimiz ölçüldü. Parmaklarımıza bakıldı topiş ayaklarımızın.
HIÇKIRIYORUZZZZ.
Ama ben bugun çok yoruldum, artık ağırlık ve baskı hissediyorum ve çok zorlandım. Bi dahaki detaylımız 26 hafta bitinceymiş, onun randevusu verildi.
Doya doya gördüm oğluşumu bugun, yarın yine mi gitsem acaba?biz daha hiçbir hazırlığa başlamadık. Bugün yün aldım, ilk eşyasını ben yapcam, polar battaniye örecem kuzucuğuma
hoşgeldin canım maşallah bebişe bende hiçbir hazırlığa başlamadım aceleye gerek yok daha zmanı var alırsın ben örgüden hiç anlamıyorum bizim bebişe ananesi örüyor hatta daha hamile değildim annem 1 torba örmüşbizde salı günü doktora gidicez ama detaylı için henüz randevu almadım bu hastanede olmuyorsa görüntüleme merkezinden randevu alıcam detaylının çekimi ne kadar sürüyor? bebğin yüzü belli oluyormu merak ediyorum acaba banamı benziyor babasınamı
Grup gizli facebook adreslerinizi bana mail atarsaniz bende yoneticilere atip eklettiririm sizi. Fotograf ekledigimiz icinde grubu acmak pek olmuyor canim.
Ne guzel canim yaaa..masallah size.
Bende bugunde bisey yok.artik telas oluyorum cok.
Bir hafta kaldi randevuya.
bende 2 haftada bir kontrol oluyorum ben aynıyım canım biraz sancım var dünden beri inşalah o da geçecek bebiş hareket edince çok mutlu oluyorum onun iyi olduğunu hissediyorum senin bebişde harekete başladımı?
Ben radyologa sormuştum 12. haftada gittiğimde. Size yine gelecekmiyim diye. 20. Ve 24. Haftalarda geleceksin, drun seni yönlendirecek merak etme demişti. Bu hafta gidiyorum ben
Aysunayy sana özel mesaj attım geldi mi?
ayse arkadaşa tekrar mesaj attım mailini ekleyecek cnm.
ilk yazdığında söyledim ama bi yanlışlık oldu sanırım..
Merhaba teyzelerimiz, biz geldik detaylı incelenip.
İç organlarımıza bakıldı. Kol bacak ve kafa kemiklerimiz ölçüldü. Parmaklarımıza bakıldı topiş ayaklarımızın.
HIÇKIRIYORUZZZZ
Cuma gittik bebişimizi görmeye maşallah herşey yerinde erkek olduğu kesinleşti gittim hemen ilk hediyesini aldım bebeğime hep küçük de olsa bişy almak istiodum örgü ören arkadaşları tebrik ediyorum bende beceriden eser yok şişlere ilmik atmayı bile bilmiom) ama arkadaşım başladı bana bi tane battaniye birde kv örüo saolsunlar )
Cuma eve geldim mutlu mutlu internette dolanıyorum kadrolar açıklanmış sonunda büyük ihtimal atanıyorum Pazartesi başlıo tercihler ay sonu sonuçlar belli olur düşündükçe hala gözlerim doluyo inanamıyorum çok emek vermiştim çocuk nasibiyle gelir demişlerdi de çok itibar etmezdim ama kuzum bana şimdiden şans getirdi) darısı iş beklerin başına )
davet ettim kontrol et canım..sibel04111983@hotmail.com benide eklerseniz sevinirim
tamam..Bende face grubuna üye olmak istiyorum ama özel mesaj gönderemiyorum nasıl yapabiliriz acaba