2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
biz geldik çok şükür kızım çok iyi (çok yaramaz olmuş ama ) herşeyi gayet iyi kilosu boyu suyu haftası haftasına gidiyoruz:KK16::KK16: minnacık burnunu ağzını gördüm ama hiç uslu durmadı hep kıpır kıpırdı tekmeleyip duruyodu :KK9::KK9::KK9: tek sıkıntımız bize renkli resmimizi vermediler:KK14::KK43: ay kızım iyi olsun da önemli değil renkli çıktı ben gördüm ya yaramazımı o yeter

gözün aydın canım masallah bebişe zaten söylüyordun sürekli tekmeliyor diye ordada rahat durmamış cimcime :)

ben bı kac gundurr alışveriş sitelerini geziyorum...carter s mathercare urunlerıne bayılıyorum ama mathercare ınternet satısı yook bazen bı sıteye gelıor seçenek cok az oluyor ...bugun bı kac tulum ve pıjama aldım mammaramma dıye bı markadan gelınce bakıcam artık nasıl çıkacak bıde karar vermemıstım 0 ay aldım dıger aldıklarım 3-6 aylık dıye

0 ay alma derim ben ilk hamileligimde almistim ama o zaman internet alışverişi yoktu mağazadan almıştım ve hiçbirini kullanamadim geride almadilar 3kilo 300 gr dogan oğluma 0 aylik tulumlar olmamisti.alttan kasıp bacaklarını hep kivimak durumunda birakmisti.bide hemen kilo aliyor ve çok çabuk buyuyorlar ilk 3 ayda.ona gore degerlendir canim..

biz geldik çok şükür kızım çok iyi (çok yaramaz olmuş ama ) herşeyi gayet iyi kilosu boyu suyu haftası haftasına gidiyoruz:KK16::KK16: minnacık burnunu ağzını gördüm ama hiç uslu durmadı hep kıpır kıpırdı tekmeleyip duruyodu :KK9::KK9::KK9: tek sıkıntımız bize renkli resmimizi vermediler:KK14::KK43: ay kızım iyi olsun da önemli değil renkli çıktı ben gördüm ya yaramazımı o yeter

Maşallah :nazar: ne güzel darısı biz basımıza

meraba kızlar bende cinsiyetini yeni öğrendi.minik bir kız daha geliyor.inşallah
allah herkeze sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..........

Hayılı olsun canım :KK16: Sagıklı sıhatlı kucagına almayı nasip etsin

arkadaşllar ben hala bebek hareketlerini hissedemiyorum

böyle sol kasığıma bişi oluyor sancı desem değil her ne ise bişi oluyor ve anında geçiyor acaba bu bebeğim mi

Canım benimde senin gibi sol kasıgımda ağrı var ve hissetmiyorum yatıp dinliyorum ama anlayamıyorum cok yoruyorumda hep uyuyormu acaba :KK1::KK1:

Sancı gibi olmuyor canım böyle seğirme gibi Mısır patlaması gibi pıt yapıyor :KK66: sırt üstü yatınca daha çok hissediliyor tatlı bi şeyler ye 1 saat snra fln uzan o zmn hissedebilirsin :KK66:

Canım bu aksamda tekrer dinleyecegim acaba bizimki haraket ediyorda :KK52: benmi anlamıyorum cok yoruluyorum hemen uyuya kalıyorum

Arkadaşlarımmm çok mutluyumm çünkü bugün oğluşumu gördümm o kadar hareketliydiki anlatamam gözlerini gördüm yaaa hemde açıktıı ikisi de..Bunların dışında sonunda aradığım doktoru buldumm çok aydınlattı eşimle beni bebeğimin herşeyini tek tek anlattı gösterdi sanki detaylı ultrason gibi :) :) Oğluşum tam ekrandan onu izlerken tekme attı annesine o anki duyguyu anlatamam..Bu mutluluklarıı Allah isteyen her kuluna yaşatsın inşaallahh :) :)

evet canım maşallah kızıma çok hareketli teyzesi:KK16::KK16: darısı en yakın zamanda sizlere de olur inş.

inşallah canım bizim bebişde bişeyler yapıyor ama seninki kadar uyuyp uyandığını anlamıyorum ama hep sağ tarafıma vuruyor solda bişey olmuyor seninde öylemi? belirli biyeremi vuruyor?

Arkadaşlarımmm çok mutluyumm çünkü bugün oğluşumu gördümm o kadar hareketliydiki anlatamam gözlerini gördüm yaaa hemde açıktıı ikisi de..Bunların dışında sonunda aradığım doktoru buldumm çok aydınlattı eşimle beni bebeğimin herşeyini tek tek anlattı gösterdi sanki detaylı ultrason gibi :) :) Oğluşum tam ekrandan onu izlerken tekme attı annesine o anki duyguyu anlatamam..Bu mutluluklarıı Allah isteyen her kuluna yaşatsın inşaallahh :) :)

gözün aydın canım iyi dr bulduysan hep ona git derim bu zamanda iyi dr bulmak gerçekten zor... çok güzel demi hissetmek insan daha çok bağlanıyor yavrusuna rabbim inşalah kucağımıza aldığımız günleride gösterir galiba artık tekme yağmuruna tutulacaz :KK1:

Mutlulugun daim olsun :)

ben bı kac gundurr alışveriş sitelerini geziyorum...carter s mathercare urunlerıne bayılıyorum ama mathercare ınternet satısı yook bazen bı sıteye gelıor seçenek cok az oluyor ...bugun bı kac tulum ve pıjama aldım mammaramma dıye bı markadan gelınce bakıcam artık nasıl çıkacak bıde karar vermemıstım 0 ay aldım dıger aldıklarım 3-6 aylık dıye
canım internet satışı var.bende beğeniyorum ürünlerini:KK34:

Mothercare - MODAGURUSU™

sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim canım bebiş nasıl neler yapıyor :)

Elini başının altına koymuş yatıyordu kuzucuğum :KK66: biraz keyifçi olacak herhalde dedi doktor :KK66: bu arada plesentamız biraz yukarıya çıkmış Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmadı şükürler olsun :KK66: Allah hepimize yardım etsin inş. Sen de bol bol dua et Yasinler okudum hep " Ya Lâtif" tesbihleri çektim şükürler olsun az da olsa umut oldu inş senin de çıkar canım

inşallah canım bizim bebişde bişeyler yapıyor ama seninki kadar uyuyp uyandığını anlamıyorum ama hep sağ tarafıma vuruyor solda bişey olmuyor seninde öylemi? belirli biyeremi vuruyor?

gözün aydın canım iyi dr bulduysan hep ona git derim bu zamanda iyi dr bulmak gerçekten zor... çok güzel demi hissetmek insan daha çok bağlanıyor yavrusuna rabbim inşalah kucağımıza aldığımız günleride gösterir galiba artık tekme yağmuruna tutulacaz :KK1:

Aynen canım iyi doktor bulması gerçekten çok zordu neyseki çok şükür sonunda buldum:))..Dediğin gibi hissetmekte ayrı bir mutlulukmuş yaa..Yeterki sağlıklı olduklarını hissedelimm dimi her gün tekmelesinler annişleriini :)))

Elini başının altına koymuş yatıyordu kuzucuğum :KK66: biraz keyifçi olacak herhalde dedi doktor :KK66: bu arada plesentamız biraz yukarıya çıkmış Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmadı şükürler olsun :KK66: Allah hepimize yardım etsin inş. Sen de bol bol dua et Yasinler okudum hep " Ya Lâtif" tesbihleri çektim şükürler olsun az da olsa umut oldu inş senin de çıkar canım

yukarıya çıkması çok güzel inşallah benimkiside çıkmaya başlar sana totalismi demişlerdi?benimki totalis çıkma ihtimali zor olan ama rabbim isterse ne olmazki... bende çok dua ediyorum ama kuran okumuyorum aslında okusam iyi olacak bakalım salı gününü iple çekiyorum

Aynen canım iyi doktor bulması gerçekten çok zordu neyseki çok şükür sonunda buldum:))..Dediğin gibi hissetmekte ayrı bir mutlulukmuş yaa..Yeterki sağlıklı olduklarını hissedelimm dimi her gün tekmelesinler annişleriini :)))

onların tekmelemesini yerim ben şimdi onların minnacık ayakları vardır :)

canım gözün aydın insan bebeği iyi olunca çok seviniyor gerçektende hep iyi haberleri gelsin inş.

ben bugünde hissedemedim..hafta c.tesi görücem inş. iyidir kuzum..

gözün aydın canım maşallah bebişine:nazar:

sağlı sollu geliyo bana yaramazım mesela dopplere girdiğimde sırt üstü yatıyodu sonucu doktor hanıma göstermek için polikilinikte beklerken bi sancı girdi sanki içeride biri çekiyo gibi kesin ya yer değiştirdi dedim yada yüzün koyu yatışa geçti dedim kendi kendime neyse sonra kendi doktorumda normal ultrasonda bakmak istedi sonra bi baktım yüzükoyun yatmış yaramazım :KK52::KK9::KK9: doktora anlattım evet dedi yüzü koyun yatmak istemiş dönerken gerilmişsin dedi :KK1::KK1:

yukarıya çıkması çok güzel inşallah benimkiside çıkmaya başlar sana totalismi demişlerdi?benimki totalis çıkma ihtimali zor olan ama rabbim isterse ne olmazki... bende çok dua ediyorum ama kuran okumuyorum aslında okusam iyi olacak bakalım salı gününü iple çekiyorum

onların tekmelemesini yerim ben şimdi onların minnacık ayakları vardır :)

Canım doktor plesentamız rahim ağzına oturuyor ve kapatıyor demişti bana sanırım totalis demek oluyor ... Allah'a güç bir şey yok canım bende hep öyle dua ettim doktor ne dediyse yaptım normal wc ye gitme çömelme vb seyler söyledi harfiyen uydum duamı da ettim Rabbim boş çevirmedi :nazar: inş senin de düzelecek canım duanı et gönlünü ferah tut iyi haberlerini alalım inş :KK66:

Çok sevindim canım Allah daim etsin sevincinizi inş :nazar: uyanıkken görmeniz çok güzel denk gelmiş maşallah kuzucuğaaaa :KK66:

selam kızlar benimde bugün doktor kontrolüm vardı bebişim 238 gr ve 21 cm olmuş yüzüstü yatıyodu yüzünü göstermedi bize paşa :)) ben çok fazla giremiyorum işten geliyorum yorgun yazılanları göz gezdirip çıkıyorum inşallah bütün annişler ve bebişleri iyidir.

X