Mail adresiniz o zaman?
Pardon mail degil ozel mesaj :)))
Pardon mail degil ozel mesaj :)))
Bende size özelden Msj attımkatılmak için
Iste demin onu dedim yaa ozel mesaj atamiyorum yeni uye oldugum icin
Selam kızlar nasılsınız?
Keyifler yerinde mi?
Artık havalar çok soğumaya başladı dikkat edin sizlerde kendinize hastalanmayın...
Ben şükür atlattım =)
Günaydın, keyifli hafta sonları:119:
Uykumu alamadım hiç; benim miniğin oyun saati benim uyku saatime denk geliyor anlaşılan, poposu başı ayrı oynuyor sabaha kadar:118: Sizlerde durumlar nasıl?
Çok gecmiş olsun canım
ben hasta olmadım ama cok halsizim bitkinim üsütüyorum ondanmı acaba işyerimizde ısıtıcı yok birtek benim ufak hava üfüren ufom var
Bu kız bana zor gececek
Sıcacık bir işyerinde calısmayı okadar cok isterdimki anlatamam
Canım ben cok istiyordum odamın biri bos ama şimdi alsak dogum izniden sonra ücretsiz izni kullanıcam sıkışırız bebekde kücük daha odayı anlamaz en iyisi ise geri baslayıncamı alsam Sizler nasıl düsünüyorsunuz bende merak ediyorum
Çok sağol canım..
Aman dikkat et kendine, kalın şeyler giyin, sıcak şeyler iç...
bende almasam diye düşündüm ama şimdi almazsak hiç alamyız aman biraz daha büyüsün genç odası alırız falan filan derken kalır en iyisi bu heyecanla almak ben büyüyen beşikli oda takımı alıcam bide beyaz almayı düşünüyorum büyüyüünce sıkılmasın renlkerden diye ama sen bilirsin tabi
Aysun babannem aradi simdi halaaa hissetmiyomusun diye. Biseyler oluyo arada ama gazmi yoksa bebekmi anlamıyorum dedim. Gaz degildir dedi. Gaz olsa sancidaa yapar sıkıştırir dedi. Sanirim biz hissediyoruz ama ayırt edemiyoruzNe guzel canim yaaa..masallah size.
Bende bugunde bisey yok.artik telas oluyorum cok.
Bir hafta kaldi randevuya.
Sağol canım hep kalın giyiniyorum nine yeleklerindenbile giyiyorum haha düsün halimi
Canım bencede beyaz daha güzel hada hos oluyor ben direk genc odası alıcam canım cocuk zaten genelde anne babayla yatıyor esim simdiden aramıza yatacak pilanlarında kücük bambu besik var bir abla vermişdi onla idare ederim sonra yatağa gecer diye düsünüyorum ama bilemiyor :44: hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
bende almasam diye düşündüm ama şimdi almazsak hiç alamyız aman biraz daha büyüsün genç odası alırız falan filan derken kalır en iyisi bu heyecanla almak ben büyüyen beşikli oda takımı alıcam bide beyaz almayı düşünüyorum büyüyüünce sıkılmasın renlkerden diye ama sen bilirsin tabi
Sağol canım hep kalın giyiniyorum nine yeleklerindenbile giyiyorum haha düsün halimi
Canım bencede beyaz daha güzel hada hos oluyor ben direk genc odası alıcam canım cocuk zaten genelde anne babayla yatıyor esim simdiden aramıza yatacak pilanlarında kücük bambu besik var bir abla vermişdi onla idare ederim sonra yatağa gecer diye düsünüyorum ama bilemiyor :44: hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
Grup gizli facebook adreslerinizi bana mail atarsaniz bende yoneticilere atip eklettiririm sizi. Fotograf ekledigimiz icinde grubu acmak pek olmuyor canim.
hanımlar anadolu yakasında bana gebelik takibi ve doğum için önerebileceğiniz biyer var mııı??
Bende bakıyorum kizlar.
Cilekten romantic genc odasi dasin begendim dolabi sifonyerini birde buyuyen besik olursa ona uygun
Birde belisten takim begendim beyaz oda.
Brde ikeaya bakcam.
Haftaya c.tesi ankarada olcaz kismetse. .bunlarin hepsine bakmak istiyorum