2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selam kızlar nasılsınız?
Keyifler yerinde mi?
Artık havalar çok soğumaya başladı dikkat edin sizlerde kendinize hastalanmayın...
Ben şükür atlattım =)

Selam kızlar nasılsınız?
Keyifler yerinde mi?
Artık havalar çok soğumaya başladı dikkat edin sizlerde kendinize hastalanmayın...
Ben şükür atlattım =)

Çok gecmiş olsun canım
ben hasta olmadım ama cok halsizim bitkinim üsütüyorum ondanmı acaba işyerimizde ısıtıcı yok birtek benim ufak hava üfüren ufom var
Bu kız bana zor gececek
Sıcacık bir işyerinde calısmayı okadar cok isterdimki anlatamam

Günaydın, keyifli hafta sonları:119:

Uykumu alamadım hiç; benim miniğin oyun saati benim uyku saatime denk geliyor anlaşılan, poposu başı ayrı oynuyor sabaha kadar:118: Sizlerde durumlar nasıl?

Ne guzel canim yaaa..masallah size.
Bende bugunde bisey yok.artik telas oluyorum cok.
Bir hafta kaldi randevuya.

Çok sağol canım..
Aman dikkat et kendine, kalın şeyler giyin, sıcak şeyler iç...

bende almasam diye düşündüm ama şimdi almazsak hiç alamyız aman biraz daha büyüsün genç odası alırız falan filan derken kalır en iyisi bu heyecanla almak ben büyüyen beşikli oda takımı alıcam bide beyaz almayı düşünüyorum büyüyüünce sıkılmasın renlkerden diye ama sen bilirsin tabi

Çok sağol canım..
Aman dikkat et kendine, kalın şeyler giyin, sıcak şeyler iç...

Sağol canım hep kalın giyiniyorum nine yeleklerinden bile giyiyorum haha düsün halimi

Canım bencede beyaz daha güzel hada hos oluyor ben direk genc odası alıcam canım cocuk zaten genelde anne babayla yatıyor esim simdiden aramıza yatacak pilanlarında kücük bambu besik var bir abla vermişdi onla idare ederim sonra yatağa gecer diye düsünüyorum ama bilemiyor :44: hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin

Ne guzel canim yaaa..masallah size.
Bende bugunde bisey yok.artik telas oluyorum cok.
Bir hafta kaldi randevuya.
Aysun babannem aradi simdi halaaa hissetmiyomusun diye. Biseyler oluyo arada ama gazmi yoksa bebekmi anlamıyorum dedim. Gaz degildir dedi. Gaz olsa sancidaa yapar sıkıştırir dedi. Sanirim biz hissediyoruz ama ayırt edemiyoruz

canım en iyisi bi müddet yanında olması bende küçük bi elektrikli beşik alıcam odama koyucam sonra kendi odasına geçince yatağında yatar diye düşünüyorum zaten büyüyen beşikten alıcam oda küçük gelirse beyaz baza alırım diye düşündüm

Bende bakıyorum kizlar.
Cilekten romantic genc odasi dasin begendim dolabi sifonyerini birde buyuyen besik olursa ona uygun
Birde belisten takim begendim beyaz oda.
Brde ikeaya bakcam.

Haftaya c.tesi ankarada olcaz kismetse. .bunlarin hepsine bakmak istiyorum

İkea yakında olsa bende bakmak isterdim
Gecen cumartesi çileğe sordum yakut modelini yatak dolap bilg masası 3100 dediler bütün parcaları alırsan 6,500 7 bin dedi örtüsü hepsi içine
Dısarda sordum 2400 -2600 dediler gene 3 parca İne göl yakın oarada uygun olurdiyorlar yolumuz düsersen bende oraya bakmak istiyorum orda ucuz olur diyorlar ama nasip oda fotorafları paylasıl maya baslasa ne güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…