biz geldik çok şükür kızım çok iyi (çok yaramaz olmuş ama ) herşeyi gayet iyi kilosu boyu suyu haftası haftasına gidiyoruzminnacık burnunu ağzını gördüm ama hiç uslu durmadı hep kıpır kıpırdı tekmeleyip duruyodu tek sıkıntımız bize renkli resmimizi vermediler ay kızım iyi olsun da önemli değil renkli çıktı ben gördüm ya yaramazımı o yeter
ben bı kac gundurr alışveriş sitelerini geziyorum...carter s mathercare urunlerıne bayılıyorum ama mathercare ınternet satısı yook bazen bı sıteye gelıor seçenek cok az oluyor ...bugun bı kac tulum ve pıjama aldım mammaramma dıye bı markadan gelınce bakıcam artık nasıl çıkacak bıde karar vermemıstım 0 ay aldım dıger aldıklarım 3-6 aylık dıye
biz geldik çok şükür kızım çok iyi (çok yaramaz olmuş ama ) herşeyi gayet iyi kilosu boyu suyu haftası haftasına gidiyoruzminnacık burnunu ağzını gördüm ama hiç uslu durmadı hep kıpır kıpırdı tekmeleyip duruyodu tek sıkıntımız bize renkli resmimizi vermediler ay kızım iyi olsun da önemli değil renkli çıktı ben gördüm ya yaramazımı o yeter
meraba kızlar bende cinsiyetini yeni öğrendi.minik bir kız daha geliyor.inşallah
allah herkeze sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..........
arkadaşllar ben hala bebek hareketlerini hissedemiyorum
böyle sol kasığıma bişi oluyor sancı desem değil her ne ise bişi oluyor ve anında geçiyor acaba bu bebeğim mi
Sancı gibi olmuyor canım böyle seğirme gibi Mısır patlaması gibi pıt yapıyorsırt üstü yatınca daha çok hissediliyor tatlı bi şeyler ye 1 saat snra fln uzan o zmn hissedebilirsin
gözün aydın canım masallah bebişe zaten söylüyordun sürekli tekmeliyor diye ordada rahat durmamış cimcime :)
evet canım maşallah kızıma çok hareketli teyzesidarısı en yakın zamanda sizlere de olur inş.
Arkadaşlarımmm çok mutluyumm çünkü bugün oğluşumu gördümm o kadar hareketliydiki anlatamam gözlerini gördüm yaaa hemde açıktıı ikisi de..Bunların dışında sonunda aradığım doktoru buldumm çok aydınlattı eşimle beni bebeğimin herşeyini tek tek anlattı gösterdi sanki detaylı ultrason gibi :) :) Oğluşum tam ekrandan onu izlerken tekme attı annesine o anki duyguyu anlatamam..Bu mutluluklarıı Allah isteyen her kuluna yaşatsın inşaallahh :) :)
Arkadaşlarımmm çok mutluyumm çünkü bugün oğluşumu gördümm o kadar hareketliydiki anlatamam gözlerini gördüm yaaa hemde açıktıı ikisi de..Bunların dışında sonunda aradığım doktoru buldumm çok aydınlattı eşimle beni bebeğimin herşeyini tek tek anlattı gösterdi sanki detaylı ultrason gibi :) :) Oğluşum tam ekrandan onu izlerken tekme attı annesine o anki duyguyu anlatamam..Bu mutluluklarıı Allah isteyen her kuluna yaşatsın inşaallahh :) :)
canım internet satışı var.bende beğeniyorum ürünleriniben bı kac gundurr alışveriş sitelerini geziyorum...carter s mathercare urunlerıne bayılıyorum ama mathercare ınternet satısı yook bazen bı sıteye gelıor seçenek cok az oluyor ...bugun bı kac tulum ve pıjama aldım mammaramma dıye bı markadan gelınce bakıcam artık nasıl çıkacak bıde karar vermemıstım 0 ay aldım dıger aldıklarım 3-6 aylık dıye
sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim canım bebiş nasıl neler yapıyor :)
inşallah canım bizim bebişde bişeyler yapıyor ama seninki kadar uyuyp uyandığını anlamıyorum ama hep sağ tarafıma vuruyor solda bişey olmuyor seninde öylemi? belirli biyeremi vuruyor?
gözün aydın canım iyi dr bulduysan hep ona git derim bu zamanda iyi dr bulmak gerçekten zor... çok güzel demi hissetmek insan daha çok bağlanıyor yavrusuna rabbim inşalah kucağımıza aldığımız günleride gösterir galiba artık tekme yağmuruna tutulacaz
Elini başının altına koymuş yatıyordu kuzucuğumbiraz keyifçi olacak herhalde dedi doktor bu arada plesentamız biraz yukarıya çıkmış Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmadı şükürler olsun Allah hepimize yardım etsin inş. Sen de bol bol dua et Yasinler okudum hep " Ya Lâtif" tesbihleri çektim şükürler olsun az da olsa umut oldu inş senin de çıkar canım
Aynen canım iyi doktor bulması gerçekten çok zordu neyseki çok şükür sonunda buldum:))..Dediğin gibi hissetmekte ayrı bir mutlulukmuş yaa..Yeterki sağlıklı olduklarını hissedelimm dimi her gün tekmelesinler annişleriini :)))
Elini başının altına koymuş yatıyordu kuzucuğumbiraz keyifçi olacak herhalde dedi doktor bu arada plesentamız biraz yukarıya çıkmış Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmadı şükürler olsun Allah hepimize yardım etsin inş. Sen de bol bol dua et Yasinler okudum hep " Ya Lâtif" tesbihleri çektim şükürler olsun az da olsa umut oldu inş senin de çıkar canım
gözün aydın canım maşallah bebişine
inşallah canım bizim bebişde bişeyler yapıyor ama seninki kadar uyuyp uyandığını anlamıyorum ama hep sağ tarafıma vuruyor solda bişey olmuyor seninde öylemi? belirli biyeremi vuruyor?
gözün aydın canım iyi dr bulduysan hep ona git derim bu zamanda iyi dr bulmak gerçekten zor... çok güzel demi hissetmek insan daha çok bağlanıyor yavrusuna rabbim inşalah kucağımıza aldığımız günleride gösterir galiba artık tekme yağmuruna tutulacaz
yukarıya çıkması çok güzel inşallah benimkiside çıkmaya başlar sana totalismi demişlerdi?benimki totalis çıkma ihtimali zor olan ama rabbim isterse ne olmazki... bende çok dua ediyorum ama kuran okumuyorum aslında okusam iyi olacak bakalım salı gününü iple çekiyorum
onların tekmelemesini yerim ben şimdi onların minnacık ayakları vardır :)