- 26 Temmuz 2013
- 1.263
- 104
20. haftadan sonra bakılıyor canım bende büyük ihtimalle 22 de giricem henüz randevu almadım gitiğinde doktora sor o seni yönlendirecektir
o zaman benim doktor kontrolümde 20. haftada olucam. bi dahaki sefere randevu verebilir. çarşamba günü annemlerle gidicem. o zaman ayrıntılı ultrasonu yaparlarsa eşim göremez diye düşünmüştüm. eşimin izin alması biraz zor oluyo. bi de plasenta aşağıda durumu olduğundan doktor iki haftada bir çağırıyo o yüzden merak etmiştim:) saol cnm... bu arada benim lekelenmeler geçti ve kendimi daha iyi hissediyorum. sen nasılsın???
canım bende sabahları cok zorlanıyorum birde halsizim Yoruluyorum eskiden yorulmak nedir bilmezdim ahh gençlik
Çok geçmiş olsun canım
Canım benimkindede tık yok 21 haftaya kadar normal diye korkmuyorum
Ay negüzel Hayılı haberlerle bekliyoruz bizimlede paylas kızının gülel fotolarını
inşallah canım geldiğinde haber ver güzel haberlerini bekliyoruz.
çok şükür kızım çok iyi (çok yaramaz olmuş ama ) herşeyi gayet iyi kilosu boyu suyu haftası haftasına gidiyoruzminnacık burnunu ağzını gördüm ama hiç uslu durmadı hep kıpır kıpırdı tekmeleyip duruyodu tek sıkıntımız bize renkli resmimizi vermediler ay kızım iyi olsun da önemli değil renkli çıktı ben gördüm ya yaramazımı o yeter
hayırlısı olsun canım çok sevindim bende heyecanla üçlü sonuçlarımı bekliyorum benimde inşallah iyi çıkar
çok saol canım inşallah temiz çıkar rabbim herkesin çocuğunu bağışlasın içini ferah tut canım hayırlısıyla tertemiz çıkacak meleğinin herşeyi
ateşim az var gibi yani 37yi geçmez dr aramadım numarası yok benim henüz sabit bir dr olmadı için arayacağım kimse yok zaten arasamda hastaneye gel kontrol edelim derler atak da hiçbişey yapamıyolarki bi ağrı kesici iğne vurup yollarlar sen bugun tekrar tahlil yaptıracaktın inşalah sonuçların iyi çıkar canım
Şimdi geldik canım iyi çıktı şükürler olsun ilacı yıkamak işe yaradı sanırım teşekkürler öneriler için inş senin ağrıların da geçer bir an önce Allah yardımcın olsun canım
Aynen bendw hissedemiyorum; (((((arkadaşllar ben hala bebek hareketlerini hissedemiyorum
böyle sol kasığıma bişi oluyor sancı desem değil her ne ise bişi oluyor ve anında geçiyor acaba bu bebeğim mi
buraki arkadaşlarımızın hepsi çok iyi, hepsi çok güzel mutlaka ama senin fotoğrafın bana pozitif enerji veriyor:)
arkadaşllar ben hala bebek hareketlerini hissedemiyorum
böyle sol kasığıma bişi oluyor sancı desem değil her ne ise bişi oluyor ve anında geçiyor acaba bu bebeğim mi
kızlar bu ayrıntılı ultrason kaçıncı haftalarda yapılıyo ve kaç kere yapılıyo? ben ayın 20.sinde doktora gidicem o zaman bana ayrıntılı ultrason için gün verir mi acaba?
Arkadaşlar bir internet sitesinde çok güzel kız tulumları,badileri ve elbiseleri vardı.benim oğlum olmasaydı sitedeki tümm kız kıyafettlerini alırdım çok güzeller bakmak isteyen arkadaşlar site ismi veremiyormuşuz ama siz anlarsınız U?NADO ikinci harf üçüncüyle aynı
hayır netleşmedi canım. uzasa da zaten 16 haftadan 18e çıkacak... çok da birşey yok ne yazık ki
Şimdi geldik canım iyi çıktı şükürler olsun ilacı yıkamak işe yaradı sanırım teşekkürler öneriler için inş senin ağrıların da geçer bir an önce Allah yardımcın olsun canım