- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
İyi akşamlar, keyifler nasıl? Bu hafta göbeğim çok gerildi, göbek deliği kayboldu ve içi morardı Tırnaklarım, saç-tüy çok hızlı uzamaya başladı, evrim geçiriyorum. Epilatör ile kanka oldum
Endişelenme canım, iyidir meleğin İnşallah en kısa zamanda sen de hissedersin (ya da hissediyorsun ama ayırt edemiyorsun, bilemiyorum):107:
Gözünüz aydın, hayırlı olsun arkadaşlar. Maşallah meleklerinize, sağlıkla gelsinler inşallah
Gunaydin ki zlar.
Ben hala hissedemiyorum cok korkuyorum bisey mi oldu kuzuma
Haftaya kontrolumuz ama deli cikmam insallah
Endişelenme canım, iyidir meleğin İnşallah en kısa zamanda sen de hissedersin (ya da hissediyorsun ama ayırt edemiyorsun, bilemiyorum):107:
biz geldik çok şükür kızım çok iyi (çok yaramaz olmuş ama ) herşeyi gayet iyi kilosu boyu suyu haftası haftasına gidiyoruz minnacık burnunu ağzını gördüm ama hiç uslu durmadı hep kıpır kıpırdı tekmeleyip duruyodu tek sıkıntımız bize renkli resmimizi vermediler ay kızım iyi olsun da önemli değil renkli çıktı ben gördüm ya yaramazımı o yeter
meraba kızlar bende cinsiyetini yeni öğrendi.minik bir kız daha geliyor.inşallah
allah herkeze sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..........
Arkadaşlarımmm çok mutluyumm çünkü bugün oğluşumu gördümm o kadar hareketliydiki anlatamam gözlerini gördüm yaaa hemde açıktıı ikisi de..Bunların dışında sonunda aradığım doktoru buldumm çok aydınlattı eşimle beni bebeğimin herşeyini tek tek anlattı gösterdi sanki detaylı ultrason gibi :) :) Oğluşum tam ekrandan onu izlerken tekme attı annesine o anki duyguyu anlatamam..Bu mutluluklarıı Allah isteyen her kuluna yaşatsın inşaallahh :) :)
selam kızlar benimde bugün doktor kontrolüm vardı bebişim 238 gr ve 21 cm olmuş yüzüstü yatıyodu yüzünü göstermedi bize paşa :)) ben çok fazla giremiyorum işten geliyorum yorgun yazılanları göz gezdirip çıkıyorum inşallah bütün annişler ve bebişleri iyidir.
Gözünüz aydın, hayırlı olsun arkadaşlar. Maşallah meleklerinize, sağlıkla gelsinler inşallah