2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
20. haftadan sonra bakılıyor canım bende büyük ihtimalle 22 de giricem henüz randevu almadım gitiğinde doktora sor o seni yönlendirecektir

o zaman benim doktor kontrolümde 20. haftada olucam. bi dahaki sefere randevu verebilir. çarşamba günü annemlerle gidicem. o zaman ayrıntılı ultrasonu yaparlarsa eşim göremez diye düşünmüştüm. eşimin izin alması biraz zor oluyo. bi de plasenta aşağıda durumu olduğundan doktor iki haftada bir çağırıyo o yüzden merak etmiştim:) saol cnm... bu arada benim lekelenmeler geçti ve kendimi daha iyi hissediyorum. sen nasılsın???

o zaman benim doktor kontrolümde 20. haftada olucam. bi dahaki sefere randevu verebilir. çarşamba günü annemlerle gidicem. o zaman ayrıntılı ultrasonu yaparlarsa eşim göremez diye düşünmüştüm. eşimin izin alması biraz zor oluyo. bi de plasenta aşağıda durumu olduğundan doktor iki haftada bir çağırıyo o yüzden merak etmiştim:) saol cnm... bu arada benim lekelenmeler geçti ve kendimi daha iyi hissediyorum. sen nasılsın???

bende 2 haftada bir kontrol oluyorum ben aynıyım canım biraz sancım var dünden beri inşalah o da geçecek bebiş hareket edince çok mutlu oluyorum onun iyi olduğunu hissediyorum senin bebişde harekete başladımı?

canım bende sabahları cok zorlanıyorum birde halsizim Yoruluyorum eskiden yorulmak nedir bilmezdim ahh gençlik

Çok geçmiş olsun canım

Canım benimkindede tık yok 21 haftaya kadar normal diye korkmuyorum

Ay negüzel Hayılı haberlerle bekliyoruz bizimlede paylas kızının gülel fotolarını :KK16::KK16:

biz geldik çok şükür kızım çok iyi (çok yaramaz olmuş ama ) herşeyi gayet iyi kilosu boyu suyu haftası haftasına gidiyoruz:KK16::KK16: minnacık burnunu ağzını gördüm ama hiç uslu durmadı hep kıpır kıpırdı tekmeleyip duruyodu :KK9::KK9::KK9: tek sıkıntımız bize renkli resmimizi vermediler:KK14::KK43: ay kızım iyi olsun da önemli değil renkli çıktı ben gördüm ya yaramazımı o yeter

inşallah canım geldiğinde haber ver güzel haberlerini bekliyoruz.

çok şükür kızım çok iyi (çok yaramaz olmuş ama ) herşeyi gayet iyi kilosu boyu suyu haftası haftasına gidiyoruz:KK16::KK16: minnacık burnunu ağzını gördüm ama hiç uslu durmadı hep kıpır kıpırdı tekmeleyip duruyodu :KK9::KK9::KK9: tek sıkıntımız bize renkli resmimizi vermediler:KK14::KK43: ay kızım iyi olsun da önemli değil renkli çıktı ben gördüm ya yaramazımı o yeter

meraba kızlar bende cinsiyetini yeni öğrendi.minik bir kız daha geliyor.inşallah
allah herkeze sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..........

çok şükür kızım çok iyi (çok yaramaz olmuş ama ) herşeyi gayet iyi kilosu boyu suyu haftası haftasına gidiyoruz:KK16::KK16: minnacık burnunu ağzını gördüm ama hiç uslu durmadı hep kıpır kıpırdı tekmeleyip duruyodu :KK9::KK9::KK9: tek sıkıntımız bize renkli resmimizi vermediler:KK14::KK43: ay kızım iyi olsun da önemli değil renkli çıktı ben gördüm ya yaramazımı o yeter

hayırlısı olsun canım çok sevindim bende heyecanla üçlü sonuçlarımı bekliyorum benimde inşallah iyi çıkar

arkadaşllar ben hala bebek hareketlerini hissedemiyorum

böyle sol kasığıma bişi oluyor sancı desem değil her ne ise bişi oluyor ve anında geçiyor acaba bu bebeğim mi

hayırlısı olsun canım çok sevindim bende heyecanla üçlü sonuçlarımı bekliyorum benimde inşallah iyi çıkar

çok saol canım inşallah temiz çıkar rabbim herkesin çocuğunu bağışlasın içini ferah tut canım hayırlısıyla tertemiz çıkacak meleğinin herşeyi :KK34:

buraki arkadaşlarımızın hepsi çok iyi, hepsi çok güzel mutlaka ama senin fotoğrafın bana pozitif enerji veriyor:)

ateşim az var gibi yani 37yi geçmez dr aramadım numarası yok benim henüz sabit bir dr olmadı için arayacağım kimse yok zaten arasamda hastaneye gel kontrol edelim derler atak da hiçbişey yapamıyolarki bi ağrı kesici iğne vurup yollarlar sen bugun tekrar tahlil yaptıracaktın inşalah sonuçların iyi çıkar canım

Şimdi geldik canım iyi çıktı şükürler olsun ilacı yıkamak işe yaradı sanırım teşekkürler öneriler için inş senin ağrıların da geçer bir an önce Allah yardımcın olsun canım

böyle sol kasığıma bişi oluyor sancı desem değil her ne ise bişi oluyor ve anında geçiyor acaba bu bebeğim mi
Aynen bendw hissedemiyorum; (((((

Ya kizlar demir hapı benim midemi agritiyor gibi sizlerde durum nasıl?

buraki arkadaşlarımızın hepsi çok iyi, hepsi çok güzel mutlaka ama senin fotoğrafın bana pozitif enerji veriyor:)

canım benim ya çok sevindim senin adına ne mutlu bana ozaman :KK34: tabi canım burdaki tüm arkadaşlarımız çok iyi inşallah sonsuza kadar devam eder böyle

Sancı gibi olmuyor canım böyle seğirme gibi Mısır patlaması gibi pıt yapıyor :KK66: sırt üstü yatınca daha çok hissediliyor tatlı bi şeyler ye 1 saat snra fln uzan o zmn hissedebilirsin :KK66:

kızlar bu ayrıntılı ultrason kaçıncı haftalarda yapılıyo ve kaç kere yapılıyo? ben ayın 20.sinde doktora gidicem o zaman bana ayrıntılı ultrason için gün verir mi acaba?

Ben radyologa sormuştum 12. haftada gittiğimde. Size yine gelecekmiyim diye. 20. Ve 24. Haftalarda geleceksin, drun seni yönlendirecek merak etme demişti. Bu hafta gidiyorum ben

Arkadaşlar bir internet sitesinde çok güzel kız tulumları,badileri ve elbiseleri vardı.benim oğlum olmasaydı sitedeki tümm kız kıyafettlerini alırdım çok güzeller bakmak isteyen arkadaşlar site ismi veremiyormuşuz ama siz anlarsınız U?NADO ikinci harf üçüncüyle aynı :KK34:

Arkadaşlar bir internet sitesinde çok güzel kız tulumları,badileri ve elbiseleri vardı.benim oğlum olmasaydı sitedeki tümm kız kıyafettlerini alırdım çok güzeller bakmak isteyen arkadaşlar site ismi veremiyormuşuz ama siz anlarsınız U?NADO ikinci harf üçüncüyle aynı :KK34:

ben bı kac gundurr alışveriş sitelerini geziyorum...carter s mathercare urunlerıne bayılıyorum ama mathercare ınternet satısı yook bazen bı sıteye gelıor seçenek cok az oluyor ...bugun bı kac tulum ve pıjama aldım mammaramma dıye bı markadan gelınce bakıcam artık nasıl çıkacak bıde karar vermemıstım 0 ay aldım dıger aldıklarım 3-6 aylık dıye

Şimdi geldik canım iyi çıktı şükürler olsun ilacı yıkamak işe yaradı sanırım teşekkürler öneriler için inş senin ağrıların da geçer bir an önce Allah yardımcın olsun canım

sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim canım bebiş nasıl neler yapıyor :)

X