2 haftadır bende o düğün senin bu düğün benim geziyorum. Yoruldum artık. Eşimede dedim lütfn bu haftaya bi etkinlik çıkartma yan gelip yatıcam yeter artık diye. Kuzeni gelecekti geçen hafta düğün var diye ertelemiştik. İnşallah bu hafta gelmeye kalkmazlar. Hiç misafir ağırlayacak psikolojide hissetmiyorum kendimi hele 2 çocuklu yatılı misafir hiççççç
kızlar çok şükür ayrıntılı ultrasonda herşey normal çıktı doya doya gördüm kuşumu gerçi yine özledim ama resimlerine bkıyorum hatta bir resimde gülümsedi:)300 gr olmuş boyda 22 cm çok normal dedi dr allaha bin şükürr bir sonraki randevu 7 aralık ozaman şeker ölçümleri yapılacakmış bakalım hayrlısı artık ..
Aynen bi haftasonum var ondada cumartesiyi temizlik ve yemekle geçiriyorum. Pazar kalıyo bitek. Haliyle dinlenmek istiyorum. Kurban bayramından beri bi haftasonu oturamadım yaa...Ben mümkünse önümüzdeki bir yıl misafir istemiyoum ama yapacak bir şey yok. Biz bir şey demesekte arayıp geliyoruz diyecekler. Çalışmasam sorun değil ama çalışınca zor oluyor. Dinlenmek için iki gün hafta sonu tatilim var ama onuda yine yorularak geçireceğim.
kızlar ben seyahate gitmiştim yurtdışına ordan bebeğimin hemen heen bütün ihtiyaçlarını aldım..
Kızlar doktordan geliyorum.Paşam bi yerinde durmadı maşallah.Doktor beynine organlarına vs. baktı.Herşey yolunda çok şükür. 1 hafta da önden gidiyo benim tosun.Büyük ihtimalle benim doğum martın sonunda falan olur.Doktor amcamız burnumuzu mıchael jacksona benzetti.Hakketen de birebir aynısı Kızlar bu arada doktora detaylı ultrasonu sordum.Bence gir dedi.Bikaç yer araştırdım.300 tl falan dediler.İstanbul avrupa yakasında fiyat araştıran varsa yardım edebilir mi ?
kızlar çok şükür ayrıntılı ultrasonda herşey normal çıktı doya doya gördüm kuşumu gerçi yine özledim ama resimlerine bkıyorum hatta bir resimde gülümsedi:)300 gr olmuş boyda 22 cm çok normal dedi dr allaha bin şükürr bir sonraki randevu 7 aralık ozaman şeker ölçümleri yapılacakmış bakalım hayrlısı artık ..
Aynen bi haftasonum var ondada cumartesiyi temizlik ve yemekle geçiriyorum. Pazar kalıyo bitek. Haliyle dinlenmek istiyorum. Kurban bayramından beri bi haftasonu oturamadım yaa...
Bazen düşünüyoruz eşimle biz evlenmeden önce daha çok geziyoduk birbirimize vakit ayırıyoduk diyoruz. Şimdi 1,5 senelik evliyiz. Evden gezmek için çıktığımız yok. Sürekli mecburiyetten. Hiç kendimiz için gidipte gezemiyoruz. Hele hafta içi nerdeyse birbirimizi göremiyoruz bile. O 9da geliyo işten yemeğini hazırlıyorum o yiyene kadar ben tv karşısında sızıyorum. 11-12 gibi ben uyanıyorum bakıyorum o uyumuşZaten çalışan bayanlar olduğumuz için ev, iş, yemek derken doğru düzgün evimizin tadını çıkaramıyoruz. Bende şu düğün olayı atlatılsın kimseyi kabul etmeyeceğim. Birde bu haftasonu 3 farklı yerden misafir gelmek istiyor. Hangisini kabul edeceğimi şaşırdım. Hepside pazar günü diyor. Bir yalan bulacağım artık. Anlasınlar biraz halden.
gözün aydın, iyi haberlerle gelmene çok sevindim.
ne kadar sürdü ayrıntılı ultrason? yarım saati bulduğunu hatta geçtiğini söylüyorlar, doğru mu?
Bazen düşünüyoruz eşimle biz evlenmeden önce daha çok geziyoduk birbirimize vakit ayırıyoduk diyoruz. Şimdi 1,5 senelik evliyiz. Evden gezmek için çıktığımız yok. Sürekli mecburiyetten. Hiç kendimiz için gidipte gezemiyoruz. Hele hafta içi nerdeyse birbirimizi göremiyoruz bile. O 9da geliyo işten yemeğini hazırlıyorum o yiyene kadar ben tv karşısında sızıyorum. 11-12 gibi ben uyanıyorum bakıyorum o uyumuş
Bence sen hepsine bu hafta misafirim var de
pınarcım ücreti neymiş peki?
Çok fenaymış eşinGeç geliyormuş eşin. Benim eşim devlet memuru benden önce evde oluyor. Bazen sinir oluyorumBende işim yoksa tv izlerken uyuyakalıyorum. Oda oturuyor başımda gece yarılarına kadar tv izliyor. Sonra uykusu gelince o beni kaldırıyor. Şimdi ben sütüde sevmem cevizli sucuğuda. O uykulu halimi fırsat bilip bir bardak sütle, cevizli sucuk yedirip uyutuyor. Ben anca yatak odasına gidince hatırlıyorum yediğimi içtiğimi
bende de hafifledi ama yine de arada bi artıyor
Evet canım stresli günler bende ocaktan sonra başlar sanırım =)aynen bende senın gıbı tüm topikleri gezip bilgi topluyorum eğer bundan önce düşük yapmasaydım bende aralıkta doğuracaktım kısmet değilmiş zaman su gibi akıp gidiyor aralıktan sonra bızlerdede stres başlar artık :18:
Öyle oldu sanırım tatlım =)Gecmis olsn cnm sana kesin nazar degdi sekerim
O kadar becerikli,fistik,... Konusuldun topikte
İnsan okuyunca daha çok meraklanıyor, heyecanlanıyor =)Ben çok özeniyorum onlara hemen kucağıma almak istiyorum minişimi... Ben devamlı onla konuşuyorum günümü anlatıyorum onu çok sevdiğimi vesaire :) Biraz fazla duygusal ve alınganım. Sizde de var mı böle şeyler? Bebeğimi düşünüyorum devamlı şuan kimse umrumda değil. ÇAlışmama rağmen hep o aklımda göbeğimi dinliyor eşim devamlı arada kıpırtı oluyor diyor ama tabi ben hisetmiyorum(
Az kaldı az =) 20. haftaya geldik sayılır...Evet ya bi bakmisin doguruvermisiz
İlk aylar bebek bakım telaşıyla kimse ilgilenmez diye düşünüyorum burayla =)Ben daha hamile olduğumuz öğrenmeden önce başlamıştım okumaya. Hatta geçen sene nisan annelerinde egomego diye biri vardı. Doğum yaptı bebeği durduk yre komaya girdi filan çok üzülmüştüm sonra melek olmuştu. Çooook uzun zamandır okuyorum kısacasıİnşallah bizde öyle doğum hikayelerimizle ilgili bi topik açacağız
ilk aylar soracak çok şey oluyor (en azından 2009 haziran annelerinde öyle olmuştu) gazıydı, uykusuydu, emzirmesi vs...herkes buraya yazıp birbirine yardımcı olmaya çalışır..Evet canım stresli günler bende ocaktan sonra başlar sanırım =)
Öyle oldu sanırım tatlım =)
Tersim düze döndü resmen, yatak yorgan yatıyorum...
İnsan okuyunca daha çok meraklanıyor, heyecanlanıyor =)
Benim eşimin aklına gelmiyor bu aralar bebek falan, doğsunda öyle anlarım diyor =)
Ama ultrasonda görünce ağzı kulaklarıyla buluşuyor =)
Az kaldı az =) 20. haftaya geldik sayılır...
Geride kaldı 4.5 ay bile...
İlk aylar bebek bakım telaşıyla kimse ilgilenmez diye düşünüyorum burayla =)
Eee o heyecan ömre bedel..
misafirden konu açılmış..
ben çok yalnızlığı da sevmem çok misafiri de..ortası olmalı işte..
yalnızlıktan sıkıldığımda çağırıyorum misafirc.tesi çağırdım mesela...
yada biz gidiyoruz iyi oluyor..yoksa hergün bende çekemezdim..ama dediğim gibi çok yalnızlıkta iyi değil..
bugün tetenoz oldum seker yüklemeside yapıldı bebğimin ilk defa kalp atışınıda duydummm :)))))