2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben mümkünse önümüzdeki bir yıl misafir istemiyoum ama yapacak bir şey yok. Biz bir şey demesekte arayıp geliyoruz diyecekler. Çalışmasam sorun değil ama çalışınca zor oluyor. Dinlenmek için iki gün hafta sonu tatilim var ama onuda yine yorularak geçireceğim.

iyi akşamlar kızlar sizleri böyle okumak bana bile hala heyecan veriyor :) ben de geçen senenin nisan annesiydim, şimdi oğluşum kucağımda Allah'a şükür, inşallah sizlerde sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz. Gebeliğin tadını çıkarın , hayatımda yaşadığım en güzel zamanlardı ki mide bulantım ve kusmalarım çok fazlaydı , buna rağmenn hala özlüyorum :) gülerek anımsıyorum herşeyi, hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum, bebişlerinize ve kendinize dikkat edin ,bol bol karnınızı sevin, sormak istediğiniz ibşeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım ,

gözün aydın, iyi haberlerle gelmene çok sevindim.
ne kadar sürdü ayrıntılı ultrason? yarım saati bulduğunu hatta geçtiğini söylüyorlar, doğru mu?

Aynen bi haftasonum var ondada cumartesiyi temizlik ve yemekle geçiriyorum. Pazar kalıyo bitek. Haliyle dinlenmek istiyorum. Kurban bayramından beri bi haftasonu oturamadım yaa...

kızlar ben seyahate gitmiştim yurtdışına ordan bebeğimin hemen heen bütün ihtiyaçlarını aldım..

Hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullansın:107:

Gözünüz aydın arkadaşlar. Maşallah meleklerinize

Aynen bi haftasonum var ondada cumartesiyi temizlik ve yemekle geçiriyorum. Pazar kalıyo bitek. Haliyle dinlenmek istiyorum. Kurban bayramından beri bi haftasonu oturamadım yaa...

Zaten çalışan bayanlar olduğumuz için ev, iş, yemek derken doğru düzgün evimizin tadını çıkaramıyoruz. Bende şu düğün olayı atlatılsın kimseyi kabul etmeyeceğim. Birde bu haftasonu 3 farklı yerden misafir gelmek istiyor. Hangisini kabul edeceğimi şaşırdım. Hepside pazar günü diyor. Bir yalan bulacağım artık. Anlasınlar biraz halden.

Bazen düşünüyoruz eşimle biz evlenmeden önce daha çok geziyoduk birbirimize vakit ayırıyoduk diyoruz. Şimdi 1,5 senelik evliyiz. Evden gezmek için çıktığımız yok. Sürekli mecburiyetten. Hiç kendimiz için gidipte gezemiyoruz. Hele hafta içi nerdeyse birbirimizi göremiyoruz bile. O 9da geliyo işten yemeğini hazırlıyorum o yiyene kadar ben tv karşısında sızıyorum. 11-12 gibi ben uyanıyorum bakıyorum o uyumuş

Bence sen hepsine bu hafta misafirim var de

gözün aydın, iyi haberlerle gelmene çok sevindim.
ne kadar sürdü ayrıntılı ultrason? yarım saati bulduğunu hatta geçtiğini söylüyorlar, doğru mu?

Canım bızım bebıs durus olarak bıraz dr un ıstedıgı gbı degıldı yanı bakması gereken seylere bakamıyordu o yuzden bıraz uzun surdu bır ara su ıctım bıraz yurudum bır ara gıttım cıkolata yedım falan 1 saat surdu ama bebegın dursu dr un ıstedgı gbıyse yarım saatte bıtıyrmus

Geç geliyormuş eşin. Benim eşim devlet memuru benden önce evde oluyor. Bazen sinir oluyorum Bende işim yoksa tv izlerken uyuyakalıyorum. Oda oturuyor başımda gece yarılarına kadar tv izliyor. Sonra uykusu gelince o beni kaldırıyor. Şimdi ben sütüde sevmem cevizli sucuğuda. O uykulu halimi fırsat bilip bir bardak sütle, cevizli sucuk yedirip uyutuyor. Ben anca yatak odasına gidince hatırlıyorum yediğimi içtiğimi

pınarcım ücreti neymiş peki?

600 lira canım pahalı baya ama araştırırsan en iyisi diyorlar.
Forumlarda çok ince detayları inceliyor, İstanbul'un yarısı ona gidiyor, randevu almak zor olduğundan insanlar hamile olduğunu öğrendiğinde 20. haftayı hesaplayıp önceden randevu alıyor yazıyordu.

Ben randevu almakta zorlanmadım ama.

Çok fenaymış eşin Benimkide uykusunda ne yaptığını hatırlamaz. Salonda uyuyo mesela ben onu uyandırıyorum yatıyo yatağa. Sabah kalkınca ben buraya nasıl geldim diyo Kucağımda dedim en sonunda

bende de hafifledi ama yine de arada bi artıyor

benim de hafifledi fakat hala öğürmelerim oluyor. benim arkadaşım 9. ayına kadar çok feciydi sürekli mide bulantısı yaşadı. hatta onunki öğürme değil istifra ediyordu ve iç organlarını çıkaracak diye korkuyorduk o derece. bizimkilerde çok şükür öğürme olarak geçiriyoruz. bazıları 9 ay boyunca yediğini çıkartıyor.

kızlar merhaba nasılsınız biz hastaneden geldik dün sonuçlarım çıkmıştı hastaneden aradılar bugün tok karnına tekrar kan vermem istendi bende akşam bebeğimde bir şey var diye telaş yaptım meğer bebeğim iyimiş maşallah benim kanımda az enfeksiyon çıktı gribe yakalanacakmışım doktorum dahiliyeye yönlendirdi o da hap verdi iki hafta sonra tekrar kontrolüm var.

Kızlar aliexpress. Com dan alışveriş yaptığını sipariş verdiğini söyleyen bir arkadaş vardı adını hatırlatmıyorum maalesef benim de beğendiğim çok tatlı ciciler var ama kredi kartı ile alınacak tam güvenemedim siparişleri gelmiş mi acaba ?

Geçmişi okuyunca biraz rahatladım...Tek misafir istemeyen ben değilmişim...Valla bu ara hiç çekemiyorum...Bir de biz yeni taşındık...Ev görmeye diye öyle sık misafir geldi ki Nisandan sonra da bebek görmeye diye gelirler...Bana 1 yıl rahat yok galiba

misafir konusu açılmış bende hiç misafir çekemiyorum zaten benim yattığımı bildikleri için öyle çok gelen olmuyor ben en çok çocuklara

tahammül edemiyorum migrenim tutuyor en güzeli sakinlik ohh kafa dinliyorum :)

Evet canım stresli günler bende ocaktan sonra başlar sanırım =)

Gecmis olsn cnm sana kesin nazar degdi sekerim
O kadar becerikli,fistik,... Konusuldun topikte
Öyle oldu sanırım tatlım =)
Tersim düze döndü resmen, yatak yorgan yatıyorum...

İnsan okuyunca daha çok meraklanıyor, heyecanlanıyor =)
Benim eşimin aklına gelmiyor bu aralar bebek falan, doğsunda öyle anlarım diyor =)
Ama ultrasonda görünce ağzı kulaklarıyla buluşuyor =)

Evet ya bi bakmisin doguruvermisiz
Az kaldı az =) 20. haftaya geldik sayılır...
Geride kaldı 4.5 ay bile...

İlk aylar bebek bakım telaşıyla kimse ilgilenmez diye düşünüyorum burayla =)
Eee o heyecan ömre bedel..

misafirden konu açılmış..

ben çok yalnızlığı da sevmem çok misafiri de..ortası olmalı işte..

yalnızlıktan sıkıldığımda çağırıyorum misafirc.tesi çağırdım mesela...

yada biz gidiyoruz iyi oluyor..yoksa hergün bende çekemezdim..ama dediğim gibi çok yalnızlıkta iyi değil..

bugün tetenoz oldum seker yüklemeside yapıldı bebğimin ilk defa kalp atışınıda duydummm :)))))

ilk aylar soracak çok şey oluyor (en azından 2009 haziran annelerinde öyle olmuştu) gazıydı, uykusuydu, emzirmesi vs...herkes buraya yazıp birbirine yardımcı olmaya çalışır..

hamileyken bi de bulantı varken yani yemek vb herşey kokarken gelecek olana ikramlık hazırla, evi topla (bi de bizim abi çok dağıtır sağolsun) ben ortasını da isemiyorum aysuncum...normal de ben de yalnızlığı çok sevmem, hele büyükler gelip halimi görünce "ben hamileyken yok kömür kovası taşırdım, yok soba yakardım, yok cam silerdim, yok kaynanama bakardım" vs anıları iyice sinir ediyor beni...ben sizin kadar becerikli değilim diyorum..
bugün tetenoz oldum seker yüklemeside yapıldı bebğimin ilk defa kalp atışınıda duydummm :)))))

gözün aydın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…