- 23 Mart 2009
- 1.448
- 625
kızlar bi günde ne kadar çok yazmışsınız. hergün özen gösteriyodum geçmişi okuyayım diye ama bu sefer okuyamadım malesef. hepiniz iyisinizdir umarım. benim dr kontrolüme daha 3 hafta vardı. hepiniz teker teker öğrendikçe cinsiyetleri çok özeniyodum. bebişi de çok özlemiştim. bugün eşimin başının etini yedim dr.a gidelim diye, sonunda da muvaffak oldm burdan bi arkadaş bayraklı central hospital'da ahmet bey diye bi dr. tavsiye etmişti. birazdan geçmişten o arkadaşı da bulup özel olarak teşekkür edicem kendisine
hastane çok iyi değil ama dr gerçekten çok ilgili ve çok sempatik bi amcacıktı. nerdeyse yarım saat baktık ultrasonda bebişe. organlarından damarlarına kemiklerine kadar heryerine uzuuun uzun baktı, herşeyi anlattı. önce oğlan sanki dedi, soora başka bi açıdan bakınca pipi değil kordonmuş gördüğümüz, kız geliyo dedi. ben de kesin mi, pembeleri alırsam kalmasın sonra elimde dedim, kesin kız, oğlan çıkarsa bana getir pembeleri ben alırım dedi
kısacası KIZIM GELİYOOOOOO
egepolde kendi dr.uma devam edicem ama bebeğimi özledikçe ahmet beye de gidicem.
bu arada ultrasonu açar açmaz kızım el sallamaya başladı bize. öyle olunca dr amcası da çok tatlı bi fotoğraf hazırladı bize
Eki Görüntüle 852224
ayy süper foto,sen dr kime gidiyosun canım,central yazıyo da,ben de Figen Hn gidiyorum ama onun ultrason cihazı renkli göstermiyo
kızlar merhaba, şuan 17 haftamda olmam gerekirken haftasonu doktora gittiğimde 1 hafta geriden takip ettiğini söyledi. oysaki bir önceki ay kontrolümde tam olmam gereken haftamı söylemişti. ilk ultrason görüntümü istedi (dr başkasıydı) geç döllenmeden kaynaklı olabilir dedi. (ilk dr da geç döllenmiş demişti.) geçen ay normal olan haftam bu hafta geriden takip ettiği için korkmaya başladım. sizde de bu durumu yaşayan var mı? ayrıca önümüzdeki ay da ayrıntılı ultarsona gireceğim. aynı gün tetanoz aşısını yaptırmamın sakıncası olur mu acaba halsizlik vs gibi?
doğum yapan arkadaşım tam da bunu yeni söyledi,1 hafta geride,1 hafta ilerde çıkmış onunda her ay farklı olabilir,hiç takma dedi,kızı da sağlıklı gayet,sen de takılma normalmiş
bende hala bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum
angeltalk bebek kalp sesi dinleme cihazı varmış kullananlar memnun
alsam mı acaba:)
bana doğumm yapan arkadaş yolladı angeltalk,tekme atmadığı zamanlar panik yaptı diye eşi almış ona,biz eşimle 1 kere dinledik,onu çok rahatsız etmek istemedik,derinden geldi kalp sesi,doktorda duyduğumuz gibi olmuyo tabi de
ama duyuluyo