kızlar bi günde ne kadar çok yazmışsınız. hergün özen gösteriyodum geçmişi okuyayım diye ama bu sefer okuyamadım malesef. hepiniz iyisinizdir umarım. benim dr kontrolüme daha 3 hafta vardı. hepiniz teker teker öğrendikçe cinsiyetleri çok özeniyodum. bebişi de çok özlemiştim. bugün eşimin başının etini yedim dr.a gidelim diye, sonunda da muvaffak oldmburdan bi arkadaş bayraklı central hospital'da ahmet bey diye bi dr. tavsiye etmişti. birazdan geçmişten o arkadaşı da bulup özel olarak teşekkür edicem kendisine
hastane çok iyi değil ama dr gerçekten çok ilgili ve çok sempatik bi amcacıktı. nerdeyse yarım saat baktık ultrasonda bebişe. organlarından damarlarına kemiklerine kadar heryerine uzuuun uzun baktı, herşeyi anlattı. önce oğlan sanki dedi, soora başka bi açıdan bakınca pipi değil kordonmuş gördüğümüz, kız geliyo dedi. ben de kesin mi, pembeleri alırsam kalmasın sonra elimde dedim, kesin kız, oğlan çıkarsa bana getir pembeleri ben alırım dedi
kısacası KIZIM GELİYOOOOOO
egepolde kendi dr.uma devam edicem ama bebeğimi özledikçe ahmet beye de gidicem.
bu arada ultrasonu açar açmaz kızım el sallamaya başladı bize. öyle olunca dr amcası da çok tatlı bi fotoğraf hazırladı bize
Eki Görüntüle 852224
kızlar merhaba, şuan 17 haftamda olmam gerekirken haftasonu doktora gittiğimde 1 hafta geriden takip ettiğini söyledi. oysaki bir önceki ay kontrolümde tam olmam gereken haftamı söylemişti. ilk ultrason görüntümü istedi (dr başkasıydı) geç döllenmeden kaynaklı olabilir dedi. (ilk dr da geç döllenmiş demişti.) geçen ay normal olan haftam bu hafta geriden takip ettiği için korkmaya başladım. sizde de bu durumu yaşayan var mı? ayrıca önümüzdeki ay da ayrıntılı ultarsona gireceğim. aynı gün tetanoz aşısını yaptırmamın sakıncası olur mu acaba halsizlik vs gibi?
bende hala bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum
angeltalk bebek kalp sesi dinleme cihazı varmış kullananlar memnun
alsam mı acaba:)
Kızlar mrb. Çatlak önlemek için kulandığınız krem veya yağ varmı? Lierac krem çok iyi diye duydum ama biraz pahalı, yağ olarakta kakao yağı ve kantoron yağını duydum ama henüz kullanmaya başlamadım genç kızlıktanda basen çatlaklarım var o yüzden karnım çatlamaya başlamadan önlemini almak istiyorum ama bi kullanıcı yorumu alırsam kafam daha net olur...
Gözün aydın canım =)kızlar çok şükür ayrıntılı ultrasonda herşey normal çıktı doya doya gördüm kuşumu gerçi yine özledim ama resimlerine bkıyorum hatta bir resimde gülümsedi:)300 gr olmuş boyda 22 cm çok normal dedi dr allaha bin şükürr bir sonraki randevu 7 aralık ozaman şeker ölçümleri yapılacakmış bakalım hayrlısı artık ..
Maşallah bebegine :9
Yorumları kimse göremiyormuş o yüzden olabilir.
Canım bende merak ediyorum bunu. Ne kullanacağımı bilmiyorum. Dr ada sormadım açıkcası ama artık büyümeye başladı göbeğim bir şey kullanmaya başlamam lazım.
Geçmiş olsun canım. Herkeste var hastalık şu ara dikkatli olmak lazım.
:) Ne güzel artık bebeklerimizin hareketlerini hissetmeye başladık. Yalnız benim kocam ben ne zaman hissedeceğim diye sabırsızlanıyor. Az bekle bu kadarını önce hissetmekte benim hakkım diyorum. İyiki karnında çocuğu o taşımıyor. Meraktan 6 ayda doğururdu
Kızlar diğer topikleri geziniyorum burası sessiz olunca =)
Kasım ve Aralıkta doğum yapacak arkadaşların heyecanı almış başını gidiyor
Kimini erken doğuma almışlar, kiminin günü geçmiş doğurmamış daha...
Hepimiz bir kaç ay sonra aynı telaşla karşılacağız
Ama ilk defa anne olacağım için midir, nedir...
Okuyunca bile içim içime sığmıyor =)
Sahi yolu yarıladık sanırım, ne çabuk geçiyor zaman değil mi?
kızlar çok şükür ayrıntılı ultrasonda herşey normal çıktı doya doya gördüm kuşumu gerçi yine özledim ama resimlerine bkıyorum hatta bir resimde gülümsedi:)300 gr olmuş boyda 22 cm çok normal dedi dr allaha bin şükürr bir sonraki randevu 7 aralık ozaman şeker ölçümleri yapılacakmış bakalım hayrlısı artık ..
Kızlar grip salgını var..
Aman siz siz olun dikkat edin.
Perişan bir gün geçiriyorum :2:
Sağ gözüm ve burnum çeşme gibi maşallah, su gibi akıyor.
Sile sile tahriş ettim artık
Aman sizler bari dikkatli olun...
Ne zaman geçecek artık beklemedeyim
Canım her şeyin hayırlısı olsun tabii ama eğer başka bir doktora daha görünmek isterim dersen ben Atıl Yüksel'e gideceğim detaylı ultrason için. İstanbul'da en iyi perinatologlardan biriymiş.
ben ilkinde olmuştum, 2 ya da 3 kereydi sanırım 10 yıl korur demişlerdi o nedenle bunda olmadım...canımaramızda 1 gün var benide bu hafta için cağırdı sağlık ocağı ama ben 20de kont gidince gitmeyi düsünüyorum bende merak ediyorum kimler nezaman oldu aşısını
çok geçmiş olsungunaydın kızlar dün cok kötüydüm iş yerinden ızın alıp hastaneye gıttım sol gözümde arpaçık cıkmış bırde ustıne baş agrısı oldum oldum dirildim bıde teknık ressam oldugum ıcın süreklı cıızım mahfoldum ızın alıp doktora gıttım damla vermedı hamıle olduğum ıcın sıcak kompleks yapacaksın dedı bugünde şiş ama o kadar cok değil
maşallah canım benım dsrısı başımabizimkı cok sakın bırı olacak babası gıbı sanırım
maşallah cok seker olmuşsun
canım bendede var korkma alaha emanet cok şükür bebeğe değmiyor genelde amnıyotık bantın en zararlısı kopmuş olan yanı ucları bebeğe dolanır boyle bantı olup sağlıklı cok cocuk dünyaya gelmış sakın korkma ben cok kafaya taktım delirecektım ama sımdı doya doya hamıleliğimi yaşıyorum bazen sadece bantdan dolayı cok fazla hareket edemedıgını düşünüyorum okadar
canım gözün aydın tebrık ederim
maşallah canım benım ıyı yapmıssın oh oh stres atmışsın darısı bana bırde ben hıssetsem tamamdır :18:
kızlar ben seyahate gitmiştim yurtdışına ordan bebeğimin hemen heen bütün ihtiyaçlarını aldım..
kremleri
şampuanları
biberonlar
oyuncak
tulumları
cıtcıtlı badilerii
emzik
bebek yağları
önlük....vb ilk yenidoğan ıhtiyaçlarını bir seferde aldım rahatladım..
şimdi bebek arabası düşünüyorum ne alsam
rahat konforlu bir araba almak istiyorum
canım ya ben sana özelden mesaj atamıyorumsayfan doluymuş silmen gerekiyor
Tamam kizlar..sildim mesajlarimi simdi face adlarinizi gönderebilirsinizÖzelden mesaj gönderemiyorum sana ya ben de facebooka bakayım bi:)
Neden gizli acaba :18:
Kızlar mrb. Çatlak önlemek için kulandığınız krem veya yağ varmı? Lierac krem çok iyi diye duydum ama biraz pahalı, yağ olarakta kakao yağı ve kantoron yağını duydum ama henüz kullanmaya başlamadım genç kızlıktanda basen çatlaklarım var o yüzden karnım çatlamaya başlamadan önlemini almak istiyorum ama bi kullanıcı yorumu alırsam kafam daha net olur...
ayy süper foto,sen dr kime gidiyosun canım,central yazıyo da,ben de Figen Hn gidiyorum ama onun ultrason cihazı renkli göstermiyo
doğum yapan arkadaşım tam da bunu yeni söyledi,1 hafta geride,1 hafta ilerde çıkmış onunda her ay farklı olabilir,hiç takma dedi,kızı da sağlıklı gayet,sen de takılma normalmiş
bana doğumm yapan arkadaş yolladı angeltalk,tekme atmadığı zamanlar panik yaptı diye eşi almış ona,biz eşimle 1 kere dinledik,onu çok rahatsız etmek istemedik,derinden geldi kalp sesi,doktorda duyduğumuz gibi olmuyo tabi de
ama duyuluyo
kızlar benım bıraz önce göbek deliğimin hızasında bırsey sağdan sola kaydı anlam veremedim önce 10 sonra sol tarafta bırsey 2 kez attı aynı içimden bırsey böyle kaydı gıttı bır hoş oldum sızce bebek mı salak gıbı gülüyorum suan
sağol meleğim sanırım benımkıde başladı
aynen sogukta başladı allah yardımcımız olsun
tütütü maşallah bende bırseyler aldım paylaşacağım en kısa zamanda bıraz daha bırıksın
valla bende göbişimin cıkması cok hosuma gıdıyor eşimde cok sevıyor gururlanıyor sanırımvalla umrancım sanırım bızımkıden yavaştan başlıyor
2 haftadır bende o düğün senin bu düğün benim geziyorum. Yoruldum artık. Eşimede dedim lütfn bu haftaya bi etkinlik çıkartma yan gelip yatıcam yeter artık diye. Kuzeni gelecekti geçen hafta düğün var diye ertelemiştik. İnşallah bu hafta gelmeye kalkmazlar. Hiç misafir ağırlayacak psikolojide hissetmiyorum kendimi hele 2 çocuklu yatılı misafir hiçççççKızlar eşimin kuzeninin düğünü var haftaya. Ne giyeceğim bilmiyorum şimdi getirip vermiş eşime davetiyeyi. Birde düğün için şehir dışından akrabaları gelecek onlarda bizde kalacak. Birde haftaya bebeğimi görmeye gideceğim o telaşede. Pöfff şimdiden bunaldım
Ben daha hamile olduğumuz öğrenmeden önce başlamıştım okumaya. Hatta geçen sene nisan annelerinde egomego diye biri vardı. Doğum yaptı bebeği durduk yre komaya girdi filan çok üzülmüştüm sonra melek olmuştu. Çooook uzun zamandır okuyorum kısacasıKızlar diğer topikleri geziniyorum burası sessiz olunca =)