2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ayy süper foto,sen dr kime gidiyosun canım,central yazıyo da,ben de Figen Hn gidiyorum ama onun ultrason cihazı renkli göstermiyo

doğum yapan arkadaşım tam da bunu yeni söyledi,1 hafta geride,1 hafta ilerde çıkmış onunda her ay farklı olabilir,hiç takma dedi,kızı da sağlıklı gayet,sen de takılma normalmiş

bende hala bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum

angeltalk bebek kalp sesi dinleme cihazı varmış kullananlar memnun

alsam mı acaba:)

bana doğumm yapan arkadaş yolladı angeltalk,tekme atmadığı zamanlar panik yaptı diye eşi almış ona,biz eşimle 1 kere dinledik,onu çok rahatsız etmek istemedik,derinden geldi kalp sesi,doktorda duyduğumuz gibi olmuyo tabi de
ama duyuluyo

herkese selam kızlar....kakao ve badem yağıda bana allerji yaptı karnımın üstü minik minik kızardı o yüzden kullanamadım.ilk oğlumda hiç kullanmamıştım yaza denk gelmişti ve zaten ıslak olan vücuda krem sürmek iyicene ağırlık yapmıştı sürmemiştim ama hiç çatlak olmamıştı bundada allerjiden kullanamayacağım sanıyorum.Bu arada ben halen hiç bir hareket hissetmiyorum ikincilerde erken hissedilir diyor arkadaşlar ama bende tık yok

Ben Lierac kullanıyorum. Dr tavsiye etmişti.

Kızlar diğer topikleri geziniyorum burası sessiz olunca =)
Kasım ve Aralıkta doğum yapacak arkadaşların heyecanı almış başını gidiyor
Kimini erken doğuma almışlar, kiminin günü geçmiş doğurmamış daha...
Hepimiz bir kaç ay sonra aynı telaşla karşılacağız
Ama ilk defa anne olacağım için midir, nedir...
Okuyunca bile içim içime sığmıyor =)
Sahi yolu yarıladık sanırım, ne çabuk geçiyor zaman değil mi?

kızlar çok şükür ayrıntılı ultrasonda herşey normal çıktı doya doya gördüm kuşumu gerçi yine özledim ama resimlerine bkıyorum hatta bir resimde gülümsedi:)300 gr olmuş boyda 22 cm çok normal dedi dr allaha bin şükürr bir sonraki randevu 7 aralık ozaman şeker ölçümleri yapılacakmış bakalım hayrlısı artık ..

Gözün aydın canım =)
İlk ayrıntılıya giren sen oldun, hayırlı olsun...
Maşallah boyu normal mi bilmiyorum ama şimdi gözümün önüne 30 cm cetvel boyu getiriyorum maşallah
Tam bebek gibi görünüyordur =)

Kızlar eşimin kuzeninin düğünü var haftaya. Ne giyeceğim bilmiyorum şimdi getirip vermiş eşime davetiyeyi. Birde düğün için şehir dışından akrabaları gelecek onlarda bizde kalacak. Birde haftaya bebeğimi görmeye gideceğim o telaşede. Pöfff şimdiden bunaldım

ayyy evet cok güzeldi yaaa benım kocada aynı ben ne zaman hıssedeceğim dıyor ona söylemedim daha akşam gezmeye gıdeceğiz ondan sonra söylerim

aynen bende senın gıbı tüm topikleri gezip bilgi topluyorum eğer bundan önce düşük yapmasaydım bende aralıkta doğuracaktım kısmet değilmiş zaman su gibi akıp gidiyor aralıktan sonra bızlerdede stres başlar artık :18:

canım gözün aydın sırayla başlıyoruz desene

Gecmis olsn cnm sana kesin nazar degdi sekerim
O kadar becerikli,fistik,... Konusuldun topikte

ben de bebeğimi hissetmeye başladım. kıpır kıpır hem de .babasının sesini duyunca daha da hareketleniyor sanki bir babası masal okuyor bir ben

canımaramızda 1 gün var benide bu hafta için cağırdı sağlık ocağı ama ben 20de kont gidince gitmeyi düsünüyorum bende merak ediyorum kimler nezaman oldu aşısını
ben ilkinde olmuştum, 2 ya da 3 kereydi sanırım 10 yıl korur demişlerdi o nedenle bunda olmadım...

çok geçmiş olsun

güle güle giysin kuzun...

ben de doğum hikayelerini okumaya bayılıyorum..

Ben çok özeniyorum onlara hemen kucağıma almak istiyorum minişimi... Ben devamlı onla konuşuyorum günümü anlatıyorum onu çok sevdiğimi vesaire :) Biraz fazla duygusal ve alınganım. Sizde de var mı böle şeyler? Bebeğimi düşünüyorum devamlı şuan kimse umrumda değil. ÇAlışmama rağmen hep o aklımda göbeğimi dinliyor eşim devamlı arada kıpırtı oluyor diyor ama tabi ben hisetmiyorum (

Evet ya bi bakmisin doguruvermisiz

ablam kullanmıştı çok memnun kaldı, bende kullanıyorum, öyleki ablam önüne sürmüş arka belin iki yanına sürmeyi akıl edememiş önünde hiç çatlak yoktu sürmeyi unuttuğu yetlerde çatlak oluştu. iki arkadaşım da kullandı memnunlar

canm izmir central hospitalda ahmet beye gittim ama kendi dr.um egepolde.

çok sevindim senin adına canım bebeğin şuan yer değiştiriyo biraz zaman geçtikten sonra öyle bi gerilmeler yaşacaksın ki ani bıçak saplamaları gibi olacak o bile güzel sevindiriyo insanı

2 haftadır bende o düğün senin bu düğün benim geziyorum. Yoruldum artık. Eşimede dedim lütfn bu haftaya bi etkinlik çıkartma yan gelip yatıcam yeter artık diye. Kuzeni gelecekti geçen hafta düğün var diye ertelemiştik. İnşallah bu hafta gelmeye kalkmazlar. Hiç misafir ağırlayacak psikolojide hissetmiyorum kendimi hele 2 çocuklu yatılı misafir hiççççç

Ben daha hamile olduğumuz öğrenmeden önce başlamıştım okumaya. Hatta geçen sene nisan annelerinde egomego diye biri vardı. Doğum yaptı bebeği durduk yre komaya girdi filan çok üzülmüştüm sonra melek olmuştu. Çooook uzun zamandır okuyorum kısacası İnşallah bizde öyle doğum hikayelerimizle ilgili bi topik açacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…