2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

iyi bari 2haftaya aramazlarsa ben arıyım sağlık ocağını. Bebişi ben de çok sık olmamakla birlikte pıt pıt hissediyorum 20. hafatdan sonra başlarmış :)

Maşallah Allah bağışlasın oğluşunu. Kısmetse Cumartesi de biz göreceğiz saydıkça geçmiyor günler. Allah hepimize zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Aminn canımm yeterki sağlıklı olsunlarr iyi olsunlarr başka ne isterizz kii

Gunaydin kizlar.daha bizim kontrolumuze cok vat.ozledim kizimi zor dayaniyorum gitmemek icin.artik kontroller ayda bir.benim doktorum perinotolog oldugu icin ayrintili icin ayri bir vakit vermedi.zaten her geldiginde ayrintili bakiyorum ben diyor.bu arafa bebis hareketlerini fark edemiyorum galuva ben.bagirsak gibi geliyor.sismanliktan gec farkedicem galiba.

Dun soru sormustum cevap veren olmadı. Kullandiginiz bir yuz temizleme jeli ve nemlendirici var mi? Eger doktpra sorup belli bir marka alan varsa bana da mesaj atsin lütfen; )

Günaydın kızlar :)

Çok fenaymış eşin Benimkide uykusunda ne yaptığını hatırlamaz. Salonda uyuyo mesela ben onu uyandırıyorum yatıyo yatağa. Sabah kalkınca ben buraya nasıl geldim diyo Kucağımda dedim en sonunda

Bende öyleyim işte canım. Hatta beni uykuluyken konuşturup videoya çekiyor eşim. Sonra sabah birlikte izleyip gülüyoruz. Hiç bir şey hatırlamıyorum o sırada. Hatta bir kere konuşturmaya çalışıyor en sonunda ağlıyorum ben uyumak istiyorum bırak beni diye

Eki Görüntüle 859394
Günaydınnn kızlarr bakın benim çirkinn oğluşumaa :))

Maşallah annesi.

Doktora sormadim amaa benim cildim cok hassas her urunu kullanamiyorum zaten... Sebamed kullaniyorum.. zaten kozmetikten ziyade medikale daha yakin urunleri.. hassas ciltler ve bebekler icin onerilen bi marka ondan doktora sorma geregi hissetmedim.. bi de simdi yeni rosense'in urunlerini aldim. Gulbirlik'in kozmetik markasi ve dogala cok yakin her bi urunu... Gul gul kokuyo zaten herbiseyi :) dedigim gibi pproblemli bi cilt benimki bunlari kullanmasam havalar da soguk ve kuru yuzumu egzama sarar bu sefer kortizonlu egzama ilaclari kullanmam gerekir.. o nedenle zarari vaarsa da az zararli olani tercih ettim :)

canım bizim seninle günlerimiz aynı. gerçi ben ikiz beklediğim için 7 aylık bir göbeğim var ama yine de yaşadıklarımı paylaşıyım. şu 3-4 gündür benim de ağrılarım var, karnımda kasıklarımda bazen belimde. sanıyorum ki normal. hareketlerinden olduğunu düşünmüyorum. çünkü bana herşey yasak ama yine de ağrım oluyor...

ben hamilelik nedeniyle kullandığım hiç bir ürünü değiştirmedim. öyle çok da düzenli bakım yapamıyorum kendime ama aldığım ürünler genelde eczaneden oluyor. la roche posay ya da avene. 1-2 sefer de body shoptan birşeyler almıştım. ellerim için sıradan bir nemlendirici kullanıyorum. vücudum içinse vaselinein kakao yağlı ve e vitaminli bir kremi var onu aldım, çok da memnunum. bir de liearac. aklıma geldikçe bir ondan bi diğerinden sürüyorum

ben gebelikten öncede kullanmazdım gebelikte de kullanmadım ...beyaz sabunla yıkıyorum

Günaydın Herkese.. Kızlar birşey sorucam sizdede oluyormu acaba ? Çok oturdugumda yada bazen tuvaletımı yaparken alt tarafıma dogru acayıp bir baskı oluyor ? Bu normal mi acaba.. büyükce böyle mi olacak ?

Günaydın kızlar,
sdtive cinsiyetleri belli oldu mu kuzuların

canım bu haftasonu kontrol var, pazartesi de ayrıntılı ultrason. biri kesine rkek onu biliyoruz, herşey çok net göründü diğeri için de erkek olabilir demişti 12. haftada. ama doktorum en son kontrolde %70 kız dedi. tabi önce erkek sonra kız dendiği için ben pek güvenmiyorum. bu hafta netleşirse inşallah alışverişe başlayacağım.

sen nasılsın?

Günaydın Herkese.. Kızlar birşey sorucam sizdede oluyormu acaba ? Çok oturdugumda yada bazen tuvaletımı yaparken alt tarafıma dogru acayıp bir baskı oluyor ? Bu normal mi acaba.. büyükce böyle mi olacak ?

bana oluyor canım, hatta çok uzun haftalardır oluyor. devamlı aynı pozisyonda yatarsam da oluyor. doktorum normal dedi. ben de kabullendim artık

bana oluyor canım, hatta çok uzun haftalardır oluyor. devamlı aynı pozisyonda yatarsam da oluyor. doktorum normal dedi. ben de kabullendim artık

Korkuyorum bazen sanki çıkıcakmış gibi oluyor.. Hatta bazen zor ayaga kalkıyorum.. sanırım devamlı oturarark iş yaptıgımdanda çok oluyor..

Günaydın kızlar
İstanbul bugün makyajsız bir kadın gibi, soluk ve soğuk...
Sanırım dün içinde yağmur yağacak...
Yüzümde ki, kaşıntı-kabarcıklar gitmedi..
Eşimin uyanmasını bekliyorum, beni hastaneye bıraksın...
Kendimi 10 yaş yaşlanmış hissediyorum artık.

kızlar herkese günaydın
Chuckyb canım aynısı bende de oluyor sanırım bebeklerimiz büyüdükçe baskı yapıyor normaldir diye düşünüyorum bende.

Zaten miskindim hava da boyle olunca hiiiccc yataktan kalkasim yok :S simdi kapi calsa deseler ki kazanan siz oldunuz kura cektik ve size cikti evinizi dip kose temizliycezz :) tabi bunu diyenler hirsiz olmassa gercekten iyi insanlar olssalr :) sonra evimi piril piril yapsalarr :) bende onlara yattigim yerden hayir dualarimi eksik etmesem meselaaa.. nasi gusel olurdu demii :) ben bildim bana yus puan!

Günaydın canım banada oluyor. Bende korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bedenimiz değişiyor normaldir bencede.

günde 1 tane sade soda içiyorum o iyi geliyor

sodanın içinde folik asştte olduğu için bildiğim kadarıyla zararı yok(dr a sormadım)

Bende bi ara gunde bi tane iciyodum doktorum azalt demiisti... Haftada 2-3u gecmesin demisti.. hatta ben az iciyorum gunde bi tane diye mutlu mutlu soylemistim o bu mu az cok iciyosun diye fircalamistii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…