herkese merhaba.... bugün çok iyi hissediyorum kendimi çok şükür. lekelenmelerim de hiç yok denilecek kadar az. artık daha rahat hareket edebiliyorum... 3 hafta kadar daha raporum devam edecek.
ben dün tetanoz aşısı oldum. sağlık ocağındaki hemşire bizim ev sahibinin kızı o söyledi bana. hamilelere iki doz yapılıyormuş. sanırım 19. 20. haftalarda yapılıyo. seni de aile hekimine bağlı olan hemşire çağırır yakında cnm.
ben de ara ara hareketleri hissediyorum. pıt pıt diye bişeyler hissediyorum ve bazen de seğirmeler. hep aynı yerden olduğu için diğer bağırsak hareketlerinden ayırt edebiliyorum artık:) tam olarak hissedebilmek için 2 ya da 3 hafta geçecek sanırım... ama çok harika bişey bebeği karnında hissetmek çok muhteşem bişey:)
Eki Görüntüle 859394
Günaydınnn kızlarr bakın benim çirkinn oğluşumaa :))
Maşallah Allah bağışlasın oğluşunu. Kısmetse Cumartesi de biz göreceğiz saydıkça geçmiyor günler. Allah hepimize zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
maşallah allah bağışlasın ,içeride sıvı olduğu için dalgalı dalgalı çıkmış :) :)
Çok fenaymış eşinBenimkide uykusunda ne yaptığını hatırlamaz. Salonda uyuyo mesela ben onu uyandırıyorum yatıyo yatağa. Sabah kalkınca ben buraya nasıl geldim diyo Kucağımda dedim en sonunda
Eki Görüntüle 859394
Günaydınnn kızlarr bakın benim çirkinn oğluşumaa :))
Gunaydin kizlar.daha bizim kontrolumuze cok vat.ozledim kizimi zor dayaniyorum gitmemek icin.artik kontroller ayda bir.benim doktorum perinotolog oldugu icin ayrintili icin ayri bir vakit vermedi.zaten her geldiginde ayrintili bakiyorum ben diyor.bu arafa bebis hareketlerini fark edemiyorum galuva ben.bagirsak gibi geliyor.sismanliktan gec farkedicem galiba.
Dun soru sormustum cevap veren olmadı. Kullandiginiz bir yuz temizleme jeli ve nemlendirici var mi? Eger doktpra sorup belli bir marka alan varsa bana da mesaj atsin lütfen; )
Mrb kızlar, benim birkaç gündür sürekli adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor.Bugün günboyu ara ara geldi ağrılar. 19.haftamdayım, normal mi? 2-3 haftadrı haftada 2, sonra 3 kez yogaya gidiyoorum. Bugün de market ve manav alışverişinden 2 kocaman poşeti eve taşıdım, acaba böyle şeyler fazla mı geldi? Böyle adet ağrısı gibi ağrılar yaşayan var mı bu dönemde?
Ayrıca 2li test iyi çıkıp AFP değerine baktıran oldu mu?
Gunaydin kizlar.daha bizim kontrolumuze cok vat.ozledim kizimi zor dayaniyorum gitmemek icin.artik kontroller ayda bir.benim doktorum perinotolog oldugu icin ayrintili icin ayri bir vakit vermedi.zaten her geldiginde ayrintili bakiyorum ben diyor.bu arafa bebis hareketlerini fark edemiyorum galuva ben.bagirsak gibi geliyor.sismanliktan gec farkedicem galiba.
Dun soru sormustum cevap veren olmadı. Kullandiginiz bir yuz temizleme jeli ve nemlendirici var mi? Eger doktpra sorup belli bir marka alan varsa bana da mesaj atsin lütfen; )
Günaydın kızlar,
sdtive cinsiyetleri belli oldu mu kuzuların
Günaydın Herkese.. Kızlar birşey sorucam sizdede oluyormu acaba ? Çok oturdugumda yada bazen tuvaletımı yaparken alt tarafıma dogru acayıp bir baskı oluyor ? Bu normal mi acaba.. büyükce böyle mi olacak ?
bana oluyor canım, hatta çok uzun haftalardır oluyor. devamlı aynı pozisyonda yatarsam da oluyor. doktorum normal dedi. ben de kabullendim artık
Günaydın Herkese.. Kızlar birşey sorucam sizdede oluyormu acaba ? Çok oturdugumda yada bazen tuvaletımı yaparken alt tarafıma dogru acayıp bir baskı oluyor ? Bu normal mi acaba.. büyükce böyle mi olacak ?
Kızlar mide yanmasına ne iyi geliyo bilgilerinizi paylaşırmısınız
günde 1 tane sade soda içiyorum o iyi geliyor
sodanın içinde folik asştte olduğu için bildiğim kadarıyla zararı yok(dr a sormadım)