2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar mrb. Çatlak önlemek için kulandığınız krem veya yağ varmı? Lierac krem çok iyi diye duydum ama biraz pahalı, yağ olarakta kakao yağı ve kantoron yağını duydum ama henüz kullanmaya başlamadım genç kızlıktanda basen çatlaklarım var o yüzden karnım çatlamaya başlamadan önlemini almak istiyorum ama bi kullanıcı yorumu alırsam kafam daha net olur...

selam kızlar ben geldim :) bugun eşim izinli onun için sabahtan giremedim az önce dışarı çıktı hemen bilgisayarı kaptım ama o gelince

yine büyük ihtimal elimden alır... benimde boğazım gıcıklanıor öksüresim geliyor öksürünce karnıma sancı giriyor bende öksürmemeye

çalışıyorum eşim biraz hasta olmuş banada bulaştırdı galiba sizler nasılsınız bende durumlar aynı bu arada bebiş dün gece oynadı içim

rahatladı gün boyu oynamamıştı şimdi yine oynamıyor heralde bizimki gündüzleri paso uyuyor geceleri uyanıyor zilli

Son düzenleme:

benim de aynı bahsettiğin gibi oluyor mısır pıtlaması gibi:)bizim ki kız inş be 17. haftada hissetmeye başladım şimdi 18 haftalık devam ediyor..oturuken ve sırtüstü yatarken artıyor şu anda öyle:)))rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar benım bıraz önce göbek deliğimin hızasında bırsey sağdan sola kaydı anlam veremedim önce 10 sonra sol tarafta bırsey 2 kez attı aynı içimden bırsey böyle kaydı gıttı bır hoş oldum sızce bebek mı salak gıbı gülüyorum suan

Bende 23 unde girecgim ayrintiliya...4d resmi her gittigimde veriyo da cd veriyormus bende onu cok istiyorum

Allahtan ayrintilidan ayri para almiyorlar.zaten muayenesi 100 tl.

Hissedicez insallah canim 22 ye kadsr hssediliyormus diye duydum ama.

sağol meleğim sanırım benımkıde başladı

Şimdi birde kış geldi. Soğukta hiç evden çıkasım gelmiyor.

Ben çok istiyorum ama hiç denemedim. Evleneli 2 yıl oldu. Bu sene yapacağım artık neye benzer bilmiyorum

aynen sogukta başladı allah yardımcımız olsun

tütütü maşallah bende bırseyler aldım paylaşacağım en kısa zamanda bıraz daha bırıksın

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin amin inşallah sende en yakın zamanda hissedersin meleğini evet yakarnımın belli olması çok hoşuma gidiyo benim gibi hoşuna giden var mı acaba

valla bende göbişimin cıkması cok hosuma gıdıyor eşimde cok sevıyor gururlanıyor sanırım valla umrancım sanırım bızımkıden yavaştan başlıyor

Canım ben her akşam yatmadan önce kakao ve badem yağını karıştırıp sürüyorum.Şuan için bişey yok tabi daha çok erken ama inşallah işe yarar bakalım

Valla şuan bende daha kullanmaya başlamadım ama sanki yavaş yavaş geriliyor karnım arada kaşıntı oluyor kullanmak lazım.Ama kantoron yağını biraz araştırdım 1-2 sitede gebelikte kullanmayı önermiyor.Damar büzücü etkisi varmış tabi bundan ötürümü bilmiyorum şahsen..

Canım ben her akşam yatmadan önce kakao ve badem yağını karıştırıp sürüyorum.Şuan için bişey yok tabi daha çok erken ama inşallah işe yarar bakalım

Çok sağol inşallah biz 2 gün sonra 20 haftalık olucaz öyle çok karnımda çıkmadı ama sonradan bi çıkarsa bi daha geri dönüşü olmaz çatlakların diye korkuyorum kakao yağının yanına badem yağıda alıp öyle denicem en kısa zamanda teşekkür ederim..

Yaa bak bu yönünü bilmiyodum o zaman kakao ve badem yağı daha uygun sanırım teşekkür ederim cvp için :)

Kızlar yenibosna Nisa Hastanesinde detaylı ultrason 172,00 tl imiş.Ordan randevu alıcam.Başka yerleri de aradım.300,00 den başlıyo fiyatlar.

Maşallah bebegine :9

Neden gizli acaba :18:

Yorumları kimse göremiyormuş o yüzden olabilir.

Canım bende merak ediyorum bunu. Ne kullanacağımı bilmiyorum. Dr ada sormadım açıkcası ama artık büyümeye başladı göbeğim bir şey kullanmaya başlamam lazım.

Geçmiş olsun canım. Herkeste var hastalık şu ara dikkatli olmak lazım.

:) Ne güzel artık bebeklerimizin hareketlerini hissetmeye başladık. Yalnız benim kocam ben ne zaman hissedeceğim diye sabırsızlanıyor. Az bekle bu kadarını önce hissetmekte benim hakkım diyorum. İyiki karnında çocuğu o taşımıyor. Meraktan 6 ayda doğururdu

Kızlar ben çatlak kremi olarak biooil aldım. iyi gibi ama ben henüz pek kullanmıyorum.2 kilo aldım ve karnım yemeden pek şişmiyor. 60 kilo olmama rağmen geçen senelerde 60 kilo olduğum kıyafetlere cok da sıgamıyorum sıgsam da beni en ufak sıkan kıyafetlere tahammulum yok. Hemen çıkarıyorum bol ve rahat giyinmeyi çok seviyor göbişim :) Bebeğimi pek hissedemiyorum. Bu arada size en büyük tavsiyem alerjisi olanlar, öksürenler ve astımlılar için harnup pekmezi. Benim öksürüğüm geçen haftalarda azdı gece boyu uyuyamıyordum. Her gun 2 fıncan içtim ama sek. Çok iyi geldi. Mutlaka deneyin kalsiyum açısından da çok iyiymiş.

ben ilk önce mustela almıştım lakin kullanamadım vaseline kremler var ya onlardan aldım büyük kutu olanlarından, biooili de içine döktüm karıştırdım gerçekten güzel nemlendiriyo memnunum bende 3 kilo aldım 53tüm 56ya dayandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…