kızlar çok şükür ayrıntılı ultrasonda herşey normal çıktı doya doya gördüm kuşumu gerçi yine özledim ama resimlerine bkıyorum hatta bir resimde gülümsedi:)300 gr olmuş boyda 22 cm çok normal dedi dr allaha bin şükürr bir sonraki randevu 7 aralık ozaman şeker ölçümleri yapılacakmış bakalım hayrlısı artık ..
slm kızlar nasılsınız bebşler nasıl ıyıdır ınşallahh.......ne dıycem sızlere faceden sayfa açtık 2014 nısan-mayıs annelerı dıye gelmek ısteen olursa herkesı beklerız orda daha çabuk ıletısım oluyor bırbırımıze daha ıyı yardımcı olabılırz herkezı beklerız
Kızlar doktordan geliyorum.Paşam bi yerinde durmadı maşallah.Doktor beynine organlarına vs. baktı.Herşey yolunda çok şükür. 1 hafta da önden gidiyo benim tosun.Büyük ihtimalle benim doğum martın sonunda falan olur.Doktor amcamız burnumuzu mıchael jacksona benzetti.Hakketen de birebir aynısı Kızlar bu arada doktora detaylı ultrasonu sordum.Bence gir dedi.Bikaç yer araştırdım.300 tl falan dediler.İstanbul avrupa yakasında fiyat araştıran varsa yardım edebilir mi ?
Kızlar mide yanmasına ne iyi geliyo bilgilerinizi paylaşırmısınız
Gaviscon(şurubu) bir de seviosan sütKızlar mide yanmasına ne iyi geliyo bilgilerinizi paylaşırmısınız
Teşekkür ederim canlarım deniycem dediklerinizi inşallah geçer kriz geçirecem şimdi dayanamıyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer, çok ama çok iyi biliyorum şimdi senin yazdıklarını okuyunca sanki bende aynı durumu yaşıyor gibi oluyorum...
Yarın eczaneden hemen Gaviscon al...
İyi ki, almışım diyeceksin.
Sütte iyidir ama benim o mide ekşimesinde içtiğim süt, beni soğuttu sütten...
Evde varsa dene süt içmeyi, geçirmezse yarın şurup al iç..
Tekrar geçmiş olsun balım...
Merhana tetenoz asisi kaçinci haftada yapiliyor.Saglik ocaginda degil mi? Cevap icin simdiden tsk.
Canım akşamdan beri soğuk süt muz elma denedim hiç biri fayda. Etmedi komşumda Gaviskon şurup varmış. Korkarak bi kapak içtim inanılmaz birşey ama beş dakka önceki Halim'den eser kalmadı inanamıyorum canım ya Bilseydim böyle geçireceğini saatlerdir çekmezdim. Teşekkür ederim ilgin için allahım bebişine sağlıklı uzun ömürler versin...
Merhana tetenoz asisi kaçinci haftada yapiliyor.Saglik ocaginda degil mi? Cevap icin simdiden tsk.
Mrb kızlar, benim birkaç gündür sürekli adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor.Bugün günboyu ara ara geldi ağrılar. 19.haftamdayım, normal mi? 2-3 haftadrı haftada 2, sonra 3 kez yogaya gidiyoorum. Bugün de market ve manav alışverişinden 2 kocaman poşeti eve taşıdım, acaba böyle şeyler fazla mı geldi? Böyle adet ağrısı gibi ağrılar yaşayan var mı bu dönemde?
Ayrıca 2li test iyi çıkıp AFP değerine baktıran oldu mu?
Ben dun 19+6 ıdım canım yanı 20 hafta denılebılır benım dr um ıstedı ama bu hafta yaptrmamıkaç haftalıksın ccanım ben 19+5 perşembe günü randevum var 20+0 olacağıım o gün ayrıntılı yaparlarmı o zaman
Eki Görüntüle 859394
Günaydınnn kızlarr bakın benim çirkinn oğluşumaa :))
Canım banada gaviscon verdi doktorum çok rahatladım.Kızlar mide yanmasına ne iyi geliyo bilgilerinizi paylaşırmısınız