2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ben kızımı hissediyorum maşallah kıpır kıpır meleğim rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

kızlar merhaba birşey sorucam öksürmek bebişe zarar verir mi
ben grip oldum ilaçta almak istemiyorum.
ne yapayım

hamileliğin normalse riskli bi hamilelik yasamıyorsan bişey olacağını sanmıyorum bende biraz üşütmüşüm hapşırıyorum benimde aynı soru aklıma takılıp duruyor ama benim hamileliğim riskli o yüzden biraz korkuyorum inşalah bişey olmaz yavrularımıza

Merhaba arkadaşlar.uzun süredir giremedim foruma.İnşallah bütün annişler ve bebişler iyidir.Rahatsız olan arkadaşlarıma geçmiş olsun Allah en kısa sürede dermanınızı verir inşallah.
Bugün tetanoz aşısı oldum.Tansiyona baktılar yine düşük çıktı.İdrar tahlili yaptılar.Biraz enfeksiyon varmış doktora gidince ilaç yazdır dediler ama daha kontrole 2 hafta var.Ne yapacağım bilmiyorum.Sabah sabah tadım kaçtı.Bebişimin sadece kalp atışını dinledim.Atışları duyunca rahatladım.
Bu arada 10 haftada 4 kilo almışım:18::18::18::18::18:Toplamda 5 kilo.Ne olacak bu kilolarla halim.Dikkat edeyim diyorum ama karnım acaip acıkıyor.

En güzeli kızlar artık bebişimi hissediyorum.Böyle pıt pıt atıyor sağ tarafımda.Rabbim hepimize oları kazasız kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Tabi canım senin durumun farklı ve ne yazıkki dediğin gibi perinatologların muayene ücretleri pahalı oluyor.Gönül isterki imkan olsun herşeyin en iyisini en kalitelisini yapalım ama bu devirde imkanlar ne yazıkki el vermiyor buna.Sağlıklı sıhatli olsunlarda gerisi önemli değil gerçi.Bu arada benim doktorun uzmanlık alanlarına baktım perinatoloji yazıyor sanırım detaylı ultrasonuda kendi yapıcak.

ne güzel bebişleri hissetmeye başlamışsınız ben elimi karnıma koyunca hissedebiliyorum daha cinsiyetini öğrenemedim maşallah bebişlerinize

sen ist de değildin demi? eğer perinatoloji uzmanıysa kendi yapabilir ben devlette ayrıntılı ultason için yer bulamadım görüntüleme merkezleriyle görüştüm ama onlarda radyolog bakıyormuş en güzeli perinatoloji uzmanının değerlendirmesi onlar herşeye daha detaylı bakıyolarlar bende şuan nerde yaptıracağıma karar veremedim

ben varım malesef hamileliğim sıkıntılı geçiyor ağrılarım oluyor subseröz olduğu için şanslı olduğumu söyledi doktor ama gel bana sor diken üstündeyim kötü birşey olacak diye

benimde yeri bakımından çok rıskli değil dedi ama birde boyutları çok hızlı büyümedi neyseki . Doğumda kan kaybı ve erken doğum gibi risklerden bahsetti ama biraz endişelendim işte . Umarım sorun yaşamayız bu myom konusunda , açıkcası bana süpriz oldu böyle bişey . Çok takmıycam olacağı varsa olur . Yapacak bişey yok .

Teşekkurler geridönüş için.

Ben gebzedeyim Medicalparka gidiyorum ücretini sorgum ssg kurumu karşılamıyormuş zaten 210 TL fiyat verdiler bakalım 19 Kasımda randevum var gidince doktorumla konuşacam kendsi ne diyecek.

Ben gebzedeyim Medicalparka gidiyorum ücretini sorgum ssg kurumu karşılamıyormuş zaten 210 TL fiyat verdiler bakalım 19 Kasımda randevum var gidince doktorumla konuşacam kendsi ne diyecek.

benimde randevum 19 kasımda benim görüştüğüm görüntüleme merkezleri farklı fiyatlar verdi ama arada uçurum var niye o kadar fiyat farkı var anlamadım birisi sonomed diye bi görüntüleme merkezi 400tl dedi bide radistanbul diye var orası 150 tl dedi ikiside cd ve fotoğraf veriyolar ben 150 tllik olan yere yaptırabiilirim sonuçta ikiside aynı işi yapıyor radyolog çekiyor fazladan para ödemeye gerek yok demi

doktorun servikal uzunluğuna baktı mı? kasılma yapabiliyor rahim de ben progestan kullanıyorum ve her muayene de dok alttan bakıyor rahim ağzına ve uzunluğuna iki hafta da bir doktordayım malesef riskli gebelik olarak geçiyor benim üç tane göründü evde istirahat benim miyomun bir tanesi idrar yoluna baskı yaptığı için zorluk yaşıyorum bebeğe bir zararı olmadığı sürece katlanıcaz geçmiş olsun yine de ihmal etme.. inşallah zamanında sağlıkla doğar bebeklerimiz erkeken doğum takip altında olursan zor biraz.

masallah canım göbişlerimiz aynı gibi benimkide bu kadar bende foto çekip koyabilirsem göstericem :)

çok güzel bi duygu ama hamileliğin her durumu ayrı bir güzel ( bulantılar ve kanamalar hariç) hayırlısıyla rabbim kucağımıza aldığımız günün mutluluğunu heyecanınıda tatmamızı nasip eder

amin canım bulantılar şükür bitti seninde kanaman olmuşmuydu?

Selamlar herkese.Nisan ayi annesi olacağım bende 18.haftamdayim.Nasipse bir oğluşumuz olacak:)

Son düzenleme:
yok canım çok şükür ben kanama nedir hiç bilmiyorum yaşamadım rabbim yaşayanlara da yardım etsin sadece kötü bir bulantı dönemi yaşadım tabi bunada çok şükür

inşalah yasamazsın canım çok kötü bişey sen bebeğin kıpırtılarını sürekli hissedebiliyormusun? ben çok hissedemiyorum yani nasıl anlatayım böyle içerde dönüyo yer değiştirior gibi harekeetler hissetmiyorum sadece pıt yapıyor seyirme gibi ve sık değil günde 2-3 defa ve hep aynı yere vuruyor sağ tarafıma

canım cinsiyeti ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…