KIZLAR GÜNAYDIN IYI VE CABUK GEÇEN BIR HAFTA DILERIM YA KIZLAR BEN NE ZAMAN IZIMI HISSEDECEĞİM HALA TIK YOK INSALLAH 22 HAFTAYA KADAR OYNAR 20 HAFTA BITTI YARIN 21 GÜN ALACAĞIZ AMA YOK ANAM BENIM KIZ COK NAZLI
KIZLAR COK SAĞOLUN BENDE VITAMINLERI YEDIKLERIMDEN ALMAYA CALIŞIYORUM ŞİMDİ CEVİZ ATIŞTIRIYORUM MEYVE AYRAN YUMURTA YOGURT PEYNIR ELIMDEN GELDIĞINCE TÜKETMEYE CALIYORUM İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜRÜM AMA İŞTE ACABA OYNAMIYOR YA BIZIM KIZ YETERLI GELMIYOR DIYE DÜŞÜNDÜM
MAŞŞALLAH CANIM YA BENIM KIZ ÖNDEN GITMESEDE RAZIYIM YETERKI SAĞLIKLI OLSUN BENIMDE ELEVIT MIDEMI BULANDIRIYORDU
MAŞALLAH CANIM COK TATLI OLMUŞSUN
TÜTÜTÜ MAŞALLAHFISTIK GİBİSİN CANIM KESINLIKLE SPORUN COK FAYDASI VAR
CANIM INSALLAH GÜZEL HABERLERLE GELECEKSIN ICINI FERAH TUT
KUZUM YA SORMA 4 AYLIK HAMILELİĞİMDE BENDE KUSUNCA ATIMA YAPIYORDUM RESMEN EŞİME DEDİMKİ ALTIMA YAPTIM IKIMIZIDE GECE GECE BIR GÜLME TUTTU SORMA BIDE KURBANDA KAYINVALIDEMLERDEYIZ GECE BEN YINE KUSTUM EŞİMİN YÜZÜNE BAKTIM ALTINAMI KACIRDIN DEDI EVET DEDIM BIRSEY OLMAZ DEDI SEN DEĞİL BEBEK YAPIYOR DEDI AYYY HEM GÜLDÜM HEM AĞLADIM COK ŞÜKÜR ATLATTIK O SIKINTILARI
kızlar merhaba birşey sorucam öksürmek bebişe zarar verir mi
ben grip oldum ilaçta almak istemiyorum.
ne yapayım
canım benim perinatolojiye gitmem gerekiyor onun için zeynep kamil kadın doğum devlet hastanesine gidicem bundan böyle takiplerim orada yapılacak perinataloji heryerde olmuyor bizim bu çevrede sadece bu hastanede var özele zaten dağ dayanmaz perinatologların muayene ücretleri çok yüksek umarım iyi bir doktora denk gelirim doktor seçme gibi lüksüm olmayacak devlette hangi perinatolog varsa ona yönlendirecekler benim durumumda doktor çok daha önemli daha ayrıntılı değerlendirmek gerekiyor herşeyi inşalah bir sıkıntı çıkmaz bebeğimin hareketlerini pek hissedemiyorum belki plasenta buna engel oluyordur diye düşünüyorum haftaya gittiğimde doktora bu konu hakkında danışıcam
Nisan başı olanların çoğu Mart sonunda doğmuş olurKızlar o değilde ben Allah nasip ederse ilk doğuran arkadaşı merak ediyorum acaba kim olacak
Tabi canım senin durumun farklı ve ne yazıkki dediğin gibi perinatologların muayene ücretleri pahalı oluyor.Gönül isterki imkan olsun herşeyin en iyisini en kalitelisini yapalım ama bu devirde imkanlar ne yazıkki el vermiyor buna.Sağlıklı sıhatli olsunlarda gerisi önemli değil gerçi.Bu arada benim doktorun uzmanlık alanlarına baktım perinatoloji yazıyor sanırım detaylı ultrasonuda kendi yapıcak.
ben varım malesef hamileliğim sıkıntılı geçiyor ağrılarım oluyor subseröz olduğu için şanslı olduğumu söyledi doktor ama gel bana sor diken üstündeyim kötü birşey olacak diye
sen ist de değildin demi? eğer perinatoloji uzmanıysa kendi yapabilir ben devlette ayrıntılı ultason için yer bulamadım görüntüleme merkezleriyle görüştüm ama onlarda radyolog bakıyormuş en güzeli perinatoloji uzmanının değerlendirmesi onlar herşeye daha detaylı bakıyolarlar bende şuan nerde yaptıracağıma karar veremedim
Ben gebzedeyim Medicalparka gidiyorum ücretini sorgum ssg kurumu karşılamıyormuş zaten 210 TL fiyat verdiler bakalım 19 Kasımda randevum var gidince doktorumla konuşacam kendsi ne diyecek.
benimde yeri bakımından çok rıskli değil dedi ama birde boyutları çok hızlı büyümedi neyseki . Doğumda kan kaybı ve erken doğum gibi risklerden bahsetti ama biraz endişelendim işte . Umarım sorun yaşamayız bu myom konusunda , açıkcası bana süpriz oldu böyle bişey . Çok takmıycam olacağı varsa olur . Yapacak bişey yok .
Teşekkurler geridönüş için.
masallah canım göbişlerimiz aynı gibi benimkide bu kadar bende foto çekip koyabilirsem göstericem :)
çok güzel bi duygu ama hamileliğin her durumu ayrı bir güzel ( bulantılar ve kanamalar hariç) hayırlısıyla rabbim kucağımıza aldığımız günün mutluluğunu heyecanınıda tatmamızı nasip eder
amin canım bulantılar şükür bitti seninde kanaman olmuşmuydu?
yok canım çok şükür ben kanama nedir hiç bilmiyorum yaşamadım rabbim yaşayanlara da yardım etsin sadece kötü bir bulantı dönemi yaşadım tabi bunada çok şükür
inşalah yasamazsın canım çok kötü bişey sen bebeğin kıpırtılarını sürekli hissedebiliyormusun? ben çok hissedemiyorum yani nasıl anlatayım böyle içerde dönüyo yer değiştirior gibi harekeetler hissetmiyorum sadece pıt yapıyor seyirme gibi ve sık değil günde 2-3 defa ve hep aynı yere vuruyor sağ tarafıma
o kadar heyecanlanıyorum ki karnımda değişik şeyler hissettiğimde inşallah bu dönemlerde rahatlıkla geçerde artık sıkıntılardan değilde 30.ve ileriki haftalarda çanta hazırlama muhabetlerine geçeriz.