Dusmemis baktim sabah yatiodu oyle! Ustu de acik yatmis sirti tutulmus ama :))))
Canim cok okuduk biz yaa adam konustumu herseyi biliyo mangalda kul birakmiyo da, ustune alinmiyo ki okuduklarini.. kusursuz ya beyim.. emin kendinden... Dort dortluk... o kitaplardakiler hep baskalarini anlatiyo bizimkini degil ona gore... Cozum kabul etmekten basliyo.. inkar edene, inkari birakana kadar yapilabilecek hic bisi yok malesef
canım cinsiyeti ne
Kızlar bişey sorucam karın içinde gıdıklanma karıncalaşma gibi bişeyler oluyor arada bebişim olabilir mi acama merak ettim
Bütün güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim pınarcımElevit ve balık yağı veriliyor genelde ama diğer iki ilacı duruma göre keser belki, sorayım ben de gidince şekercim.
waaaovvwwwMaaşallah 41 kere En fıstık hamişimizz [/B]
Canıımm dikkat et kendine, bol sebze, meyve takviyesi yap. Bol sıvı tüket Rüyacım. Ben de grip olacak gibi hissediyordum kendimi. Aynı günde kendimi çok yorunca maalesef korktuğum başıma geldi. Güçsüz düştüm. Aynı gece başladı gribim, 10 günde hala atlatabilmiş değilim, çok ağır geçirdim. Tüm vücudumda sivilceler çıktı. Reaksiyonda veriyor olabilir bünyen ama bir anda da böyle olması garip tabii. Nazara da gelmiş olabilirsin, duayı eksik etme.
Doktora gidersen de habersiz bırakma
Çok sağol tatlım...çok geçmiş olsun canım...
Çok sağol canım, grip oluyorum onun etkisi büyük sanırım...Geçmiş olsun canım. İnşallah yorgunluk-kırıklıktır dediğin gibi. Güzel haberlerini bekliyorum:107:
Sağol canım...geçmiş olsun canım hani eşin köpek getirmişti ya sen demiştin uyuz olabilirmiş eşim çok kötü kaşınıyor dr ilaç vermiş diye belkide eşindende sana geçti çünkü vucutta kızarıklık kaşıntı olması bundan olabilir gripte bunlar olmaz drdan geldikten sonra haber ver merakta bırakma beni inşalah kolay atlatırsın önemli bişey yoktur
benimde randevum 19 kasımda benim görüştüğüm görüntüleme merkezleri farklı fiyatlar verdi ama arada uçurum var niye o kadar fiyat farkı var anlamadım birisi sonomed diye bi görüntüleme merkezi 400tl dedi bide radistanbul diye var orası 150 tl dedi ikiside cd ve fotoğraf veriyolar ben 150 tllik olan yere yaptırabiilirim sonuçta ikiside aynı işi yapıyor radyolog çekiyor fazladan para ödemeye gerek yok demi
Sağol canım...
Köpek normalmiş, yani sadece mantar varmış ayağında ama eşim yine kullandığı ilaçlarla parazitlerden dezenfekte etti kendini.
Yüzümde ki, kızarıklık alerjiye bağlı olabilirmiş.
Yarın bunun içinde cildiyeye gideceğim, inş sadece alerjidir ya da geçirdiğim gribin bir etkisidir...
sen nasıl oldun, iyi misin şimdi ?
Durumum bundan ibaret ama özellikle en çok can yakan şey aslında, sevdiğin insanın ağzından çıkan 2 hoş olmayan kelime kadar hiçbir şey acıtmıyor insanın içini...
100 metre öteden anlar insan ne kadar halsiz ve hasta olduğumu, gözünün önünde nefes alıp verdiğim kişi duyarsız kalıyor, görmezden geliyor...
Eşime çok kızgınım kızlar...
Bazen ne kadar yapıcı olmaya çalışsa da insan ilişkisinde, bir o kadar başarısız oluyor.
:) ben bebeğimin hareketlerini hissetmeye başlayınca aynı hareketleri daha öncelerde de hissettiğimi farkettim ancak onları bebek hareketlerine yorumlamamıştım ...su an sizin için erken 19 -20 haftalık olsun ondan sonra hissetmeye başlarsın ....öncesinde bazı zamanlar hissedebilirsin ancak devamı olmayabilir bu da sizi korkutur ..hiç kendinizi strese sokmayın ..ortalama 20.haftada anlarsın gör bak her gün her saat zıplatıyor özellikle oturup dinlenirken ...
ben iyi sayılırım canım ağrım azaldı ama geçmedi idare ediyorum kendine çok dikkat et bu aralar herkes hasta ateşin çıkıyormu? 38 dereceyi geçen ateş bebek için tehlikeli baktın yükseliyor parol alabilirsin bol c vitamini mandalina portakal elma ye ıhlamur iç (2 bardağı geçmesin) hatta içine bal ve limon sık çok iyi geliyor ben de biraz üşütmüşüm o gün hastanedelerde beklemekten oldu bide herkes hapşırıyor öksürüyor kaptık galiba inşalah çoğalmadan atlatırız canım eşler bazen ilgisiz olabiliyor geçen hastaneye gittiğimizde bende eşimle biraz tartışmıştım insan böyle zamanlarda daha çok ilgi bekliyor demi ama erkekler galiba anlayamıyorlar biz hamile olduğumuz için daha hassasız mesela ben eşimin söylediği bişeye alınıp hemen ağlayabiliyorum ama ona ağlamam saçma geliyor neyse canım takma kafaya üzme kendininde bebeğinide çünkü üzülsende bişey değişmiyor ancak üzüldüğünle kalıyorsun strese giriyorsun boşver sen bebişi düşün kendine iyi bak iyileş
Off arkadaşlarr
Az önce doktordan geldim doktorum sağolsun çok ilgisiz tekrar ne zaman geleceğimi bile zorla öğreniyorum.18.haftamdayım.SAdece 12.haftada zeka testi yapıldı başka hiçbir test istemedi.Neyse bunların dışında esas problem doktor ultrasonda uzun süre baktıktan sonra bant var dedi.Tabi hiçbiey anlamadım ve nasıl die sordum sonrasında yine bakıp neyse önemli birşey değil dedi şimdi araştırdım da amniyotik bant sendromu diye birşey var ve bu durum ilerlerse bebekte fiziksel sorunlara yol açarmış içime dert oldu ya doktor önce var dedi sonra yok dedi çok huzursuzum bu konuda bir bilgisi olan varmı ??
Doktorumun tercümanı olmuşsun canım...
Bütün yazdıklarını harfi harfine söyledi bana, çok teşekkür ederim...
Sabahları eşim çok halsiz uyanır ve benim gözümü açtığımı görsün hemen masaj yaptırır.
Baktı sert ovmuyorum söylenir..
Eee bende insan evladıyım, her gün her gün kalkıp ovuyorum ve her gün aralıksız söyleniyor.
Hastayım, gözümden burnumdan yaşlar akıyor önemsemiyor..
Deli etti beni sabah sabah, hep böyle zaten ama bazen sabrım taşıyor.
Nasıl geçecek böyle bir ömür anlamıyorum, evlenmeden önce her şey güllük gülistanlıktı tabi.
Ağrım sızım olsun, analarımız bizi nasıl doğurmuş evhamlanma diyor..
Kaldı ki, hiç öyle biri değilimdir...
Kemiklerine kadar vuran bir ağrı neticesinde herkes rahatsızlığını dile getirir.
Bazen çok haksız davranıyor bana ama ona sorarsan yerden göğe kadar kendi haklı.
Daha neler neler, eşimi çok seviyorum ama bazen öyle bir uzaklaşıyor ki duygularım..
Sırtımı her şeye dönesim arkama bakmadan ilerleyesim geliyor.
hiç bir bilgim yok ilkkez duydum.Canını sıkma, bence doktorunu değiştir, hemde yarın başka bi doktora git. Böyle için içine yer. Allahın izniyle birşey olmaz. rahat ol
Off arkadaşlarr
Az önce doktordan geldim doktorum sağolsun çok ilgisiz tekrar ne zaman geleceğimi bile zorla öğreniyorum.18.haftamdayım.SAdece 12.haftada zeka testi yapıldı başka hiçbir test istemedi.Neyse bunların dışında esas problem doktor ultrasonda uzun süre baktıktan sonra bant var dedi.Tabi hiçbiey anlamadım ve nasıl die sordum sonrasında yine bakıp neyse önemli birşey değil dedi şimdi araştırdım da amniyotik bant sendromu diye birşey var ve bu durum ilerlerse bebekte fiziksel sorunlara yol açarmış içime dert oldu ya doktor önce var dedi sonra yok dedi çok huzursuzum bu konuda bir bilgisi olan varmı ??
merhaba kızlar en son 1 ay önce sağlık ocağına gidip aşı yaptırdım.doktorumda en son ikili test yaptırdığımda kan testi yapıldı bir daha kan yada idrar testi yapılmadı sağlık ocağındada yapmadılar hiç aceba tekrar ne zaman bu testleri yaptırmak gerekir ne sıklıkla.sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyebilir miyiz bebeğimizin ara ara gitsek.
merhaba kızlar en son 1 ay önce sağlık ocağına gidip aşı yaptırdım.doktorumda en son ikili test yaptırdığımda kan testi yapıldı bir daha kan yada idrar testi yapılmadı sağlık ocağındada yapmadılar hiç aceba tekrar ne zaman bu testleri yaptırmak gerekir ne sıklıkla.sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyebilir miyiz bebeğimizin ara ara gitsek.