Off arkadaşlarr
Az önce doktordan geldim doktorum sağolsun çok ilgisiz tekrar ne zaman geleceğimi bile zorla öğreniyorum.18.haftamdayım.SAdece 12.haftada zeka testi yapıldı başka hiçbir test istemedi.Neyse bunların dışında esas problem doktor ultrasonda uzun süre baktıktan sonra bant var dedi.Tabi hiçbiey anlamadım ve nasıl die sordum sonrasında yine bakıp neyse önemli birşey değil dedi şimdi araştırdım da amniyotik bant sendromu diye birşey var ve bu durum ilerlerse bebekte fiziksel sorunlara yol açarmış içime dert oldu ya doktor önce var dedi sonra yok dedi çok huzursuzum bu konuda bir bilgisi olan varmı ??
merhaba kızlar en son 1 ay önce sağlık ocağına gidip aşı yaptırdım.doktorumda en son ikili test yaptırdığımda kan testi yapıldı bir daha kan yada idrar testi yapılmadı sağlık ocağındada yapmadılar hiç aceba tekrar ne zaman bu testleri yaptırmak gerekir ne sıklıkla.sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyebilir miyiz bebeğimizin ara ara gitsek.
canım tetanoz aşısı mı oldun çok ağrın olmuşmuydu
ben daha gidip tetanoz aşımı olmadım sağlık ocağında kalp atışını dinletiyolarmı hiç bilmiyorum benimde haftaya sağlık ocağına gitmem lazım ama aşıdan korkuyorum sende ateş yada ağrı yaptımı?
Off arkadaşlarr
Az önce doktordan geldim doktorum sağolsun çok ilgisiz tekrar ne zaman geleceğimi bile zorla öğreniyorum.18.haftamdayım.SAdece 12.haftada zeka testi yapıldı başka hiçbir test istemedi.Neyse bunların dışında esas problem doktor ultrasonda uzun süre baktıktan sonra bant var dedi.Tabi hiçbiey anlamadım ve nasıl die sordum sonrasında yine bakıp neyse önemli birşey değil dedi şimdi araştırdım da amniyotik bant sendromu diye birşey var ve bu durum ilerlerse bebekte fiziksel sorunlara yol açarmış içime dert oldu ya doktor önce var dedi sonra yok dedi çok huzursuzum bu konuda bir bilgisi olan varmı ??
hamilelikte bi sıkıntı yoksa eğer aylık kantroller yeterli. ondada sadece ultrasona bakılıyor. Ama farklı bi sıkıntı varsa belki doktor isteyebilir. Bence çok evhamlı olmamak lazım bizlerin anneleri bu kadar doktora gitmiş miidr acaba. Sürekli dua etmek lazım.
Ayrıca aşı erken olmamış mı bende 19+5 im ama hala aşı olmadım.
merhaba kızlar en son 1 ay önce sağlık ocağına gidip aşı yaptırdım.doktorumda en son ikili test yaptırdığımda kan testi yapıldı bir daha kan yada idrar testi yapılmadı sağlık ocağındada yapmadılar hiç aceba tekrar ne zaman bu testleri yaptırmak gerekir ne sıklıkla.sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyebilir miyiz bebeğimizin ara ara gitsek.
Marhaba anneler...ben 17.haftadayım ve son 1 haftadır beyaz yumurta akı kıvamında akıntım devamlı hazır ve nazır duruyor malum yerde sizde de var mı doktora haftaya gideceğim inş...dahaca soramadım.sizde de oluyorsa neden oluyor??????
Canim suay82 arkadasimizda da ayni durum oldu.surekli kontrol edilmesi gerekiyo bebege gelme durumu olursa mudaheleyle duzeltiliyor
Ama bence en nce doktorunu degisgir canim.hersryi guzel guzel anlatan iyi bir dr bul belkide de yarim yamalak anlatiyor yanlis seyler söylüyor
canım hamilelikte akıntı çok olağan bir durum.rahim hamilelikten ötürü 2 katı daha fazla çalışıyor haliyle salgılama daha da artıyor.rengi koyu yeşil,gri veya kanamalı olmadığı sürece endişe edilecek bir durum yok.ama içinin rahat etmesi açısından genede doktoruna bir sor.
benimde yeri bakımından çok rıskli değil dedi ama birde boyutları çok hızlı büyümedi neyseki . Doğumda kan kaybı ve erken doğum gibi risklerden bahsetti ama biraz endişelendim işte . Umarım sorun yaşamayız bu myom konusunda , açıkcası bana süpriz oldu böyle bişey . Çok takmıycam olacağı varsa olur . Yapacak bişey yok .
Teşekkurler geridönüş için.
canım senle ben topiğin evhamlıları olucaz bu gidişle
Aşı için sağlık ocağı bana 4 aralık tarihini verdi.banada seninki erken geldi.ama tabi bazı sağlık ocakları 4 yada 5 doz ömür boyu olarak vuruyor.eğer 2 kere olunursa diğer hamilelikte tekrar 2 doz vurulmak gerekiyormuş belki ondan seninki erken olmuş olabilir.
Canım senle ben topiğin evhamlıları olucaz bu gidişle
Aşı için sağlık ocağı bana 4 aralık tarihini verdi.Banada seninki erken geldi.Ama tabi bazı sağlık ocakları 4 yada 5 doz ömür boyu olarak vuruyor.Eğer 2 kere olunursa diğer hamilelikte tekrar 2 doz vurulmak gerekiyormuş belki ondan seninki erken olmuş olabilir.
bendede mantar var sanırım zaten hamile kaldığımdan bu yana iyice azıttıbu aralar yanma yapıyor ve birazda kaşıntı akıntım pek yok yani öyle günlük ped kullanmaya gerek duymuyorum zaten onlarda mantarı tetikliyor benim akıntım krem gibi oluyor beyaz aslında şeffaf renk olması lazım fizyolojik akıntılar şeffaf renk oluyomuş ama ben bu mantar belasına yakalandığımdan beri akıntılarım hep krem gibi benim gibi olan baska biri varmı çok merak ediyorum heralde bu durumdada ben yine 200 de yada 100 de 1 ler içindeyim
bendede mantar var sanırım zaten hamile kaldığımdan bu yana iyice azıttıbu aralar yanma yapıyor ve birazda kaşıntı akıntım pek yok yani öyle günlük ped kullanmaya gerek duymuyorum zaten onlarda mantarı tetikliyor benim akıntım krem gibi oluyor beyaz aslında şeffaf renk olması lazım fizyolojik akıntılar şeffaf renk oluyomuş ama ben bu mantar belasına yakalandığımdan beri akıntılarım hep krem gibi benim gibi olan baska biri varmı çok merak ediyorum heralde bu durumdada ben yine 200 de yada 100 de 1 ler içindeyim
jennyy senin doktorunun adi ne merak ettim