Elevit ve balık yağı veriliyor genelde ama diğer iki ilacı duruma göre keser belki, sorayım ben de gidince şekercim.
waaaovvwww
Maaşallah 41 kere
En fıstık hamişimizz
[/B]
Canıımm dikkat et kendine, bol sebze, meyve takviyesi yap. Bol sıvı tüket Rüyacım. Ben de grip olacak gibi hissediyordum kendimi. Aynı günde kendimi çok yorunca maalesef korktuğum başıma geldi. Güçsüz düştüm. Aynı gece başladı gribim, 10 günde hala atlatabilmiş değilim, çok ağır geçirdim. Tüm vücudumda sivilceler çıktı. Reaksiyonda veriyor olabilir bünyen ama bir anda da böyle olması garip tabii. Nazara da gelmiş olabilirsin, duayı eksik etme.
Doktora gidersen de habersiz bırakma
Bütün güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim pınarcım
Önerilerini şimdiden dikkate alıp uyguluyorum, gece doktora gittim bebeğim iyi çok şükür...
Kan ve idrar tahlili istendi yaptırdım..
Kan temiz ama idrarda enfeksiyon çıktı...
Kızarıklık için de cildiyeye yönlendirdi ama çok ağır bir grip geçiyorum, bugün dinlenip yarın gitmek istedim..
Durumum bundan ibaret balım..
İlgin alakan için çok teşekkür ederim, içimi ısıttın inan..
çok geçmiş olsun canım...
Çok sağol tatlım...
Grip salgını varmış, çok dikkat etmek lazım.
Geçmiş olsun canım. İnşallah yorgunluk-kırıklıktır dediğin gibi. Güzel haberlerini bekliyorum:107:
Çok sağol canım, grip oluyorum onun etkisi büyük sanırım...
Kızarıklık ve kaşıntı için de yarın cildiyeye gideceğim inş. bir şey yoktur...
Çok teşekkür ederim ilgin için...
geçmiş olsun canım hani eşin köpek getirmişti ya sen demiştin uyuz olabilirmiş eşim çok kötü kaşınıyor dr ilaç vermiş diye belkide eşindende sana geçti çünkü vucutta kızarıklık kaşıntı olması bundan olabilir gripte bunlar olmaz drdan geldikten sonra haber ver merakta bırakma beni inşalah kolay atlatırsın önemli bişey yoktur
Sağol canım...
Köpek normalmiş, yani sadece mantar varmış ayağında ama eşim yine kullandığı ilaçlarla parazitlerden dezenfekte etti kendini.
Yüzümde ki, kızarıklık alerjiye bağlı olabilirmiş.
Yarın bunun içinde cildiyeye gideceğim, inş sadece alerjidir ya da geçirdiğim gribin bir etkisidir...
sen nasıl oldun, iyi misin şimdi ?
Durumum bundan ibaret ama özellikle en çok can yakan şey aslında, sevdiğin insanın ağzından çıkan 2 hoş olmayan kelime kadar hiçbir şey acıtmıyor insanın içini...
100 metre öteden anlar insan ne kadar halsiz ve hasta olduğumu, gözünün önünde nefes alıp verdiğim kişi duyarsız kalıyor, görmezden geliyor...
Eşime çok kızgınım kızlar...
Bazen ne kadar yapıcı olmaya çalışsa da insan ilişkisinde, bir o kadar başarısız oluyor.