2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
KIZLAR GÜNAYDIN IYI VE CABUK GEÇEN BIR HAFTA DILERIM YA KIZLAR BEN NE ZAMAN IZIMI HISSEDECEĞİM HALA TIK YOK INSALLAH 22 HAFTAYA KADAR OYNAR 20 HAFTA BITTI YARIN 21 GÜN ALACAĞIZ AMA YOK ANAM BENIM KIZ COK NAZLI

KIZLAR COK SAĞOLUN BENDE VITAMINLERI YEDIKLERIMDEN ALMAYA CALIŞIYORUM ŞİMDİ CEVİZ ATIŞTIRIYORUM MEYVE AYRAN YUMURTA YOGURT PEYNIR ELIMDEN GELDIĞINCE TÜKETMEYE CALIYORUM İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜRÜM AMA İŞTE ACABA OYNAMIYOR YA BIZIM KIZ YETERLI GELMIYOR DIYE DÜŞÜNDÜM

MAŞŞALLAH CANIM YA BENIM KIZ ÖNDEN GITMESEDE RAZIYIM YETERKI SAĞLIKLI OLSUN BENIMDE ELEVIT MIDEMI BULANDIRIYORDU

Eki Görüntüle 854788
Tayzeleri bakın biz baya kocaman olduk hamile gibi görünmeye basladık Sizin böbesler nasıl

MAŞALLAH CANIM COK TATLI OLMUŞSUN

TÜTÜTÜ MAŞALLAH FISTIK GİBİSİN CANIM KESINLIKLE SPORUN COK FAYDASI VAR

Selam kızlar yarın amniyosentez sonucum çıkacak inşallah bi sorun yoktur. Dua edin lütfen

CANIM INSALLAH GÜZEL HABERLERLE GELECEKSIN ICINI FERAH TUT

KUZUM YA SORMA 4 AYLIK HAMILELİĞİMDE BENDE KUSUNCA ATIMA YAPIYORDUM RESMEN EŞİME DEDİMKİ ALTIMA YAPTIM IKIMIZIDE GECE GECE BIR GÜLME TUTTU SORMA BIDE KURBANDA KAYINVALIDEMLERDEYIZ GECE BEN YINE KUSTUM EŞİMİN YÜZÜNE BAKTIM ALTINAMI KACIRDIN DEDI EVET DEDIM BIRSEY OLMAZ DEDI SEN DEĞİL BEBEK YAPIYOR DEDI AYYY HEM GÜLDÜM HEM AĞLADIM COK ŞÜKÜR ATLATTIK O SIKINTILARI

Kızlar,

Benimde son iki gündür sağ kasığım ağrıyor neden olabilir acaba?Sol tarafta birşey yok ama sağ kasığımda ağrı değilde batma gibi ara ara ara ağrı oluyor.

Benimde var kasik ve kalca agrim. Dogum sancisininhafifi gibi. İlk oglumdayken yasamistim dogum sancisi ona benziyor. Biraz korktum. İns bisey olmaz. Persembe randevum var.

evet çok haklısın sanki beeynimi okumuş gibi anlattın bende aynı şeyleri düşünüyorum.ilk 3 aylık dönemi atlattım düşük riskii gitti dedim şimdide erken doğum enfeksiyon amniyon suyu azalması ayrıntılı ultrasonda bişey çıkacakmı pırtıaşma sorunu varmı gibi birçok sorunu düşünmeye başladım bide 20 haftadan sonra bebegini kaybedenleri okudukça çıldıracak gibi oluyorum.kontrolume 9 gün var zaman geçmiyo doktor karnıma ultrason cihazını dayayınca kalbinin attığını görünce ancak bir nebze rahatlıyorum.Allah yardımcımız olsun gerçekten stresli ve sıkıntılı bir süreç.

seninle aynı haftadayız benimde özellikle sabahları sadece göbeğimin altında gerilme oluyor sonra o bölge serteşiyor tekrar yumuşuyor aceba bebek hareketlerimi bu.

Ben de kuzucugumun pıtpıt larını hissetmeden önce aynı seninki gibi oluyordu karıncalanma hissiyle karnımda sertleşme ve toparlanma oluyordu bir zaman sonra minik ayakları ile haberleşmeye başladı bizimle senin de yakın bence )

elimi koyduğumda sadece damar atması gibi pıt pıtlar hissediyorum kendi nabzımmı bebegimmi anlayamıyorum pek.

o bende de oluyor pıt pıt pıt bence o bebeğin kalp atışı ,,öyle tahmin ediyorum çünkü çok hızlı atıyor ..bizim nabzımız okadar hızlı atmaz ..:) ozaman sende yavaş yavaş bebeği hissetmeye başlamışsın :) ne güzel gebelik bundan sonra çok eğlenceli olacak bak gör,,,

Arkadaslar İdrar yolu enfeksiyonu geciren varmı nasıl oluyor benim böbreklerimdeki agrı hala gecmedi doktoru aradım gecen pazartesi bebek büyüyor dedi ama cok agrım var bir doktora gitsemmi napsam haftaya carsamba kontrolüm

Ben yasiyorum onu. Bobrek agrisi ondan oluyor. Suan bobrek agrim yok. Persembe yapilacak tahlik. Ben 2 ay olacak nerdeyse tahlil olmayali.

Cok gecmiş olsun canım acaba bi saglık ocagınamı gitsem napsam gecer dedim ama 1 hafta oldu bide arada sırtıma vuruyor cigerlerime dogru

Sen bence doktora gitmeyi bekle ama bu arada gunde 3 litreye kadar su icmeye calis. Tam 3 litre olmasa da sen 3 u hedef al. Bol meyve ye. İyi gelecek.

Aynı durum bende de var benimde 19 Kasım'da randevum var ama korkuyorum ta ki o ekranda bebeğimi oynarken görünceye ve kalp atışlarını duyuncaya kadar.Sonra 1-2 hafta o iyi,gördüm,sağlıklıydı düşünceleri rahatlatıyor sonra gene endişeler başlıyor.Bulantın olur bitsin dersin kesilince de bir şey mi var acaba dersin.Bunun gibi.Ama şunu anladım ki benimde hamileliğim zor geçecek bu korkularla Allah gerçeklerini yaşatmasın hiçbirimize...Şuan idrarda enfeksiyon var hafif yanma yapıyor akıntım da var haliyle ama şimdi su gelmesi olayını okudum bende endişelendim bazen ıslaklık oluyor ama idrar mı kaçırıyorum yoksa başka bir şey mi bilemiyorum.İşte bu düşünceler bile insana hayatı zehir ediyor bazen.Allah hepimizin evlatlarını korusun yavrularımız ona emanet...

melekçim jenny arkadaşımız çok güzel tarif etmiş aynı durumlaı bizde yaşıyoruz. Sanki beni anlatmış jenny.
Benimde üçlü test sonucum çıktı birşey anlamıyorum doktorumu aradım ameliyattaymış sabırsızlıkla bekliyorum inşallah iyi çıkmıştır.

o kadar heyecanlanıyorum ki karnımda değişik şeyler hissettiğimde inşallah bu dönemlerde rahatlıkla geçerde artık sıkıntılardan değilde 30.ve ileriki haftalarda çanta hazırlama muhabetlerine geçeriz.

Kızlar,

Benimde son iki gündür sağ kasığım ağrıyor neden olabilir acaba?Sol tarafta birşey yok ama sağ kasığımda ağrı değilde batma gibi ara ara ara ağrı oluyor.

Canım benide hep sol kasığımda var ama önemsemiyorum normaldir diye düşünüyorum. Haftaya randevumuz var bu arada inşallah cinsiyet öğreneceğiz bu sefer. Birde artık pıt pıtlarımız başladı. Çok keyifli beklemek.

meraba kızlarrr doktordan geldım sımdı bebgım ıyımıs cok sukur erekek dedı cınsıyetı ıcın kesın 3 dur erkek dıyo zaten 170 grm 19 cm dedı bebıs ıcın bende 3.5 4 kılo aldım nerdese sızce ben ve bebısım nasıl gıdıyoruz ılk bebıs

Bende özellikle sabahları seğirme bir damar atması gibi bişey hissediyorum bilmiyorum tabi ilk hamileliğim olduğu için anlayamıyorum bebişimmidir diye fakat ben sürekli karnımı gözlemliyorum elimle dokunduğum zaman tepki verip hareket ediyor bi sağ tarafımda bir sol tarafımda denedinmi hiç o da çok güzel bir duygu içinde bişeyler hareket ediyor ve bunu dışardan görebiliyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…