Bende özellikle sabahları seğirme bir damar atması gibi bişey hissediyorum bilmiyorum tabi ilk hamileliğim olduğu için anlayamıyorum bebişimmidir diye fakat ben sürekli karnımı gözlemliyorum elimle dokunduğum zaman tepki verip hareket ediyor bi sağ tarafımda bir sol tarafımda denedinmi hiç o da çok güzel bir duygu içinde bişeyler hareket ediyor ve bunu dışardan görebiliyorsun:)
Tatlim bir ara baska bir doktor bana pleseanta asagida dedi ve iliskiyi yasakladi.kendi doktorum birsey demiyor tamamen kapatmamisdiye gosterdi bana ve rahat ol bisey cikmaz ondan dedi.ama bizde iliski falan yok.hatta oyleki en son iliski bizim kizin oldugu seferdikisacasi kegel falan korkutur beni sekerim
Renk koyulasmasi ve sislik vaarbende gecen gun farkettiimm bildigin kocaman olmus duruyo orda yaaa ne bicim
Kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim, dün misafirim geldi ve yarım saat önce gittiler...
İlk defa geliyorlardı evime çok beğendiler evimi.
Yalnız sapa sağlam olan ben, şu an yataklık haldeyim
Bizde kocam olacak suan kus oldugum adamla ne zaman insan icine ciksak kavga etmeden donemiyoruz evee.. :) sekil a.1 suan! Bisi soyledi alindigimi soyledim saka dedi daha oncede yaptin kaldiramiyorum dedim yikti ortaligi salonda yatiyo beyim! Kanepeden dusesice!
günaydın merhaba benim gibi ilk gebeliğini yaşayan bebeğini heyecanla bekleyen anneler ben şuanda 19+3 haftalık hamileyim ama hamileliğimin başından beri çok korkuyorum birşey olacak diye sorunlu bir hamilelikte geçirmiyorum çok şükür ama burda ya da başka forum larda okudugum olumsuz ve üzücü şeyleri düşündükçe sanki benimde başıma aynısı gelicek hiç kucağıma alamıycam diye korkuyorum elbise bile alamıyorum bişey olursa görüp üzülürüm diye çok pimpirikliyim eşim beni etkiyor diye neti bile kapatıcak yani sadece bende var böyle bir durum benimle aynı haftada olanlar neler hissediyorsunuz lütfen biraz moral istiyorum..
Kızlar,
Benimde son iki gündür sağ kasığım ağrıyor neden olabilir acaba?Sol tarafta birşey yok ama sağ kasığımda ağrı değilde batma gibi ara ara ara ağrı oluyor.
Gözün aydın canım. Hoş gelsin paşanmeraba kızlarrr doktordan geldım sımdı bebgım ıyımıs cok sukur erekek dedı cınsıyetı ıcın kesın 3 dur erkek dıyo zaten 170 grm 19 cm dedı bebıs ıcın bende 3.5 4 kılo aldım nerdese sızce ben ve bebısım nasıl gıdıyoruz ılk bebıs
geçmiş olsun canım hani eşin köpek getirmişti ya sen demiştin uyuz olabilirmiş eşim çok kötü kaşınıyor dr ilaç vermiş diye belkide eşindende sana geçti çünkü vucutta kızarıklık kaşıntı olması bundan olabilir gripte bunlar olmaz drdan geldikten sonra haber ver merakta bırakma beni inşalah kolay atlatırsın önemli bişey yokturKızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim, dün misafirim geldi ve yarım saat önce gittiler...
İlk defa geliyorlardı evime çok beğendiler evimi.
Yalnız sapa sağlam olan ben, şu an yataklık haldeyim.
Dün özellikle sağ kalçamda batmalar hissediyordum, bu yerini şiddetli ağrıya ve kasılmalara bıraktı.
Oturup kalktığımda ayaklarım tutmuyormuş gibi oturup yere kaldım...
Çok fenayım ne oldu böyle bilmiyorum.
2 kez farklı saatlerde, servis yapayım derken...
Tabak, bardak elimden kayıp düştü kırıldı.
Gözümle kaşımın arası ve gözlerimin altında kabarcıklar ve kızarıklıklar oluştu..
Kaşıntıdan ölüyorum, vücudumun da bazı bölgelerinde kızarıklıklar var...
Ve şu an fena halsizim grip oluyorum sanırım.
Ne oldu bir kaç saatte anlamadım, perişan bir haldeyim inanın...
Sırf misafirim var diye gitmedim hastaneye, yarın pazartesi poliklinikler açık işinin eri doktorlar bulurum düşüncesindeyim...
Bir kaç saatte olan bu değişiklik hastalık beni tedirgin ediyor.
Bu geceyi nasıl atlatırım bilmiyorum ...
KUZUM YA SORMA 4 AYLIK HAMILELİĞİMDE BENDE KUSUNCA ATIMA YAPIYORDUM RESMEN EŞİME DEDİMKİ ALTIMA YAPTIM IKIMIZIDE GECE GECE BIR GÜLME TUTTU SORMA BIDE KURBANDA KAYINVALIDEMLERDEYIZ GECE BEN YINE KUSTUM EŞİMİN YÜZÜNE BAKTIM ALTINAMI KACIRDIN DEDI EVET DEDIM BIRSEY OLMAZ DEDI SEN DEĞİL BEBEK YAPIYOR DEDI AYYY HEM GÜLDÜM HEM AĞLADIM COK ŞÜKÜR ATLATTIK O SIKINTILARI
Kızlar yarın doktora gidiyorum oğluşumu görmeye.3 haftadır görmüyorum çok özledim onu.bakalım yarın anasına ne artislikler yapacak.
KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN ,
Bir sorum olacak yine , gebelikte myom sorunu yaşayan var mı?
meraba kızlarrr doktordan geldım sımdı bebgım ıyımıs cok sukur erekek dedı cınsıyetı ıcın kesın 3 dur erkek dıyo zaten 170 grm 19 cm dedı bebıs ıcın bende 3.5 4 kılo aldım nerdese sızce ben ve bebısım nasıl gıdıyoruz ılk bebıs
bende haftaya salı dr gidicem baska bi hastaneye her dr bebeği göstermiyor ben bebeğimi görmek istiyorum çok özlüyorum onu...
Kızlar o değilde ben Allah nasip ederse ilk doğuran arkadaşı merak ediyorum acaba kim olacak
Canım bence iyice araştırıp iyi bir doktor bul ve sürekli ona git.Çünkü bir doktorun dediği diğeri tutmuyor insanı tedirgin etmekten başka bir işe yaramıyor tabi bu benim fikrim gerçi bu devirde doğru doktor bulmakta dert doğrusu bulunca ücretini karşılamak baya baya dert.
O bu degilde senin bebis zamaninda gelirse benim dogumgunumde doguracaksin;