2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Dışarıdan farkedilmiyor benimkisi. Keşke edilse Bu arada ben bu gün tartıldım tam 3.5 kilo almışım. İyi gidiyorum diye düşünüyorum. İnşallah bu şekilde gider.

Geçmiş olsun . PP sebebiyle pelvik istirahat aldıysan kegel yapmamalısın zaten canım. Düzelir ama inşallah doktorunun dediği gibi:107:

Renk koyulasmasi ve sislik vaar bende gecen gun farkettiimm bildigin kocaman olmus duruyo orda yaaa ne bicim

Çok mu kötü olmuş Sen daha dur:118:

Kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim, dün misafirim geldi ve yarım saat önce gittiler...
İlk defa geliyorlardı evime çok beğendiler evimi.
Yalnız sapa sağlam olan ben, şu an yataklık haldeyim

Geçmiş olsun canım. İnşallah yorgunluk-kırıklıktır dediğin gibi. Güzel haberlerini bekliyorum:107:

Eşini bilmem de, senin postları okuyunca benim koltuktan düşmeme ramak kalıyor Gary Chapman'ın 5 Sevgi Dili isimli bir kitabı var. Google books'ta da bulabilirsin. Eşinle beraber okuyun; birbirinizi anlamaya başladıkça ilişkiniz yeniden canlanır-tazelenir

Az çok hepimizde var canım o endişe. Kendini çok dinleme. Zamanını doğuma ve bebek bakımına hazırlanmakla geçir. Bol bol oku, video izle. O zaman kaygıların azalacaktır:107:

Kızlar,

Benimde son iki gündür sağ kasığım ağrıyor neden olabilir acaba?Sol tarafta birşey yok ama sağ kasığımda ağrı değilde batma gibi ara ara ara ağrı oluyor.

Canım rahmi yerinde tutan bağlardan biri olan round ligament ağrısı, rahmin büyümesi ile birlikte her iki tarafta olmakla birlikte en çok sağ kasıkta ağrıya neden olur. Bende de var, endişe etme:107:

Gözün aydın canım. Hoş gelsin paşan

geçmiş olsun canım hani eşin köpek getirmişti ya sen demiştin uyuz olabilirmiş eşim çok kötü kaşınıyor dr ilaç vermiş diye belkide eşindende sana geçti çünkü vucutta kızarıklık kaşıntı olması bundan olabilir gripte bunlar olmaz drdan geldikten sonra haber ver merakta bırakma beni inşalah kolay atlatırsın önemli bişey yoktur

Kızlar bişey sorucam karın içinde gıdıklanma karıncalaşma gibi bişeyler oluyor arada bebişim olabilir mi acama merak ettim

benimki çok sıkışınca oluyor canım bu çok sıkışma dediğimde 2 saatte bir ben günde 2 lt su içmeye çalışıyorum belkide çok su içmemden ötürüde oluyo olabilir napalım olsun çekeriz yeterki onlar sağlıklı olsunlarda ben çok wc giderim sorun değil bebek hareketlerini ben az hissediyorum yani buradaki hamişler kadar çok hissedemiyorum hatta dün hiç oynamadı çok merak ettim akşam uyuyacakken bi iki kere hafiften hissettim o kadarcık normalde içerde yüzdüğünü hisseden bile var ama bende hiç öyle şeyler hissetmiyorum sadece arada bir pıt yapıyor o kadarcık

Kızlar yarın doktora gidiyorum oğluşumu görmeye.3 haftadır görmüyorum çok özledim onu. bakalım yarın anasına ne artislikler yapacak.

Kızlar yarın doktora gidiyorum oğluşumu görmeye.3 haftadır görmüyorum çok özledim onu. bakalım yarın anasına ne artislikler yapacak.

Ne güzel benimde o kadar oldu. Hatta neredeyse iki hafta var gitmemize. Sıkıldık bizde beklemekten. En azından cinsiyet öğrenebilseydik bu kadar sabırsızlanmazdık.

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN ,
Bir sorum olacak yine , gebelikte myom sorunu yaşayan var mı?

ben varım malesef hamileliğim sıkıntılı geçiyor ağrılarım oluyor subseröz olduğu için şanslı olduğumu söyledi doktor ama gel bana sor diken üstündeyim kötü birşey olacak diye

bende haftaya salı dr gidicem baska bi hastaneye her dr bebeği göstermiyor ben bebeğimi görmek istiyorum çok özlüyorum onu...

Masallah bebisine

Kızlar selam.bildiginiz uzere koyde sinif ogretmeniyim.sabah bir guzel yaktum sobami.aslinda hava cok soguk degil ama bina tas heralde ondan soguk biraz.evdevde usenmedim tarhana corbami getirdim isittim bi guzel sobada ictim

bende haftaya salı dr gidicem baska bi hastaneye her dr bebeği göstermiyor ben bebeğimi görmek istiyorum çok özlüyorum onu...

Canım bence iyice araştırıp iyi bir doktor bul ve sürekli ona git.Çünkü bir doktorun dediği diğeri tutmuyor insanı tedirgin etmekten başka bir işe yaramıyor tabi bu benim fikrim gerçi bu devirde doğru doktor bulmakta dert doğrusu bulunca ücretini karşılamak baya baya dert.

Kızlar o değilde ben Allah nasip ederse ilk doğuran arkadaşı merak ediyorum acaba kim olacak

canım benim perinatolojiye gitmem gerekiyor onun için zeynep kamil kadın doğum devlet hastanesine gidicem bundan böyle takiplerim orada yapılacak perinataloji heryerde olmuyor bizim bu çevrede sadece bu hastanede var özele zaten dağ dayanmaz perinatologların muayene ücretleri çok yüksek umarım iyi bir doktora denk gelirim doktor seçme gibi lüksüm olmayacak devlette hangi perinatolog varsa ona yönlendirecekler benim durumumda doktor çok daha önemli daha ayrıntılı değerlendirmek gerekiyor herşeyi inşalah bir sıkıntı çıkmaz bebeğimin hareketlerini pek hissedemiyorum belki plasenta buna engel oluyordur diye düşünüyorum haftaya gittiğimde doktora bu konu hakkında danışıcam

kızlar merhaba birşey sorucam öksürmek bebişe zarar verir mi
ben grip oldum ilaçta almak istemiyorum.
ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…