Kac haftalik hamilesin ki belli olmasi lazim
15 haftalık canım 3 gün sonra gidicem daha önce doktorum bi şey söylemedi görememiş de olabilir diğer geldiğinde söylerim dedi ama söyleyebilir mi görebilir mi bilmiyorum
Selam kızlar yarın amniyosentez sonucum çıkacak inşallah bi sorun yoktur. Dua edin lütfen
Kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim, dün misafirim geldi ve yarım saat önce gittiler...
İlk defa geliyorlardı evime çok beğendiler evimi.
Yalnız sapa sağlam olan ben, şu an yataklık haldeyim.
Dün özellikle sağ kalçamda batmalar hissediyordum, bu yerini şiddetli ağrıya ve kasılmalara bıraktı.
Oturup kalktığımda ayaklarım tutmuyormuş gibi oturup yere kaldım...
Çok fenayım ne oldu böyle bilmiyorum.
2 kez farklı saatlerde, servis yapayım derken...
Tabak, bardak elimden kayıp düştü kırıldı.
Gözümle kaşımın arası ve gözlerimin altında kabarcıklar ve kızarıklıklar oluştu..
Kaşıntıdan ölüyorum, vücudumun da bazı bölgelerinde kızarıklıklar var...
Ve şu an fena halsizim grip oluyorum sanırım.
Ne oldu bir kaç saatte anlamadım, perişan bir haldeyim inanın...
Sırf misafirim var diye gitmedim hastaneye, yarın pazartesi poliklinikler açık işinin eri doktorlar bulurum düşüncesindeyim...
Bir kaç saatte olan bu değişiklik hastalık beni tedirgin ediyor.
Bu geceyi nasıl atlatırım bilmiyorum ...
Selamlar :119: Yine sıcak bir gün, hasret kaldım yağmuraAşkımın bugün arazi çalışması var, ben de komedi modundayım. We're the Millers'ı izlemek istiyordum ne zamandır, imdb 7.1. Bana iyi seyirler, size keyifli pazarlar
Canım diğerlerinin sonuçlarına bakarak karar veremezsin. Daha önce bahsi geçti, bu değerler (MoM) bilgisayar programına girilerek istatistiki bir değer veriliyor. Yarın doktorundan güzel haberler alırsın inşallah:107:
Gözün aydın canım. Hoş gelsin paşan
çok sağolun kızlar şuanda iyiyim ama dün yine hastanelerde süründük aciller çok kalabalık dün ultrason çekildim böbreklerden ama bişey çıkmadı sonra kan ve idrar testleri tekrarlandı bazı değerlerim düşmeye baslamış dr durum iyiye gidiyor dedi bişey bulunamayınca fmf hastası olduğum için atak geçiriyorsun yada tas olabilir deyip yolladılar ama hiç atak gibi değildi şükür bugun ağrım daha az ama tam geçmedi devam ediyor şimdiki aklım olsa hiç oralara gidip sürünmezdim ama işte bebeğe etki eder bişey olur korkusuyla gittim bidaha inş. ağrısı çoğalmaz çoğalsada gitmeyi düşünmüyorum anca eziyet oluyor eşimde beni tekerlekli sandelyede taşımaktan canı çıktı yürümem yasak diye onun üstünden kalkmadım ona rağmen çok yoruldum 5 saat boyunca hastanedeydik neyse allahtan mühim bişey çıkmadı kızlar durumlar böyle
valla bilmiyorum canım ya hergün baska biyerimin ağrımasından çok yoruldum bu fmf ne zor bişeymiş rabbim bize inş. şifa eyler hamilelikte çok daha zor oluyor
canım benimde 4lü testimde 75de 1 ihtimal yüksek riskli çıktı ama ben kesinlikle amniyosentez yaptırmadım doktora kalsa beni o gün amniyosenteze sokacaktı ben kabul etmedim o testlere inanmıyorum sende canını sıkma boşver Allaha dua et ben bebeklerimizde bişey olduğunu düşünmüyorum rabbimin izniyle sağlıklılar hiçbişeyleri yok o testi boşver ben öyle yaptım eğer sonuç kötü bişey çıkarsa aldıracakmısın? ona kıyabilecekmisin? öyle bir düşüncen yoksa bence bebeğini riske atma
günaydınlar :) yine oğlusumun sabah tekmeleriyle güne uyanıyorum çok güsel saat gibi beni oğlusum uyandırıyor
seninle aynı haftadayız benimde özellikle sabahları sadece göbeğimin altında gerilme oluyor sonra o bölge serteşiyor tekrar yumuşuyor aceba bebek hareketlerimi bu.
günaydın merhaba benim gibi ilk gebeliğini yaşayan bebeğini heyecanla bekleyen anneler ben şuanda 19+3 haftalık hamileyim ama hamileliğimin başından beri çok korkuyorum birşey olacak diye sorunlu bir hamilelikte geçirmiyorum çok şükür ama burda ya da başka forum larda okudugum olumsuz ve üzücü şeyleri düşündükçe sanki benimde başıma aynısı gelicek hiç kucağıma alamıycam diye korkuyorum elbise bile alamıyorum bişey olursa görüp üzülürüm diye çok pimpirikliyim eşim beni etkiyor diye neti bile kapatıcak yani sadece bende var böyle bir durum benimle aynı haftada olanlar neler hissediyorsunuz lütfen biraz moral istiyorum..
bebek hareketi olabilir yer değiştiriyordur büyük ihtimalle elini karnına koyduğunda hareketini hissetmiyor musun ?
seninle aynı haftadayız benimde özellikle sabahları sadece göbeğimin altında gerilme oluyor sonra o bölge serteşiyor tekrar yumuşuyor aceba bebek hareketlerimi bu.
Canım merak etme hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.Kendimden örnek vermek gerekirse bende az önce konuşulan bebeğin suyu gelmesi konusunu okudum acaba Allah korusun benimde oluyor da farkında mı değilim diye düşünmeye başladım.Ha iyi birşey mi bu evham değil ama yapı meselesi işte kendi adıma konuşmak gerekirse benim bu evhamın anca doğumda sağlıklı sıhatlı bir şekilde meleğimi kucağıma alırsam geçicek.Daha geçen gün kötü bir rüya gördüm diye 2 gün kendime gelemedim gerisini sen düşün.Her kontrole gittiğimde Allah korusun kötü bişey çıkarmı düşüncesi yüzünden kalp atışlarımı yanımdayken eşim bile duyuyor.Yani bir tek sen değilsin merak etme.Allah sağlıklı sıhatli bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.