2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kac haftalik hamilesin ki belli olmasi lazim

15 haftalık canım 3 gün sonra gidicem daha önce doktorum bi şey söylemedi görememiş de olabilir diğer geldiğinde söylerim dedi ama söyleyebilir mi görebilir mi bilmiyorum

çok geçmiş olsun canım...

sağol canım

günaydın nisan 2014 anneleri hayırlıs sabahlar hayırlı haftalar inşallah bu hafta da güzel geçer.

monarossa canım inşallah sonucun temiz çıkar. Benimde 3lü tarama sonucum çıktı ama doktorum ameliyattaymış soramadım bende çok meraktayım inşallah benimde güzrl çıkmıştır.

günaydınlar :) yine oğlusumun sabah tekmeleriyle güne uyanıyorum çok güsel saat gibi beni oğlusum uyandırıyor

Kızlar merhaba şu 2li-4lü testler konusunda birşey söyliycem, ben çok güvendiğim ve gerçekçi bulduğum bir doktora gidiyorum. Kendisi bana "bu testlerde ne çok rahatla ne de çok üzül asla kesin sonuç değil" dedi. Kendisi bir de inançlı bir insan, "ben birkaç hastamın amniyosentezle down sendromunu tespit ettim ve gebelik sonlandırıldı, amniyosentez doğruya çok yakındır" dedi. Biz de eşimle bebeğimizden bu nedenle vazgeçmeye vicdan ve inancımızın izin vermediğini belirttik çok hoşuna gitti. Ama "sonuçlar iyi çıkmazsa (2lide 4lüde) hemen amniyosentez yapmayız, detaylı ultrasona girersin (19-22 haftaalr arası) burdan da olumsuz olursa amniyo. bakarız kendinizi hazırlamanız için, ozamana kadar sizi bekleyen hayata hazırlık yapmanız için tavsiye ederim" dedi.
Bana da mantıklı geliyor, doğum anında öğrenmek kabullenme sürecini uzatacaktır diye düşünüyorum. Çok şükür benim 4lü iyi çıktı, detaylı da bakalım ne çıkacak. Rabbim verdiği sınavlara dayanma, isyan etmeme sabrı versin hepimize. Herkese güzel bir hafta dilerim...

günaydın merhaba benim gibi ilk gebeliğini yaşayan bebeğini heyecanla bekleyen anneler ben şuanda 19+3 haftalık hamileyim ama hamileliğimin başından beri çok korkuyorum birşey olacak diye sorunlu bir hamilelikte geçirmiyorum çok şükür ama burda ya da başka forum larda okudugum olumsuz ve üzücü şeyleri düşündükçe sanki benimde başıma aynısı gelicek hiç kucağıma alamıycam diye korkuyorum elbise bile alamıyorum bişey olursa görüp üzülürüm diye çok pimpirikliyim eşim beni etkiyor diye neti bile kapatıcak yani sadece bende var böyle bir durum benimle aynı haftada olanlar neler hissediyorsunuz lütfen biraz moral istiyorum..

günaydınlar :) yine oğlusumun sabah tekmeleriyle güne uyanıyorum çok güsel saat gibi beni oğlusum uyandırıyor

seninle aynı haftadayız benimde özellikle sabahları sadece göbeğimin altında gerilme oluyor sonra o bölge serteşiyor tekrar yumuşuyor aceba bebek hareketlerimi bu.

seninle aynı haftadayız benimde özellikle sabahları sadece göbeğimin altında gerilme oluyor sonra o bölge serteşiyor tekrar yumuşuyor aceba bebek hareketlerimi bu.

bebek hareketi olabilir yer değiştiriyordur büyük ihtimalle elini karnına koyduğunda hareketini hissetmiyor musun ?

Canım merak etme hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.Kendimden örnek vermek gerekirse bende az önce konuşulan bebeğin suyu gelmesi konusunu okudum acaba Allah korusun benimde oluyor da farkında mı değilim diye düşünmeye başladım.Ha iyi birşey mi bu evham değil ama yapı meselesi işte kendi adıma konuşmak gerekirse benim bu evhamın anca doğumda sağlıklı sıhatlı bir şekilde meleğimi kucağıma alırsam geçicek.Daha geçen gün kötü bir rüya gördüm diye 2 gün kendime gelemedim gerisini sen düşün.Her kontrole gittiğimde Allah korusun kötü bişey çıkarmı düşüncesi yüzünden kalp atışlarımı yanımdayken eşim bile duyuyor.Yani bir tek sen değilsin merak etme.Allah sağlıklı sıhatli bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar,

Benimde son iki gündür sağ kasığım ağrıyor neden olabilir acaba?Sol tarafta birşey yok ama sağ kasığımda ağrı değilde batma gibi ara ara ara ağrı oluyor.

ben gerilme hareketi değil de tam olarak yer değiştirme ,tekmeleme,itekleme olarak hissediyorum. zayıf olduğum için bebeğin hareketlerini tamamen hissedebiliyorum ..ancak herkesin algılayışı farklı olabilir mesela arkadaşım kelebeğin kanat çırpması gibi dedi ancak ben hiç o şekilde bir şey algılamadım ....bir de bu haftalarda rahim kasılmaları başlıyormuş o da olabilir tabi ki

Haklısın canım hepimiz diken üstünde yaşıyoruz hele benim gibi sorunlu geçirenler...okumak , bilinçlenmek çok önemli tabiki doktora ne zaman başvuracağımızı bilmek açısından . ama sanırım az bilince psikolojik olarak daha rahat yaşıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…