- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
KIZLAR GÜNAYDIN IYI VE CABUK GEÇEN BIR HAFTA DILERIM YA KIZLAR BEN NE ZAMAN IZIMI HISSEDECEĞİM HALA TIK YOK INSALLAH 22 HAFTAYA KADAR OYNAR 20 HAFTA BITTI YARIN 21 GÜN ALACAĞIZ AMA YOK ANAM BENIM KIZ COK NAZLI
KIZLAR COK SAĞOLUN BENDE VITAMINLERI YEDIKLERIMDEN ALMAYA CALIŞIYORUM ŞİMDİ CEVİZ ATIŞTIRIYORUM MEYVE AYRAN YUMURTA YOGURT PEYNIR ELIMDEN GELDIĞINCE TÜKETMEYE CALIYORUM İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜRÜM AMA İŞTE ACABA OYNAMIYOR YA BIZIM KIZ YETERLI GELMIYOR DIYE DÜŞÜNDÜM
MAŞŞALLAH CANIM YA BENIM KIZ ÖNDEN GITMESEDE RAZIYIM YETERKI SAĞLIKLI OLSUN BENIMDE ELEVIT MIDEMI BULANDIRIYORDU
MAŞALLAH CANIM COK TATLI OLMUŞSUN
TÜTÜTÜ MAŞALLAH FISTIK GİBİSİN CANIM KESINLIKLE SPORUN COK FAYDASI VAR
CANIM INSALLAH GÜZEL HABERLERLE GELECEKSIN ICINI FERAH TUT
KUZUM YA SORMA 4 AYLIK HAMILELİĞİMDE BENDE KUSUNCA ATIMA YAPIYORDUM RESMEN EŞİME DEDİMKİ ALTIMA YAPTIM IKIMIZIDE GECE GECE BIR GÜLME TUTTU SORMA BIDE KURBANDA KAYINVALIDEMLERDEYIZ GECE BEN YINE KUSTUM EŞİMİN YÜZÜNE BAKTIM ALTINAMI KACIRDIN DEDI EVET DEDIM BIRSEY OLMAZ DEDI SEN DEĞİL BEBEK YAPIYOR DEDI AYYY HEM GÜLDÜM HEM AĞLADIM COK ŞÜKÜR ATLATTIK O SIKINTILARI
sağolasın canım amin belkide deiğin gibi sürekli yatmaktan oluyordur yürüyüş yapamıyorum zaten 2 adım yürüsem nefes nefese kalıp kasıklarım sancımaya başlıyor, elevti bende kullanmıyorum gazeye bile çıktı decavit de onun muadili ondada olabilir düşüncesiyle vitamin desteği almıyorum sadece kan hapı kullanıyorum kanım iyce düşmüş besinlerle vitamin almaya çalışıyorum ben vitamin kullanmayan annelerin bebeklerinde gelişim geriliği olacağını sanmıyorum beslenmeye dikkat edersek bir sorun olmaz benim bebekte şuan bir gelişim geriliği yok çok şükür seninkindde yoksa hiç dert etme canım hatta doktor bana vitamin kullanman şart değil besinlerle alırsan daha yararlı demişti
canm ben de bu haberi okuyunca bıraktım hapı ,kan değerlerin normal ise sorun olmaz inşallah .doğum yapan bi arkadaşa sordum o da kullanmamş hiç vitamin hapı ,beslenmesine dikkat etmiş bebeği de çok iyi ,en sağlıklısı da bu olduğunu düşünüyorum ,gittiği m dr haptaraftarı değil mümkün olduğunca sebze ,meyveden almalıyız vitamin ,minerali, vücüdumuz a en yararlı olan bu ,artık alışkanlık haline gelimiş hap içmek ,ben bıraktım pişman değilim ,eskiden anneler hap m ı kullanıyomuş dicem şimdi :)
bana vitamin gerekli mi diye sordugumda bebekten ziyade anne icin gerekli demisti doktor.. bende kullanmiyorum hatta cok arastirdim dogal kapsuller falan mi alsam diye.. sonra disardan alinan vitaminlerinde tehlikeli olabilecegini okudum.. tum vitaminler dogal yolla alindiklarinda ihtiyac kadari depolaniyor kalani vucuttan atiliyormus.. ama boyle hap vs gibi suni yontemlerle aldigimizda ihtiyac fazlasi olan kisimlar vucuttan atilamiyormus.. bu da cok ciddi hastaliklara sebebiyet verebiliyormus.. vitaminin fazlasinin zehirden bir farki olmadigi yaziyordu.. sonra da biraktim endise etmeyi acikca.. oyle bi sistem ki vucut ihtiyaci olani zaten istetiyo size.. gebeligimin basinda deli gibi havuc yedim.. asermek gibi degil de susamak gibi.. yemeye ihtiyac hissediyorsun.. muhtemelen a vitamini eksikti vucudumda.. simdi gecen gun yiyeyim dedim yok istemiyorum o bastaki gibi lezzetli bile gelmedi.. simdi de yogurt istiyo vucudum deli gibi... Demir eksikligi oln cocuklarin toprak yemesi gibi ayni neye ihtiyacimiz varsa ic gudusel olarak neyi yememiz gerektigine yonlendiriliyoruz... Sipamda bende iyiyiz cok sukur :) bol bol sebze semiz otlari pazilar lahanalar pirasalar miiss gibi yiyinn :) sut yogurt peynir ve gunde bi yumurta... Oglen de kofte et izgara bisi yediniz mii ardini arkasini dusunmeyin fallaa :) yahuu afrikada tosun gibi cocuklar doguruyo analar o aclik sefalette de bizimkiler mi vitaminsiz kalacak.. ki malesef o bolgelerde yasanan cocuk olumleri de ek gidaya gecilememesinden kaynaklaniyo yani emerken de probleri olmuyo pek cogunun onlari dusununce cok simarik hissediyorum kendimi yaa yukarda yazdigim yiyeceklere bak insanlar icme suyu bulamazken
KIZLAR COK SAĞOLUN BENDE VITAMINLERI YEDIKLERIMDEN ALMAYA CALIŞIYORUM ŞİMDİ CEVİZ ATIŞTIRIYORUM MEYVE AYRAN YUMURTA YOGURT PEYNIR ELIMDEN GELDIĞINCE TÜKETMEYE CALIYORUM İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜRÜM AMA İŞTE ACABA OYNAMIYOR YA BIZIM KIZ YETERLI GELMIYOR DIYE DÜŞÜNDÜM
canım ben hiç vitamin ilacı kullanmadım ne elevit ne decavit nede başka bişey hatta folik asit bile kullanmadım bulantıdan dolayı donra doktora söyledim bişey olmaz dedi bol bol meyveni ye demir ilacını kullan yeterli dedi ki ben tüm öğünlerde hemen hemen meyve yiyorum ve çok şükür kızımda bende gayet iyiyiz hatta benim kızçem tosun gibi maşallah öndede gidiyo aman rabbim nazarlardan korusun kızımı
MAŞŞALLAH CANIM YA BENIM KIZ ÖNDEN GITMESEDE RAZIYIM YETERKI SAĞLIKLI OLSUN BENIMDE ELEVIT MIDEMI BULANDIRIYORDU
Eki Görüntüle 854788
Tayzeleri bakın biz baya kocaman olduk hamile gibi görünmeye basladık Sizin böbesler nasıl
MAŞALLAH CANIM COK TATLI OLMUŞSUN
Eki Görüntüle 854817
9 sene aralıksız sporla uğraşmanın vergisi sanırım =)
Bende durum bu şekil, ama zaten kaslı bir vücut yapım var...
Hamile olmama rağmen hala göbek kaslarım duruyor.
Bugün 17+5 iz..
TÜTÜTÜ MAŞALLAH FISTIK GİBİSİN CANIM KESINLIKLE SPORUN COK FAYDASI VAR
Selam kızlar yarın amniyosentez sonucum çıkacak inşallah bi sorun yoktur. Dua edin lütfen
CANIM INSALLAH GÜZEL HABERLERLE GELECEKSIN ICINI FERAH TUT
şimdi ben yasadığım şeyi anlatıcam herkes bana gülecek hastaneden eve geldik ama ben öyle bir sıkışmışım ki nerdeyse altıma kaçırıcam zaten 2 saatte bi wcdeyim nese wc gittim ben biraz titizim o ara ellerimi yıkadım bişeylerle uğraşıyordum tutamadım azcık kaçırdım sanıyorum hamilelikten oluyor çünkü önceden olsa 5 saat yapmasam bişey olmazdı artık wcden çıkamıyorum gidiyorum öyle çokda yapmıyorum bebek baskı uyguluyor ondan oluyor diye düşünüyorum canım yalnız değilsin benimde başıma geldi ama biz şimdiden böyleysek 7 aydan sonra noluruz bilemiyorum
KUZUM YA SORMA 4 AYLIK HAMILELİĞİMDE BENDE KUSUNCA ATIMA YAPIYORDUM RESMEN EŞİME DEDİMKİ ALTIMA YAPTIM IKIMIZIDE GECE GECE BIR GÜLME TUTTU SORMA BIDE KURBANDA KAYINVALIDEMLERDEYIZ GECE BEN YINE KUSTUM EŞİMİN YÜZÜNE BAKTIM ALTINAMI KACIRDIN DEDI EVET DEDIM BIRSEY OLMAZ DEDI SEN DEĞİL BEBEK YAPIYOR DEDI AYYY HEM GÜLDÜM HEM AĞLADIM COK ŞÜKÜR ATLATTIK O SIKINTILARI