Canım her şeyin hayırlısı olsun tabii ama eğer başka bir doktora daha görünmek isterim dersen ben Atıl Yüksel'e gideceğim detaylı ultrason için. İstanbul'da en iyi perinatologlardan biriymiş.
Karacigerimde Agrim yik canim benim agrim kasigimdaondan osteocare iciuirdum progestan iciyirdum astim icin hava kullaniyirum kolsisini Gunde 2 iciyordum canim sonuclar boyle gelince tum ilaclari kesti kolsisin I 1 e dusurdu vitamine dvm ettiriyir doktor . Surekli yatiyorum diye mi oluyor, hic olmadigim kilolardayim ondan mi bilmiyorum boya maddesinin enzimleri yukselttigini bilmiyordum ona dikkat edeyim canim cok saol . Netten baktim seker unlu yiyecekler yukseltiyor yaziyordu baska ne yapmak gerekiyor bildigin bir sey var mi canim
bende şişkinlik oluyor sabah saatlerimde göbeğim azıcık akşama doğru bir şişiyor bir şişiyor ki sorma ..şişince gerginlik oluyor ..bence rahim yukarı çıkmaya başladı oyüsden mideye baskı yapıyordur çünkü bebek geçen hafta daha aşağıda iken bu hafta göbeğimin hizasında veya tam altında duruyor ...tekmeleri hep oralarda çünkü ordan anladım
Bu gerginlik bazen bende de oluyor. Otururken karnım patlayacakmış gibi hissediyorum. Uzanınca rahatlıyorum ancak. Son aylarda nasıl olacak düşünemiyorum bile. Bi de şunu farkettim, bu gerginliğin sonrası günlerde karnımda bariz büyüme var. Yada ben öyle olsun istediğimdenmidir nedir?
canım benimde sonucum çıkmış ama bende daha doktora gösteremedim merakla pazartesiyi bekliyorum.benim değerlerimde aşağıdaki gibi..
AFP 37,7
FREE E3 1,91
BETA HCG 41694
tünaydıınnn bebikleerrr
yine bir klasik pazar günü... ben yine evde tek...
bende annemdeyim annem ütülerimi yaptı sağolsun sadece yatrınki sonucumu doktora soracağım telefonla merak içindeyim sadece.
az önce benim annemde burdaydı temizlik yapmaya gelmişti biraz tartıştık gitti inş. sonuçların iyi çıkar eğer riskli çıkmış dersede kendini üzme bana riskli dediler ben boşverdim...
anladım canım inşallah sorun çıkmaz sende takma kafana senin hatırladığım kadarıyla ilk zamanlar kanamalı hamilelikti şuan inşallah iyisindir zaten kanamalı hamileliklerde riskli çıkıyormuş ama sağlıklı doğuyor çocuklar allahın izniyle. Senin 3lü test mi riskli çıktı değerlerin neydi canım
benim hamileliğim hala riskli doğuma kadar böyle olacak yani hala yatıyorum ben 4 lü test yaptırmıştım benim beta hcg 62000 lerde bişey çıkmıştı onun için down sendromu riski 75de 1 e düşmüş ilk bi kaç gün kafaya çok taktım ama sonra boşverdim olasılık üzerinden hesaplıyorlar dr amniyosentez dedi ben kabul etmedim Allahın izniyle bişey olmaz
bomboom hoşgeldin bugün pazar olduğundan olsa gerek kimse yok bizlerden başka.
Kızlar yardım edin sabahtan beri. Tuvaletten çıkamıyorum sürekli idrara çıkıyorum ağrı ve yanma oluyo galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum yarın için doktoruma randevu aldım fakat duramıyorum ağrıdan başına böyle birşey gelen var mı lütfen cevaplarsanız sevinirim
Selam kızlar yarın amniyosentez sonucum çıkacak inşallah bi sorun yoktur. Dua edin lütfen