Selam kızlar yarın amniyosentez sonucum çıkacak inşallah bi sorun yoktur. Dua edin lütfen
Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Bence zaten iyi çıkacak sonucun.
Ya kızlar ben hapsururken idrar kaciriyorum arada.var mi aranizda benzer durumda olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar yarın amniyosentez sonucum çıkacak inşallah bi sorun yoktur. Dua edin lütfen
Ya kızlar ben hapsururken idrar kaciriyorum arada.var mi aranizda benzer durumda olan
kızlar hala arada bir öğürmek normal mi?
benim için normalkızlar hala arada bir öğürmek normal mi?
Başka şikayetlerin de var mı canım
idrar yolu enfeksiyonu gibi bol bol su iç ama yarına kadar dayanmak zor olabilir istersen acile git canım hemen idrarr testi yaparlar duruma göre ilaç yazarlar
kızlar hala arada bir öğürmek normal mi?
şimdi ben yasadığım şeyi anlatıcam herkes bana gülecek hastaneden eve geldik ama ben öyle bir sıkışmışım ki nerdeyse altıma kaçırıcam zaten 2 saatte bi wcdeyim nese wc gittim ben biraz titizim o ara ellerimi yıkadım bişeylerle uğraşıyordum tutamadım azcık kaçırdım sanıyorum hamilelikten oluyor çünkü önceden olsa 5 saat yapmasam bişey olmazdı artık wcden çıkamıyorum gidiyorum öyle çokda yapmıyorum bebek baskı uyguluyor ondan oluyor diye düşünüyorum canım yalnız değilsin benimde başıma geldi ama biz şimdiden böyleysek 7 aydan sonra noluruz bilemiyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz, dualarım seninle canım:107:
Kegel egzersizleri yap canım. Hem doğuma da yardımcı olur
ilerde olacak diolar bebis baski yaptigi icin ama suan olmasi normalmi bilemiorum acikcasi:26:
bazen ben bile pis bi koku geldiğinde öğürüyorum heralde o his doğurana kadar geçmeyecek...
ayrıntılı ultrasyondan korkan var mu bi aksilik cikmaz ınşallah
Vala gucume gitto be canim.yasli teyzeler gibi olduk
Tatlim bir ara baska bir doktor bana pleseanta asagida dedi ve iliskiyi yasakladi.kendi doktorum birsey demiyor tamamen kapatmamisdiye gosterdi bana ve rahat ol bisey cikmaz ondan dedi.ama bizde iliski falan yok.hatta oyleki en son iliski bizim kizin oldugu seferdi kisacasi kegel falan korkutur beni
sekerim
Bilmemki ca inşallah normaldir
canım bende de wc den çıknca çok az su gibi bi şey geliyor böyle olan var mı çünkü çoğunlukla wv den çıktığımda iç çamaşırımda hafif ıslaklık görüyorum :44::44:
canım bu bebisler idrar duzenimizi bile değiştirdi; ) normaldir getalde.bende cikiyorum wc den on dakika sonra yine cisim geliyor