Kizlar selam.... fmf hastasi oldugum icin cuma gunu kontrol amacli tahlillerimi yaptirmaya gittim karaciger " alt " tahlilim 0-55 arasinda olmasi gerekirken 67 cikmisromotologum kadin dogumcunuza bildirin muhakkak dedi aradim 1 hafta ilac icmeyin 1 hafta sonra tekrar tahlil yapalim dedi yaglanma olabilir dedi canim sıkıldı boyle bir sey yasayan oldu mu ?
Simdi kesin sonuç veren birşey var çığ patatesi rendele sulu sulu ucuna her emdikten sonra koy dursun patatesin nişantaşı çok iyi geliyor hemde rahatvrahat emziriyorsun sonra
hahaha valla krem iyi geliosa bi kutuyu boca ederim hic farketmez yanii
biliyorsun canım bende fmf hastasıyım ama ben ilaca 20 gündür felan başladım günde 1 adet içiyorum sen kaç tane içiyorsun? bu ilacın enzimleri yükselttiğini duydum sağ tarafafında herhangi bir ağrın varmı?yani rahatsızlık hissediyormusun bende bundan 2 sene önce baya yüksek çıkmıştı o zman benim sağ tarafımda ağrı vardı ve idrar rengim aynı çay gibiydi kolşisinin kırmızı rengini akıtıp içtiğin zman karaciğer enzimlerini fazla etkilemiyormuş hatta ben öyle yapıp içiyorum rengi beyaz oluyor o boyar maddede enzimleri yükseltiyor bilgin olsun canım
Azaltiyor acisini diyelimcok feci bi agri o. Her defasinda memeyi agzina koydugunda dayanilmaz oluyor yavas yavas azaliyor. Tam gecmiyor ama tabi.
saol canım benim randevum 23. haftada bişey olmaz heralde
kızlar benim bir haftadır sag kalcam çok agrıyor.oturduğumda kalkamıyorum.yürürken normal yürüyemiyorum kasılıyorum.hiç rahatım yok bu agrıdan dolayı.sanki sag bacagım sakatmış gibi yürüyorum.ne olcak böyle bilmiyorum
arkadasin biri patates rendesi kesin cözum dedi yanlis animsamiorsam ona umut bagladim bennese bi dogurak da yaa onu da o zaman dusunuruz demii
Kızlar acil cevap bekiyorum sizden 3 lü tarama test sonucumda bunlar yazıyordu sonuç nedir sizce? Sizler bahsediyorsunuz ya 1/10000 , 1/250 vs diye bende öyle birşey yok aşağıdaki gibi yazıyordu.
Üçlü Test (E3, hCG, AFP)
AFP (Üçlü Tarama 23,50 ng/mL referans aralığı: 0-0
Estriol (E3) (Üçlü Tarama) 0,88 mIU/mL rederans aralığı:0-0
B-HCG (Üçlü Tarama) 36050.6 U/L referans aralığı:0-0
canım bu arada geçmişi okudum ve gördüm ki kızmış bebegin gözün aydın.benimkide kız teyzesi.ultrason resmine bayldım ya nasılda poz vermiş.maşallah bebişine
çok sevindim canım memnun kaldığına.gerçekten çok iyi doktor.bende bayraklıda oturduğum için burası yakın geliyo.bende p.tesi gidicem bebişimi görmeye.inş.
sağolasın canım kendi dertlerimle uğrasmaktan sanda gözün aydın diyemedim kızın olacakmış rabbim yavrularımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip eylesin bebeğe bişey olacak diye korkuyorum yoksa ben ağrı çekmişim önemsemem hatta hamile olmasam dğn gidip acillerde uğrasmazdım böbrek ağrısının bebeğe zarar verdiğini duydum onun için evham yaptım aslında yine hastanelere gitmek istemiyorum ama mecburen gidicem ultrasonla böbreklere bakılması gerekiyomuş bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı...
Günaydın herkese, tüm yazılanları okuyamadım. İnjinin prensesini okudum amaGözün aydın canım, hayırlı olsun
Benim doktorum 20. haftanın sonuna verdi randevuyu..
Karacigerimde Agrim yik canim benim agrim kasigimdaondan osteocare iciuirdum progestan iciyirdum astim icin hava kullaniyirum kolsisini Gunde 2 iciyordum canim sonuclar boyle gelince tum ilaclari kesti kolsisin I 1 e dusurdu vitamine dvm ettiriyir doktor . Surekli yatiyorum diye mi oluyor, hic olmadigim kilolardayim ondan mi bilmiyorum boya maddesinin enzimleri yukselttigini bilmiyordum ona dikkat edeyim canim cok saol . Netten baktim seker unlu yiyecekler yukseltiyor yaziyordu baska ne yapmak gerekiyor bildigin bir sey var mi canim
sizin üçlü test sonuçlarınız nasıldı kızlar bakarak değerlendirirseniz sevinirim doktoruma soramadım ancak pazartesi soracağım ama pazartesi nasılgelecek bilemedim.
benim doktorumda 19.haftada çağırdı ?!\*+^^'%??
dün kontrolüm vardı , benimde oğluş geliyor kızzlaarr :) pipisinide gördüm :)146 gr olmuş bebişim..
endişelenme canım. benim de 3. ayda falan genel tahlillerimde 78 çıkmıştı, çok korkmuştum, tedbir amaçlı progestan kullanıyordum. o dönem bi de bol ceviz badem bal polen abur cubur felan yiyordum. ona bağladım. doktor tavsiyesi üzerine, 10 gün sonra tekrar yaptırdım, 62 lere düştü. progestanı bırakmıştım. 4lü test zamanı son kez bakalım dedi doktorum ona göre çaresine bakarız dedi. ALT ref.0-55 iken benim 56 çıktı. AST ref.0-35 iken benim 37 çıktı. demekki azcık yediklerime dikkat etsem düzene girecek. başka bi ilaca gerek yok dedi doktorum çok yüksek değil deyince içim rahatladı. sanırım hareketsiz kalmak da etkiliyor. ve tabi bol bol su iç. değerler 100ü geçince sıkıntı olurmuş.
miğreni olan arkadaşlar ne durumdasınız