Esmercim ben sana yasadiklarimi anlatayim ondan sonra ne yapman gerektigine karar verirsin umarim 7 sene once ilk bebegim dunyaya geldi ve kv sayesinde lohusaligimi aglayarak gecirdim oglunu doldurdu vs.ve ben kendimi bir gun psikiyatri acilde buldum 5 sene ilac tedaviso gordum ve ilaci kesip 2. Cocugum oldu somdi cok sukur esim beni daha iyi anliyr bazi seyleri daha iyi gormeye basladi ama hastaligim malesf yine tekrarladi ve su an memeyi kesmem gerekiyor doktora rica ettim 1 hafta daha izin verdi ilaca baslamamam icin ve suan ben memeye asik olan yavrumu memeden uzaklastirmaya calisiyorum anlayacagin kimseye birsey olmuyor olan yavrunla sana oluyor onlara kirgimisin git bi sekilde soyle lafini icine atip ta kendini uzme acisi fena cikar sonra ben zamaninda cok attim icime bak hala ugrasiyrm nolur kendini uzme onlar icin
Topigin normal şekilde doğup en küçük ve en düşük kilolu doğan benim kızım mı acaba...
2700 gr , 45 santimdi :)
Ama sizin yaramazlara yetişmiş gibi.
2. Ay da boyu 58 cm kilosu 5400 dü.
Bakalım 6 gün sonra 3. Ay kontrolümüz var ne kadar olmuş Kelebeğim.
benim kız senin kelebeğinden 1 gün sonra doğdu 3000 gram ama şimdi 4850 ancak olduk bakalım bu kontrolde nekadar...Topigin normal şekilde doğup en küçük ve en düşük kilolu doğan benim kızım mı acaba...
Canım dediğin gibi kendimize yapıyoruz ne yaparsak başkasına değil.Esmercim ben sana yasadiklarimi anlatayim ondan sonra ne yapman gerektigine karar verirsin umarim 7 sene once ilk bebegim dunyaya geldi ve kv sayesinde lohusaligimi aglayarak gecirdim oglunu doldurdu vs.ve ben kendimi bir gun psikiyatri acilde buldum 5 sene ilac tedaviso gordum ve ilaci kesip 2. Cocugum oldu somdi cok sukur esim beni daha iyi anliyr bazi seyleri daha iyi gormeye basladi ama hastaligim malesf yine tekrarladi ve su an memeyi kesmem gerekiyor doktora rica ettim 1 hafta daha izin verdi ilaca baslamamam icin ve suan ben memeye asik olan yavrumu memeden uzaklastirmaya calisiyorum anlayacagin kimseye birsey olmuyor olan yavrunla sana oluyor onlara kirgimisin git bi sekilde soyle lafini icine atip ta kendini uzme acisi fena cikar sonra ben zamaninda cok attim icime bak hala ugrasiyrm nolur kendini uzme onlar icin
Maşallah tosun paşaya ♥♥♥günaydın güzel anneler! dün oğlumun 3. aylık kontrolü vardı. 62cm 6400 kg olmuş:) gelişimi iyi dedi hemşiremiz mutlu mutlu evimize döndük!sizler nasılsınız???
kvden kocaların kaprislerinden konuşulmuş... erkeklere doğumdan sonra psiklojik destek verilmeli:) huyları tamamen değişiyor. bizim aramız hala bi garip ve limoni. lohusalık süresince ve sonrasında kendimi bebekle hazırlıksız çaresiz hissetmiştim suskun kalmıştım eşimin kaprislerine şimdi daha iyiyim moralim daha iyi ve artık onu çok fazla sallamıyorum iyice kuduruyor... anladı yaptıklarını ama artık çok geç. bakalım zaman ne gösterecek.
hepimizin bahsettiği gibi bebeğimizden daha önemli hiç bir şey yok artık bundan sonra ve onlar bizim tek destekçimiz ve neşe kaynağımız...
takmayın kocaları kvleri...
Aynen canım.Canım hormonlar maalesef bazen oyun oynuyor bize bem maltofer diye Demir ilacı kullanıyorum sen de takviye alıyor musun doğumda kan kaybediyoruz mutlaka Demir destegi gerekiyor dedi doktor ????
Ayyy iste soyle ya baskalarını takımda amaclarına ulaştırmış oluyoruz ve daha bir sinirleniyor insan kendine..
Meleklerimiz bizim iste kimse alamıyor çatlasınlar patlasinlar onlar hep bize asık kalacaklar 💗💗💗💗
2700 gr, 45 cm doğdu :))saol cnm amin
2. ayda kilosu çok iyiymiş kızının cnm. bakalım 3. ayda ne kadar büyümüş kelebeğin... gün be gün büyümeleri gözlerimizin önünde çok harika:)
Ben genelde 0-3 aylık almıştım canım.Sizlerde bebişlere kıyafet alırken zorlanıyor musunuz? Benim kuzu 2 aylık daha 3-6 aylar genelde tam geliyor, 6-9 aylarıda kaldırıyor vücudu? Anlamadım bu kıyafetleri neye göre yapmışlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah prensese annesi ♥♥♥En küçük benim ki benimki:) normalde 3450 dogdu 50 cm gusel dogdu ama şimdi 68 günlüğüz 4900 ancak gelıyo kıyafetıyle oda:) ama boy 57 oldu hala hastane cıkısı oluyo öyle deyım yanee:) herkes küçücük dioo bende önce sinir oluyodum şimdi diyorum benım kızım fit olcak anası gıbı kilo problemi olmucak dıyırum:) gunde 3-4 kez kaka yapıo sanırım ondan yada herkesin basıma kalktıgı gıbı sütüm yaramıo
Maşallah prensese annesi ♥♥♥En küçük benim ki benimki:) normalde 3450 dogdu 50 cm gusel dogdu ama şimdi 68 günlüğüz 4900 ancak gelıyo kıyafetıyle oda:) ama boy 57 oldu hala hastane cıkısı oluyo öyle deyım yanee:) herkes küçücük dioo bende önce sinir oluyodum şimdi diyorum benım kızım fit olcak anası gıbı kilo problemi olmucak dıyırum:) gunde 3-4 kez kaka yapıo sanırım ondan yada herkesin basıma kalktıgı gıbı sütüm yaramıo
Kilo çok iyi birşey değil zaten.günaydın kızlarrrr
benim kız senin kelebeğinden 1 gün sonra doğdu 3000 gram ama şimdi 4850 ancak olduk bakalım bu kontrolde nekadar...
halasına eçktiyse çıtı pıtı bir şey olacak galiba
ADAM OLACAK KIZ başın sağ olsun canım.... Allah yattığı yerleri nur mekenını cennet eylesin inşallah
benimde saçım tutam tutam dökülüyor...
benim yeğenimide annesi emzirmediği için akşam ve gece pirinç unuyla sütü sulandırıp muhallebi yapardım cıvık biberonla onu içirirdimKilo çok iyi birşey değil zaten.
Yengem benim kızın kilosuna laf söyleyip durdu kendi kızı 3 aylıkken 7 buçuk kiloydu.
1 yaşına girdi doktor diyete soktu kuzuyu :))
Neler çektim der.
Hala geçip bana kilosu yok bunun demeyi biliyor.
Oyyyyy tam annemlik ısırmalık olmuştur oo :))benim yeğenimide annesi emzirmediği için akşam ve gece pirinç unuyla sütü sulandırıp muhallebi yapardım cıvık biberonla onu içirirdim
2 büyük biberon bitirirdi gece...bebek falan bakmayı bilmediğim için içtikçe verirdim...
okadar çok kilo aldıki etleri kat kat oldu...seviniyorduk etli butlu diye... sonra kabızlık problemi başladı...meğerse çocuğun bağırsaklarını genişletmişiz doktor öyle söyledi... ve kilo almaya devam etti..şimdi 5 yaşında ve çok kilolu ....yeme oğlum diyorum '' dayanamıyorum hala '' diyo bana....
beni mahvetmişsiniz diyor bize...beni bu hale getirmişsiniz diyo... şimdide yediklerini elinden almaya çalışıyoruz... yavrum çok zorlanıyor... kekleri pastaları kırlentlerin arkasına saklıyormuş gece herkes uyuynca gizlice yiyormuş...
evet kilo iyi birşey değil... gelişimi geri olmadığı sürece sorun yok...
bakalım bu ay kontrolde görcez...
o tür insanlar çok var çevredeOyyyyy tam annemlik ısırmalık olmuştur oo :))
Maşallah tosuncuga.
Anneme 10 çocuk ver hepsine keyifle bakar.
Ama bak nasıl sıkıntı cekmissiniz çocukta çekiyor iste.
İnşallah düzelir.
Kesin yengemde öyle sadece süt değil mama falanda vermiştir.
Psikoloji mezunu ve bulgar göçmeni severim kendisini ama bir herşeyi bilmisligi var :)))
Yüzüne vurmadan duramıyorum.
Sağlıklı olsunlarda kiloyu hiç dert etmiyorum.o tür insanlar çok var çevrede
bazı insanların ayarları bozuluyor...
önemli olan tamir olunamayacak kadar bozulmamış olmamaları...
yoksa hurdaya çıkıyorlar ileriki yıllarda...
insanlar sana yaptıklarından etkilenmediğini görünce...
laf sokmasının falan boşa çaba olduğunu anlarlar inşallah...
kendilerini yoruyorlar ancak...
yeğenimi biz böyle yaptık...deli gibi pişmanım
benim civcivim de bu ay kilo almadı gibi...çok merak ediyorum kaç kilo oldu...
evet ayın 10 diye yazdı hemşire ama eşimin o gün işi varmış ayın 15 inde gidelim diyor...Sağlıklı olsunlarda kiloyu hiç dert etmiyorum.
Kilo çevrenin derdi :))
O tombul kuzu da inşallah normale döner, yoksa ilerisi içinde ciddi sıkıntı.
Bol sıvı tüketmeli ama yastık altlarına kadar şekerleme saklıyorsa ciddi bir diyet şart.
Sen 10 unda mı götüreceksin Ela'yi canım?
Topigin normal şekilde doğup en küçük ve en düşük kilolu doğan benim kızım mı acaba...
Sizlerde bebişlere kıyafet alırken zorlanıyor musunuz? Benim kuzu 2 aylık daha 3-6 aylar genelde tam geliyor, 6-9 aylarıda kaldırıyor vücudu? Anlamadım bu kıyafetleri neye göre yapmışlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
bende genelde 0-3 yada 3-6 ay olanları giydiriyorum gerçi giydiriyorum dediğim sadece badiyi giydiriyorum, elbiseler filan hep kaldı bandaj olduğu için giydiremiyorum, ama size tavsiyem dar kıyafetler giydirmeyin mümkün olduğunca bol olsunlar alırken de biraz büyük alın, gerçi hepiniz bilinçli annelersiniz zaten bilirsiniz benimki bir hatırlatma olsun, çoğu kıyafet hiç giyilmeden kalıyor, ben tecrübeli olduğum halde yeni doğan fazla almışım bir çogunu hiç giymedi