Iyice sinirlerim bozuluyor artık.
Kv evime gelmez oğluyla konuşur bebeği getir diye.
Yok efendim 1 aydır görmüyorlarmış, komşuları merak ediyormuş kızı.
Benim ailem hep görüyormuş onlar görmüyorlarmış.
Artık yeni kıskançlık konuları bebek oldu.
Bende sıkıldım artık şu ailesi yüzünden sorun yaşamaktan, tartışmaktan.
Iyice egolarını tatmin ediyorlar ayaklarına çağırarak.
Gitmek gelmiyor içimden, bu sefer yüzlerine karşı oynuyormuşum.
Keşke karşımda ki insanlarda benim gibi dobra olup yüzüme söyleseler.
Ama nerde......
Çok yıpratıyorum kendimi çok.
Sene 2010 eşime yeni yeni flört etmeye başladık ki, çalıştığım yerde telefon yasak eşimin annesi aradı açamadım teli ve o gün yoğun diye geri aramayı unutmuşum.
4 yıldır birlikteyiz hep bu konuyu açar ve lafını yapar.
Evlendik eşim ailesininde ilgisinden sıkılıp telefonlarını açmıyor, annesi beni arayıp kızım bizim telefonlarımıza bakmıyor ara baksın telefonuna dediği için tamam anne diyip eşimi arıyorum.
Eşimde trafikte haliyle ailesinin üstüne aradığım için bana kızıyor, kv aileme kızınız oğlumu zırt pırt arayıp kaza yaptıracak oluyor =)))
Önceden batmazdı bunlar bana, hemde hiç ama insanları tanıdıkça anlıyorum saflığımı canım.
Meğer beni kullanmış ailesi bu kadar açık ve net...
Kimseye değmiyor inan.
Çok kırgınım ve belki de bana kırgınlar ama sadece saygı göstereceğim.
Bundan sonra arada ciddi bir mesafe olacak, başından böyle olması lazımmışta biledim işte.
eşim ve eşimin ailesi gibi olan tün ailelereBundan sonra arada ciddi bir mesafe olacak, başından böyle olması lazımmışta biledim işte
evlendigimizden beri para cek gonder kredi cek sole yap bole yap diolar. benimki de yapiyor. bunaldim artik. minnacik bebekle cikip gitmek de icime sinmiyor. bebegim babasiz buyusun de istemiyorum. ama artik dayanilmaz olmaya basladi. sinirim bozuluyor. bu kadar benim sinirlenicegimi biliyor. bosanalim diuince de gonlumu almaay bile calismiyor. tamam diyor. resmen bunaldim artik. kendimi cok yalniz hissediyorum. annem normalde bana cok destek olur ama bosanmamizdan korktugu icin beni geri yolladi eve. oysaki bebegimi ve beni anneme birakan esimdi. annem kapiyi acmayinca geri donduk. siginti gibi hissediyorum kendimi. kalsam dert gitsem dert...
Dediğin gibi cancağızım.
Annem git kızım diyor, evine gelene hizmetini Esirgeme diyor.
Annem 1 sene gitmesem evine sadece kırıldım der, eşimin ailesiyle kıyaslama yapmaz.
Ama karşı taraf hep hir yarış içinde, biliyorsun bazı sorunlardan dolayı anneme gittim 1 hafta kaldım.
Oğlum bebeği getirip 3-4 günde bizde kalın demiş.
Kendi ailemde olsa Allah biliyor içimi içimden gelmediği sürece kılımı kıpırdatmam.
O kadar doluyum ki, kimseyi kirmamak için bu aralar gitmesem daha iyi.
İlaç gibi geldi yazdığın, kendimle yüzleştim.
El kadar bebek bile anlıyor beni, Yüzüme bakıyor tebessüm edecek miyim? Etmeyecek miyim diye...
Ben somurtursam dudaklarını püzüştürüp gözleri doluyor, önce anlam vermedim ama yüzüne en ufak bir tebessümümle gülücükler saçıyor.
Meğer anlıyormuş annesini.
En azından kızım için keyif almalıyım hayattan 'Annelik' böyle birşey sanırım.
sana tavsiyem boşanma kelimesini blöf olarak kullanma ya bosan ya da dillendirme yüz göz olursunuz nasıl olsa bosanamaz diye tamam diyo adam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sene 2010 eşime yeni yeni flört etmeye başladık ki, çalıştığım yerde telefon yasak eşimin annesi aradı açamadım teli ve o gün yoğun diye geri aramayı unutmuşum.
4 yıldır birlikteyiz hep bu konuyu açar ve lafını yapar.
Evlendik eşim ailesininde ilgisinden sıkılıp telefonlarını açmıyor, annesi beni arayıp kızım bizim telefonlarımıza bakmıyor ara baksın telefonuna dediği için tamam anne diyip eşimi arıyorum.
Eşimde trafikte haliyle ailesinin üstüne aradığım için bana kızıyor, kv aileme kızınız oğlumu zırt pırt arayıp kaza yaptıracak oluyor =)))
Önceden batmazdı bunlar bana, hemde hiç ama insanları tanıdıkça anlıyorum saflığımı canım.
Meğer beni kullanmış ailesi bu kadar açık ve net...
Kimseye değmiyor inan.
Çok kırgınım ve belki de bana kırgınlar ama sadece saygı göstereceğim.
Bundan sonra arada ciddi bir mesafe olacak, başından böyle olması lazımmışta biledim işte.
ya bu insanlar neden bizleri rahat birakmiyorlar. valla benim kv dem ve kp'im de oyle. bizimkilerde surekli para istiyor. kredi cekmeye zorluyolar esimi o da cekip yolluyor. gecen gun cok buyuk kavga ettik, bebegimi alip anneme gittim annem geri yolladi. ya ailen ya ben dedim. ailesini tercih etti. valla helal olsun ona. madem o kadar kiymetliymis aileleri evlenmeselermis o zman. bize de bu zulmu yapmaslaarmis yani.
evlendigimizden beri para cek gonder kredi cek sole yap bole yap diolar. benimki de yapiyor. bunaldim artik. minnacik bebekle cikip gitmek de icime sinmiyor. bebegim babasiz buyusun de istemiyorum. ama artik dayanilmaz olmaya basladi. sinirim bozuluyor. bu kadar benim sinirlenicegimi biliyor. bosanalim diuince de gonlumu almaay bile calismiyor. tamam diyor. resmen bunaldim artik. kendimi cok yalniz hissediyorum. annem normalde bana cok destek olur ama bosanmamizdan korktugu icin beni geri yolladi eve. oysaki bebegimi ve beni anneme birakan esimdi. annem kapiyi acmayinca geri donduk. siginti gibi hissediyorum kendimi. kalsam dert gitsem dert...
Para herkesi değiştiriyor canım benim.ya bu insanlar neden bizleri rahat birakmiyorlar. valla benim kv dem ve kp'im de oyle. bizimkilerde surekli para istiyor. kredi cekmeye zorluyolar esimi o da cekip yolluyor. gecen gun cok buyuk kavga ettik, bebegimi alip anneme gittim annem geri yolladi. ya ailen ya ben dedim. ailesini tercih etti. valla helal olsun ona. madem o kadar kiymetliymis aileleri evlenmeselermis o zman. bize de bu zulmu yapmaslaarmis yani.
Eşimle ayrılmıştım.flört ederken seni niye ariyoduki kadın ne münasebet ertesi gün adamdan ayrilsam elim ben dimi ama ne bu beklenti ve samimiyet biz eşimle 9 sene çıktık bi kere telde konuştuk ondada annesi beni aradı Allah kavuştursun demeye eşim askere gitmişti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşimle ayrılmıştım.
Barışmamız için aramıştı :)
Bu aralar hesap sormak için arıyorlar ne hikmetse canım.
Yok tatlım ben alttan ala ala şimdi haklı olduğum konularda nefes alamıyorum üstüme üstüme geliyor herşey.hep kadindan isteniyo fedakarlik, ama lafa gelince hayat musterek oluyor! kendileri biz istiyoruz diye hic birsey yapmazlar. sen birgun onun dedigini yapma evin huzuru kacar. ya tavrini koyup hic gitmiceksin ki bu aranizi cok bozar ya da gideceksin birazcik disini sıkacaksin canim.. ne okur yani yakanizdan dusseler. yoook olmaaaz. eminimki onlar olmadan cok da mutlu bir aileniz vardir ama karismalar. mudahil olmaslar.
Yok tatlım ben alttan ala ala şimdi haklı olduğum konularda nefes alamıyorum üstüme üstüme geliyor herşey.
Gitmeyeceğim bu kadar netim.
Önümüz bayram sadece bayram ziyaretine gideceğim o kadar.
Bu saatten sonra iyi mi biliyorlar beni, kötü mü umrumda bile değil.
Yeri geldi akrabaları haksızlık yaptı çıkıp bunları savundum.
Sırtımı sivazladilar.
Şimdi haksızlığı onlar bana yaptı, kalkıp ayağına bekliyorlar.
Öyle bir dünya yok.
Kızlar benim kıZımda emerken kıvrım kıvrım hatta bazen ağlıyor bunun sebebi gaZ. Bence parmaklarını emmesine izin vermeyin bırakamayanlar var hatta emdiği için parmağı yassı kalanlar var. Saç yutmakta bu süreçte ne olur bilmem ama ileri ki yaşlarda karında yumak oluşup ameliyat olanlar var yinede dikkat etmek lazım
Bide kızım 3 gün kakasını yapamamıştı 4. Gün oyun oynadım ayaklarını ileri geri bol bol pırt yaptı altıda açıktı havalanıyordu 2 saat sonra bitanem baktım beline kadar yapmış:))) bugün tekrar deneyeyim dedim bugünde yaptı çok şükür:))) tevafuk olamaz diye düşünüyorum sorun olan arkadaşlarda denesin inş yapabilmelerine yardımcı oluyoruzdur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hiç sıkma canını bitanem.ahhh ah bende çok iyi anladım asla sevilmedigimi zaten çok zor zamanlar yaşadım doğuma diye gittim ankaraya babamı kaybettim 3 gün sonra,ama hep kedim ölmüş gibi davrandilar sezeryan olmama taktılar hadi kv laf ediyo kadındır diyelim kp bile kadın dogumcu kesildi psikolojim allak bullak tüm ilişkiyi kesecem o olacak
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Tamam cancağızım :)Show da bebek isi diye bir program var esmer, bir bak