2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ya bu insanlar neden bizleri rahat birakmiyorlar. valla benim kv dem ve kp'im de oyle. bizimkilerde surekli para istiyor. kredi cekmeye zorluyolar esimi o da cekip yolluyor. gecen gun cok buyuk kavga ettik, bebegimi alip anneme gittim annem geri yolladi. ya ailen ya ben dedim. ailesini tercih etti. valla helal olsun ona. madem o kadar kiymetliymis aileleri evlenmeselermis o zman. bize de bu zulmu yapmaslaarmis yani.

flört ederken seni niye ariyoduki kadın ne münasebet ertesi gün adamdan ayrilsam elim ben dimi ama ne bu beklenti ve samimiyet biz eşimle 9 sene çıktık bi kere telde konuştuk ondada annesi beni aradı Allah kavuştursun demeye eşim askere gitmişti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evlendigimizden beri para cek gonder kredi cek sole yap bole yap diolar. benimki de yapiyor. bunaldim artik. minnacik bebekle cikip gitmek de icime sinmiyor. bebegim babasiz buyusun de istemiyorum. ama artik dayanilmaz olmaya basladi. sinirim bozuluyor. bu kadar benim sinirlenicegimi biliyor. bosanalim diuince de gonlumu almaay bile calismiyor. tamam diyor. resmen bunaldim artik. kendimi cok yalniz hissediyorum. annem normalde bana cok destek olur ama bosanmamizdan korktugu icin beni geri yolladi eve. oysaki bebegimi ve beni anneme birakan esimdi. annem kapiyi acmayinca geri donduk. siginti gibi hissediyorum kendimi. kalsam dert gitsem dert...

Bundan sonra arada ciddi bir mesafe olacak, başından böyle olması lazımmışta biledim işte
eşim ve eşimin ailesi gibi olan tün ailelere
evlilik denilen ailevi ilişkilerde
Bu anlamsız, bu haksız payda da
Bana düşen gayri safi milli hâsıla
Duygularım açlık sınırında
Konservatuarlı sesleriyle cehaletlerini bağırıyorlar detone olmadan
İlk defa susun bir yaaa
diyorumki
Konuşmadığınız istemediğiniz zamanlar çekilir bir yanı vardı dünyanın
geçmişe bir tekmil verip
Bakın bugün, yarınları yere çalıyorum
artık ne haliniz varsa görün
ben sizi değiştirmeyi beceremem ama
kendimi bir güzel yönetirim..

bakmadığım zamanlar daha bir güzeller
İhraç fazlası karamsarlığıma kapayıp gözlerimi
Sık sık yıkıyorum aklımı
lkulaklarımı tıkıyorum
dünyayı ,aileyiz diye laf salataları yapan
bu doğal beslenme meraklılarına bırakıyorum

yaradana gereğinin yapılmasını arz ediyorum

Son düzenleme:

sana tavsiyem boşanma kelimesini blöf olarak kullanma ya bosan ya da dillendirme yüz göz olursunuz nasıl olsa bosanamaz diye tamam diyo adam

hep kadindan isteniyo fedakarlik, ama lafa gelince hayat musterek oluyor! kendileri biz istiyoruz diye hic birsey yapmazlar. sen birgun onun dedigini yapma evin huzuru kacar. ya tavrini koyup hic gitmiceksin ki bu aranizi cok bozar ya da gideceksin birazcik disini sıkacaksin canim.. ne okur yani yakanizdan dusseler. yoook olmaaaz. eminimki onlar olmadan cok da mutlu bir aileniz vardir ama karismalar. mudahil olmaslar.

anliyorlar canim. bende bir gun boyunca agladim. sonra aksam babasi gelince optu oglumu, bizimki aglamaya basladi. ki babasina cok alisiktir. annesini uzdugunu biliyor yavrum. zaten ondan sonra hic aglamadim. sende uzulme canim. malesrf bu olaylar oluyor ne yapalim. o da onun aliesi oyle dusunmek lazim. bence git canim kocanla bozma arani. rol da olsa yaparsin artik mecbur

sana tavsiyem boşanma kelimesini blöf olarak kullanma ya bosan ya da dillendirme yüz göz olursunuz nasıl olsa bosanamaz diye tamam diyo adam

cok dogru soyluyorsun. ben biraz bunu koz olarak cok kullandim simdi de adam tamam diyo. duyarsizlasti. ben yaptim bunu boyle. simdi ben cekiyorum.

Cooook tatlisin olsun bitanem biz yine iyi olalim napalim yasina veriyorum bende bazen bize gelir oglunun iki sene once soyledigi aklina gelir aglar kuser gider :) en iyisi dedigin gibi mesafeli olmak yoksa ikini cikariyorlar !hastaligin falan umrunda olmuyor senden is bekliyorlar .Sen cok takma yoksa oooo kafayi yer insan neler neler !annem bile agzi acik kaldi burdayken :) yapicak bisey yok hep hayatimizda oyle kabullenicez ama sana bayiliyorummmm cok seviyorum seni gormedim ne seni ne resmini ama isterim oglumun senin gibi esi olsunnn hiccccc kiskanmicam sozzzz :)

Kim bilir ailesi ne duygu somurusu yapmistir ...erkekler dusunmeden hareket ediyorlar kadinlar baska bende kizarim ailen var cekme diye ama oda dicek ihtiyaclari var mecburum.valla ailede aslinda suc onlarin dusunmesi lazim yeni bebekleri oldu cocuga belli etmeyelim neleri varsa bu ailelerde amma istiolar

Canim ya siz kendiniz krediye girip yada bisey alip borclansanizda esin ailesine vermekten kurtulsa...tabi esine bebegimix var onun gelecegi icin yatirimimiz olsun ne dersin falan diye soylemeli

Para herkesi değiştiriyor canım benim.
Ailede olsa işin içinde para varsa herkes menfaatinde.
Çok güzel yaşıyorum şimdi o durumları inan.
Para olmadığı zaman it,köpek vs deyip.
Para olunca adamdır, biz yanılmışız oluyor.
Bunu kendi evlatlarına da yapıyorlar başkasına da.

Eşimle ayrılmıştım.
Barışmamız için aramıştı :)
Bu aralar hesap sormak için arıyorlar ne hikmetse canım.

Eşimle ayrılmıştım.
Barışmamız için aramıştı :)
Bu aralar hesap sormak için arıyorlar ne hikmetse canım.

ahhh ah bende çok iyi anladım asla sevilmedigimi zaten çok zor zamanlar yaşadım doğuma diye gittim ankaraya babamı kaybettim 3 gün sonra,ama hep kedim ölmüş gibi davrandilar sezeryan olmama taktılar hadi kv laf ediyo kadındır diyelim kp bile kadın dogumcu kesildi psikolojim allak bullak tüm ilişkiyi kesecem o olacak

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Yok tatlım ben alttan ala ala şimdi haklı olduğum konularda nefes alamıyorum üstüme üstüme geliyor herşey.
Gitmeyeceğim bu kadar netim.
Önümüz bayram sadece bayram ziyaretine gideceğim o kadar.
Bu saatten sonra iyi mi biliyorlar beni, kötü mü umrumda bile değil.
Yeri geldi akrabaları haksızlık yaptı çıkıp bunları savundum.
Sırtımı sivazladilar.
Şimdi haksızlığı onlar bana yaptı, kalkıp ayağına bekliyorlar.
Öyle bir dünya yok.

Show da bebek isi diye bir program var esmer, bir bak

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar benim kıZımda emerken kıvrım kıvrım hatta bazen ağlıyor bunun sebebi gaZ. Bence parmaklarını emmesine izin vermeyin bırakamayanlar var hatta emdiği için parmağı yassı kalanlar var. Saç yutmakta bu süreçte ne olur bilmem ama ileri ki yaşlarda karında yumak oluşup ameliyat olanlar var yinede dikkat etmek lazım
Bide kızım 3 gün kakasını yapamamıştı 4. Gün oyun oynadım ayaklarını ileri geri bol bol pırt yaptı altıda açıktı havalanıyordu 2 saat sonra bitanem baktım beline kadar yapmış:))) bugün tekrar deneyeyim dedim bugünde yaptı çok şükür:))) tevafuk olamaz diye düşünüyorum sorun olan arkadaşlarda denesin inş yapabilmelerine yardımcı oluyoruzdur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesadüf mu bilmem ama yavrunun rahatlamasina sevindim canım, gözün aydin

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç sıkma canını bitanem.
Mesafeli olmak en güzeli bak eşinden yana sıkıntın yoksa hiç takma kafaya gerisini.
Evin ayrı, kapın ayrı boşver.
Değmediğini biliyorum.
Herkese inat gülmek gerek artık hayatımızda bize ömür boyu maddi ve manevi muhtaç Kuzularımız var.
Ben sırf kızım ve kendim için mutlu olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…