maşallah kuzuna benim kızım 3750 doğdu, sonra 3500 düştü boytuda 52 cm idi normal doğum, 2 aylık kontrolünde kilosu 5500 dü kıyafet ile boyunu ölçtürmedim kalça çıkığı olduğu için
sütün yaramış demek ki , benim ilk kızım 3300 doğmuştu 2 aylıkkern 6 kiloydu, ikinci kızım daha iri doğmasına rağmen ilk çocuğum kadar kilo almıyor ama öneli değil sağlığı yerinde olsun yeter ki
Bende normal doğum yaptım canım.Sizlerde bebişlere kıyafet alırken zorlanıyor musunuz? Benim kuzu 2 aylık daha 3-6 aylar genelde tam geliyor, 6-9 aylarıda kaldırıyor vücudu? Anlamadım bu kıyafetleri neye göre yapmışlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
bende genelde 0-3 yada 3-6 ay olanları giydiriyorum gerçi giydiriyorum dediğim sadece badiyi giydiriyorum, elbiseler filan hep kaldı bandaj olduğu için giydiremiyorum, ama size tavsiyem dar kıyafetler giydirmeyin mümkün olduğunca bol olsunlar alırken de biraz büyük alın, gerçi hepiniz bilinçli annelersiniz zaten bilirsiniz benimki bir hatırlatma olsun, çoğu kıyafet hiç giyilmeden kalıyor, ben tecrübeli olduğum halde yeni doğan fazla almışım bir çogunu hiç giymedi
Doğum Öncesi usg de 3300 lük bir bebek bekliyoruz denildi :)
Doğumda minnacık birşey çıktı.
Hiç sorun değil kilosu ele avuca gelsin, sağlığı yerinde olsun yeter kuzuların.
★ Canım Kızım ★
Bi tosuncuk daha [emoji4]ayy kizlar ya. benim kuzum 2bucuk aylik boyu 60 cm kilosu da 6400. cokmu acaba yaasimdi yazilanlari okuyunca garip oldum. ama yemek istiyo mama. dayanamayaip veeiyorum ne yapayim kuzum ac mi kalsin.
ayy kizlar ya. benim kuzum 2bucuk aylik boyu 60 cm kilosu da 6400. cokmu acaba yaasimdi yazilanlari okuyunca garip oldum. ama yemek istiyo mama. dayanamayaip veeiyorum ne yapayim kuzum ac mi kalsin.
o 2 saatler yine akşamı buluyor ama ...Eşim bugün izinli ve yine kızı ailesine götürmekte ısrarcı.
Hiç gitmek istemiyorum ama şimdi eşim ikna olursa sadece 2 saat kalmak şartıyla gideceğim.
Yine insanlık bende kalsın.
★ Canım Kızım ★
canım herkesın ayrı ayrı sıkıntısı var ıste esınle otur bıguzel konuss bırbırınızı anlamaya calısınEşim bugün izinli ve yine kızı ailesine götürmekte ısrarcı.
Hiç gitmek istemiyorum ama şimdi eşim ikna olursa sadece 2 saat kalmak şartıyla gideceğim.
Yine insanlık bende kalsın.
★ Canım Kızım ★
evet ayın 10 diye yazdı hemşire ama eşimin o gün işi varmış ayın 15 inde gidelim diyor...
gerçi ben kendim götürürüm ama...
bu defada sen götürebiliyorsun diye gelmez...
aşı olurken topuk kanı olurken,odadan çıkmaya kalktı...
sende yardımcı olacaksın benim canım acımıyormuda yanında duruyorum dedim...
İnşallah da sırf eşim var diye laf yaparlar biliyorlar ki o asla onlara laf ettirmez.Inşallah ikna olurda maraza çıkmaz
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
emem süresi uzadı...ama bir müddet sonra ağlayarak çekip çekip sündürüyor...gazı arttı bu aralar tekrarCanım kizinin emmesi nasıl, isteksiz mi hala?
alenen aranızı bozmak ve kavga etmenizi sağlamaya çalışıyorlarİnşallah da sırf eşim var diye laf yaparlar biliyorlar ki o asla onlara laf ettirmez.
O zaman kopar dananın kuyruğu.
Çünkü bende sabır neden şey hiç kalmadı.
★ Canım Kızım ★
emem süresi uzadı...ama bir müddet sonra ağlayarak çekip çekip sündürüyor...gazı arttı bu aralar tekrar
oyuncaklara falan uzanmaya başladı...dokunamayıncada basıyor çığlığı...
ama dönmüyor hala sağına soluna...bıraktığım yerde tepiniyor ters dönmüş tossbaa gibi...:)
senin minik korsan nasıl...
alenen aranızı bozmak ve kavga etmenizi sağlamaya çalışıyorlar
sizin aranız kötü oldukça hoşlarına gidiyor...
izin verme...ne derlerse haklısın doğru söylüyorsun de...
ben öyle yapıyorum söyleyecek şeyleri bitene kadar...
doğrusun haklısın diyince üstüne söyleyecek bir şey bulamıyor...
eğleniyorum aslında..keyif almaya bak en sıkıcı yerde bile...
öbür türlü zaten gitmek zorundasın ve işkence gibi oluyor...
gerçi onunla kıyaslanmaz ama
Mevlana demişki..
sabır sabrın bittiği yerde başlar...
Gaz huzursuzluğu ise geçicidir inşallah. Eskisi gibi iştahla emer yakında.
Benimki sadece sırt üstünden yana dönüyor. Henüz yuz ustunden sırt üstü dönmeyi beceremedi. Büyüyor tutamıyorum zamanı, koca adam oldu.
yerim ben o koca adamın sırtınıda dönmesinide yaaaa
benimki sırt üstüyken bile dönmüyor bakalım elimle yardım ediyorum ama....
Allah nasip ederse okul zamanlarına kadar da yazışırmıyız acaba buralarda...
çocuklarımız büyüyünce bu yazdıklarımızı okusa...
annem benim çıkardığım gaz sayısını bile not etmiş...laf etmiş...
emme isteksizliği geçici olmasa bile ben o sütü bi şekilde içiririm ona kurtuluşu yok
Valla bu yazdıklarımızı okurlarsa hen yetiştirirler babannelere eminim benim kızım da babası gibi onlara hic toz kondurmazBen de öyle elinden tutarak donduruyordum egzersiz niyetine, alıştı kendi dönüyor.
Ölmez sağ kalırsak yazarız herhalde. Çok anlamlı bir ani olur onlara. Gerçi erkek için çok birşey ifade edeceğini sanmıyorum ama, kizlar annelerini daha iyi anlayacaklardır.
Basak burcu koc burcuna karşıIcir tabi birakma. Bu arada bugün geç çıkacaksın galiba.
Valla bu yazdıklarımızı okurlarsa hen yetiştirirler babannelere eminim benim kızım da babası gibi onlara hic toz kondurmaz
Aynen canım.
Gülmek en güzel cevap :)
25 yaşındayım artık minicik bir kızım var kimin derdini dert edeceğim kendime.
Umursamamak en iyisi...
Kızıma sağlıklı bir ebeveyn lazım, onu kendi sorunlarımla büyütmek istemiyorum.
Kızım hep güleç ve mantıkla heraket eden biri olmalı.
Ben gibi öfkeyle kalkıp öfkeyle oturmasın, bu kadar yıpranmamalı kızım.