Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Ben 20 Ocak doğumluyum, eşim 31 Aralık. İkimiz de sözde oğlak burcuyuz ama ben o kadar da oğlak değilim. Eşim bana oğlağa benzemeyen bazı özelliklerim nedeniyle oğlakların yüz karası diyordu. Sonra astrolojiden anlayan bir iki arkadaşıma haritama baktırdım. İkisi de sen oğlak saatleri bitmiş, kovaya geçmiş güneş ve sen ilk saatlerinde doğmuşsun kovanın dediler. Hatta bir arkadaşım görme engelli idi. Beni tanısanız ciddi görünürüm bakınca bu kız saçını mora boyatma hayali kurmak istemez dersiniz. Ama o arkadaşım beni daha görmeden sen oğlak değilsin, kovasın, saçını mora boyamak istersin demişti 😃 Böyle sınır tarihlerde doğanlar Dinçer Güner'in yorumu ile ilk saatlerinde doğduğu burcun iyi özelliklerini son saatlerinde doğduğu burcun kötü özelliklerini had safhada gösteriyor imiş. Ben de hakikaten öyleyim. Yani bebek 20 Ocakta bile doğsa Kova da olabilir benim gibi ortaya karışık 😃 Bu arada koç burçları ile bence de oğlak daha iyi anlaşır. Ben de oğlum yay değil oğlak olsun istiyorum. Biz eşimle oğlak burcuyuz diye. Ortağım astrolojiden anlayan biri, ay sizin ev çok sıkıcı yay hareket getirir dedi. Sadece yay erkekleri biraz ikili ilişkilerde sorumsuz olabiliyormuş, ona da boşver gelinin düşünsün dedi. Kendimi çok kaynana gibi hissettim 😃 Ne zaman isterlerse o zaman gelecekler önce sağlıkla doğsunlar da.
Aslinda dogru soyluyosunuz 20 ocak da olsa kovadan biseler almış olabilir. Abim oglak, kaynım oglak yani dayi ve amcanin burcundan olsun bnm bebis de diye düşünüyodum:)ha bi de elti adayim kova aaa benim burcumdan mi olacak? Diye sevinirken bana bi sinir gelmisti🤣 ilk gelinim o yüzden cekemiyorum galiba biraz da kızı 😄.. bu arada yay erkekleri de iyidir ama rahatlardir cok gezgin olurlar flörtözdür ve sevdigini havaya atar tutmayi unutur derler 😄...tabiki de hepsi saglikla gelsin önce 🤲🙏🥰

Günaydın kızlar kontrolümüz vardı bugün 30+0 olduk oğlum 1800 gram olmuş. Çalışabilir raporunu 32+2 de alabilir miyim evime yakın bi hastaneden 6 aralığa buldum randevu o zaman 32+2 olacak.
Canım ben de çalışabilir aldım.31+5te gittim Dr a.32yle uyumlu çıktık.dedim verdiler çalışabilir raporu
Ben birazdan ayakkabı almaya gidicem parmaklarım acımış önceki ayakkabılarla .
Sizler ne giyiyorsunuz kızlar var mı tavsiyeniz ?
Terlik giyesim var valla utanmasam 😅🫠
Ben crocs terlik giyiyorum her yere.zaten okula varınca sınıfa girerken çıkarıp sınıfta panduf giyiyorum okul öncesi olunca o rahatligimiz var tabi.
Benim etrafımda da hiç normal doğum yok hep sezeryan onlarda ondan şikayetçi acısı hep oluyomus kışın sızlıyormuş falan 😬 eşimde normal doğum istiyor kendisi yapcakmis gibi 😂doktorda bizim normal doğumu destekleyinxe iyice bana yuklendiler 😂 en sağlıklısı bizim için nasıl olacaksa öyle olsun ☺️
Yok cnm maşallah bende sıkıntı olmadı dikiş izlerim bile belli değildi.tabi normali de en son gün bile dedim dr a. Ama çatin dar bebek kilolu vs yapmadı.denemek isterdim normal doğumu da
öyle hayırlısı neyse öyle olsun tabi de ben etraftaki doğum hikayelerini çok dinlememeye çalışıyorum kuruluyorum sonra😂 Benim komşum ağustosta sezeryanla doğum yaptı ikinci gün ayaktaydı kadın şimdi kilosuda gitti eski haline hemen döndü öyle görüncede sezaryene kayıyorum bazen😁
Bende oğlumda sezaryen oldum cnm.ikinci gün ayaktaydim şükür.12kilo almıştım 6si doğumda 6si da bı ay sonra gitti.gobek fln kalmadı ama biz sardık tabi.ustune de korse yaptik.bide sezaryen de olsa normal de olsa Dr un iyi olması gerek.
Bende en başından beri sezeryan istiyorum ya nedense bilmiyorum 😂bide ailelerden uzaktayiz annem vefat etti.babam çalışıyor gelemez herhalde.kv ve kayinperder gorumceler hepsi gelecekler okadar rahatsızım ki nasıl rahat edicem o halde bide onu düşünüyorum😤sizin ailelerden kimler gelecek
Allah rahmet eylesin kuzum.😢😔ya okadar kalabalık olmaya gerek var mı hele kayınpeder fln olması çok gereksiz .cunku sen doğumdan sonra evinde rahat rahat yatıp rahat bsyler giyeceksin emzirceksin dk başı.ne bileyim bana biraz abartı geldi hepsinin gelmesi.gorumceler doğumda gelsin.kendini toplayınca da kb kp gelir.bnm oğlumda öyle olmuştu ilk annemle kardeşim gelmişti doğumda.binkac ay sonra kv kp gelmişti.

Canım ben de çalışabilir aldım.31+5te gittim Dr a.32yle uyumlu çıktık.dedim verdiler çalışabilir raporu

Ben crocs terlik giyiyorum her yere.zaten okula varınca sınıfa girerken çıkarıp sınıfta panduf giyiyorum okul öncesi olunca o rahatligimiz var tabi.

Yok cnm maşallah bende sıkıntı olmadı dikiş izlerim bile belli değildi.tabi normali de en son gün bile dedim dr a. Ama çatin dar bebek kilolu vs yapmadı.denemek isterdim normal doğumu da

Bende oğlumda sezaryen oldum cnm.ikinci gün ayaktaydim şükür.12kilo almıştım 6si doğumda 6si da bı ay sonra gitti.gobek fln kalmadı ama biz sardık tabi.ustune de korse yaptik.bide sezaryen de olsa normal de olsa Dr un iyi olması gerek.

Allah rahmet eylesin kuzum.😢😔ya okadar kalabalık olmaya gerek var mı hele kayınpeder fln olması çok gereksiz .cunku sen doğumdan sonra evinde rahat rahat yatıp rahat bsyler giyeceksin emzirceksin dk başı.ne bileyim bana biraz abartı geldi hepsinin gelmesi.gorumceler doğumda gelsin.kendini toplayınca da kb kp gelir.bnm oğlumda öyle olmuştu ilk annemle kardeşim gelmişti doğumda.binkac ay sonra kv kp gelmişti.
Benim kendi tarafından kimse gelmez o yüzden onlarda hevesli kv gelirse kayınpeder kesin gelir 🙄

Ayy maşallah su gibi gitmiş kilolarda🤗 Bnde bi sıkıntı olmazsa sardırmayı düşünüyorım bakalım doktorda önemli tabi bi kaç aydır doktor değişti araştırma içindeydim bu ay içime sinen birini bulabildim doğumda iyi geçer inşallah🙏🏻

Kızlar bugün eğitim varmış bilginize

Eklentiler

• Screenshot_20241120-132443.png
    Screenshot_20241120-132443.png
    149,1 KB · Görüntüleme: 11

Kimseye gelme diyemiyorum millet düşünse de gelmese 😂 bu arada sezeryandan nekadar sonra korse tskmak gerekiyor bide bağlama diye bişey varmış onu hiç görmedim de duydum arkadaşım sardım diyodu

Ayy maşallah su gibi gitmiş kilolarda🤗 Bnde bi sıkıntı olmazsa sardırmayı düşünüyorım bakalım doktorda önemli tabi bi kaç aydır doktor değişti araştırma içindeydim bu ay içime sinen birini bulabildim doğumda iyi geçer inşallah🙏🏻
Ay inşallah cnm.iyi bari valla Dr önemli.
Kimseye gelme diyemiyorum millet düşünse de gelmese 😂 bu arada sezeryandan nekadar sonra korse tskmak gerekiyor bide bağlama diye bişey varmış onu hiç görmedim de duydum arkadaşım sardım diyodu
Aynen sen de haklısın.😔 eşin dese olmaz mı.canim ben eve çıktım banyo yaptım ve büyük eşarplar oluyor köyde annelerin fln taktiği yazma deniyor hani.onlarin ikisini birbirine bağladık rahmetli annemle kizkardesim sıkıca sardılar karnımı.dikise dikkat etmek gerek tabi.htta onu cikarinca göbeğim yere düşecek gibi hissediyordum elimle göbeğimi tutup yürüyordum.oyle öyle geçti gitti şükür .şimdi bilmiyorum artık nasıl yaparız.esim anlmaz teyzem gelirse ona fln derim belki o yapabilir.

Aha bu ben 😃 Ben de uslu bir bebekmişim. Annem 15 günde bir agliyordun. Ağlamak nedir, sallanmak nedir bilmezdin diyor.
Bende oğlayım yükselenimde yengeç. Annemde bana der senede bi kere mızmızlanırdın çok sakindin sana baktım demiyorum ben der :) eşim akrep kızım boğa onlardan da memnunum :)))

Ay inşallah cnm.iyi bari valla Dr önemli.

Aynen sen de haklısın.😔 eşin dese olmaz mı.canim ben eve çıktım banyo yaptım ve büyük eşarplar oluyor köyde annelerin fln taktiği yazma deniyor hani.onlarin ikisini birbirine bağladık rahmetli annemle kizkardesim sıkıca sardılar karnımı.dikise dikkat etmek gerek tabi.htta onu cikarinca göbeğim yere düşecek gibi hissediyordum elimle göbeğimi tutup yürüyordum.oyle öyle geçti gitti şükür .şimdi bilmiyorum artık nasıl yaparız.esim anlmaz teyzem gelirse ona fln derim belki o yapabilir.
Ya kv gelsin hem yardımcı olurda diğerleri bin hem çocukları var hem uzak tan gelirlerse kalırlar bir hafta en az 🙄 kv de nekadar kalır bilmiyorum oda kısa kalmaz gibime geliyor bunları düşününce çok geriliyorum

Ya kv gelsin hem yardımcı olurda diğerleri bin hem çocukları var hem uzak tan gelirlerse kalırlar bir hafta en az 🙄 kv de nekadar kalır bilmiyorum oda kısa kalmaz gibime geliyor bunları düşününce çok geriliyorum
Gerçekten az kaldı doğum stresi bi yandan yetmezmiş gibi bide bunların stresi🤦🏼‍♀️ yakınların kendileri düşünüp biraz toparlanınca gelelim demeleri lazım aslında ama düşünceli olmuyorlar işte😒 Bnde eşimle konuştum aynı anda hem annesi hem annem gerek yok dedim zaten kv alıngan biri bişey olsa tribe girer bn çekemem o halimde gerginlik olur dedim o da ben nası dicem doğumı merak ediyor diyo🤦🏼‍♀️ bnde kendimce çözüm buldum ocak başı gelsin kv doğumdan önce hem biraz yardımı olur belki sonrada doğumı bebeği görüp bikaç gün sonra kardeşim dönerken gönderelim sonra annem gidince geri gelsin dönüşümlü olur hem bi aylık olurz ewde de kadın çatışması olmaz bakalım haftasonu gidince söylicez nasıl tepki verecek😁😂

Gerçekten az kaldı doğum stresi bi yandan yetmezmiş gibi bide bunların stresi🤦🏼‍♀️ yakınların kendileri düşünüp biraz toparlanınca gelelim demeleri lazım aslında ama düşünceli olmuyorlar işte😒 Bnde eşimle konuştum aynı anda hem annesi hem annem gerek yok dedim zaten kv alıngan biri bişey olsa tribe girer bn çekemem o halimde gerginlik olur dedim o da ben nası dicem doğumı merak ediyor diyo🤦🏼‍♀️ bnde kendimce çözüm buldum ocak başı gelsin kv doğumdan önce hem biraz yardımı olur belki sonrada doğumı bebeği görüp bikaç gün sonra kardeşim dönerken gönderelim sonra annem gidince geri gelsin dönüşümlü olur hem bi aylık olurz ewde de kadın çatışması olmaz bakalım haftasonu gidince söylicez nasıl tepki verecek😁😂
Bence olumlu karsilamasi lazım bide kış vakti hastalik çok oluyor kuzum valla ben çok korkuyorjm

Banada beklenen tarih 16 ocak dedi doğum tercihim var mı diye sordu bebek dönmüş çatı muayenesi yspıldıktıntan sonra istersen normalde olabilir dedi, sezeryan okursa ocak 7 gibi alırz dedi
banada 15 ocak dedi 39+3 oluyor dayanır mı bilmem kızımda 38+0 da suyum gelmişti

32+2 de alabilir miyim raporu peki

Erkek bebekler genelde geç geliyormuş öyle diyolar ama bakalım sağlıklı olsunlarda ocak başından sonra herşeye hazır beklemek lazım artık🥹
Kızlar da erken geliyormuş bende erken dogurcak gibi geliyor kötü düşününce hep başıma geliyor Allah'ım vaktinde dogurmayi nasip eyle😂

kıyafetlerini yıkayım dedim renkliler cok renkli diye renk koruyucu mendil aldım ama koymayı unutmuşum peki nolmuş 4.5 takım tulum hep boya akmış kurtarabilir miyim ya ayyy kendime kızıyorum bu ara unutkanlığım had safhada

X