2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
teş.ederim canım ben onu bir araştırayım gerçekten

elini de mememide çok emiyo bugün parmağımı soktum ağzına nasıl ısırıp sağa sola çeviriyo aynen canım dişli çıktı benim kız
birde ramazan diye misafirlerimde olunca kızımla pek ilgilenemiyorum
aynen canım oda başlıyo ufaktan

Bizim 0-3 lerimiz de oluyor 6-9 kucuk gelende 6-9 un icinde kayboldugu da
Markalarin bedenleri baya farkli

Benim kuzum da yuzustunden sirtustu donuyor ama yuz ustuyken yana bile donemiyor zor is cidden :)

Selam kizlar bebegim 14 nisan dogumlu bir kac gundur huzursuz istahsiz dis etlerine jel surunce masaj yapinca rahatliyor bir sure sonra yine agliyor huysuzlaniyor surekli alt dudagini isiriyor dismi cikariyor acaba:26:

Kızlar aklıma gelmişken yazayım. Bugün iftarda arkadaşın kızı var 11 aylık. Diş çıkaracağı zaman ağzı akarken hiç anlamamış önü hep ıslandığı için ciğerlerini üşütmüş dikkat dikkat ıslak bırakmayalım inş Rabbim korusun evlatlarımızı annelerini babalarını😊😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah canım nazar değmesin ilişkinize cok haklisin sıkıntı olmaması gereken durumlar esasen hep dikkat ediyorum annemin yanına geldikten sonra kv hareketleri bana garip geliyor annem da babam da herkes icin gereğinden fazla fedakardir karşı taraf ise asırı rahat kv min yüzüne de söylüyorum benden daha mı kıymetliler ne kendimi yorayım diyor iki aile farklı oldugu icin biz bazen kontrol edemiyoruz beklentilerimizi esasen beklentin ne kadar az olursa herzaman o kadar az üzülürsün belki de ben geregimden fazla beklenti içindeyim kimse benim ayrıca mutlu olmam icin çabalamak zorunda degil ahhh bir de nefsime anlatabilsemmmmmmm...

Günaydın, hayırlı cumalar:107:

Emerken bir yandan da parmağını ağzına sokan oğlum...büyüdükçe hayatta her istediğini elde edemeyeceğini elbet öğreneceksin:)

Maşallah tosununa canım, Allah sana da güç kuvvet versin:)

Maşallah kuzuna canım. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da. İnşallah atağını da çabucak atlatır:)

Benim kuzum da yuzustunden sirtustu donuyor ama yuz ustuyken yana bile donemiyor zor is cidden :)

Maşallah:) Yüz üstünden dönmeye başladı ise dikkat et gülüm, koltuk vs de yalnız bırakma; çok hareketlendiler.

Bir hikaye var. Kadın hocaya gider ve kayınvalidesinden yakınır, ondan kurtulmak istediğini söyler. Hoca kadına bir ilaç verir ve "bu zehri 1 ay boyunca yemeklerine koy, yavaş yavaş onu öldürecektir. Ama senden şüphelenmemeleri için ona çok iyi davranmalısın. Bir dediğini iki etme" der. Kadın ilacı alır gider. Adamın dediği gibi yemeklere koymaya başlar. Ama bir yandan da anneciğim anneciğim diye kayınvalidesinin etrafında dört döner. Her dediğini güler yüzle yerine getirir. Gelininin bu güleryüzü kayınvalideyi de değiştirir. O da gelinine güleryiz göstermeye başlar. Birbirlerine anne-kız gibi davranmaya başlarlar. Gelin pişman olur. Koşa koşa hocaya gider. "Kayınvalidem çok değişti. Ona zarar gelsin istemiyorum. Lütfen bu ilacın etkilerini nasıl geçireceğimi söyleyin" der. Hoca da gülerek "Onda zehir yok, sana oyun oynadım. Güzel davranışlarla ilişkinizi düzelten sensin" der.

Hayata bu şekilde bakıyorum ben. Elbet uzlaşması zor insanlar vardır/olacaktır. Ama onlara kinlenerek&küserek biz sadece kendi kendimize olmayacak yükler yükleriz. Kalbim de beynim de kinden, nefretten&öfkeden uzak benim. İnşallah herkes bunu ailesinde başarabilir.

yavaş yavaş saatleri uzatmaya başladı bizim patron...bilemiyorum anlarlarmı ama ben bebeğim olduğunda daha iyi anladım annemi babamı...
koç lar inatçı oluyorlar...ne yapacağız bu keçilerle bilmem...ama ikimizde başağız bir yolunu buluruz elbet..:)

uffffffff evlenmek ne zor yaaaaaaaaaaaa
canım Allah kolaylık versin inşallah ...

artık senin bebeiş tosun kategorisine girmiş... maşşallahh yavruna
bilirim o tosunu taşımanın zorluklarını eklem yerlerin günlerce ağrır...anne olunca güçlü oluyor insan...sağlıcakla büyük bebeğini

Selam kızlar.bugün yazılanları ancak okuyabildim.oğlum büyüme atağını yetişkin olarak atlatmayı düşünüyor sanırım
benim kızımda minik ama zaten adı üstünde bebekler...kim ne derse desin insan diğer bebeklerle kıyaslama yapıyor nihayetinde...tabiki sağlıklı olduktan sonra kilolu olmasına gerek yok ama...biz elimizden geleni yaptığımız halde böyle oluyorlarsa eğer yapacak bir şey yok...

çok zor bir durum bebekler için ...çabucak atlatır inşallah...

evet bizim yeğeninde önü hep su dökmüşsün gibi ıslanırdı oda hasta olmuştu...sürekli üst baş değiştirirdik...önlük takardık ...

Çok inat oldu sorma. Babasından 2 dk durmuyor. Adamın yapmadığı sebeklik kalmıyor ama nafile. Geçen gün bir dus alayım dedim yikti ortalığı. Şimdilik onun dediği oluyor, büyüsün soracağım ben ona

evet bizim yeğeninde önü hep su dökmüşsün gibi ıslanırdı oda hasta olmuştu...sürekli üst baş değiştirirdik...önlük takardık ...

Benim elimde ağız bezi hiç düşmüyor, sürekli siliyorum. Daha da artmaz inşallah.

günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize.. fazla gelemiyorum iki evin işi iftar hazırlıkları üç tanede çocuk olunca fırsatım kalmıyor:s

günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize.. fazla gelemiyorum iki evin işi iftar hazırlıkları üç tanede çocuk olunca fırsatım kalmıyor:s
Günaydın canım.
Allah kolaylık versinbne diyeyim.
İyi idare ediyorsun, kendinle uğraşmaya zamanın kalıyor mu hiç?

★ Canım Kızım ★

Iki ev? Maşallah sana canım. Gerçi paşaların büyük, sana baya yardımcı oluyorlardır

Günaydın canım.
Allah kolaylık versinbne diyeyim.
İyi idare ediyorsun, kendinle uğraşmaya zamanın kalıyor mu hiç?

★ Canım Kızım ★

allah razı olsun cnm valla kendime vaktim kalmıyor . napalım başa gelen çekiliyor kv lerle aynı binadayız görümcem kolunu kırdı kv gidip her gün onun yemeğini yapıyo mübarek gün napıyım onların yemekleride ben yapıyom sırf eşim arada kalmasın diye alttan alıyom ama insanın zoruna gidiyo yani içine dokunuyo . ben doğum yaptım ilk 2 gün geldi sonra bir kat yukarı bile çıkmadı ama mevzu kendi kızı olunca iki sokak gidiliyor her gün:) neyse rabbim biliyo iş yapılıcak olunca zaten bende onun kızı oluyorum rabbim herşeyi biliyo çok bunalınca rabbime havale ediyorum.

Iki ev? Maşallah sana canım. Gerçi paşaların büyük, sana baya yardımcı oluyorlardır

aynen canım sağolsunlar çok yardımları oluyor.soframızı birlikte kurup kaldırıyoruz. hatta bazen anne sen yoruldun biz kaldırırız diyorlar.onlardaki düşünce anlayışın yarısıda eşimle kv dede olsa güzel olacak ama napalım huzursuzluk olmasın diye yuvamda sesimi çıkarmıyorum. huzursuzluktan da ziyade eşimin arada kalıpta üzülmesini istemiyorum.

Iyi yapıyorsun canım. Her iki tarafta da kazanan sen olursun. Maşallah pasalarina. Inşallah benimki de ise güce yardım eden, düşünceli bir delikanlı olur

Günaydınlar olsun herkese..

Geçmişi çok okuyamadım.. Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim..

Özledim siz.. Var mı önemli gelişmeler..

Bizim bıngıldağımız kapanmış başımız 40.2 cm.. Doktorumuz röntgene vs gerek yok dedi ama canımız sıkıldı eşimle.. Bu ay az kilo almışız 620 gr.

Siz ne alemdesiniz

Günaydın hatunlar..
Hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar..
sizleri çok özledim ama benim findik kurdum bazen tuvalete gitmeme bile müsade etmiyo..
biz 2.ay aşılarımızı yaptirdik cok sukur bi sıkıntı olmadı..
kilomuz boyumuz da iyi şükürler olsun..
benim dikişlerimde sıkıntımız var ama hep ihmal ettim..
çok Afedersiniz ama vajinayla makat arasında bi et parçası var kıpkırmızı ve arada taze kan geliyo..
kv lerden konuşulmuş.
ahhh ahh geçen gün kv kp alışverişe çıktı kv beni arıyo..
27 yıllık oğlunun bedenini bana soruyo..
bende bi umut banada bişey alır mı acaba derken bağışlayın beni ama bende 3um 1irini aldım..
rota virüs aşısı yaptırmadım arada kaldım çok geç olmadan yaptırayım mı akıl verin bana hatunlar..
bende haberler bu kadar sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşallah.

Helal olsun valla canım.
Bende çok çok iyiydim kv de.
Ta ki, biraz ağırlaşana kadar.
Baktım hamile olup hizmet eden ben.
Kendi oğlu gelince eve pervane olan o.
:))
İşte dillendirsen el oluyorsun, sussan yine elsin.

★ Canım Kızım ★

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…