Tesadüf mu bilmem ama yavrunun rahatlamasina sevindim canım, gözün aydin
Teşekkürler teyzesi 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesadüf mu bilmem ama yavrunun rahatlamasina sevindim canım, gözün aydin
Bu kv ler hep aynı heppp siz gene uzaktasınızz ben aynı binadayım kocası vafat ettı edeli başıma kaldı bi naz bi kapris yemekte bende sahurda xıkıyo iftarda çıkıyo bı kap yemek getırmez dogum yaptım lohusalıfım burnumdan geldi halada gelıyo eşimle aram açıldı halada devam ediyo gelıyo aynı masaya oturmuyorum bıle ben kızı bahane edıp sonra yıyorum sahurdada kalkmıyorum eşim arada kaldı cagırıp onda yemeleri gerekırken bıze cıkıyo ne sevgı ne saygı kaldııı umrumda bıle değilll kendı ıstedı
Allah yardımcın olsun eşi olmayan kv ler sıkıntı oluyor gerçekten,.. Başka çocuğu yok mu ona gitsin aradada insan özlesin... ne sevgi severek rahatsız ediyor
Var bı kızı almanyada yınede en kıymetlısı o her işi benim eşim yapıyo bıde kaynım var umurSamaz o pek ama benim öküüüzzz kocamm evde bebeği pışpışlıyo asağıda anasını))) ondan yuz buluyo zaten kullanmayı cok sever kv de bende trıp atıyorum halıyle sankı anasıyla ömur surcekkk ama bu devran bole gıtme bana soldan soldan gelıyolarrrr nezman kıme patlıcamm bılmıomm gorumcemde gelcek 10 gune ozaman muhtemeldır patlamam:)))))) benı ne sanıyolar anlamıyorum kı işe de baslamıcam ücretsız ızın alıp oturcm ben kazancam onlar yıcek kuzum sefıl olcak yok oyle yağmaaa
Iyi ki bebeklerimiZ var di mi çok şükür Rabbim üzüntülerini göstermesin hepimizin ortak mutluluk sebebimiZ meleklerimiz... Keşke eşlerimizde olsa ama hepsinde bi anormallik var hayırlısı nasip deyip sabredeceğiz başka çare yok
Esmercim ben sana yasadiklarimi anlatayim ondan sonra ne yapman gerektigine karar verirsin umarim 7 sene once ilk bebegim dunyaya geldi ve kv sayesinde lohusaligimi aglayarak gecirdim oglunu doldurdu vs.ve ben kendimi bir gun psikiyatri acilde buldum 5 sene ilac tedaviso gordum ve ilaci kesip 2. Cocugum oldu somdi cok sukur esim beni daha iyi anliyr bazi seyleri daha iyi gormeye basladi ama hastaligim malesf yine tekrarladi ve su an memeyi kesmem gerekiyor doktora rica ettim 1 hafta daha izin verdi ilaca baslamamam icin ve suan ben memeye asik olan yavrumu memeden uzaklastirmaya calisiyorum anlayacagin kimseye birsey olmuyor olan yavrunla sana oluyor onlara kirgimisin git bi sekilde soyle lafini icine atip ta kendini uzme acisi fena cikar sonra ben zamaninda cok attim icime bak hala ugrasiyrm nolur kendini uzme onlar icinYok canım eşim inada bindiriyor işi.
Illa dediği olacak, evin reisi ya.
Aman tatlım illa insan kıskanır evladını ama bir erkeği kız çocuğunmuş gibi kıskanıp kendine eşinden daha fazla yakın tutmakta neyin nesi.
Bu adam benimle evli ve benimle çocuğuyla bir aile oldu artık.
Kimse atamaz ailesini, böyle bir adamla evli olmak bile istemem.
Ama hep benim ailem, hep benim ailem derse insan katlanamıyor.
Ailesini memnun etmek için evlenmiş sanki benimle.
Yok canım ya.
Keşke baştan yapabilseydim.
Aptallik bende ki, sırf eşim ve soyadını taşıyorum diye kendi ailem gibi gördüm.
Şimdi sırf susadim deyip hemen istemesine gerek kalmadan suyu eline vermediğinde sen el oluyorsun gözünde.
Rahata alıştırmak kötü.
Şimdi bu aptalligimin sonuçlarına katlanıyorum.
ahhh ah bende çok iyi anladım asla sevilmedigimi zaten çok zor zamanlar yaşadım doğuma diye gittim ankaraya babamı kaybettim 3 gün sonra,ama hep kedim ölmüş gibi davrandilar sezeryan olmama taktılar hadi kv laf ediyo kadındır diyelim kp bile kadın dogumcu kesildi psikolojim allak bullak tüm ilişkiyi kesecem o olacak
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Tamam cancağızım :)
Kapatıyorum konuyu konuşmacağım...
Gunaydin canlar.
Tocacim geldi. Kizinin hasretine dayanamadi
giremiyorum o yuzden. İyiyiz biz cok sukur.
Umarim herkesler de iyidir.
Opuyoruz kizimla sizleri
Sağol Snowyy, doğum sonrası benim kadar fena saç dökülmesi yaşayan varmı nedir bunun çaresi
günaydın güzel anneler! dün oğlumun 3. aylık kontrolü vardı. 62cm 6400 kg olmuş:) gelişimi iyi dedi hemşiremiz mutlu mutlu evimize döndük!sizler nasılsınız???
kvden kocaların kaprislerinden konuşulmuş... erkeklere doğumdan sonra psiklojik destek verilmeli:) huyları tamamen değişiyor. bizim aramız hala bi garip ve limoni. lohusalık süresince ve sonrasında kendimi bebekle hazırlıksız çaresiz hissetmiştim suskun kalmıştım eşimin kaprislerine şimdi daha iyiyim moralim daha iyi ve artık onu çok fazla sallamıyorum iyice kuduruyor... anladı yaptıklarını ama artık çok geç. bakalım zaman ne gösterecek.
hepimizin bahsettiği gibi bebeğimizden daha önemli hiç bir şey yok artık bundan sonra ve onlar bizim tek destekçimiz ve neşe kaynağımız...
takmayın kocaları kvleri...
Sağol Snowyy, doğum sonrası benim kadar fena saç dökülmesi yaşayan varmı nedir bunun çaresi
Ayyy iste soyle ya baskalarını takımda amaclarına ulaştırmış oluyoruz ve daha bir sinirleniyor insan kendine..Günaydın kızlar ♥♥♥
Yaşam kaynağım şu an annesini incelemekle meşgul :)
Sabah sabah kıymetlimin gözlerimin içine bakıp, bana gülücükler saçması sahip olduğum en güzel şey.
Gelde günün güzel geçmesin :)
Tamamen hormonal canım. Çaresi yok, daha fazla saçın dökülecek ama hepsi yeniden çıkacak. Geçici bir süreç.
Maşallah tosununa canım, rabbim nazarlardan saklasin.
Topigin normal şekilde doğup en küçük ve en düşük kilolu doğan benim kızım mı acaba...
2700 gr , 45 santimdi :)
Ama sizin yaramazlara yetişmiş gibi.
2. Ay da boyu 58 cm kilosu 5400 dü.
Bakalım 6 gün sonra 3. Ay kontrolümüz var ne kadar olmuş Kelebeğim.
Canım hormonlar maalesef bazen oyun oynuyor bize bem maltofer diye Demir ilacı kullanıyorum sen de takviye alıyor musun doğumda kan kaybediyoruz mutlaka Demir destegi gerekiyor dedi doktor ????
Ayyy iste soyle ya baskalarını takımda amaclarına ulaştırmış oluyoruz ve daha bir sinirleniyor insan kendine..
Meleklerimiz bizim iste kimse alamıyor çatlasınlar patlasinlar onlar hep bize asık kalacaklar 💗💗💗💗
Sizlerde bebişlere kıyafet alırken zorlanıyor musunuz? Benim kuzu 2 aylık daha 3-6 aylar genelde tam geliyor, 6-9 aylarıda kaldırıyor vücudu? Anlamadım bu kıyafetleri neye göre yapmışlar