maşallah kuzuna benim kızım 3750 doğdu, sonra 3500 düştü boytuda 52 cm idi normal doğum, 2 aylık kontrolünde kilosu 5500 dü kıyafet ile boyunu ölçtürmedim kalça çıkığı olduğu için
sütün yaramış demek ki , benim ilk kızım 3300 doğmuştu 2 aylıkkern 6 kiloydu, ikinci kızım daha iri doğmasına rağmen ilk çocuğum kadar kilo almıyor ama öneli değil sağlığı yerinde olsun yeter ki
Sizlerde bebişlere kıyafet alırken zorlanıyor musunuz? Benim kuzu 2 aylık daha 3-6 aylar genelde tam geliyor, 6-9 aylarıda kaldırıyor vücudu? Anlamadım bu kıyafetleri neye göre yapmışlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
bende genelde 0-3 yada 3-6 ay olanları giydiriyorum gerçi giydiriyorum dediğim sadece badiyi giydiriyorum, elbiseler filan hep kaldı bandaj olduğu için giydiremiyorum, ama size tavsiyem dar kıyafetler giydirmeyin mümkün olduğunca bol olsunlar alırken de biraz büyük alın, gerçi hepiniz bilinçli annelersiniz zaten bilirsiniz benimki bir hatırlatma olsun, çoğu kıyafet hiç giyilmeden kalıyor, ben tecrübeli olduğum halde yeni doğan fazla almışım bir çogunu hiç giymedi
Bende normal doğum yaptım canım.
Doğum Öncesi usg de 3300 lük bir bebek bekliyoruz denildi :)
Doğumda minnacık birşey çıktı.
Hiç sorun değil kilosu ele avuca gelsin, sağlığı yerinde olsun yeter kuzuların.
★ Canım Kızım ★