2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın cnm benim fikrimi sorarsan adet olmuyorsan bile dikkat etmelisin çünkü her ne kadar süt koruyor denilsede insan emin olamıyor sütün koruduğu kanısına nerden varılıyor eskiler öyle derlermiş ordan gelmiş işte ama kimisi hersene hamile kalmış kimisi 2 senede bir hamile kalmış çünkü korunma yöntemi hakkında fazla bilgileri yokmuş.süt hormonu yüksek olduğu için bazıları adet görmezler ama bu illa adet olmuyosun hamilede kalmazsın demek oluyo bence sen tedbirini alda takdirin yazdığı ayrı olsun.

canlarım bildiğim kadarıyla size korunma yöntemleri hakkında bişiler yazıyım dedim gebelik sonrasında haplar var ama ben hiç kullanmadım hap kullananlardan da hormon bozukluğu adet düzensizliği yaptığını duydum. spiral var onada sıcak bakmıyorum ben çünkü oda döllenme olduktan sonra parçalıyor ve adet olmayı sağlıyor ve bel ağrısı yapıyor artı aynı şekilde edet düzensizliğide yapıyor.aylık iğneler veya üç aylık iğneler var onlarda kişiden kişiye değişiyor ama hormonel bozukluklar yapabiliyor. bence en güzel yöntem eşinizin korunması yani prezervatif hiç bir yan etkisi olmuyo vücudu kötü etkilemiyor ve insan kendinden emin oluyor. ben iki oğlumdan sonrada bu yöntemle korundum çocuk istediğim zaman korunmayı bıraktık.şuan için aklıma bunlar geldi sizin aklınıza takılan şeyler varsa sorarsınız.

Repeat...,..........

Son düzenleyen: Moderatör:
Emzirme döneminde süt salgılanmasını sağlayan prolaktin hormonu, yumurtlamayi ve adet görmeyi sağlayan hormonları baskılar; böylece yumurtlama ve adet olmaZ. Ama emzirme aralarinda geçen süre arttıkça prolaktin seviyesi düşer ve bu esnada bir yumurta olgunlaşabilir.

Gece emzirmeleri mesela. Ben 6-7 saat emzirmiyorum. Bu sabah adet oldum

:thumbup::thumbup: bence de en rahat yöntem. Ama geçen bir arkadaş prezervatif ile hamile kaldığını yazmıştı. Dikkatli kullanmak lazım.

:)) evet snowyycim senin bilgilerin beniz yazdıklarımın açıklaması ben senin kadar bilgili değilim yaşadıkça tecrübe edilenleri biliyoz işte:)) çok teşekkürler tabiki onuda kullanırken kontrol etmek lazım öylede olabiliyor. bende ne zamaz olucam diye bekliyorum diğerlerinde hemen düzenli bir şekilde adet olmuştum ama bunda kırkımız çıktıktan sonra olmadım bakalım beklemedeyiz:)

Benimde on günde bir kırmızı leke geliyor iki üç gün sürüyor nedendir anlamadım kızimda gece ve gündüz iki saatte bir emer dok aramam gerekiyor

Ben rahattim ne güzel, hiç olmasa neden diye sormam

Benimde on günde bir kırmızı leke geliyor iki üç gün sürüyor nedendir anlamadım kızimda gece ve gündüz iki saatte bir emer dok aramam gerekiyor

Katılıyorum, ara gülüm.

haklısın...dikkat etmek lazım...

Tünaydın diyeyim ben

Ergenliğe mi tatlım dur emeklesin bi

Benim kızın atağı uyumak olsun inşallah bu arada sanada günaydın

İnşallah canım

Günaydın, keyifli hafta sonlari

Ergenlik sendromu ha, Allah kolaylık versin

Günaydın

Aman canım dikkat. Adet görmesen de olabilir. Risk alma.

Ben rahattim ne güzel, hiç olmasa neden diye sormam

Katılıyorum, ara gülüm.

Biz de başladık condom kullanmaya arkadaşım hamile kaldı onunla korkmuyor değilim hani :18:

Gözün üaydın desem mi snowyycim... Bizimkinden ses Seda yok... Ama ben de geceyi 6 saate çıkardım gelir mi ki ? :44: rahattım ben

Bana 6 yıl birşey olmamıştı. Dikkat et sadece endişe etme

Gelebilir canım, ama bu sıcakta hiç çekilmiyor.

Son birkaç gündür oğlana birşey oldu. Karnı tok gazi çıkmış bile olsa babasında durmuyor, ağlıyor; ben alınca susuyor. Resmen gözümün içine bakıyor al beni diye. Ayrılma psikolojisinin 6 . Aydan sonra olduğunu sanıyordum. Sizlerde durum nasıl?

Günaydın tatlım :)
Sende erkencisin, horoz falan mı uyandırdı yoksa
Bebeklerin ısısı ense ve sırtından belli olurmuş.
El ve ayaklar Soğutucu görevini görürmüŞ.

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Walla bugünü tarihe yazıyorum
Eşim ben ağzımi bile açmadan kızımla bizi sahile kahvaltıya götürdü ve geçen onca saatte ufak bir tartışma dahi yaşamadık
Kesin birşey olacak bugün :)

♥ İdil Deniz'im ♥

Maşallahx10000000000000

Bizde o durum yaklaşık 1 buçuk aydır var cancağızım.
Kızım kimde olursa olsun gözlerimin içine bakarak ağlıyor durmuyor anca keyfi yerindeyse duruyor.
Anne kokusu ve süt kokusu onları rahatlatıyormuş.

♥ İdil Deniz'im ♥

Ben babasını yabancı sanmasina bagliyordum. Bu ara çok yoğun yaz okulu da başladı. Unuttu yüzünü diyordum. Ama sanirim bu da bir dönem, uzun sürmez inşallah. Sakin sakin yemek bile yedirmiyor

Ben babasını yabancı sanmasina bagliyordum. Bu ara çok yoğun yaz okulu da başladı. Unuttu yüzünü diyordum. Ama sanirim bu da bir dönem, uzun sürmez inşallah. Sakin sakin yemek bile yedirmiyor
Youtube den bir videoya denk gelmiştim bebek gelişimleriyle alakalı.
Orada anlatım yapan kişi bebeklerin 3. ayından sonra renkleri ve herşeyi net olarak gördüğünü ve bu Aylardan sonra alışkanlık kaptiklarini söylüyordu.
Özellikle doğumdan sonra 40 gün kendini anne karnında Sandığı için annenin süt kokusuyla rahatladiklarini ve ondan sonra gelen günlerde anneyi ayırt etmeyi öğrendiklerini anlatıyordu.
Ama bizim korsan enişte maşallah ilgileniyordu küçük korsanla.
Dediğin gibi belki babasının kokusunu unutmuştur.

♥ İdil Deniz'im ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…