2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sanada selam
geçmiş olsun...deneyimli olunca insan ne yapacağını biliyor değilmii...
en azından neye panik yapacağını biliyorsun...
maşşallah meleğine

...bakın bu cadı prenses benim kızım demek istiyorum herkese...ama nazar değer diye korkuyorum...
Allah nazardan saklasın ama değer hiç sebepsiz bir sıkıntısı yokken ağladığında nazar var derler...
annem hemen yıka kızını der...
su kötü elektriği alırmış...

Kaldırdım hemen :)
Kızıma gelen bana gelsin, ben çekerim :)
Burada bir çok topikte bebislere nazar değdiğini gördüm.
Benim yüzümden hastalanirsa yavrum daha çok vicdan yapacağım.
Koymamak en iyisi.

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

sağol kuzum allah razı olsun ya bencede ilk 6 ay sadece anne sütü verilmeli çünkü şuan biz bile yerken herşeyden nem kapıyoruz güven kalmadı hiç bir şey doğal değil en azından ilk 6 aylarında sadece anne sütü olduğu sürece yettiği sürece alsınlarki bağışıklık sistemleri kuvvetli olsun zaten 6. aydada hemen başlanmıyor kademeli olarak önce bir çay kaşığı yoğurt sonra biraz daha fazla iki üç gün sonra meyve püresi derken bi bakmışın herşeyi yiyorlar:)) zaman nasıl geçiyor anlamıyor hiç insan:)

çok sağol balım allah arzı olsun ee 3. çocuk olunca tabi insan biraz daha bilinçli oluyor ama inana sanki ilkmiş gibide telaş yapıyor yani hiç farkı olmuyo:)) ha ilk. ha üçüncü:)

ama minik kızını görmüş olduk bu sayede...
görünce gözlerimden yaşlar süzüldü...
daha dün ultrason fotoğraflarına bakıyorduk birbirimizin....
birden canlı canlı fotoğrafını görünce...
Allah sana ailene bağışlasın...
kötü bakanların gözü çıksın ....

çok sağol balım allah arzı olsun ee 3. çocuk olunca tabi insan biraz daha bilinçli oluyor ama inana sanki ilkmiş gibide telaş yapıyor yani hiç farkı olmuyo:)) ha ilk. ha üçüncü:)
doğru her insan bir değilki her bebek bir olsun...
farklı farklı huyları var herbirimizinkinin...
birimizin bebeğine iyi gelen diğerinde işe yaramıyor...
yaşım ve maddi durumum yetseydi bende çok çocuk isterdim...
cıvıl cıvıl etrafın ...ne güzel...3 tane meleğin var
Allah bağışlasın

Benimde buyuk oglumdaki doktor 6.ayina kadar demisti sadece anne sutu bundaki doktorumuz 4.aya kadar dedi ,

aynen gülüm üçüde birbirinden farklılar büyük oğlum çok duygusal merhametli ortanca sıpam çok bilmiş yemek yapmaya meraklı büyüsemde yemekleri ben yapsam derdinde çünkü maşallah yemeyide seviyo:)) prensesimde melek gibi sakin sessiz bakalım büyüyünce nasıl olucak annesinin cadısımı olucak.:)) evet balım ben çok seviyorum çocukları inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir tabi seninde herşey gönlünce olsun:) amin canım cümlemizin evlatlarını inş.

canım senden yogurt tarıfı ıstıyorum yahu bnmkı bi gun tutosa ertedı gun tutmuo birde nerdeee aksam 12 de en son emıo sonra zınk 3 3 bucuk gıbı kalkıo ama doymadıgından degıl deneme yaptım mama verdım uok arkadas yıne aynı saatte pat kalkıo arıza oglum

ya valla bayagi bi doktora gittim ben o yuzden kafam karisti yani. iltihap icn gitmistim. simdi o gecti. ama cerazette kanama yapiyor sanirim

gazı vardir belki canim

canim dikkat et bak hamile filan kalma tekrar. kullanmiyormussun bisey cunku. cerazette de iyi guzel de kanama yapiyo yani tavsiye etmem

sizin resminizi yerim o ne guzel bi fotograf oyle canim :) Allah nazarlardan saklasin canim

Büyüme atağı gülüm, ben de haftaya bekliyorum:)

Organik

Ay o atak mı???

Dün akşam 8 gibi başladık.. Karnı tok gazı yok altı temiz... Etini koparmış gibi ağlıyo.. Deliksiz uyuyan çocuk uyumuyo 45 dk zor uyuyo.. Aklıma geldi atak mı diye ama belirtilerini bilmiyorum

Esmer, junior i göremedim ama eminim çok güzeldir. Op yerime. Ben de nazardan çok korkarım. Koymayın resim. Sadece biz değiliz herkese açık forum. Maşallah yavrulara, Allah esirgesin.

6. aydan sonra ek gıdaya başlayınca düzeliyor diyecektim:) yarım kalmış sözüm:))

Geçmiş olsun prensesine canım. Bir de daha çok yaz. Bak ek gıda konusu da yakındır. Soracak birileri olsun etrafta, bizi google amcaya mahkum etme:):)

Canım standart mi bilmiyorum. 5 lt süte 1 kase yoğurt kullanıyorum ben. Yogurdun sıcaklığına da serce parmağımla bakıyorum. 3-5 sn tutuyorum parmağım yanmazsa tamamdir. Kisin disini 2 kat sariyorum 6-7 saat tutuyorum, yazın 3-4 saat yetiyor.

Senin oğlan alışkanlıktan kalkıyor. Ileride ek gıdaya geçince, gece emzirmez su icirir yatırırsin. Alışır zamanla.

ya valla bayagi bi doktora gittim ben o yuzden kafam karisti yani. iltihap icn gitmistim. simdi o gecti. ama cerazette kanama yapiyor sanirim

Ben ilaç hiç kullanamiyorum, unutuyorum hep. Evlendigim ilk yıl bir içip 2 gün unutmaktan adetim kesilmişti

Prezervatif en kolay yontem geliyor bana. Eğer var ise doktorundan emzirme dönemine uygun başka bir ilaç iste gülüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kimi sadece emip uyuyor, kimi de çok huysuzlanip hiç uyumuyormus canım. 1 haftaya kadar sürebilir diyordu nette

Düşünürken bile çıldıracağım
Zaten bir gülüşü var ki ayaklarım yerden kesiliyor...
Bin bir çeşit mimik hareketi yapıyor, kendimden geçiyorum.

Bizimkini adını binbir surat koyduk.. Her fotosu ayrı bir tip

Göremedik İdil hanımı ama maşallah diyelim.. Allah nazarlardan saklasın.
Kimi sadece emip uyuyor, kimi de çok huysuzlanip hiç uyumuyormus canım. 1 haftaya kadar sürebilir diyordu nette

Araştırmacı ruhumu ortaya çıkarayım.. Bakayım okuyayım biraz .. Sağol kuzum..

Bu arada kuzucum bugün bıdı bıdı konuştu.. Ne söylesem karşılığı agu agu bu kadar çok karşılık vermezdi..

Cis yapiyor kuzum ama dedigim gibi cnm gogsum acayip yumusadi ve oglum memeyi cekistirip agliyor
Aglamadiginda da birakiyor ve araniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…