Valla sanki bir karşılığı olacakmış gibi hissediyorum :))Maşallahx10000000000000
Valla sanki bir karşılığı olacakmış gibi hissediyorum :))
Kesin bu kadar şeye karşılık benden yapmamı istediği birşey olacak.
Onun da ne olduğunu gayet iyi biliyorum :)
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
Nerdeeee :)Senden hep mutlu olmanı ve gülmeni isteyecek:thumbup::thumbup:
Nerdeeee :)
Geçen haftalar aramız bozuktu ya ben asla ailesinin evine adımımı atmayacagimi söyledim, onlarda gelmez ama şimdi arada idil var.
Bana çocuğu ozlediler diyip gitmem konusunda dayatma yapıyor.
Ama artık biraz zor o işler .
Bir konuda acayip inat biriyim o da ya kafama taktığımi yapacağım, ya da istemediğimi asla yapmayacağım.
Anca içimden gelecek.
Çok soğudum artık insanlardan.
♥ İdil Deniz'im ♥
Kesinlikle öyle evet ama işte kırgınlıklarin geçmesi için zaman lazım.Gülüm evliliğin ilk yılları zaten çok zor. Siz bu dönemi atlatmadan hamilelik&ebeveynlik gibi çok daha zor bir döneme de merhaba dediniz. Umuyorum zamanla duzeniniz oturacak, kırgınlıklar unutulacak. Acılar hep taze kalsaydı hiçbirimiz yaşayamazdik. Hergün yeni bir gün:thumbup:
inşallah bende bunu umut ediyorum :)Esmer senden alıntı yapıyorum, başka bir mesaj çıkıyor; site uçtu. Evet zaman ve karşılıklı anlayış lazım. Ikiniz de zaman içinde torpuleneceksiniz°iseceksiniz, ben yerine biz demeye başlayacaksiniz. Herşey güzel olacak inşallah
Emzirme döneminde süt salgılanmasını sağlayan prolaktin hormonu, yumurtlamayi ve adet görmeyi sağlayan hormonları baskılar; böylece yumurtlama ve adet olmaZ. Ama emzirme aralarinda geçen süre arttıkça prolaktin seviyesi düşer ve bu esnada bir yumurta olgunlaşabilir.
Gece emzirmeleri mesela. Ben 6-7 saat emzirmiyorum. Bu sabah adet oldum
:thumbup::thumbup: bence de en rahat yöntem. Ama geçen bir arkadaş prezervatif ile hamile kaldığını yazmıştı. Dikkatli kullanmak lazım.
cerazette hap kullaniyorum ben. kanama yapiyor kesinlikle cok kotu. fakat hapin tam ortasindayim nasi birakicam bilemedim. birden biraksam olur mu acaba
Son birkaç gündür oğlana birşey oldu. Karnı tok gazi çıkmış bile olsa babasında durmuyor, ağlıyor; ben alınca susuyor. Resmen gözümün içine bakıyor al beni diye. Ayrılma psikolojisinin 6 . Aydan sonra olduğunu sanıyordum. Sizlerde durum nasıl?
Oyyy maşallah maşallah..Walla bugünü tarihe yazıyorum
Eşim ben ağzımi bile açmadan kızımla bizi sahile kahvaltıya götürdü ve geçen onca saatte ufak bir tartışma dahi yaşamadık
Kesin birşey olacak bugün :)
♥ İdil Deniz'im ♥
Şu kilolardan ve çatlaklardan utanıp havuza giremiyorum
8 ay boyunca çatlamayan vücudum son ay çatladı yaa ona yanıyorum
♥ İdil Deniz'im ♥
Emzirme döneminde süt salgılanmasını sağlayan prolaktin hormonu, yumurtlamayi ve adet görmeyi sağlayan hormonları baskılar; böylece yumurtlama ve adet olmaZ. Ama emzirme aralarinda geçen süre arttıkça prolaktin seviyesi düşer ve bu esnada bir yumurta olgunlaşabilir.
Gece emzirmeleri mesela. Ben 6-7 saat emzirmiyorum. Bu sabah adet oldum
:thumbup::thumbup: bence de en rahat yöntem. Ama geçen bir arkadaş prezervatif ile hamile kaldığını yazmıştı. Dikkatli kullanmak lazım.
cerazette hap kullaniyorum ben. kanama yapiyor kesinlikle cok kotu. fakat hapin tam ortasindayim nasi birakicam bilemedim. birden biraksam olur mu acaba
Yatarken çökük olması normal, ama dik tutarkende çökükse susuz kalmış olabilir ama illa öyle olacak değil normalde olabilir, idrar çıkışını takip edin iyi idrar çıkartıyorsa susuz kalmamıştır. Ayrıca ciltte derinin ince olduğu bir yerden tutup bıraktığınızda eski haline biraz geç dönüyorsa, gözleri çökkünse susuz kaldığının belirtisi bunlardaHayırlı akşamlar kızlar, uzun zaman oldu yazamadım ama okuyorum yazdıklarınızı... Iki Mevlüt yaptık yoğunduk ama bitti şükür...
Kızlar kızımın başı bazen çökük oluyor kardeşim hemşire ona sordum susuz kalınca olur dedi int baktım öyle diyor😔😔😔 ben bi göğsü bitirtip diğerine geçiyordum şimdi dikkat ediyorum ilk süt alıp su içsin diye ama akşam baktım yine çökmüş bıngıldağı emZirme olmadan biraZ sonra düzeldi tekrar😁😔😔 aynı sorunu yaşayan bi doktora soran var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Onun nasıl bırakılacağıyla ilgili bilgim yok ama kadın doğumcu arkadaşıma sorup yarın dönüş yapabilirim sana :)
Benim kızın atağı uyumak olsun inşallah bu arada sanada günaydın
Günaydın, keyifli hafta sonlari
Ergenlik sendromu ha, Allah kolaylık versin
Günaydın
Aman canım dikkat. Adet görmesen de olabilir. Risk alma.
Tünaydın diyeyim ben
Ergenliğe mitatlım dur emeklesin bi
İnşallah canım
Biz de başladık condom kullanmayaarkadaşım hamile kaldı onunla korkmuyor değilim hani :18:
Gözün üaydın desem mi snowyycim... Bizimkinden ses Seda yok... Ama ben de geceyi 6 saate çıkardım gelir mi ki ? :44: rahattım ben
Horoz ki ne horoz : D sirti filan sicakti tatlos, yelegini hic cikarmadim ama eller ve yanaklari soguktu. Banyo yaptircaktik kuzumu, hasta olur diye korktum. Sobayi da kaldirdik. İsitici da bulamadik.Günaydın tatlım :)
Sende erkencisin, horoz falan mı uyandırdı yoksa
Bebeklerin ısısı ense ve sırtından belli olurmuş.
El ve ayaklar Soğutucu görevini görürmüŞ.
♥ İdil Deniz'im ♥
Masallah kiz, dilini isirsaydinn :)) bu sarkiyi ben de hep kizima soyluyorum. Millet dugununde dans muzigi yapiyyo, ama sozlerini duyunca aklima kizcem geliyo valla tocam kusura bakmasin. Bi de sonunu melekler nur sacmis annem yuzune diye dwgistiriyorum, ooooohh missss :26:Walla bugünü tarihe yazıyorum
Eşim ben ağzımi bile açmadan kızımla bizi sahile kahvaltıya götürdü ve geçen onca saatte ufak bir tartışma dahi yaşamadık
Kesin birşey olacak bugün :)
♥ İdil Deniz'im ♥
Yatarken çökük olması normal, ama dik tutarkende çökükse susuz kalmış olabilir ama illa öyle olacak değil normalde olabilir, idrar çıkışını takip edin iyi idrar çıkartıyorsa susuz kalmamıştır. Ayrıca ciltte derinin ince olduğu bir yerden tutup bıraktığınızda eski haline biraz geç dönüyorsa, gözleri çökkünse susuz kaldığının belirtisi bunlarda