gazı vardir belki canim
yok kuzum ne gazı ya cok cok emıo sonra gaz cıkıo ohh fazlasını kusuyo obur obur emzik olayını de yemıyor artık pat tukuruyor sonrada vıyak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gazı vardir belki canim
Deneyimli insanın hali bir başka :))sağol kuzum allah razı olsun ya bencede ilk 6 ay sadece anne sütü verilmeli çünkü şuan biz bile yerken herşeyden nem kapıyoruz güven kalmadı hiç bir şey doğal değil en azından ilk 6 aylarında sadece anne sütü olduğu sürece yettiği sürece alsınlarki bağışıklık sistemleri kuvvetli olsun zaten 6. aydada hemen başlanmıyor kademeli olarak önce bir çay kaşığı yoğurt sonra biraz daha fazla iki üç gün sonra meyve püresi derken bi bakmışın herşeyi yiyorlar:)) zaman nasıl geçiyor anlamıyor hiç insan:)
Amin canım :)ama minik kızını görmüş olduk bu sayede...
görünce gözlerimden yaşlar süzüldü...
daha dün ultrason fotoğraflarına bakıyorduk birbirimizin....
birden canlı canlı fotoğrafını görünce...
Allah sana ailene bağışlasın...
kötü bakanların gözü çıksın ....
Öperim cancağızım :)Esmer, junior i göremedim ama eminim çok güzeldir. Op yerime. Ben de nazardan çok korkarım. Koymayın resim. Sadece biz değiliz herkese açık forum. Maşallah yavrulara, Allah esirgesin.
Geçmiş olsun prensesine canım. Bir de daha çok yaz. Bak ek gıda konusu da yakındır. Soracak birileri olsun etrafta, bizi google amcaya mahkum etme:):)
Canım standart mi bilmiyorum. 5 lt süte 1 kase yoğurt kullanıyorum ben. Yogurdun sıcaklığına da serce parmağımla bakıyorum. 3-5 sn tutuyorum parmağım yanmazsa tamamdir. Kisin disini 2 kat sariyorum 6-7 saat tutuyorum, yazın 3-4 saat yetiyor.
Senin oğlan alışkanlıktan kalkıyor. Ileride ek gıdaya geçince, gece emzirmez su icirir yatırırsin. Alışır zamanla.
Ben ilaç hiç kullanamiyorum, unutuyorum hep. Evlendigim ilk yıl bir içip 2 gün unutmaktan adetim kesilmişti
Prezervatif en kolay yontem geliyor bana. Eğer var ise doktorundan emzirme dönemine uygun başka bir ilaç iste gülüm.
Günahsız, savunmasız,masum ve bizlere muhtaçlar ♥♥♥Bizimkini adını binbir surat koyduk.. Her fotosu ayrı bir tip
Göremedik İdil hanımı ama maşallah diyelim.. Allah nazarlardan saklasın.
Araştırmacı ruhumu ortaya çıkarayım.. Bakayım okuyayım biraz .. Sağol kuzum..
Arkadaşlar Kayseride yaşıyorum ben ...
Evimiz 27 derece şuan ...Bebeğimi nasıl giydirmeliyim sizce ?
İçinde kolsuz çıtçıtlı ve üzerine uzun kollu çok kalın olmayan üst var ...Altında da uzun pijama...
Çok mu kalın sizce kararsız kaldım üşütsün istemiyorum ama mama yerken ensesi terliyor hep ??? :26:
Cis yapiyor kuzum ama dedigim gibi cnm gogsum acayip yumusadi ve oglum memeyi cekistirip agliyor
Aglamadiginda da birakiyor ve araniyor
Sen dedin, ben hayal ettim. Sabah sabah gozlerim doldu. O gunler de gelecek insallah.Kızımın ilk 'ANNE' diyeceği zaman için çok sabırsızlanıyorum
Tatlod grcmis olsun meleklerine. Brnim kizcem de 3 gunnde bir yapar kaka. Ensesine kadarselam canlarım baya uzun zaman oldu gelemedim arada bir göz attım ama yazamadım:s ben iyiym meleğimde iyi çok şükür sizler ve kuzucuklarda iyilerdir umarım. küçük oğlum su çiçeği çıkardı çok dikkat ettim kızıma geçmesin diye ama aynı evde olunca oda çıkardı şükür ki çok ağır atlatmadı benim bağışıklığımı aldığı için hafif bir şekilde atlattı ama yine de çok küçük olduğu için çok üzüldüm ama şükür iyi bizden böyle artık gaz sancımız kalmadı bizim kendisi çıkarıyo maşallah kuzum gazını kakasını üç günde bir yapıyo oda sancısı olmadığı sürece sorun olmuyor onlar daha çok küçük olduklarından bağırsaklarda hava olmassa fazla ittiremedikleri için böyle oluyo yani yalancı kabızlık oluyo yaptıklarında katı olmuyo yani kakaları oğullarımda öleydi ek ca düzeliyor bizim gibi olanlar varsa içleri rahat olsun yani:) özledim hepinizi bu arada:) maşallah gülüm alalh nazarlardan saklasın çok tatlı yerim ben onu
Ben goremedim minik fistigimi ama eminim dunyalar guzelidir. İyi yapmissin kaldirmakla. Masallah topigimizin anne kiz esmerlerineKaldırdım hemen :)
Kızıma gelen bana gelsin, ben çekerim :)
Burada bir çok topikte bebislere nazar değdiğini gördüm.
Benim yüzümden hastalanirsa yavrum daha çok vicdan yapacağım.
Koymamak en iyisi.
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
Ay o atak mı???
Dün akşam 8 gibi başladık.. Karnı tok gazı yok altı temiz... Etini koparmış gibi ağlıyo.. Deliksiz uyuyan çocuk uyumuyo 45 dk zor uyuyo.. Aklıma geldi atak mı diye ama belirtilerini bilmiyorum
Bu arada kuzucum bugün bıdı bıdı konuştu.. Ne söylesem karşılığı agu agu bu kadar çok karşılık vermezdi..
♥ Günaydın güzeller ve onların minik mucizeleri ♥
♥ İdil Deniz'im ♥
Gunaydin canlar. Keyifli hafta sonlari dilerim. Dun sobayi kaldirdik. Geceden beri kizin elleri buz gibi. Burnu usumemis ama. Bugun de banyyo yapcak. Elektrikli isitici bupmak sart oldu. Allahtan koydeyiz, kapi kapi dolasip komsulardan odunc alabiliriz :)
Sen dedin, ben hayal ettim. Sabah sabah gozlerim doldu. O gunler de gelecek insallah.
Tatlod grcmis olsun meleklerine. Brnim kizcem de 3 gunnde bir yapar kaka. Ensesine kadar
Ben goremedim minik fistigimi ama eminim dunyalar guzelidir. İyi yapmissin kaldirmakla. Masallah topigimizin anne kiz esmerlerine
Tatlos ya yer degisikliginden ya da ataktan bilinmez ama huy degistirdi benim kizim da. Yok olsa da emmek istiyo, hic bi sorunu yok, hece uyuyan cocuk 2 saate bir uyanip emmek istiyo ve gunduz de hic uyumuyo. Bunlar atak belirtisi. Az uyumanin tersine cok fazla da uyuyabilir diyo belirtilerde. 12. 15. 23. Haftalarda gorulurmus. Hayirlisi. Artik sebep nnedir bilemedim ama sonucta kizcem her daim atarli :) buyume atari 12. Haftada
Ergenlige girdi resmen. Herseye isyaaaaaannnn
adet olmadığım için ve süt korur dedikleri için hiç bir şey kullanmıyorum...ama cerazette için internette emziren bayanlar kullanmasın diyor...gerçi internette her ilaca öyle yazıyorlar ama...canım dediğin gibi ben bir hemşireye danışayım ne olur ne olmaz...hamile kalırım falan Allah muhafaza...canim dikkat et bak hamile filan kalma tekrar. kullanmiyormussun bisey cunku. cerazette de iyi guzel de kanama yapiyo yani tavsiye etmem
maşşallah kızına...Slm çok yorgunum sabah erkenden evden çıktım kızımı anaokuluna kayidini yaptırmak için sonra avm maşallah kızım sorun çıkarmadı bu arada eşime 3 tane gömlek almıştım onları kaybettim sinirlerim gerildi kendime kızdım sonra sadakam olsun dedim inşallah ihtiyacı olan biri almıştır
valla biizm ev 12. kat ve sizin oradan daha sıcak oluyor... işten eve gittiğimde kv demin kızımı uzun kollu badi yelek ve pazan battaniyeye sarmış şekilde buluyorum... ağlıyor çünkü daralmış sıcaktan...o da üşütmeyim diye o kadar giydiriyor... hemen banyo yaptırıyorum... sonra uzun kollu çıtçıtlı badi ve uzun ayaklı altlık giydiriyorum okadar onunla bile kızarıyor bazen...zaten anlarsın sıkılmasından terlemesinden...Arkadaşlar Kayseride yaşıyorum ben ...
Evimiz 27 derece şuan ...Bebeğimi nasıl giydirmeliyim sizce ?
İçinde kolsuz çıtçıtlı ve üzerine uzun kollu çok kalın olmayan üst var ...Altında da uzun pijama...
Çok mu kalın sizce kararsız kaldım üşütsün istemiyorum ama mama yerken ensesi terliyor hep ??? :26:
sana ve junior esmere günaydın♥ Günaydın güzeller ve onların minik mucizeleri ♥
♥ İdil Deniz'im ♥
Gunaydin canlar. Keyifli hafta sonlari dilerim. Dun sobayi kaldirdik. Geceden beri kizin elleri buz gibi. Burnu usumemis ama. Bugun de banyyo yapcak. Elektrikli isitici bupmak sart oldu. Allahtan koydeyiz, kapi kapi dolasip komsulardan odunc alabiliriz :)
Sen dedin, ben hayal ettim. Sabah sabah gozlerim doldu. O gunler de gelecek insallah.
Tatlod grcmis olsun meleklerine. Brnim kizcem de 3 gunnde bir yapar kaka. Ensesine kadar
Ben goremedim minik fistigimi ama eminim dunyalar guzelidir. İyi yapmissin kaldirmakla. Masallah topigimizin anne kiz esmerlerine
Tatlos ya yer degisikliginden ya da ataktan bilinmez ama huy degistirdi benim kizim da. Yok olsa da emmek istiyo, hic bi sorunu yok, hece uyuyan cocuk 2 saate bir uyanip emmek istiyo ve gunduz de hic uyumuyo. Bunlar atak belirtisi. Az uyumanin tersine cok fazla da uyuyabilir diyo belirtilerde. 12. 15. 23. Haftalarda gorulurmus. Hayirlisi. Artik sebep nnedir bilemedim ama sonucta kizcem her daim atarli :) buyume atari 12. Haftada
♥ Günaydın güzeller ve onların minik mucizeleri ♥
♥ İdil Deniz'im ♥
Günaydın herkese
adet olmadığım için ve süt korur dedikleri için hiç bir şey kullanmıyorum...ama cerazette için internette emziren bayanlar kullanmasın diyor...gerçi internette her ilaca öyle yazıyorlar ama...canım dediğin gibi ben bir hemşireye danışayım ne olur ne olmaz...hamile kalırım falan Allah muhafaza...
maşşallah kızına...
dediğin gibi sadakan olsun....
valla biizm ev 12. kat ve sizin oradan daha sıcak oluyor... işten eve gittiğimde kv demin kızımı uzun kollu badi yelek ve pazan battaniyeye sarmış şekilde buluyorum... ağlıyor çünkü daralmış sıcaktan...o da üşütmeyim diye o kadar giydiriyor... hemen banyo yaptırıyorum... sonra uzun kollu çıtçıtlı badi ve uzun ayaklı altlık giydiriyorum okadar onunla bile kızarıyor bazen...zaten anlarsın sıkılmasından terlemesinden...
diğer arkadaşların dediği gibi cereyanda ,rüzgarda bırakma yeter...
sana ve junior esmere günaydın
Esmer, junior i göremedim ama eminim çok güzeldir. Op yerime. Ben de nazardan çok korkarım. Koymayın resim. Sadece biz değiliz herkese açık forum. Maşallah yavrulara, Allah esirgesin.
Geçmiş olsun prensesine canım. Bir de daha çok yaz. Bak ek gıda konusu da yakındır. Soracak birileri olsun etrafta, bizi google amcaya mahkum etme:):)
Canım standart mi bilmiyorum. 5 lt süte 1 kase yoğurt kullanıyorum ben. Yogurdun sıcaklığına da serce parmağımla bakıyorum. 3-5 sn tutuyorum parmağım yanmazsa tamamdir. Kisin disini 2 kat sariyorum 6-7 saat tutuyorum, yazın 3-4 saat yetiyor.
Senin oğlan alışkanlıktan kalkıyor. Ileride ek gıdaya geçince, gece emzirmez su icirir yatırırsin. Alışır zamanla.
Ben ilaç hiç kullanamiyorum, unutuyorum hep. Evlendigim ilk yıl bir içip 2 gün unutmaktan adetim kesilmişti
Prezervatif en kolay yontem geliyor bana. Eğer var ise doktorundan emzirme dönemine uygun başka bir ilaç iste gülüm.
Deneyimli insanın hali bir başka :))
♥ İdil Deniz'im ♥