2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Maşallahx10000000000000:KK70::KK70::KK70::KK70:
Valla sanki bir karşılığı olacakmış gibi hissediyorum :))
Kesin bu kadar şeye karşılık benden yapmamı istediği birşey olacak.
Onun da ne olduğunu gayet iyi biliyorum :)

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Valla sanki bir karşılığı olacakmış gibi hissediyorum :))
Kesin bu kadar şeye karşılık benden yapmamı istediği birşey olacak.
Onun da ne olduğunu gayet iyi biliyorum :)

♥ İdil Deniz'im ♥

Senden hep mutlu olmanı ve gülmeni isteyecek:thumbup::thumbup:

Senden hep mutlu olmanı ve gülmeni isteyecek:thumbup::thumbup:
Nerdeeee :)
Geçen haftalar aramız bozuktu ya ben asla ailesinin evine adımımı atmayacagimi söyledim, onlarda gelmez ama şimdi arada idil var.
Bana çocuğu ozlediler diyip gitmem konusunda dayatma yapıyor.
Ama artık biraz zor o işler .
Bir konuda acayip inat biriyim o da ya kafama taktığımi yapacağım, ya da istemediğimi asla yapmayacağım.
Anca içimden gelecek.
Çok soğudum artık insanlardan.

♥ İdil Deniz'im ♥

Nerdeeee :)
Geçen haftalar aramız bozuktu ya ben asla ailesinin evine adımımı atmayacagimi söyledim, onlarda gelmez ama şimdi arada idil var.
Bana çocuğu ozlediler diyip gitmem konusunda dayatma yapıyor.
Ama artık biraz zor o işler .
Bir konuda acayip inat biriyim o da ya kafama taktığımi yapacağım, ya da istemediğimi asla yapmayacağım.
Anca içimden gelecek.
Çok soğudum artık insanlardan.

♥ İdil Deniz'im ♥

Gülüm evliliğin ilk yılları zaten çok zor. Siz bu dönemi atlatmadan hamilelik&ebeveynlik gibi çok daha zor bir döneme de merhaba dediniz. Umuyorum zamanla duzeniniz oturacak, kırgınlıklar unutulacak. Acılar hep taze kalsaydı hiçbirimiz yaşayamazdik. Hergün yeni bir gün:KK66::thumbup:

Gülüm evliliğin ilk yılları zaten çok zor. Siz bu dönemi atlatmadan hamilelik&ebeveynlik gibi çok daha zor bir döneme de merhaba dediniz. Umuyorum zamanla duzeniniz oturacak, kırgınlıklar unutulacak. Acılar hep taze kalsaydı hiçbirimiz yaşayamazdik. Hergün yeni bir gün:KK66::thumbup:
Kesinlikle öyle evet ama işte kırgınlıklarin geçmesi için zaman lazım.
Eşim de bu zamanı kendi istediği zaman gerçekleşsin istiyor.
Birde illa büyüğü de olsa küçüğü de olsa ben gideceğim ayağına istediği tam olarak bu.

♥ İdil Deniz'im ♥

Esmer senden alıntı yapıyorum, başka bir mesaj çıkıyor; site uçtu. Evet zaman ve karşılıklı anlayış lazım. Ikiniz de zaman içinde torpuleneceksiniz&degiseceksiniz, ben yerine biz demeye başlayacaksiniz. Herşey güzel olacak inşallah:p

Esmer senden alıntı yapıyorum, başka bir mesaj çıkıyor; site uçtu. Evet zaman ve karşılıklı anlayış lazım. Ikiniz de zaman içinde torpuleneceksiniz&degiseceksiniz, ben yerine biz demeye başlayacaksiniz. Herşey güzel olacak inşallah:p
inşallah bende bunu umut ediyorum :)

♥ İdil Deniz'im ♥

Şu kilolardan ve çatlaklardan utanıp havuza giremiyorum :KK43:
8 ay boyunca çatlamayan vücudum son ay çatladı yaa ona yanıyorum :KK43:

♥ İdil Deniz'im ♥

Emzirme döneminde süt salgılanmasını sağlayan prolaktin hormonu, yumurtlamayi ve adet görmeyi sağlayan hormonları baskılar; böylece yumurtlama ve adet olmaZ. Ama emzirme aralarinda geçen süre arttıkça prolaktin seviyesi düşer ve bu esnada bir yumurta olgunlaşabilir.

Gece emzirmeleri mesela. Ben 6-7 saat emzirmiyorum. Bu sabah adet oldum:KK66:

:thumbup::thumbup: bence de en rahat yöntem. Ama geçen bir arkadaş prezervatif ile hamile kaldığını yazmıştı. Dikkatli kullanmak lazım.

cerazette hap kullaniyorum ben. kanama yapiyor kesinlikle cok kotu. fakat hapin tam ortasindayim nasi birakicam bilemedim. birden biraksam olur mu acaba

cerazette hap kullaniyorum ben. kanama yapiyor kesinlikle cok kotu. fakat hapin tam ortasindayim nasi birakicam bilemedim. birden biraksam olur mu acaba

Normal doğum kontrol haplarıni biraktiginda adet görmeye de baslarsin. Bu ilacı bilmiyorum. Önce doktoruna danis derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son birkaç gündür oğlana birşey oldu. Karnı tok gazi çıkmış bile olsa babasında durmuyor, ağlıyor; ben alınca susuyor. Resmen gözümün içine bakıyor al beni diye. Ayrılma psikolojisinin 6 . Aydan sonra olduğunu sanıyordum. Sizlerde durum nasıl?

Canım biz de aynı durumdayız.. Babaannede falan da durmuyor.. Ağlamaya, mızırdanmaya başlıyor.. Ben alınca susuyor :KK33:
Walla bugünü tarihe yazıyorum :KK70:
Eşim ben ağzımi bile açmadan kızımla bizi sahile kahvaltıya götürdü ve geçen onca saatte ufak bir tartışma dahi yaşamadık :KK70: :KK70: :KK70:
Kesin birşey olacak bugün :)

♥ İdil Deniz'im ♥
Oyyy maşallah maşallah..:nazar:
Şu kilolardan ve çatlaklardan utanıp havuza giremiyorum :KK43:
8 ay boyunca çatlamayan vücudum son ay çatladı yaa ona yanıyorum :KK43:

♥ İdil Deniz'im ♥

Birşey olmaz gir güzel güzel havuzuna... Stres atar rahatlarsın... Olsa da girsem şimdi :KK31:

Hayırlı akşamlar kızlar, uzun zaman oldu yazamadım ama okuyorum yazdıklarınızı... Iki Mevlüt yaptık yoğunduk ama bitti şükür...

Kızlar kızımın başı bazen çökük oluyor kardeşim hemşire ona sordum susuz kalınca olur dedi int baktım öyle diyor😔😔😔 ben bi göğsü bitirtip diğerine geçiyordum şimdi dikkat ediyorum ilk süt alıp su içsin diye ama akşam baktım yine çökmüş bıngıldağı emZirme olmadan biraZ sonra düzeldi tekrar😁😔😔 aynı sorunu yaşayan bi doktora soran var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Emzirme döneminde süt salgılanmasını sağlayan prolaktin hormonu, yumurtlamayi ve adet görmeyi sağlayan hormonları baskılar; böylece yumurtlama ve adet olmaZ. Ama emzirme aralarinda geçen süre arttıkça prolaktin seviyesi düşer ve bu esnada bir yumurta olgunlaşabilir.

Gece emzirmeleri mesela. Ben 6-7 saat emzirmiyorum. Bu sabah adet oldum:KK66:

:thumbup::thumbup: bence de en rahat yöntem. Ama geçen bir arkadaş prezervatif ile hamile kaldığını yazmıştı. Dikkatli kullanmak lazım.

Canım ben ebeyim ve su spralle ilgili yanlısı duzelteyim döllenmişyumurtayı parçalamıyor. Rianın ucuna bakır sarılı birinci işlevi sp ermesi öldürür...t şeklinde olan bir sey yumurtalık giden yolu kapatıyor. ?.spermin yumurtaya ulaşmasını engelliyor..döllenmiş yumurta ne demek bebek demek hiç öle sey olurmu.ohhhh rahatladım geçen biri daha yazmıştı fırsat bulunamadı aklım kalmıştı...yanlış bilgi olmasın.. bide hormonu spiral var.oda yumurtayı baskılıyor oluşumunu önlüuor...Dr takıyor onu ...sız alıyorsunuz. Normal riya Dr taksa ana sağlıkta taksa aynı kalite bilginiz olsun. ?.normal taktıracaksanız Dr boşa para vermeyin

Onun nasıl bırakılacağıyla ilgili bilgim yok ama kadın doğumcu arkadaşıma sorup yarın dönüş yapabilirim sana :)

Hayırlı akşamlar kızlar, uzun zaman oldu yazamadım ama okuyorum yazdıklarınızı... Iki Mevlüt yaptık yoğunduk ama bitti şükür...

Kızlar kızımın başı bazen çökük oluyor kardeşim hemşire ona sordum susuz kalınca olur dedi int baktım öyle diyor😔😔😔 ben bi göğsü bitirtip diğerine geçiyordum şimdi dikkat ediyorum ilk süt alıp su içsin diye ama akşam baktım yine çökmüş bıngıldağı emZirme olmadan biraZ sonra düzeldi tekrar😁😔😔 aynı sorunu yaşayan bi doktora soran var mı

Yatarken çökük olması normal, ama dik tutarkende çökükse susuz kalmış olabilir ama illa öyle olacak değil normalde olabilir, idrar çıkışını takip edin iyi idrar çıkartıyorsa susuz kalmamıştır. Ayrıca ciltte derinin ince olduğu bir yerden tutup bıraktığınızda eski haline biraz geç dönüyorsa, gözleri çökkünse susuz kaldığının belirtisi bunlarda

Bende önceden Yasmin kullanıyordum. Sonra cerazette daha iyi dedi eczacı kullandım.almzz olaydım ara kanama sırtım sıvama sivilce oldu .suan bırakırsanız 3 gun içinde kanama olur..hormonlar zaten alt üst...sonrasında bişi olmaz bence...bitirincede aynı olcak...yarım bırakırsak korumaz ama başka yöntemle korunma gerekir.

Selamlar canlar. İyi gecelwr mi desem, gunaydin mi desem bilemedim. Ben de haala regl olmadimm. Korunma kismini da simdilik rafa kalsirdim. Tocam bi surpriz yapip gelmezse bayrama kadar ayriyiz :KK1: dun benim kizcemin kaka gunuydu. 3 gunde bir duzenli yapiyodu ve 3. Gundu. Fakat haala icraat yok :KK43: beklemedeyim, is mudahaleye kalmadan kendiliginden yapar insallah kuzum.

Benim kızın atağı uyumak olsun inşallah bu arada sanada günaydın

Günaydın, keyifli hafta sonlari:KK70:

Ergenlik sendromu ha, Allah kolaylık versin:KK70::KK70:

Günaydın:p:p

Aman canım dikkat. Adet görmesen de olabilir. Risk alma.

Tünaydın diyeyim ben :KK3:

Ergenliğe mi :KK8: tatlım dur emeklesin bi :KK9:

İnşallah canım :KK16:

Biz de başladık condom kullanmaya :KK37: arkadaşım hamile kaldı onunla :nazar: korkmuyor değilim hani :18:

Gözün üaydın desem mi snowyycim... Bizimkinden ses Seda yok... Ama ben de geceyi 6 saate çıkardım gelir mi ki ? :44: rahattım ben :KK53:
:KK1::KK1:
Günaydın tatlım :)
Sende erkencisin, horoz falan mı uyandırdı yoksa :p
Bebeklerin ısısı ense ve sırtından belli olurmuş.
El ve ayaklar Soğutucu görevini görürmüŞ.

♥ İdil Deniz'im ♥
Horoz ki ne horoz : D sirti filan sicakti tatlos, yelegini hic cikarmadim ama eller ve yanaklari soguktu. Banyo yaptircaktik kuzumu, hasta olur diye korktum. Sobayi da kaldirdik. İsitici da bulamadik.
Walla bugünü tarihe yazıyorum :KK70:
Eşim ben ağzımi bile açmadan kızımla bizi sahile kahvaltıya götürdü ve geçen onca saatte ufak bir tartışma dahi yaşamadık :KK70: :KK70: :KK70:
Kesin birşey olacak bugün :)

♥ İdil Deniz'im ♥
Masallah kiz, dilini isirsaydinn :)) bu sarkiyi ben de hep kizima soyluyorum. Millet dugununde dans muzigi yapiyyo, ama sozlerini duyunca aklima kizcem geliyo valla tocam kusura bakmasin. Bi de sonunu melekler nur sacmis annem yuzune diye dwgistiriyorum, ooooohh missss :26:

Yatarken çökük olması normal, ama dik tutarkende çökükse susuz kalmış olabilir ama illa öyle olacak değil normalde olabilir, idrar çıkışını takip edin iyi idrar çıkartıyorsa susuz kalmamıştır. Ayrıca ciltte derinin ince olduğu bir yerden tutup bıraktığınızda eski haline biraz geç dönüyorsa, gözleri çökkünse susuz kaldığının belirtisi bunlarda

Teşekkürler canım İnş tekrarlamaz çöküklük...

Kızlar doğum kontrol hapları kısırlığa neden oluyor, bıraktıktan sonra hemen hamile kalınamıyor o yüzden onu tercih etmeyin derim.. Çok var 2. Çocuğunu yapamayan... Herşeyin hayırlısı olsun inşşş

X