2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın güzeller, keyifli pazarlar Yine sınav var, benim gezme planları hep suya düşüyor. Sizlerin tatil planları nasıl? Biz yaz okulu yüzünden kıpırdayamayacagiz belki bayramdan sonra...

Sinem&anar uzun zamandır yazmiyorsunuz, iyiyiz yazın çıkın merak ediyorum. ..

Canım tesekkurler ayrıntılı bilgi verdiğin için. Ben spiralin koruma mekanizmasini biliyorum. Asil yöntem spermin yumurtaya erisiminin engellenmesi. Bakır telli spirallerde bakır iyonları rahim ağzının mukus yapısını değiştirir ve spermin girişini engeller. Spiral kısmı bu bariyeri geçen spermlerin yumurtaya erisimini zorlaştirir, bakır iyonları da spermleri öldürür. Bu korumaları geçip yumurtaya ulaşan sperm olursa ve yumurta dollenirse, Cu iyonları rahimin yapısını da değiştirdiği için yumurta rahme tutunamaz ve düşük olur. Progestojenli spirallerde, progestojen serviks mukus tabakasını kalinlastirarak geçiş bariyeri sağlar ve endometriumu inceltir; yumurta döllense bile tutunamaz ve düşük olur.

Ben spiral ile ilgili yorum yaparken her ovulasyon sonrası fertilizasyon oldugunu kast etmedim. Ama su bir gerçek ki fertilizasyon olduğu taktirde netice düşük olacaktır. Bu da şahsi olarak benim alamayacağım bir risk.

Inşallah yapar gülüm. 3 güne bir yaptığında kabizligi yoktu ama değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlat gunaydin. Acaip bir ruya gordum. Buradaki evimiz tek katli. Ruyamda odamda bi tarafta yerde babam uyuyuor. Diger tarafta kiz kardesim. Ben tam odaya giriyotum ki pencrede bir golge. Ama nasil korkuyorum. Hemen babamin basucuna oturuyorum. Bagiriyorum ama sesim cikmiyor, boguluyo gibi nefessiz kaliyorum. Babami sarsiyorum ama sesim cikmadigindan uyanmiyor. Sonra bagirabiliyorum ama tam iceri girmis oluyor o golge. Hayalet gibi havada suzulerek bana dogru geliyor. Simsiyah bisey. Yuzu gozleri filan normal insan seklinde. Bagirdigim icin katdesim de babam da uyanmis oluuo ve o golgeye hamle yapip kaciriyolaar. Kesle dua okusaydim diyorum. Sonra tekrar geliyo ama bu sefer hic korkmuyorum ve Felak Nas Ayetel kursi be Fatiha okuuorum. Ben okudukca dumanlar cikiyo golgeden ve kuculuyo. Sonunda biblo gibi kucuk ve set biseye donusuyo. Elime alip okumaya devam ediyorum. Gozleri tipli kizimin gozlerinin renginde oluyo ve yasli yasli gozlerle bana bakiyo. Ben okumaya devam ediyorum. Ustum acik mi kalmis dersiniz? Cok etkilendim ama ruyamda okudugum sureleri normalde kizima okurum nazar degmesin diye. Hayirlara ciksin kizlar.

Yoktu canim. Huysuzlanma ates filan da yoktu. HAala yok

Yoktu canim. Huysuzlanma ates filan da yoktu. HAala yok

Hayır olsun gülüm. Birseyden mi korkup etkilendin?

Yediğinin hepsini kullanıyor, diski oluşmuyordur eskisi gibi canım. Buyuyorlar

Gercekten etkileyici bir ruya, Hayir diyelim hayir olsun ins. Ama ruyada, bagiramamak kosamamak gibi seylerin ( ki bendede olmustur bu) sirt ustu dumduz yattigimizda kan akisi durdugu icin boyle oldugunu duymustum ama asli var mi bilmiyorum tabi.

Alıntı yapamadım rüyan hayırlara vesile olsun inşallah sonwyy sanada günaydın canım sen kaç yıllık evlisin merak ettim 6 yıllık koruma yazmissinda

Hırsız ve Yaren sağolun :)
Sonunda dün gece oğlumun terden sırılsıklam olduğunu görmemle çabucak üstündekileri değiştirip içine kolsuz çıt çıtlı ve kısa kolluya geçtik
Söz konusu miniklerimiz olunca bir de tecrübesizlik ne giydireceğini şaşırıyor insan ...

Hırsız ve benım dışımda hepinizin ilk herhalde inanın ki kaç tane olursa olsun insan hep kendini yetersiz hissediyor yani ben öyleyim iki üst üste avm gittik klimalı ortam kiz bu gün sanki öksurdu hay acaba hasta mi ettim deyip duruyorum geçti yapında pimpiriklilik var

Nice uzun yıllara canım benimde 5,5 yıl oldu

Teşekkürler canım.

Hirsizinin da ilk gülüm.

merhaba anneler.biz 10 gündür anneannedeydik cabucak geçti
günlerimiz evdeyiz.2.ay aşılarımızı olduk.çok şükür ateş yapmadı.
ama moralim kilo alımına bozuldu.kızım 1 ayda sadece 500gr almış
sütüm yeterli ama benim kız 5 dk en fazla 10 dk emiyor.
acaba dedim sütümün tadı kötümü diye düşündüm ve tadına baktım baya şekerli
bir süt.hazır sütlerin tadına benziyordu.boy uzaması kafa büyüklüğü iyi.
sizler nasılsınız bebişler iyidir insallah.

birde kızlar bizim uyanık kalma saatleri baya uzadı.güzdüz bizimle oturuyor cadı.
arada uyuyor ama 1 saat falan suanda 8den beri uyanığız mesela.

BEnde varim cnm 3 pasamla birlikte dedigin gibi bir yada daha fazla hic farketmiyor. O pipiriklilik bende de var.Azicikta anksiyetem var galiba

Ne güzel yazmışsın,hormon açıklamasını bilmiyodum,arkadaşım 10 aydır adet olmadı,oğlu emzik almadı,anneyi emzik yaptığı için kız adet olamıyor demekki.

canım sakın güvenme emzirmeye,ben dr gittim,dedi ki yumurtlamışsın hamile kalabilirsin sakın emzirdiğin için korunduğunu sanma,ben de şaşırdım,adet olmadımki dedim,olsun dedi,tek fark bebek rahim yeterli kalınlığa ulaşmadığı için düşer,tutunamaz.o yüzden en az 1 yıl beklemeyi öneririz dedi.

Canim bebeklerin agiz tadi daha yok sekerliyi aciyi bilmiyorlar. Mesela verdigimiz vitamin k nin tadina baktim gecen lavaboya zor kostum bildigin zehir ama nasil iciyor pasam...Benim oglumda cok kisa emer, bu sorun degil cunku hizli emiyor beklemiyor ve doyuyor. 500 gr bir ay icin az evet... Nacizane bi tavsiye soyleyim; 10 gun boyunca cok guzel beslen dikkat ederek ve 10 gun sonra kac gr aldigina bak onuda 10 gune bol gunluk minimum 20 gr almissa cok guzel doyuyor demektir. Ayni seyi kardesimde denedik sutu vardi ama kilo aldirmamisti beslenmesine dikkat etmedigi icin l, sonra bu yontemi denedik gercekten farkettu. Uzun oldu cnm hakkini helal et

BEnde varim cnm 3 pasamla birlikte dedigin gibi bir yada daha fazla hic farketmiyor. O pipiriklilik bende de var.Azicikta anksiyetem var galiba

maşalah paşalarına bendede panik atak var.bebeğimin boğazında balgam var daha gider gelir eşime derim kendime çok takıyorum sizce bu balgam için ne yapabilirim bilgin var mı ıhlamur bir kaç kaşık verdim sırtına vuruyorum

sagol cnnm, bebisin hastamiki, bence o balgam degildir. balgamsada kustugunda illaki cikar. AMa burnu kapaliysa burun aspiratorleri var onunla cekersen bogazina inmez. Bu aspirator benim bebek bakiminda olmazsa olmazim cok isime yariyor.

sagol cnnm, bebisin hastamiki, bence o balgam degildir. balgamsada kustugunda illaki cikar. AMa burnu kapaliysa burun aspiratorleri var onunla cekersen bogazina inmez. Bu aspirator benim bebek bakiminda olmazsa olmazim cok isime yariyor.

burnu tıkalı değil canım aspiratör hiç kulanmadım diğer kızımdada çok korkuyorum onunlla nasıl temizleniyor genelde peçeteyle hep temizlerim ve sütümü burununa dökerim biraz gerimi kalmışım ne

Yok aslimda korkmadim biseyden ama bilemedim. Aksine burda acaip ferah icim. Fazla ferhaliktan neyse bi dua okurum bu aksam. Bi de babannem hep boyle tuyalardan sonra bi fakire yardim etmek lazim derdi. Hayir olsun insallah.
Hayır olsun gülüm. Birseyden mi korkup etkilendin?

Yediğinin hepsini kullanıyor, diski oluşmuyordur eskisi gibi canım. Buyuyorlar

Alinti yapmistim ama cikmamis. Belki cidden sirt ustu yattigimdandir. Kan aksi yavaslamis olabilir. Sonucta cok etkilendim ruyamdan :) hayir olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…