2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar birşey soracagim simdi benim oglusum emzige alisti uykusu gelince mizmizlaniyo gözler kizariyo yoksa eğer emziği veriyorum sninda gözler gidiyor ama arada arada emziği emiyo bazı n kendi atiyo nadiren genelde düşünce mikirdaniyor tekrar almadan uyumuyo normal mi boyle olması sizlerin nazil oluyor

Bizim bebişin bir günü bir gününü tutmuyor bazen iyi bazen çok gazı var akşama kadar ağlıyor, her çocuk bir olmaz bazı bebeklerde kolik ağrısı çok oluyor kendinizi suçlamayın 3. Aydan sonra giderek azalacak bu durum, inşallah daha erken düzelir, gaz için ilaç kullanıyormusunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nurse harvey-s kullanıyorum canım. ama sanki gaz değil sıkıntısı doktora götürdüm bişeyi yok edepsiz bi kız dedi:KK43:

Canım bebeğin ne kadarlık göremiyorum ama büyüdükçe değişiyorlar. Benim oğlan da kucak sever. Ama şimdilerde uzanırken ilgileniyorum hoşuna gidiyor. Ama evet uyanıkken hep ilgi istiyor. Konuşuyorum, ses çıkaran oyuncaklar ilgisini çekiyor. Egzersiz yaptırıyorum. Böyle geçiyor günümüz.

kızım 52 günlük. ben kucakta tutmaya yada ilgilenmeye razıyım yeterki ağlamasın ağlayınca çaresiz kalıyorum

Slm kızlar kızım 54 günlük oldu havalar çok ısındı bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz kısa kollulara geçtiniz mi

nurse harvey-s kullanıyorum canım. ama sanki gaz değil sıkıntısı doktora götürdüm bişeyi yok edepsiz bi kız dedi:KK43:

Ağlarken bacaklarını karnına doğru çekip yada bacaklarını ileri doğru kasıp mı ağlıyor? ben ne zaman gazdan ağladığını anlıyorum az çok, gaz olduğu zaman ıkınıp duruyor, sürekli bi hareket halinde oluyor. Bebekler bu aylarda gazdan ağlar çoğunlukla, emmesi iyiyse ateşide yoksa birşey yoktur inşallah, ha bir de ayak parmaklarını kontrol etsene bazen saç dolanması olabiliyor bebeklerin ayak parmaklarında etini kesiyor saç parmaklarına dolanıp. Bak mesela http://dergiler.ankara.edu.tr/dergiler/36/206/1698.pdf burada bir makale var bununla ilgili

Ağlarken bacaklarını karnına doğru çekip yada bacaklarını ileri doğru kasıp mı ağlıyor? ben ne zaman gazdan ağladığını anlıyorum az çok, gaz olduğu zaman ıkınıp duruyor, sürekli bi hareket halinde oluyor. Bebekler bu aylarda gazdan ağlar çoğunlukla, emmesi iyiyse ateşide yoksa birşey yoktur inşallah, ha bir de ayak parmaklarını kontrol etsene bazen saç dolanması olabiliyor bebeklerin ayak parmaklarında etini kesiyor saç parmaklarına dolanıp. Bak mesela http://dergiler.ankara.edu.tr/dergiler/36/206/1698.pdf burada bir makale var bununla ilgili

Gazdan dolayı ağladığında dediğin şikayetler oluyor bizde de anlıyorum onu. ama sebepsiz ağlamalarına üzülüyorum yada biR sebebi var ben anlamıyorum. Yakın zamanda atlatırız inşallah mutlu huzurlu bir bebek olmasını çok istiyorum

Gazdan dolayı ağladığında dediğin şikayetler oluyor bizde de anlıyorum onu. ama sebepsiz ağlamalarına üzülüyorum yada biR sebebi var ben anlamıyorum. Yakın zamanda atlatırız inşallah mutlu huzurlu bir bebek olmasını çok istiyorum
Bieşey yoktur inşallah, hiç susmadığı zamanlar gerçekten çok zor oluyor anne için, benimde dönem dönem hiç susmadan ağladığı zamanlar oluyor kafayı yiyorum akşam olsunda eve birileri gelsin şu çocuğu tutsunlar biraz diye :KK43:

Bieşey yoktur inşallah, hiç susmadığı zamanlar gerçekten çok zor oluyor anne için, benimde dönem dönem hiç susmadan ağladığı zamanlar oluyor kafayı yiyorum akşam olsunda eve birileri gelsin şu çocuğu tutsunlar biraz diye :KK43:

Canım benim.kızimda aynıydı sürekli ağlayan bir bebekti haliyle emziriyordum bu defada gazi çok oluyordu kucakta salla hızlı hızlı yurumeler hatta evin içinde koşmalar daha neler neler hiç ise yaramiyordu eşim infacol diye bir damla.vardı gaz ilacı onu kullandım çok şükür sakinleşti artık ilacını mi etkisi bilemiyorum şimdilik idare ediyoruz düş nasıl alıyorum söyleyeyim duşa kabinin yanına getiriyorum ana kucağını suyun sesine duruyor böyle böyle duzelecekler inşallah

Kızlar braun ateş ölçer aldim kulaktan olanı iki kulaktan ölçüm aynı değil hangi kulaktan ölcmek gerekiyor sizce kulaktan olcmek güvenilir mi büyük kizimin hep koltuk altından olcuyordum kulaktan olcerle ilgili yorumlarınızi alabilir miyim

Slm kızlar kızım 54 günlük oldu havalar çok ısındı bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz kısa kollulara geçtiniz mi

Diyarbakırdayım burası sıcak kısa kollu giydiriyorum altındada penye patiki pantolon gece uyurken penye batanyesini ortuyorum balkon kapısında açık tutuyorum

Kızlar braun ateş ölçer aldim kulaktan olanı iki kulaktan ölçüm aynı değil hangi kulaktan ölcmek gerekiyor sizce kulaktan olcmek güvenilir mi büyük kizimin hep koltuk altından olcuyordum kulaktan olcerle ilgili yorumlarınızi alabilir miyim

İki kulak farkı ne kadar, fark olmaması lazım, bi aldığın yere sor istersen alette sıkıntı olmasın, çabuk bozuluyor onlar

Kizlar selamlar. Simdiden ginaydin diyeyim sizlere, sabahlari firsat olmuyo. Kizimin 6 saat kesintisiz gece uykulari 4 saate dustu. DUzelir insallah. Yer degisikligi cok etkiliyor duzenlerini kuzularin. Saglik olsun ne diyelim :)

Günaydın, çok sıcak yaniyoruz. Ramazan da geliyor. Bu sene ben tutamayacağım, ömrüm yeterse kaza ederim inşallah.

Çok sevindim oğlun adına canim:KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Yoksun ne zamandır, hayırdır pasan mi bırakmıyor annesi?:p

Canım burası gündüz 35 gece 20. Bir çarşafla karnını örtüyorum sadece. Terlemiyor ama bence yıkayıp öyle giydir.

Iyi eğlenceler canım:KK70::KK70:
Sagol Snowy :)

Kizlar gunaydin yine. Kizimin bagirsaklarindann gece boyu gurul gurul sesler geldi durdu. Acep ne ola ki? Bol bol gaz disinda bi anlami var mi bu seslerin? Usuttum mu acep?

Günaydın güzel anneler:) erken yatıp erken kalkıyoruz gün boyu da nerdeyse hiç uyumuyoruz iş yapmakta sıkıntı çekiyorum ins bi 4 saat öğlen uykusu ediniriz yoksa ev kokacak :KK66:
Kizlar gunaydin yine. Kizimin bagirsaklarindann gece boyu gurul gurul sesler geldi durdu. Acep ne ola ki? Bol bol gaz disinda bi anlami var mi bu seslerin? Usuttum mu acep?

İnşallah biseyi yoktur tatlım

Canım bir de bırak çizerse çizsin.. Geçiyor hemen.. Ilk çizdiğinde çok korkmuştum..:KK53: Ertesi gün bir baktım ki çiziğin yerinde yeller esiyor.. :KK9:
evet geçiyor sonra ama. gözünede sokuyor parmağını kıpkırmızı yapıyor...sakınmıyor hiç gözünü...aynı anası gibi gözünü budaktan sakınmıyor:KK53:

kızlar sizde durumlar nasıl ben çok sıkılıyorum kızım sadece uykudayken iyi onun dışında ağlamaklı mutsuz hep kucakta ve ayakta gezinmek zıplatılmak istiyor. uyandıktan sonra kendi kendine öylece yatan çocuklara maşallah nasıl oluyor da öyle oluyor ben nerde yanlış yaptım bilmiyorum:KK43:(
düzelecekler inşallah ...gazı çıkıyor hala ağlıyor diyorsun altımı ıslak değiştiriyorsun hala ağlıyor diyorsunki aç mı...emziriyorsun hala ağlıyor... pışpışlıyorsun hala ağlıyor ...bir beğin başka ne ihtiyacı olabilirki...anlamıyorsun....büyük ihtimal uykusu geldi diyorsun... uyutma uyuma yöntemini bulmamız lazım...

yok üşütme değil...bizimkini emzirirken bile oluyor...gazı iyi çıkmayınca oluyormuş...

ben kısa kollu giydirmiyorum daha.ben bile bazn üşüyorum.sancılanır diye korkuyorum.biraz daha zaman var sanki buralarda.birde bulunduğun memleket havası önemli tabi canım.:)

Canım benim.kızimda aynıydı sürekli ağlayan bir bebekti haliyle emziriyordum bu defada gazi çok oluyordu kucakta salla hızlı hızlı yurumeler hatta evin içinde koşmalar daha neler neler hiç ise yaramiyordu eşim infacol diye bir damla.vardı gaz ilacı onu kullandım çok şükür sakinleşti artık ilacını mi etkisi bilemiyorum şimdilik idare ediyoruz düş nasıl alıyorum söyleyeyim duşa kabinin yanına getiriyorum ana kucağını suyun sesine duruyor böyle böyle duzelecekler inşallah

yaşadıklarının hepsini birebir hala uyguluyoruz. bir düzelseler zira benim gücüm azalıyor depresyona falan giricem diye korkuyorum sürekli ağlama nöbetlerindeyim:KK5:

Günaydın, herkes iyidir insallah. Benim yakışıklim kaka stresinden gece 2 gibi uyandı. Doldurdu, ne bez kaldı ne yatak:KK70::KK70: Şimdi de acısını çıkartıyor uykusuzlugun; serin yeri buldu bayıldı:KK70::KK70::p:p

Alıntı yapamadım. Bruja emerken hava çok yutarsa ya da ishal ise oluyor. Emzirirken yan yatır, üstteki bacağını da karnına doğru çek. Gazi varsa çıkar kakasini da rahat yapar.

Hırsızı ben de kademeli olarak çıkarttım eldivenini. Önceleri sadece uyanıkken benim gozetimimdeyken çıkarıp yatarken takiyordum. Yaklaşık 2 hafta böyle yaptım. Sonra uyurken de çıkardım. Tanıyor biliyor artık ellerini. Kayınvaliden ilgilenirse siz de kademeli geçin.

akşam eşimi zor bekliyorum bende:KK43:(

Herkese günaydın.2. Ay kontrolümüzden geldik.aşılarımızı da olduk.herşey yolunda çok şükür.kızlar sizin bebekleriniz ateşlendi mi? Aşıdan ne kadar sonra çıkıyor ateş? ateşlenince yarım ölçek mi, bir ölçek mi verdiniz şuruptan?Bi de ben yüzüstü yatırmayı sordum doktora.çünkü benim oğlum yan yatmıyor.gece çok sıkıntı çekiyoruz.gündüz yüzüstü yatırıyorum yanındayım diye ama gece öyle bırakmaya cesaret edemiyordum.doktorumuz artık kafasını rahat çevirir.yatağı sertse gece de yüzüstü yatır.rahat uyusun çocuk dedi.korkuyorum bişey olur mu diye ama gündüz çok rahat uyuyor ve kafasını rahat çeviriyor.bi de ben her emzirmeden sonra yarım saat dik tutuyorum yatırmadan önce.bişey olmaz inşallah.allaha emanet bu akşam denesem mi?

X