2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın kızlar.güzel,keyifli bir gün olsun.havalar çok sıcak.bizim evimiz de çok sıcak.siz nasıl başa çıkıyorsunuz sıcakla.acaba bebeğin bulunduğu odada camı üstüne gelmeyecek şekilde açsak üşütür müyüz bebişi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebis emerken agzinin kenarina cenesine sut bulasmasi emerken hava yuttugunu mu gosteriri? Bugun doktor kontrolumuz var, sorsam mi?

Gunaydın arkadaslar kızım bugun 33 gunluk oldu teyzeleri dogdugu gundem beri süyüm az dıye mama veriyoduk hem emiyofu hemde buyuklerın ac bu sende süt yok vs gereksiz laflarndan dolayı ıkı kutu mama bıtırdı . Ve cokkk gazlanıyoduu aşıya goturduk ordakıler mamayı bırak sütün yeter vs dedıler ıkı gundur mama vermıyorum ve gercekten yetıyormusss hıc aclıjtan ağlamadı kızımm bezide doluyooo oyuzden mama kullananlar bır ıkı gun deneyınn mutlaka bırde şu gdo muhabbeti çıkınca mamalarda içime sinmedi ve kızın gazıı da azaldıı cunku acıkmadan hem mama hem meme cocuk sındıremıyomus bıde her arandıklarında ac olmuyolar malesef tek yapabıldıklerı emme refleksi oldugu ıcın her sıkıntıda emmek ıstıyolar benden ufak bı tavsıyee bolll sutlu gunler hepımızee bırde cevız yıyın cevızzz:)

O Maşallah sizlere =)
Vermem gereken 5 kilo kaldı.
Sizlerinde hemen hemen okadar kalmış.
Bu yaza bomba gibi gireceğiz
Simca tatlım emzirme diyeti var uyguluyor musun?
Ama cidden maşallah sana da.
24 kilo vermissin.
Geri kalanını da vereceğine eminim canım

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

yok valla bilmiyorum onu,bakıyım netten.emzirdikçe 6 aya anca veriliyomuş kilolar,bakalım kaç olucam:26:Çok sağol

Bizdede boyunda var. 3 gundur sudocrem var onu kullaniyoruz ve gozle gorulur bir iyilesme var . Hastaneden vermislerdi bize.

Biz gunduzleri aciyoruz odada cam canim ve daha rahat uyuyor bebis...

Ahhh ahhhh... 61 kilo ile hamile kaldim 76 ile dogum ve suan 65.5 kiloyum ve artik takildim bu kiloya....

bir iki gün ağlar idare et sonra unutur eğer tabi sütün yetiyorsa. birde bebek emdikçe süt geliyor mamayı bıraktık sütüm çoğaldı maşallah. 2 saatte bir çalar saat gibi meme istiyor o biraz yorucu oluyor ama bebeğimin sağlığı için değer. rezeneden nefret ediyor oğlum o nedenle tiksindi senin bebiş rezeneyi seviyorsa etkili olmayabilir.1 yemek kaşığı rezene, 1 yemek kaşığı ıhlamur, 1 yemek kaşığı papatya, 1 tatlı kaşığı tane kimyon ve 1 tatlı kaşığı anason. Porselen bir demliğe bu ölçülerde bitkileri koy ve üzerine 2 fincan kaynar su ekleyin. Demliğinizin üzerine bir havlu ile kapat. yemeklerden sonra yap ve iç sütü arttırıyor ve bebeğin daha az gazlı olmasını sağlıyor

Aşıları yaptırdik, yarın sabaha kalça röntgeni için randevu da aldık. Sunneti de doktor haftaya yaptırabilirsiniz dedi ama büyük korsan yan çiziyor

Sizlerde ne var ne yok?

Aç canım birşey olmaz. Çok da sakinmamak lazım yoksa iyice hassas oluyorlar.

Bebis emerken agzinin kenarina cenesine sut bulasmasi emerken hava yuttugunu mu gosteriri? Bugun doktor kontrolumuz var, sorsam mi?

Kerem emerken ne yüzü kalıyor ne üstü başı. Doke saça yiyor

Hava yuttugunu sanmıyorum çünkü gaz sıkıntısi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ceviz de mi sut yapiyormus???
Valla ben ne bulsam yiyorum hamileligimden daha cok kilo alcm bu gidisle

Sutu bol bulmus yaramaz :)
Boy kilo ve bas cevresi ne kadar artmis bu ayda?

Ceviz de mi sut yapiyormus???
Valla ben ne bulsam yiyorum hamileligimden daha cok kilo alcm bu gidisle

Oyle dedi doktor canım ara ogun olarak atıyorum ağzıma 2 tane falan bıde turk kahvesi iç hrrgun dedı bol bol baklagıl ye dedi gazı ıcınde baklagıllere bır diş sarımsak at gazını alır dedi. Onun dısında tabı bol su gunde içtiğin 1.5 lıtre su senın vucudunun ıhtıyacını karsılarmıs fazla ıcersen süt olurmus benım 3 lıtreyı bıluyo gunde artık oda zayıflsmaya yardımcı

Maşallah kerem'e.inşallah ateşi de çıkmaz.röntgen sonucu da iyi çıkar inşallah.bize 1. Ay çektirdiler.demek ki farklı uygulamalar var.camı açtım ikimiz de ferahladık :)

Canim bu asilar zor oluyor diyorlar bizimde haftaya asi zamanimiz. Cok agladi mi acaba. Ilac onerdi mi dr falan.
Kalça röntgeni de iyi cikar insallah bebisinin........

Biz sunnetimizi yaptirdik. Cok sukur bir sorun olmadi. Normalbsekilde bezini bagladik kucagimiza aldik. Hemende iyilesmeye basladi...

Erken baslamissiniz cnm egitime :) :)
Bu hizla 3.ayinda da alfabeyi soker yaramaz :)

Valla egitimden çok artik anlatacak laf bulamiyorum ayni zamanda kelime haznesi icin iyi oluyormus.

Bizde 1.ay kontrolunde cektirdik sukur bir sorun yoktu. Ama doktorumuz 3 ayda kontrol istedi onuda ortapediden sira alip yaptiricaz. Bebeklerde 3.ayda kalca gelisimi tamamlaniyormus ve kucakta tasima bezleme gibi durumlardan bu sure zarfinda bir sorun olmasin diye tekrar kontrol yaptiricaz.

Türk kahvesini ilk kez duydum,Allah Allah o da mı süt yapıyomuş

Geçmiş olsun canım,ateş yapar mıymış,bişey dedi mi dr? 3 tane de çok ya.biz 1.ay çektirdik röntgeni,Kerem'in de iyi çıkıcak inşallah.
Bu arada ben de açıyorum cam,gündüz dışarı kısa kolluyla çıkıyoruz,aynen çok sakınırsak,en ufak şeyde üşütmesin.

Bende tam 20 kilo almıştım doğumdan hemen sonra 10 kilo gitti, o günden bugüne kadar sadece 3 kilo gitti malesef, daha 7-8 kilo var gidecek, kilo gitse bile göbek nasıl gidecek bilmiyorum feci çünkü 😞

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…