Günaydın kızlar.bebeğim dün yeşil kaka yaptı.internetten baktım.üşütmüştür de yazıyor,anne sütünü fazla almıştır da yazan var.bilemedim.eğer bugün de yeşil yaparsa tahlile göndereceğim kakasını.inşallah ciddi bir şey yoktur.keyifli bir gün olsun hepimizin için.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selaam,gününüz güzel geçsiin
Bebeğinizi ne zaman kendi odasına alıcaksınız ? Bir de işe ne zaman dönüceksiniz,kim bakıcak bebişe?
yok tatlim o pamukcuk degil. bende sen gibi telaslanip doktora soyledim o dedi bana hem pamukcuk olsa ememez zorlanir dedi hakikaten beyazlik var ama emmemizde sikinti yok. su filan icirdim o ara bi kacgun suda bize iyi gelmedi karnini burdu herhalde cok kivranmaya basladi filan bende suyu kestim normale dondu. bende su icirmiyorum nasip kismetse 4. aydan sonra basliyacagim. aramizda icirenler varmi.
bende 6 ay diye biliyordum aynı odada yatmak için ama araştırdım peygamberimiz 10 yaşına kadar aynı odada kalınabileceğini söylemiş. bakalım bende odasını kurup deneyeceğim baktım olmuyor geri alırım odaya çok memnunum zaten kızımla aynı odada olmaktan:)) hatta eşimle düşündük bazasını şimdiden alıp yatağımıza yapıştırıp 3ümüz mü yatsak acaba diye:)))
yeşil kaka üşütünce oluyor dikkat edersek olmaz herhalde.. benim kızımın heryeri isilik ama nasıl oluyor üşütüyor anlamıyorum
Aminn amin aminnnnnn
Smilaci bizim doktorumuz da onermisti. Arastirmalarima gore golden coat sma ve hipp arasindayim. Sma en eski ve en yaygin marka. Ama ne kadar guvenilir. Sut anneler var. Bu arada bi sitese. Sut bankasi diye bisey olusturmuslar. Mamadan daha cazip dusununce. Kafamda deli sorular
Valla odalari ayirma konusunda her uzman faekli busey soyluyo. Son okudugum yazi 6. Aydan sonra ayirilmasi gerektigini soyluyo. Oda ayirmaktan kasit aslinda anne be bebegin ayri odalarda yatmasi. Ama ben henuz kizimdan ayri odada yatmaya hazir degilimm. Cok duzensizdi bizim odamizda yatagi esyalari filan. Yatagi yoktu zaten kose takiminun pufundan yatak yapmistiko yuzden odasinda olsun, esyalari elimin altinda olsun istiyorum. Ayri odalarda uyuma mevzuunu da karsilikli hazir olduktan sonra dusuncez simdi kuzum cok kucuk, korkar bence yalniz. O yuzden onun odasindayim ben de. Bi sure de boyle idare edelim
5 saat geceden sabaha kadar. Boluk boluk o da. Gun icinde hic uyutamiyorumcok nadirdir, o da max 1 saat.
Gideyim de toparlanalim ana kiz :)
Günaydın kızlar.bebeğim dün yeşil kaka yaptı.internetten baktım.üşütmüştür de yazıyor,anne sütünü fazla almıştır da yazan var.bilemedim.eğer bugün de yeşil yaparsa tahlile göndereceğim kakasını.inşallah ciddi bir şey yoktur.keyifli bir gün olsun hepimizin için.
benimki genelde böyle canım. gazdan dıye tahmin ediyorum ben. gözünü açmadan kızarıyor ıkınıyor kıvranıyor sonra uyuyor yada uyanıyor.
Selaam,gününüz güzel geçsiin
Bebeğinizi ne zaman kendi odasına alıcaksınız ? Bir de işe ne zaman dönüceksiniz,kim bakıcak bebişe?
Gecmis olsun tatlos, insallah bisey yoktur dedigin gibi
Azmis. Gündüz uyumayinca, gece bayilip yatiyordur diye düşündüm. Çünkü ortalama 15 saat uyumalari gerekiyor bu dönemde. Inşallah tatil ona da yarar canim
Geçmiş olsun canım. Inşallah tekrarlamaz.
Benim kızda yaptı ıkı gun yeşil kaka ama normale döndu o gunler cok emmişti sanırım ondan oldu ınsallah sizinkide duselır korkmayın gecmiş olsun
Süt bankası mı bilmiyordum.. Geçenlerde de arkadaş aramış eşimi... Süt sıkıntınız varsa ablamın bebeği emmiyor sağıp kenara koyuyor ihtiyaç varsa size verelim diyordu.. Bizde ihtiyaç yok çok şükür de..bak burda olsaydın sütler hazırdı
Kuzum fazla emdiği süt bardaklardan işlenmeden geçiyor gibi bir bilgi okumuştum.. Bizim de başımıza geldi bi ara.. Bebem çok emiyordu.. Hatta bi kontrolde doktorumuz kakası sarı ya da yeşil olur telaşlanmayın demişti..
Aynı durum bizde de var.. Ikınıp kızarırken ya gaz çıkarıyor ya da kaka yapıp rahatlayıp uyuyor..
Canım 3. Ay sonunda ayırmayı düşünüyorum..tabi doktorumuzun tavsiyesini gözaltı etmeden.. Benim oğlumun çok şükür gece uykusu çok iyi.. Kaldırmazsam sabah 6.30 a kadar uyur ama ben kaldırıyorum yine de altını falan değiştiriyorum rahat uyusun diye.. Işe Aralık başında döneceğim erken çağırmazlarsa bankadan.. Bebeğim 8 aylık olmuş oluyor..haZiranda 6 ay ücretsiz izne çıkıyorum.. Bebeğime kv ve görümcelerim bakacak 2 yıl kadar..sonra da inşallah. Kreşe vereceğim..
merhaba arkadaşlar çok uzuuuuuuuuuuuuuuuuuun bier zamandır giremiyorum nete oğluşum doğdu çok şükür 20 Nisan da onu söyleyecektim..çok şükür ikimizde de bir sıkıntı olmadı hatta cuma günü 40ımız doluyor bakalım büyüdük bile
merhaba arkadaşlar çok uzuuuuuuuuuuuuuuuuuun bier zamandır giremiyorum nete oğluşum doğdu çok şükür 20 Nisan da onu söyleyecektim..çok şükür ikimizde de bir sıkıntı olmadı hatta cuma günü 40ımız doluyor bakalım büyüdük bile
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim kızlar.ege kakasını yaptı.bi heyecanla açtım altını.renk altın sarısıçok sevindim.sonra da halime çok güldüm.resmen kaka bekliyorum.görünce seviniyorum diye.
3 bucuk aylikken basliyacagim gibi gorunuyor, yillik izin almak istiyorum ki daha uzun sure bakabileyim. Benim annem bakacak bir aksilik olmazsa. O nedenle icim rahat birakmak konusunda ama yinede istemiyorum ayrilmayiyaa karnimizda ise gotururken iyiydi
Bazi gunler su veriyorum ben tabi bir iki cay kasigi agizindaki sut kalintisi lensin diye. Hastande ebe soylemisti bize. Eger verdiginbsubaoguk geldiyse ondan olabilir canim burulmasi. Her nekadar o da isisinda da olsa onlara soguk geliyor sonucta anne sutu yada mamayi ilik iciyorlar.
Canım 3. Ay sonunda ayırmayı düşünüyorum..tabi doktorumuzun tavsiyesini gözaltı etmeden.. Benim oğlumun çok şükür gece uykusu çok iyi.. Kaldırmazsam sabah 6.30 a kadar uyur ama ben kaldırıyorum yine de altını falan değiştiriyorum rahat uyusun diye.. Işe Aralık başında döneceğim erken çağırmazlarsa bankadan.. Bebeğim 8 aylık olmuş oluyor..haZiranda 6 ay ücretsiz izne çıkıyorum.. Bebeğime kv ve görümcelerim bakacak 2 yıl kadar..sonra da inşallah. Kreşe vereceğim..
Ne giydiriyorsunuz canlar bebişlerinize ????
Tek kat mı iki kat mı ...
Bizim ev 27 derece ne yapsam bilemedim ...
ya ben zaten cay kasigi ile 2 3 kasik veriyordum oda kaynamis sicak su ben iciresiye kasikta iliyordu oyle veriyordum hic normal sicaklikta su vermedim.Bazi gunler su veriyorum ben tabi bir iki cay kasigi agizindaki sut kalintisi lensin diye. Hastande ebe soylemisti bize. Eger verdiginbsubaoguk geldiyse ondan olabilir canim burulmasi. Her nekadar o da isisinda da olsa onlara soguk geliyor sonucta anne sutu yada mamayi ilik iciyorlar.
Kizlar 40i sayarken dogdugu gunu mu yoksa ertesi gunu mu 1 sayiyoruz????