2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selaam,gününüz güzel geçsiin

Bebeğinizi ne zaman kendi odasına alıcaksınız ? Bir de işe ne zaman dönüceksiniz,kim bakıcak bebişe?

Benim kızda yaptı ıkı gun yeşil kaka ama normale döndu o gunler cok emmişti sanırım ondan oldu ınsallah sizinkide duselır korkmayın gecmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeğinizi ne zaman kendi odasına alıcaksınız ? Bir de işe ne zaman dönüceksiniz,kim bakıcak bebişe?

3 bucuk aylikken basliyacagim gibi gorunuyor, yillik izin almak istiyorum ki daha uzun sure bakabileyim. Benim annem bakacak bir aksilik olmazsa. O nedenle icim rahat birakmak konusunda ama yinede istemiyorum ayrilmayi yaa karnimizda ise gotururken iyiydi

Bazi gunler su veriyorum ben tabi bir iki cay kasigi agizindaki sut kalintisi lensin diye. Hastande ebe soylemisti bize. Eger verdiginbsubaoguk geldiyse ondan olabilir canim burulmasi. Her nekadar o da isisinda da olsa onlara soguk geliyor sonucta anne sutu yada mamayi ilik iciyorlar.

bende 6 ay diye biliyordum aynı odada yatmak için ama araştırdım peygamberimiz 10 yaşına kadar aynı odada kalınabileceğini söylemiş. bakalım bende odasını kurup deneyeceğim baktım olmuyor geri alırım odaya çok memnunum zaten kızımla aynı odada olmaktan:)) hatta eşimle düşündük bazasını şimdiden alıp yatağımıza yapıştırıp 3ümüz mü yatsak acaba diye:)))

yeşil kaka üşütünce oluyor dikkat edersek olmaz herhalde.. benim kızımın heryeri isilik ama nasıl oluyor üşütüyor anlamıyorum

merhaba arkadaşlar çok uzuuuuuuuuuuuuuuuuuun bier zamandır giremiyorum nete oğluşum doğdu çok şükür 20 Nisan da onu söyleyecektim.. çok şükür ikimizde de bir sıkıntı olmadı hatta cuma günü 40ımız doluyor bakalım büyüdük bile

On sut sulu ve bebek sadece on sutu alinca kakasi yesil olur diye biliyorum ben canim

Selam kızlar bebeği arada bi fışkırarak kusan var mı bazen kızım ağzından burnundan kusuyo yarın doktoruma sölicem genelde emdikten sora oluyo :/ normal bişeymi deilmi bilemedin

Süt bankası mı bilmiyordum.. Geçenlerde de arkadaş aramış eşimi... Süt sıkıntınız varsa ablamın bebeği emmiyor sağıp kenara koyuyor ihtiyaç varsa size verelim diyordu.. Bizde ihtiyaç yok çok şükür de..bak burda olsaydın sütler hazırdı

Kuzum fazla emdiği süt bardaklardan işlenmeden geçiyor gibi bir bilgi okumuştum.. Bizim de başımıza geldi bi ara.. Bebem çok emiyordu.. Hatta bi kontrolde doktorumuz kakası sarı ya da yeşil olur telaşlanmayın demişti..

benimki genelde böyle canım. gazdan dıye tahmin ediyorum ben. gözünü açmadan kızarıyor ıkınıyor kıvranıyor sonra uyuyor yada uyanıyor.

Aynı durum bizde de var.. Ikınıp kızarırken ya gaz çıkarıyor ya da kaka yapıp rahatlayıp uyuyor..

Canım 3. Ay sonunda ayırmayı düşünüyorum..tabi doktorumuzun tavsiyesini gözaltı etmeden.. Benim oğlumun çok şükür gece uykusu çok iyi.. Kaldırmazsam sabah 6.30 a kadar uyur ama ben kaldırıyorum yine de altını falan değiştiriyorum rahat uyusun diye.. Işe Aralık başında döneceğim erken çağırmazlarsa bankadan.. Bebeğim 8 aylık olmuş oluyor..haZiranda 6 ay ücretsiz izne çıkıyorum.. Bebeğime kv ve görümcelerim bakacak 2 yıl kadar..sonra da inşallah. Kreşe vereceğim..

Son düzenleme:
Gecmis olsun tatlos, insallah bisey yoktur dedigin gibi

Azmis. Gündüz uyumayinca, gece bayilip yatiyordur diye düşündüm. Çünkü ortalama 15 saat uyumalari gerekiyor bu dönemde. Inşallah tatil ona da yarar canim

Geçmiş olsun canım. Inşallah tekrarlamaz.

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim kızlar.ege kakasını yaptı.bi heyecanla açtım altını.renk altın sarısı çok sevindim.sonra da halime çok güldüm.resmen kaka bekliyorum.görünce seviniyorum diye.

Gözün aydın canım.allah analı,babalı büyütsün inşallah.

Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Allah anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah. Nice 40 lara

:thumbup:

Ne giydiriyorsunuz canlar bebişlerinize ????

Tek kat mı iki kat mı ...

Bizim ev 27 derece ne yapsam bilemedim ...

Ücretsiz izin almıycaksın o zaman,annen bakıcaksa iyi bari.

Bende karıştım kaldım,2 konu da çook zor,6 ay ücretsiz alınca ne güzel büyümüş olucak bari bebiş,katı gıdaya da geçmiş olur.mis.

benimkide kusuyor ne zaman bitecek bi bilsem... doktorada hemşireyede dedm kilo alıyorsa sorun yok diyorlar.. bide yok fazlasını kusar yok zararlısını kusar diyenlerde var halkta... kıyafet yetiştiremiyorum ayrı ama çocuk kusmak için uyanıyor kustu diye uyanıyor... yapacak bişey yok... özellikle altını açarken püskürterek kusuor:)) hem altı hem üstü uğraşıyoruz

inş ön süt diyedir ama çok emiyor emzikte kullanmadığım için sürekli ağzında uyurken bi serbestim. ev serin ısıtıcıyla geziyoruz.. bide internettede üştünce yeşil olr diyor doktorunuza danışın diyenlr bile var

ya ben zaten cay kasigi ile 2 3 kasik veriyordum oda kaynamis sicak su ben iciresiye kasikta iliyordu oyle veriyordum hic normal sicaklikta su vermedim.
ama simdi vermiyorum sutumden suyu aliyor zaten idrarida iyi hep bezi dolu oluyor o yuzden vermiyorum ek besine baslayinca verecegim. kizimda ek gidaya 4 5 aylikken baslamistik. bundada oyle yapacagim ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar gun icinde sürekli yeşil yaparsa doktora danışın.
Onun dışında günde bir kez yeşil kaka normal.
Benim kızım 3 haftadır bi kac kez bi sekil yeşil kaka yaptı.
Sonra düzeliyor.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

slm kızlar... hepiniz iyisinizdir inş!
bugün bebeğim öksürerek uyandı. burnu tıkalıydı hemen burun temzileme setiyle temizledik ama gene nefesi hırıltılıydı. doktora götürdük çok az üşütmüş dedi ve caprol verdi. bitanem şimdi uyuyor ve biraz ağzının suyu akmış off ilk defa dışarı çıkarmıştık haftasonu ondan oldu sanırım canım çok sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…