2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bende 58 kiloyla hamile kaldim, 68 ile dogum yaptim suan 57 kiloyum, hic gobek felan kalmadi bende sasirdim. Gorenler sasirarak bakiyor, cocuklarinin ablasi gibi duruyosun diyenler var ama ne fayda hergun bir yerim agriyor. Annemde nazardan toparlanamiyorsun diyo yeterki saglik olsun.

Benim kız uyanık of uykum var ys

Benim kelebekte uyanık :)
Ama bazen şöyle 3-4 gibi ben güzel huzurlu bir uykuya dalmışken uyanıyor ya...
Neden şimdi, neden şimdi diye haykirasim oluyor :))
Gözüm kapalı oraya buraya çarpa çarpa emziriyorum mecbur.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Ooo maşallah sana nazar değmesin ♥ :)
Benim fazlalık 5 kilom kaldı ama her yerden aldığım için pek belli olmuyor.
Senin aldığın kilo kilo değil
Söylemedi deme :)))

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Benim diğer kızda uyutmadi beni akşam üstü ayağının baş parmağı asansör kapısını açarken alt kisminda tirnaginin üstüne geldi çok bir şey olmadı ama ağlayıp durdu

Benim diğer kızda uyutmadi beni akşam üstü ayağının baş parmağı asansör kapısını açarken alt kisminda tirnaginin üstüne geldi çok bir şey olmadı ama ağlayıp durdu

Çok geçmiş olsun canım.
Tırnak olayına hiç dayanamam çok kötü ağrıyor
Kıyamam kuzuna.
Allah size gani gani sabır versin ve yardımcınız olsun.
Ben daha bitanesinin ağlamasına dayanamayıp perişan oluyorum.
Sen ikisine birden yetmeye çalışıyorsun.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Çok geçmiş olsun,klima çok zararlı malesef yazın napicaz bilmiyorum bende. Umarım en kisa zamanda iyileşir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saol canım büyük kızım 4 yaşında oda nazlı akşam sabaha kadar ayağımı istiyorum deyip durdu.minakım ravzam sanki biraz düzelmiş gibi nazar etmeyeyimde eşim başka gaz ilacı getirdi eczacı önermiş sanki biiraz işe yaradı gibi senin kuzu nasıl

Tesekkurler canım.

Sen de zamanla düzene gireceksin. Uzun süre aç kalınca çok ve yanlış şeyler yiyorsundur muhtemelen.

Sabah eşim bebekle ilgilenirken ben kahvaltı yapıyorum. Akşam üzeri de eşim yemek yapıyor, onu yiyorum. Meyve tatlı vs yemiyorum. Yemekler de genelde et&sebze.

Inşallah sen de düzenini kurar, stresten kurtulursun. Bu arada 5 kg için düşünmeye bile degmez

Geçmiş olsun canım, çabuk toparlanır inşallah. Havalar sıcak, klima zorunlu oluyor. Alisirlar zamanla.

Slm kizlar
Bugun 2. Kez asi olduk.3 tane asi yapildi ve atesi ciki oğlusumun.kiyamam ben ona gozler sulubsulu aglamaya bile dermani yoktu calpol mor renk surup verdik 3 kez suan dustu.insallah gecede cikmaz.

Maşallah kuzuya. Geçmiş olsun canım.

Bence de sütun yetiyor canım. Senin de dediğin gibi, 1-2 haftaya annen yardım etmeye başlayınca tamamen anne sutune geçersiniz. Ikiniz için de daha kolay ve güzel olur.

Ben gobusunu opuyorum

Tesekkurler canım, iyi geçti şükür. Bugünü de bitirdik

Senin dis tedavin nasıl geçti? Inşallah bebisin sıkıntıları da azalmıştır.

Selam bayanlar umarım hersey yolunda dir yaklasik bir haftadir oglum beni emince kusuyor mama yiyince pek kusmuyor acayip sinirlerim bozuluyor birde sutun yetmiyormu diyolar sinir oluyorum psikolojim iyice bozuldu bu sut olaylarindan birde saolsun kayinvalidem bebeğe yardinci oluyor bakmada ama bu seferde ben artik ona guvendigimdenmidir nedir bebegime alışamadım sanki anneligim yetersizmis gibi geliyor dokunsalar agliycam...cok mutsuzum anbekigin tadini cikaramadim zaten zor bir dogum sonrasi gecirdim sezeryan dan sonra kendime zar zor geldin bebeğim le gec bag kurdum onu cok seviyorum ama yetersizin diye de dusunuyorum..(

Iyi geçmesine çok sevindim cancağızım.
Benim dişim hala tedavi edilmedi bekliyorum çünkü hala sis çok aksi bir durum söz konusu.
Antibiyotik almaya devam ediyorum.
Bi halledemedik gitti.
kizim da çok şükür iyi teyzesi.
Gazını kendi çıkartmaya başladı :)
Dışkısi biraz katilasti yaparken zorlanıyor onun dışında gayet iyi.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Süt olayı gercekten sinir bozucu sür varsada psikolojık olarak gıdıyo aynı seyı bende yasadım hem annemden hem kv den hatta 1aydır mama verioduk şimdi 3 gun oldu bıraktım vermiyorum doyuyoda kuzucuk ama kafa rahat olcak evde sureklı yetmıomu etmıomu dıyen bırı olmucak bıde kendını ac bırakmazsan yeter cok sukur kv işine gelince benimkide ölüyo bakacak ama fırsat vermıorum 70 yasında aynı bınada oturuyoz en ufak sıkıntım olsa esim baslıyo cagır annemi gelsin diyo bende hayır dıyorum zaten zırt pırt cıkıyo şimdi bide bana muhtaclsr dıye hıc ınmeyecek evine zor oluyo ama şükür başa çıkabıkıyorum benımde sezaryendi annemi 15 gun sonra yolladım kv de de 1 haftadır yok yanı stres yok süt var onlar gelince süt azalıyo mümkünse yolla kv emin ol daha rahat olacaksın mamaya ihtiyacıb olmayacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese selam. babaannemiz gitti.artık gündüzleri yalnızız oğlumla.keyifli olacak gibi geliyor.umarım öyle olur.
Kızlar emzirme süreniz ne kadar?44 günlük olduk.2 saatte bir 40 dk emiyor oğlum.20 dk bir göğsümü , 20 dk diğerini veriyorum.20 dk sonunda sıkınca göğsümden süt geliyor.ben bıraktırmasam 24 saat emecek.günde 2 kere kaka yapıyor.her açtığımda çişini yapmış oluyor.doyuyor diye düşünüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sinem, nerelerdesin canım?

Maşallah Idil'e, nazar değmesin. Sana da geçmiş olsun canım. Antibiyotigin dozu mu yetersiz geliyor acaba, ne dedi doktorun? Tasinmaniz da yakın sanirim, inşallah biran önce tedavi olursun.

Tek bakmak zor ama keyifli canım, güzel geçer inşallah.

Ben gündüzleri 3, geceleri 5-6 saate bir 5-10 dk emziriyorum. 40 dk çok geldi bana, ayrıca su etapta bir meme yeterli. Galiba bebeğin seni emzik yerine kullanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sütun yeterli olmasa bebek kusmaz sen stresten bebek az alıyor gibi hissediyorsun bence mamayı tam ölçüde verdigin icin kusmuyordum lohusaliktan her seye stres yapmaya cok meyilliyiz bak sen me kadar rahat olursan bebek de o kadar sakın olur bol dua et bebeğine bak huzur bul ve mama verme bence

Kizlar benim oğlan uykusunda emme hareketi yapiyo cuk cuk sesler cikariyo normal mi acaba
Aynen teyzesi normal emme refleksleri suan tek mutlulukları.Bir de seni emerken uykuya dalıyorsa ya da emzik verip uyurken atıyorsa ondan da olabilir.0-1 yas arası oral donem yani sadece ağızdan haz duyup mutlu oluyorlar endişelenecek hiçbir sey yok ))

Canım biz 47 günlüğüz doktor 1. Ayda bile Bana 20 dk cok fazla demisti simdi 2 saatte bir sadece tek göğsümü 10-15 dk kadar emıyor gunde 46 gr kadar kilo alıyor yani seninki biraz fazla emıyor ))

Kizlar cok mutsuzum...
16 haziran pazartesi işe başliycam.oğlum daha cok kucuk ama elden bise gelmiyo.er yada gec olacak bu.ama nasil birakip gitcem bilmiyorum.1 aydir hic biberon vermemistim biberon emmeyi unutmus.simdi bu iki hafta biberonla sagip verecem sutu alissin yoksa acliktan mahvolur.allahtan annem bakacak icim rahat .napicam bilmiyorum hic calismak istemiyorum ama yapcak bise yok.

Slm kizlar
Bugun 2. Kez asi olduk.3 tane asi yapildi ve atesi ciki oğlusumun.kiyamam ben ona gozler sulubsulu aglamaya bile dermani yoktu calpol mor renk surup verdik 3 kez suan dustu.insallah gecede cikmaz.
Gecmis oldun csnimm
Tesekkurler paylasim icin
Kuzum sabah 4.30 da bu postu okurken neler hissettigimi bir dusun :) ama nette midir siteden midir bi turlu cevaplayamadim.
Canim bizde de var ayni sorun. Ben de ayni depresyondan yeni yeni cikiyorum. Ben yalnixim ona ramen bebegine yetemiyorum stresiini yasiyorum. Ama cikmak lazim bu rih halinden. Ancak o zaman duzelcek hersey. Cunku kotu hisseettikce hersey daha da kotuye gidiyo

Kizlarr ben niye beceremiyorum bu duzeni kurmayi benim bebegim surekli emiyor. 2 saat boyunca ne zaman isterse tek meme, sonra diger meme 2 saat seklinde emziriyorum. Ama yarim satte bir emmek istiyor ve 10-15 dk degil yarim saat 40 dk kalabiliyor memede. Bu sure boyunca aktif rmmiyor, uyuyor. Ama memeyi cekip uyutmaya calisirsam gozler cin gubi aciliyor. Bi de bana cemkiriyo "aaggouuuuu" diye. Emzige de alistiramadim. OYle butun gun yapisik ikiz seklinde yasayip gidiyoruz.
Benim de 1 haziranda bitiyo. Yana yana rapor ariyorum. Ama benim sadece 15 gun acigim var. Okullar tatil olunca sorun halloluyo. O scidan biraz sansliyim. Rapor kullanabilme sansin yok mu? Bebegin daha cok kucuk. Ya da ucretsiz izin?

Arkadaşlar hepatit b aşısı 1 aylıkken oluormuş bnm kızım yarın olcak fakat 39 günlük sorun olur mu acaba? Hemşire aşı tarihi yanlış yazmış bebeim onun yüzünden bi hfta geç aşı olucak :/

Bana da 40 dk çok gibi geliyor.bi de şunu düşünüyorum.benim bebeğim çok küçük doğdu.2454gr.şu an 44 günlük ama en fazla 3.500 gr olmuştur.acaba kasları tam gelişmedi de ondan mı uzun emiyor.kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…