2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Düşündüm aslinda ama bizim isyeri verme taraftari degil... keske daha uzun olsa izin. Ek gidaya kadar cok guzel olurdu....

Geçmiş olsun canım. Tez vakitte iyileşir inşallah, üzülme lütfen.

GEcmis olsun cnm, uzulme gecer senin bebis bagisiklik kazanmaya basladi.

Doktorlar genelde calpol yazıyolar ama calpol yasaklanmıştı diye hatırlıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kilolar ne alemde =)
Hiç eski halime döneceğim aklıma gelmezdi.
Ufak ufak dönüyorum ♥
57 kiloyla hamile kaldım.
Doğuma girerken 76 kiloydum :))))
Tam tamına dolu dolu 19 kilo almıştım.
Şu an 63 kiloyum =)))
Mutlu sona az kaldı.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

53 kiloyla hamile kaldım 66 kiloya doğuma gittim 6 kilo hastanede gitmişti zaten şimdide 56 kiloyum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maasallah
40 iniz da hayirli olsn

Selam kızlar

Benim kızımın yüzü ve boynu çok sık isilik oluyor ya isilik diyorum ona benziyor.
Gün içinde yok oluyor veya azalıyor sonra bi ara yine oluşuyor.
Acaba yüzünü üzerimize falan değdiriyor ya ondan mıdır?
Bazılarıda sütünden kaynaklanır diyor...
Aranızda böyle olan var mı?

Selam kızlar nasılsınız?
Size birkaç sorum var
Bebeğinizin önsüt-son süt alma dengesini nasıl sağıyorsunuz ya da nasıl aldığını anlıyorsunuz? Benim bebeğim hep tek göğsümü emip bırakıyor yani bir emme seansinda biraz ondan biraz ondan emmiyor.2 saatte bir bi sağ bir sol göğsümü emziriyorum ve son sütü alabiliyor mu anlayamıyorum.

Benim bebeğim herşeyden çok korkuyo, öksürük sesine bile irkiliyo, kucağımda sıçrıyo Dün tabak düşürdüm yere çocuk oyle bir sıçradı ağlamaya başladı ki resmen katıldı çocuk içim gitti, sizde böyle bir durum var mı?
Bir de uyurken rüyasında gebelde surat asıp ağlamaklı oluyo çok az gülüyo, sizde durumlar nasıl? Yavrum mutlu neşeli bi bebek olsun istiyorum bu kadar çok korkması ve ağlaması beni de üzüyo

82 kg ile hamile kaldım.120 kg doğuma girdim,tam 38 kg almayı başardımvücudum kaça çıkabiliyo gördümşimdi 97 kg yum.azı gitti çoğu kaldı

aynısı bizde oluyo,yüzünde çok artmıştı,doktor olur dedi,krem verdi,almadım kremi,ticari geldi.
araştırdım baya,internette yabancı sitede yorumlardan buldum cevabını sonunda.emzirirken ten temasında terlediği için olmuş meğer,koluma yatırdığım yanak terliyodu,kıpkırmızı kalkıyodu,onlar isilik olmuş,şimdi koluma ve tenime değdiği her an tülbent koyuyorum,anında azaldı,şimdi yok denecek kadar az.sende dikkat et istersen.bak bakalım terden mi?

Canim dedigin gibi ten temasindan olabilir. Cunku memenin degdigi yanak ve koluma degen ense kismi kizariyor. Bi ara kulaginin izi koluma cikiyor aciyor olabilir diye tulbent mendillerden koyuyordum koluma. Bunu surekli yapayim o zaman. Her goren bu cocugun surati niye boyle diyolar ya biktim cevap vermekten...
Cevabin icin sagol canim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bugun eve gelen pediatristten gaz icin.masaj yapmayi ogrendim.masajin adi " I love you " gobegin sol kismina asagidan yukari nazikce degil bastirarak bi kac kere "I" yapiyoruz.sonra ust kismindan soldannasagi devam edip " love " ve son olarak gobegin solundan ustunden sagindan ve altindan devam ederek " u " yapiyoruz tabi yag yardimiyla ve benimki hemen pirtladi :) kakasinida yapti

Canim krem suruncede hem geciyor dene istersen benimki bugun oyleydi krem surdum bi kac saate kizarikligi gecip indi

58 ile hamile kaldım 73 ıle doğum yaptım şimdi 62 oldum

bizimde oyle canm geçiyor çkıyor ten teması sıcaklık vs olabilir herhalde nedeni.

sağı emiyor yetmiyor solu emiyor. süt akışı yavaşlıyor herhalde çekiştiriyor .sonra sallayıp uyutmaya çalışıom. herhalde alıyordur diye düşünüyorum son sütü ama bilemiorum yinede.irkilme bizdede var hele şu üst komşum, 3 çocuğu var sağolsun gürültü eksik olmuyor, çocuklar bazen bir şey düşürüyor irkiliyor hemen korkuyla bakınıyor ama ağlamıyor.

eve oyle pediatrist mi geliyor? siz mi çağırıyorsunuz?

benim oğlum huy değiştirdi ya kızlar malesef çok huysuz oldu. belki gaz sancısı bilemiyorum. gündüz toplam 3 saat ancak uyuyor. ağlamakla geçiyor. yatsa 10 dk hatta 5dk sonra kalkıyor ağlyor. emziriyorum altını alıyorum gazını çıkartıyorum. süt mü yetmiyor diye mama da verdim ama değişen bişey yok.hep kusuyor zaten bir de uyumuyor.yemek ev işi vs hiç bişey yapamıyorum.kahvaltımı zor yapıyorum.şimdi yatıyor. anlamadm sanki dayak yiyormuş gibi ağlıyor.böyle durum yaşayan var mı?

Azmis. Gündüz uyumayinca, gece bayilip yatiyordur diye düşündüm. Çünkü ortalama 15 saat uyumalari gerekiyor bu dönemde. Inşallah tatil ona da yarar canim

Geçmiş olsun canım. Inşallah tekrarlamaz.
:)) insallah snowy
Selaam,gününüz güzel geçsiin

Bebeğinizi ne zaman kendi odasına alıcaksınız ? Bir de işe ne zaman dönüceksiniz,kim bakıcak bebişe?

Biz odasini ayirdik bile ama cok da verimli olmayacak cunku 15 gun sonra mmemlekete gidiyoruz ve agustosts doncez. O surecte ayni odadayiz :)
Gozun aydin. Allah anali babali buyutsun
Bizi de oyle arayan olsa. Benim arkadas var martta dogum uapti. O da agac dibine dokuyorum diyo bebegini de emziriyo. Oyle fazla. Olsaydin verirdim sut karfes olurdu bebeklerimiz diyo :) kismet iste napalim. Cok ugrasiyorum artsin diye ama nafile
Gozun aydin. Valla halimjz komik. Kaka takip ediyoruz, pirt sesi duymak icin can atiyoruz :)
Ne giydiriyorsunuz canlar bebişlerinize ????

Tek kat mı iki kat mı ...

Bizim ev 27 derece ne yapsam bilemedim ...
Kuzum biz de tek kat ve kisa kollara gectik. Hatta capri bile giydi dun kizim :)
Canim gecmis olsun. Olacagi varmis uzme kendini. Biz hep cikiyoduk bisry olmuyodu. Ben 1 hafta boyunca hic cikmadigimda isuttum kizimi. İnssllah gecer cabucak, bebisler hizli toparlaniyo, merak etme
O eski haalimden eser yok simdiii, tekrar gorebilir miyim bilmiyorum
Tatlos 62,5 la hamile kaldim, 78 le doguma gittim 69 kiloyummmmm

Benim kizim da cok irkiliyo. Refleksmis o, 3. Ayda kayboluyomus. Cok da aglamaklihiz biz de, bazen uyurken icli icli inliyo, dudaklar sarkiyo filan. Ben de hep gulec olsun istedim ama o kadar catik kasli ki anlatamam. Surekli kiziyo bize :)

Günaydın hanımlar ve melekleri

Temastandir canım. Benim yaramazin cildi de çok hassas. Yüzüstü yatarken carsafına değen yer bile kızarıyor. Mümkün mertebe ten temasını engelle, öpme ( bıyıklı sakallı babayı uzak tut, ben tutamıyorum). Geçecektir.

Daha küçükler, her emzirmede bir meme yeterli canım. Daha kuvvetli emdiklerinden 5-10 dk memeyi boşaltmak için onlara yeter de artar bile. Eğer 2 saatten daha kisa sürede emzirmek durumunda kalırsan aynı memeyi ver. Onun disında emzirme yöntemin doğru ve bebisin on ve son sütü alıyordur.

Irkilme ve korkma benimkinde de var. O da normal reaksiyon, endişelenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…