- 28 Ağustos 2013
- 274
- 172
Canımsert falan olmadı merak etme ama inan lohusa psikolojisi çok farklı insan destek bekliyor böyle olunca onu vöremeyince alt üst oluyor eşimin sevgisinden kuşkum yok biliyorum etki altında kalıyor oda bugünler geçicek diye bekliyorum dua ediyorum sütüm gelirse kendimi daha rahat hissedicem allah büyük o günlerde gelecek inş.dua edîn bana olur mu
canım msj kutun dolmus msj atamıyorum sana burdan cevap vereyim dedım doğum oncesı plt 138 bın cıktı benım sezeryan oldu
Hayırlı olsun tatlım bebeğin, doğumunun zorgeçmesi üzücü tabi ama unut düşünmemeye çalış, bebeğinin kokusunu içine çekSlm arkadaşlar. Ben dün çok çok çok zor bir doğum İle doğum yaptım.
Canım bebeğin hayırlı olsun, eşinin ailesine bakma bebeğinin sarılığı gidene kadar ii besle gerekirse mama ver emzirmeyededevam et ama lütfen strese girme yoksa sütün hiç gelmezMerhaba kızlar
Bende 21 nisanda normal doğum yaptım o kadar zorduki hala etkisinden kurtulamadım.tek güzel yanı kızım zeynep hiraydı.doğum anında çıkında fazla kaldığından solunum problemi oldu.3 gün yoğun bakımda kaldı sütüm gelmedi şuan bile pompa ile dolduramıyorum çok fazla 30cc çıkaraniliyorum kızımda şuan sarılık var sürekli uyuyor sütüm çekse gelecek ama iki çekip uyuyor doymuyor aç kalıyor diye kendimi paralıuorum psikolojim alt üst oldu dün sırf o yüzden benim ve eşimïn ailesi karşı karşıya geldi eşim ve ailesi mama verdirtmek istemiyor annemde alsaneolacak diyor allahtan çok destekçi bi ablam var onun sayesindeve kızımın sayesinde ayakta dursniliyorum.akıl verin ne yspmam lazım psîklojimin iyice bozulmasından korkuyorum
Esmercim aman dikkat et gece yatarak emzirirken uyuya kalma tatlımDün yatarak emzirmeyi denemistim gayette başarılı olduk :)
Hem bebek rahat ediyor hem anne.
♥ İdil Deniz ♥
kıZLAR MERHABA HEPINIZE.DAHA ONCEDE YAZMISTIM AMA BECeremedım galıba.ben kızım ela yı. 10.04.2014 de zor bır normal dngumla kuçagıma aLDIM DOGUM YAPAN BUTUN ARKADASLARA HAYIRLI OLSUN.
Hayırlı olsun tatlım bebeğin, doğumunun zorgeçmesi üzücü tabi ama unut düşünmemeye çalış, bebeğinin kokusunu içine çek
Canım bebeğin hayırlı olsun, eşinin ailesine bakma bebeğinin sarılığı gidene kadar ii besle gerekirse mama ver emzirmeyededevam et ama lütfen strese girme yoksa sütün hiç gelmez
Esmercim aman dikkat et gece yatarak emzirirken uyuya kalma tatlım
Gözün aydın tatlım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş
Hayırlı olsun canim, gözünüz aydin. Allah anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.
Teşekkürler gülüm, inşallah.
Gözün aydın canım, inşallah kolay ve güzel bir doğum olur. Iyi haberlerini bekliyoruz.
Kizlar 25.04de ben de kavustum kuzuma :) :) :)
Canim oncelikle uzulme. Bebegin surekli emdigi icin de goguslerin dolmaya vakit bulamamis olabilir, ondan azdir belki. Benim kizim da ayni sekilde doymak istiyo. Cekince aksin bol vol istiyo. Gelmeyince de agliyo, mecbur veriyoruz msma. Promalt icrcekler var, netten siparis verebilirsin. Kullanmadim ama etkiliymis baya. Sen yine de emzirmeye devam et, kendini yorma. BİRak ev koksun, sen dinlen, bebegine odaklan, stresten uzak dur. Olmuyosa da olmaz, hic uzme kendini. Annem beni 1 ay bile emzurmemis. Sonra inek sutu ve pirinc unuyla beslenmusiz. Gayet saglikliyixMerhaba güzel anneler
Sık sık giremiorumtakip edemiorum malum bebeğime tek başıma bakıorum
Dünden beri çok üzgünüm yetersiz dahi olsa bebeğime anne sütü verebiliodum sanırsam o da kalmadı artıkbebeğime mama öncesi emziriodum ama son bir haftadır memeyi iki üç çekio sonra bırakıp acaip ağlıodu anladım sütün yetersiz olduğunu dünde emzirmeden çekeyim ne kadar çıkacak bakim dedim iki memeden 10 cc bile gelmedi, tamam yetersizdi biliodum ama hiç değilse günlük anne sütü veriorum die teselli buluodum o da yok artık
Yeni bebeklerine kaavuşan anneler lütfen stres yapmayın bol bol dinlenin ben bir sürü şey yaptım ama benimli yorgunluktan tamamen kesildi diorum
İnşallah bebeğim ilerde mamadan hasta olmaz
Gaz sorunumuza kimyon veriorum damlanın yanında bilginize
İnşalllah herkes iidir
Tatlim ben dogdugunda 2 numarayla basladim primanin yeni dogan 2 numara bez... Benin ogul 4 kilo dogdu bezin 2 numarasi 3-6 kilo aradi bebekler icindi... 1 numarada alabilirdim ama direk2numarayla basladim :)Ya kızlar birşey soracağım size.:44:
2 numara bebek bezine geçen var mı?
Geçtiyseniz ne zaman geçtiniz?
Birde geçileceğini nasıl karar verdiniz yani beli veya bacağı mı sıktı bezin?
Kızlar bebeğimin gobegindeki minik sızıntı şeklindeki kan sızıntısı 3. Kez tekrarladı doktor gümüş nitratla yakacakmış fakat bu işlem nasıl yapılıyor icinde yakmak lafı geçince acaba canı yanacak mı diye cok endişeleniyorum bilen duyan varsa yazabilir mi nolur dua edin de bitsin su sızıntılar ;(;;(