2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canımsert falan olmadı merak etme ama inan lohusa psikolojisi çok farklı insan destek bekliyor böyle olunca onu vöremeyince alt üst oluyor eşimin sevgisinden kuşkum yok biliyorum etki altında kalıyor oda bugünler geçicek diye bekliyorum dua ediyorum sütüm gelirse kendimi daha rahat hissedicem allah büyük o günlerde gelecek inş.dua edîn bana olur mu

Canım moralini yüksek tut , hepsi geçecek hergün ayakta ılık düş al ve bol bol sıvı tuket özellikle de su, hosaf vs de iyi oluyor, roka ve maydanozunda iyi geldiğini duymuştum. İnşallah sütun en kısa zamanda bol bol gelir yavruna yeter de artar bile. Emzirdikce zaten sutunde artıyor bol bol emzirmeye çalış.

Merhaba güzel anneler
Sık sık giremiorum :KK43: takip edemiorum malum bebeğime tek başıma bakıorum :KK43:
Dünden beri çok üzgünüm yetersiz dahi olsa bebeğime anne sütü verebiliodum sanırsam o da kalmadı artık :KK43: bebeğime mama öncesi emziriodum ama son bir haftadır memeyi iki üç çekio sonra bırakıp acaip ağlıodu anladım sütün yetersiz olduğunu dünde emzirmeden çekeyim ne kadar çıkacak bakim dedim iki memeden 10 cc bile gelmedi, tamam yetersizdi biliodum ama hiç değilse günlük anne sütü veriorum die teselli buluodum o da yok artık
Yeni bebeklerine kaavuşan anneler lütfen stres yapmayın bol bol dinlenin ben bir sürü şey yaptım ama benimli yorgunluktan tamamen kesildi diorum :KK43:
İnşallah bebeğim ilerde mamadan hasta olmaz
Gaz sorunumuza kimyon veriorum damlanın yanında bilginize
İnşalllah herkes iidir

canım msj kutun dolmus msj atamıyorum sana burdan cevap vereyim dedım doğum oncesı plt 138 bın cıktı benım sezeryan oldu

Sildim tatlım mesaj kutumu. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütmeyi naaip etsin inşallah. Çok düşmediğine sevindim.

Slm arkadaşlar. Ben dün çok çok çok zor bir doğum İle doğum yaptım.
Hayırlı olsun tatlım bebeğin, doğumunun zorgeçmesi üzücü tabi ama unut düşünmemeye çalış, bebeğinin kokusunu içine çek
Merhaba kızlar
Bende 21 nisanda normal doğum yaptım o kadar zorduki hala etkisinden kurtulamadım.tek güzel yanı kızım zeynep hiraydı.doğum anında çıkında fazla kaldığından solunum problemi oldu.3 gün yoğun bakımda kaldı sütüm gelmedi şuan bile pompa ile dolduramıyorum çok fazla 30cc çıkaraniliyorum kızımda şuan sarılık var sürekli uyuyor sütüm çekse gelecek ama iki çekip uyuyor doymuyor aç kalıyor diye kendimi paralıuorum psikolojim alt üst oldu dün sırf o yüzden benim ve eşimïn ailesi karşı karşıya geldi eşim ve ailesi mama verdirtmek istemiyor annemde alsaneolacak diyor allahtan çok destekçi bi ablam var onun sayesindeve kızımın sayesinde ayakta dursniliyorum.akıl verin ne yspmam lazım psîklojimin iyice bozulmasından korkuyorum
Canım bebeğin hayırlı olsun, eşinin ailesine bakma bebeğinin sarılığı gidene kadar ii besle gerekirse mama ver emzirmeyededevam et ama lütfen strese girme yoksa sütün hiç gelmez
Dün yatarak emzirmeyi denemistim gayette başarılı olduk :)
Hem bebek rahat ediyor hem anne.

♥ İdil Deniz ♥
Esmercim aman dikkat et gece yatarak emzirirken uyuya kalma tatlım
kıZLAR MERHABA HEPINIZE.DAHA ONCEDE YAZMISTIM AMA BECeremedım galıba.ben kızım ela yı. 10.04.2014 de zor bır normal dngumla kuçagıma aLDIM DOGUM YAPAN BUTUN ARKADASLARA HAYIRLI OLSUN.

Gözün aydın tatlım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş

Canim çok sagol.benim de tikaliydi bugun yeni yeni akmaya basladilar,11 gunluk oldu bebek.bir gun biberonla verdim,beni emmekte zorlandi,o yuzden biraktim.kasikla veriyorum.bir kere gunde.30cc kadar..senin bebis kac gunluk.80cc masallah emiyor.geceleri iyi rahatsin ne guzel.

Hayırlı olsun tatlım bebeğin, doğumunun zorgeçmesi üzücü tabi ama unut düşünmemeye çalış, bebeğinin kokusunu içine çek

Canım bebeğin hayırlı olsun, eşinin ailesine bakma bebeğinin sarılığı gidene kadar ii besle gerekirse mama ver emzirmeyededevam et ama lütfen strese girme yoksa sütün hiç gelmez

Esmercim aman dikkat et gece yatarak emzirirken uyuya kalma tatlım

Gözün aydın tatlım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş

Gündüz emzirirken arada o şekil emziriyorum canım.
Geceleri mümkün değil.

♥ İdil Deniz ♥

Günaydın güzel anneler.benim göğüs yarıkları geçmiyor.emzirdikten sonra kendi sütümü sürüyorum.sonra zeytinyağı,sonra da lanisoh sürüyorum.kalkan da takıyorum ama geçmiyor.😞😞😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin guzeller. Bugun isitme testimiz var, hayirlisi:18:

Merhaba güzel anneler
Sık sık giremiorum :KK43: takip edemiorum malum bebeğime tek başıma bakıorum :KK43:
Dünden beri çok üzgünüm yetersiz dahi olsa bebeğime anne sütü verebiliodum sanırsam o da kalmadı artık :KK43: bebeğime mama öncesi emziriodum ama son bir haftadır memeyi iki üç çekio sonra bırakıp acaip ağlıodu anladım sütün yetersiz olduğunu dünde emzirmeden çekeyim ne kadar çıkacak bakim dedim iki memeden 10 cc bile gelmedi, tamam yetersizdi biliodum ama hiç değilse günlük anne sütü veriorum die teselli buluodum o da yok artık
Yeni bebeklerine kaavuşan anneler lütfen stres yapmayın bol bol dinlenin ben bir sürü şey yaptım ama benimli yorgunluktan tamamen kesildi diorum :KK43:
İnşallah bebeğim ilerde mamadan hasta olmaz
Gaz sorunumuza kimyon veriorum damlanın yanında bilginize
İnşalllah herkes iidir
Canim oncelikle uzulme. Bebegin surekli emdigi icin de goguslerin dolmaya vakit bulamamis olabilir, ondan azdir belki. Benim kizim da ayni sekilde doymak istiyo. Cekince aksin bol vol istiyo. Gelmeyince de agliyo, mecbur veriyoruz msma. Promalt icrcekler var, netten siparis verebilirsin. Kullanmadim ama etkiliymis baya. Sen yine de emzirmeye devam et, kendini yorma. BİRak ev koksun, sen dinlen, bebegine odaklan, stresten uzak dur. Olmuyosa da olmaz, hic uzme kendini. Annem beni 1 ay bile emzurmemis. Sonra inek sutu ve pirinc unuyla beslenmusiz. Gayet saglikliyix :KK66: simdili mamalar anne sutune cok yakin, immun sistemi destekleyici nitelikte. hasta olmaz bebegin sen merak etme :KK66:
Kizlar 25.04de ben de kavustum kuzuma :) :) :)

Bildik biz onu :) seni goremeyince :KK66:hayirrli olsun, saglikla buyut brbegini :)

günaydın anneler kızıma daha gaz çıkartöadım.emiyor.herhalde ihtiyaç
duymuyor.bu gün 15.günümüz damlamıza başlıcaz.
gaz çıkarması için sırtını sıvazlıyorum.uyuya kalıyor:KK1:
düzenimiz çok şükür iyi.sütüm çok tazikli
masallak musluk açmış g,b, bende meme vermeden önce sağıyorum.
sonra memeyi veriyorum.yoksa buğazına kaçıyor.

Ya kızlar birşey soracağım size.:44:

2 numara bebek bezine geçen var mı?
Geçtiyseniz ne zaman geçtiniz?
Birde geçileceğini nasıl karar verdiniz yani beli veya bacağı mı sıktı bezin?

Kızlar bebeğimin gobegindeki minik sızıntı şeklindeki kan sızıntısı 3. Kez tekrarladı doktor gümüş nitratla yakacakmış fakat bu işlem nasıl yapılıyor icinde yakmak lafı geçince acaba canı yanacak mı diye cok endişeleniyorum bilen duyan varsa yazabilir mi nolur dua edin de bitsin su sızıntılar ;(;;(

Ya kızlar birşey soracağım size.:44:

2 numara bebek bezine geçen var mı?
Geçtiyseniz ne zaman geçtiniz?
Birde geçileceğini nasıl karar verdiniz yani beli veya bacağı mı sıktı bezin?
Tatlim ben dogdugunda 2 numarayla basladim primanin yeni dogan 2 numara bez... Benin ogul 4 kilo dogdu bezin 2 numarasi 3-6 kilo aradi bebekler icindi... 1 numarada alabilirdim ama direk2numarayla basladim :)
Benimde soracagim baska bisey var bezle alakali... Ben primanin beyazini aliyorum... Yesiliyle farki ne bulamadim... Bilen var mi aramizda?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bebeğimin gobegindeki minik sızıntı şeklindeki kan sızıntısı 3. Kez tekrarladı doktor gümüş nitratla yakacakmış fakat bu işlem nasıl yapılıyor icinde yakmak lafı geçince acaba canı yanacak mı diye cok endişeleniyorum bilen duyan varsa yazabilir mi nolur dua edin de bitsin su sızıntılar ;(;;(

Yok canım hiç acımıyo merak etme,kızıma da yapıldı,ince bi çubukla bişey sürüyo,gıkı çıkmadı kızımın,bikaç saniyelik bişey,sonra banyoda falan bizim de kanadı ama geçti.yıkandıkça ordaki kan da gidiyo.

Slm kızlar sağlık ocağında geldik şimdi 1 aylık olduk artık. 6 kilo olmuş tosuncugum. Yalnız hala yüzünde hafif sarılık var dediler sağlık ocağında. Hastanede sarılık değeri düştü ama izleri sarı duruşu filan 2 ayda geçer dediler. Sağlık ocağıda gene olctur sen diyorlar kafam karıştı işte gene bebisimin canı yanacak asimizı da olduk olmazsa yarın gider olçtururum sizlerde keyifler nasıl bebisler iyidir inş bizim gece uyku problemi var işte sürekli emmek istiyorum geceleri gündüz bole bişey olmuyo anlayamıyorum kızimda hiç böyle olmamıştı sizde de oluyor mu aynısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
X