2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ayyy yavrum benim burda adım çıktı gezginci diye sen kaçırdınmı yoksa orayı
çok yürüyorum hiç evde durmuyorum hergün bi bahaneyle çıkıyorum evden..
ama hala daha nasıl bu kadar ağrılar oluyo anlamıyorum açıkcası..
ben kesinlikle eşimin hakkını yiyemem..
ben şekilden şekile girince kireç kesiliyo herifimin suratı..
geceleri kramp girince sıçrıyo yataktan bebek mi kramp mı diye..
ben kramp deyince yataktan kaldırıyo sonra tekrar uykuya dalıyo garibim..
geçenlerde 3 kere kramp girdi bacağıma her seferindede uyandı kocam sağolsun..

sinemmm kızz sokaklarda doğurcannn bu çocuğuu sennnn

Benim bole bi sorunum yok.zaten eyrafimdakiler olabildigince opmemeye calisiyo.en cok ben ve anneannesi opuyo.ben kimseye bise diyemem sonucta yabanci kimse dokunmuyo.openlerde minik minik opuyo ya bababi ya ben yada annem opuyo.o kdarda olacak

Masallah canim allah nazarlardan saklasin cok tatli bi kiz.benim oglusuma benziyo:) yada butun bebekler birbirine benziyo simdi:)

valla bizim dr benim kocayı yılın en cool babası seçtiçünki gelen hastalarının eşleri daha heyecanlı ve bayanlardan daha çok soru soruyorlar senin gibiler azınlıkta dedivalla bi gün kramp girdi ozaman kalkıp masaj yaptı bunu görmezden gelmeyeyim buara oğluşuna çok düşkün gelip gidip karnımı seviyo konuşuyo oyle geçiyo günlerimiz bakalım doğunca neler yaşayacaz çok merak ediyorum

Maşallah ♥♥♥♥♥♥♥♥
Allah nazarlardan korusun yavrum yaa....
Yahu Ümran nasıl kollarına alabiliyorsun :)))))
Incitmemek için elimi dahi suremem ♥♥♥♥
Allah şansını bahtini güzel etsin.
Tekrar maşallah kizimiza..

1 + 1 = İdil ♥

bizimkide cool görünümlü en panik baba seçilir sanırım
normal bi zamanda konuşunca ben panik heyecan yapmam diyo..
ama en ufak bi sancımda hemen hastaneye götürmeye kalkıyo
bizimkide kızım kızım diye karnımın etrafında dolanıp duruyo

inşallah memeler giderler canım. kiminin kalıyor diye duydum da ondan.memeler içinde kantoron yağı koyuyorum pamuga rahatlatıyor beni.çatlak için çok önceden beri doktorumun verdiği fito krem ile bebek yağı ve badem yağı kullandım ama genetik ve cilt yapısı sanırım. benim annem ve ablamında hep kalçaları çatlamış.maşallah ne güzel çatlağın yok.olmaz da inşallah.imreniyorum böyle:).

Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur

Güzel bir doğum olur inşallah canım, rabbim bebeğini sağlıkla kucaklamayi nasip etsin.
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
Maşallah, Allah anali&babalı büyütmeyi nasip etsin insallah.

inşallah çok sağol.spinal olucak bu arada,sonunda karar verdim

ay eşine üzüldüm okurken,destek oliyim diye neler yaşamış Bebişi görünce geçmiştir ne güzel,maşallah sağlıkla büyüsün

çok güzel bi duygu yaa onlarında öyle heyecanlı olmaları sonucta onlar için garip bi duygu biz ilk baştan beri biliyoruz içimizde sonuçta allah bebeği olmayanlara en kısa zamanda versin

kızlar bugün kontrolüm vardı bizim minikkuş 3200müş boyu 52 cm çok iri dediler defalarca ama şimdi haftasıyla uyumlu olduğunu normal doğum için pozisyonunun uygun olduğunu söyledi doktorumuz sanrm doğum yaklaştıkça daha doğru ölçümler yapılıyor 1 hafta önce 3400 demişti doktor ben de telaşlanmıştım çok iri olacak diye şimdi normal prensimin gelişimi önden gitmeye devam ediyor değişmeden 10 gün önden gidiyor ve beklenen doğum tarihimiz haftaya cuma 18 nisan inanılmaz bir heyecan kapladıilk geblik hem endişeli hem heyecanlı geçiyor bilinmezliklerle dolu anladım ki karnımdaki bu sertleşmeler ve sonraki gevşemeler kasılmalar oluyormuş bugün nst de toco değerine baktım da en yüksek 70lerde çıktı benim için sadece sert hareketlerden ibaretti o anlar çok fazla bi değişiklik hissetmedim kendimde yalnız yürürken kasıklarımda ağrılar oluyor git gide yerleştiğinden olsa gerek

Yok tatlım dediğin gibi normal doğum bekliyorum kismetse.
Yarın onuda tam kararlaştıracagiz.

1 + 1 = İdil ♥

inşallah çok sağol.spinal olucak bu arada,sonunda karar verdim

Hayırlısı olsun gülüm, benim de spinaldi

Maşallah tosununa canım. Vaktin de yaklaşmış. Güzel bir doğum olur inşallah, rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Aminn cnm cok az kaldi bakalim dr amcaniz neler soyleyecek?
Guzel haberlerini bekliyorum tatlim

Aynen beni de sardi bir korku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…