Sabah 7.30 da doğuma alınmayı beklerken 8.30 diye haber geldi.. Tüm hazırlıklar bittikten sonra eşimle ameliyathaneye indik.. Sağolsun eşim tüm cesaretini toplayıp yanıma gelmeye karar verdi. Önce ben girdim içeriye.. Eşimi hazırlayacaklarını söylediler.. Epidural takıldı..doktorlar başıma geldi.. İçimde biriken ne varsa o anda boşaldı ve çok ağladım.. Eş
EşiMi sordum gelecek merak etme dediler..
eşim geldi ve operasyon başladı.. Bebeği çıkarıyoruz siye bir ses duydum.. Tam o anda eşim başımda dua ediyordu..Yavrum maşallah çıkar çıkmaz ağladı.. O ağladı ben ağladım..
bebeğimizi bize gösterdiler ve tam beklediğim şey oldu.. Eşimin yüzü limon sarısı rengini aldı.. Tansiyonu ve şekeri düşmüş.. Ben bir elimi yüzümü yıkayayım dedi çıktı meğer bebeğin kordonundan akan sıvıyı görmüş
ayağa kalkınca da plesanta ile karşı karşıya gelmiş.. Iyice kendinden geçmiş .. Başşımdaki personele eşim çok hassas tansiyonu düşmüş olabilir dedim.. Arkasından birini göndermişler.. Tansiyon ve şekeri yerlerdeymiş
yürüyemiyormuş.. Sonra dikişlerin tamamlandı ve çıkardılar odama.. Herkes çok iyi ve güleryüzlüydü.. Sorunsuz bir doğum oldu.. Hatta doktorum bir daha ki doğumunu normal yapabilirsin rahmin çok güzel onarıldı dedi..ve mutlu son bebeğimize kavuştuk çok şükür.. Darısı diğer koca göbüşlülere olsun inşallah..