2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve doğum hikayemi paylaştım sizinle sanırım ilk paylaşan benim :KK9::KK9::KK9::KK9:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ve buda benim kızım meleğim teyzeleri maşallah demeyi unutmayın :nazar::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 1055642
MAsallah binlerce kez Allah nazarlardan korusun minigi....ne tatli bebekk benimki böyle olursa en az 4-5 tane daha yaparim :KK1:

ben bir buçuk senede bir kere sildim daha da silmem dedim pencereleri. zaten birinci kat çok çabuk kirleniyor en kötüsü bu eski ikili pencerelerden araları silmek çok zor kolum uzanmıyor. ama kira vermeyince kendi evimizi alana kadar nimet deyip şükrediyoruz:) senin evinde şimdiden hayırlı mübarek olsun inşallah. Allah güzel günlerle oturmayı nasip etsin

bizim aidatla birlikte 700tl kira mayısta 750 falan olacak. o kadar kira verip rahat edememek koyuyor insana. birde yıllık 4bin tl yakıt ücreti veriyoruz ama ev büyük olduğu için hiç ısınmıyor. ufo çalıştırmak zorunda kalıyoruz. rabbim herkese kısmet etsin inşallah bakalım bir ev var düşündüğümüz mayısa kadar satmazsa onu alacağız kısmet artık. bebeğim sağlıkla gelsinde çok da takmıyorum aslında

Evinin işleri de aradan çıksın rahat olursun tatlım :)
Benim yarın bebek odası gelecek haftasonu da temizlikci.
Halıları geçen hafta yikatmistim sermedim temiz olacak diye.
Yarın bir de kontrolüm var.
Doğum için karar kilacagiz :)
Yarın için heyecanlaniyorum bende.

1 + 1 = İdil ♥
Ayy son birkaç kişi kaldık gunu gelen :KK66: kontrolum 16:30 da yanlış yazmisim once bakalım ne diyecek Dr amcamız :KK66: insallah biz de guzel guzel yazacağız dogum hikayelerimizi :KK66:
Yarına sezeryan icin mı konuşacaksınız ben sen de normal bekliyorsun sanıyordum hepimizin hakkına hayırlısı insallah :KK66:

Cnm senin de mi sanci,kasilma bir seyin yok??
5 gun kalmis saka gibi ne heyecanlisindir
Guzel haberlerle gel tatlim
Ah canım herkes gözümün icine bakıyor gelmiyor mu bebek diye
Geceleri adet sancısı gibi hafif belimden ve kasiklarimdan ara ara giren kucuk çaplı sancılar var ama düzenli degil.
Onceden yürürken kasiliyordu dün Dikmen Vadisini bastan basa yürüdüm yooooook ne kasilmalar ne bir şey :KK66:))
Bugüne doktor ne diyecek bakalım
Artık kollamak kucaklamak istiyorum coook merak ediyorum nasıl bir duygu oldugunu yıllardır yakınımda hiç bebek olmadı
Rabbim saglikla huzurla kavuştursun hepimizi :KK66:))

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve doğum hikayemi paylaştım sizinle sanırım ilk paylaşan benim :KK9::KK9::KK9::KK9:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ve buda benim kızım meleğim teyzeleri maşallah demeyi unutmayın :nazar::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 1055642
Oyyyy melek melek maşallah suphanallah Allah hep korusun gözetsin tum bebislerimizi :KK66:)))

selam arkadaşlar benim kuyruk sokumu kemiğim felaket ağrıyor öyleki yürümekte bile zorlanıyorum içinizde benim gibi olan var mı dr olabilr dedi ama bana hiç normal gelmiyor...
Canım ben 10 gun neler çektim inleyerek ayağa kalkıyordum ve sol bacağımı cekemiyorum.Nezamanki annem geldi benim belim cok hafifledi bana da son donem normal dedi doktorum ama olabildiğince yurumuyorsan ayakta dikilme ve tum stresi uzaklaştırmaya çalış insallah senin de hafifler

selam arkadaşlar benim kuyruk sokumu kemiğim felaket ağrıyor öyleki yürümekte bile zorlanıyorum içinizde benim gibi olan var mı dr olabilr dedi ama bana hiç normal gelmiyor...

Canım geçmiş olsun,o oluyo.bana da bikaç kere oldu,yürürken çok acıttı,eşime masaj yaptırdım,o acıyan yeri sert sert sallayıp dağıtıcak şekilde,öyle geçti,arkadaşım 1 hafta yürüyemedi hamileyken o acıdan,çabuk geçsin inşallah.

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve doğum hikayemi paylaştım sizinle sanırım ilk paylaşan benim
ve buda benim kızım meleğim teyzeleri maşallah demeyi unutmayın

41 bin kere maşallah,nasıl güzel,mis kokuludur o şimdi,ayy sağlıkla büyüsün:nazar:

Aynen benim de duygularim karisti :KK43: :KK43:
Ne hissediyorsun peki?
Vajinada baski,kramp,kasilma gibi yani

vajinada baskı ve kemiğimde inanılmaz bi ağrı oluyo..
dün gece yine yatağa yatarken ve sağdan sola dönerken Allah canımı aldı resmen..
eşim o halimi görünce perişan oluyo garibim..
az kaldı az daha sık dişini az daha sabır diyo sonra da kızım anneye yapma böyle bak annenin canı acıyo diyo..
bi yandan bi an önce sağlıkla çıksın istiyorum bi yandanda hep orda kalsın istiyorum..
doğumdanda sonrasındanda çok korkuyorum bilmiyorum bizleri neler bekliyo..

Merhaba hanımlar...ç

Ancak gelebildim .. Koşuşturmaca yeni yeni bitiyor..

Oğlum ve ben çok iyiyiz şükür.. Birazcık sarılığımız vardı o da geçti ..

Kimler doğum yaptı ... Geçmişe bakamadım :KK50:

Merhaba kızlar:KK16:
Ay zaman daraldıkça insan sabırsızlanıyor bir heyecan bastı benide 18 gün diuor:KK52:
Bu arda ümrancım maşallah tosununa çok tatlı allah analı babalıbüyütsün

Eki Görüntüle 1055642

oyyyyyyyyyyyy ama yerim ki ben bu tombalağıııııııııı..
maşallah kuzuna Allah nazarlardan esirgesin :nazar::nazar::nazar:

dün gece yine yatağa yatarken ve sağdan sola dönerken Allah canımı aldı resmen..
az kaldı az daha sık dişini az daha sabır diyo sonra da kızım anneye yapma böyle bak annenin canı acıyo diyo..
bi yandan bi an önce sağlıkla çıksın istiyorum bi yandanda hep orda kalsın istiyorum..

bunu okurken özellikle eşinizin tavrını okuyunca resmen gözlerim doldu Allah ailenizden huzuru eksik etmesin işte bnm istediğim de bu Rabbim hepimize en güzelini versin:KK5::KK5::KK5::KK5:

Sabah 7.30 da doğuma alınmayı beklerken 8.30 diye haber geldi.. Tüm hazırlıklar bittikten sonra eşimle ameliyathaneye indik.. Sağolsun eşim tüm cesaretini toplayıp yanıma gelmeye karar verdi. Önce ben girdim içeriye.. Eşimi hazırlayacaklarını söylediler.. Epidural takıldı..doktorlar başıma geldi.. İçimde biriken ne varsa o anda boşaldı ve çok ağladım.. Eş
EşiMi sordum gelecek merak etme dediler.. :KK19: eşim geldi ve operasyon başladı.. Bebeği çıkarıyoruz siye bir ses duydum.. Tam o anda eşim başımda dua ediyordu..Yavrum maşallah çıkar çıkmaz ağladı.. O ağladı ben ağladım.. :KK43: bebeğimizi bize gösterdiler ve tam beklediğim şey oldu.. Eşimin yüzü limon sarısı rengini aldı.. Tansiyonu ve şekeri düşmüş.. Ben bir elimi yüzümü yıkayayım dedi çıktı meğer bebeğin kordonundan akan sıvıyı görmüş :KK9: ayağa kalkınca da plesanta ile karşı karşıya gelmiş.. Iyice kendinden geçmiş .. Başşımdaki personele eşim çok hassas tansiyonu düşmüş olabilir dedim.. Arkasından birini göndermişler.. Tansiyon ve şekeri yerlerdeymiş:KK9: yürüyemiyormuş.. Sonra dikişlerin tamamlandı ve çıkardılar odama.. Herkes çok iyi ve güleryüzlüydü.. Sorunsuz bir doğum oldu.. Hatta doktorum bir daha ki doğumunu normal yapabilirsin rahmin çok güzel onarıldı dedi..ve mutlu son bebeğimize kavuştuk çok şükür.. Darısı diğer koca göbüşlülere olsun inşallah.. :KK19:

bende öyle düşünüyom normal doğumda daha beklersem sanki zor olacak gibi. çünkü doktor kafası biraz iri dedi. 2 hafta önden gidiyormus başı. kilosuda şimdiden 3400. ondan çıkaramam diye korkuyom haftalar gittikçe.karnmda da kasılmalar vs hep var ayrıca hemeroid de 1 aydır var.gitmez herhalde o memeler. çatlaklar da kalçada aldı başını gidio. hayırlısı bakalım.

aynen benımde kafası 1 hafta önden gidiyor babası kılıklı diyorum :KK1:
doktorda bana 38 de gelirse cok iyi olacak gibi 39da cok zorlanırsın diyor aynen hafta geçtikçe irileşiyor bebekler bir yandan içeride kalması güzel ama cıkarırken biz nasıl olacagız o düşündürücü:18:
canım hemoroid memeleri gider düzelirde dogumdan bir muddet sonra düzelir zaten dogumdan sonra anca normal yapsak alttaki dikiş iyileşene kadar onlarda anca toparlar sonucta bagırsaklar hepsi normal haline dönüyor ve umarım bu sorunumuzda ortadan kalkar
çatlak için ben bio oil ve lierac kullandım bende neyseki catlak olmadı ama bu ara olmayacagı anlamına gelmez zira bir anda büyüyorlar
sende ne olursa olsun yag kullanmayı eksik etme

canım kuyruk sokumu agrısı bende de var hatta otururken bile inanılmaz agrıyor en iyi gelen pilates topu yazmıstım coook once çünkü bir tek o benım agrımı alıyor varsa evde onda sağa sola sallanma hareketi ve öne arkaya sallanma hareketi yaparsan iyi geldiğini görürsün ben o şekilde atlattım spor yapan biri olarak birden bırakınca bu sorun cıkmıstı bende ortaya cok gecmıs olsun

Sabah 7.30 da doğuma alınmayı beklerken 8.30 diye haber geldi.. Tüm hazırlıklar bittikten sonra eşimle ameliyathaneye indik.. Sağolsun eşim tüm cesaretini toplayıp yanıma gelmeye karar verdi. Önce ben girdim içeriye.. Eşimi hazırlayacaklarını söylediler.. Epidural takıldı..doktorlar başıma geldi.. İçimde biriken ne varsa o anda boşaldı ve çok ağladım.. Eş
EşiMi sordum gelecek merak etme dediler.. :KK19: eşim geldi ve operasyon başladı.. Bebeği çıkarıyoruz siye bir ses duydum.. Tam o anda eşim başımda dua ediyordu..Yavrum maşallah çıkar çıkmaz ağladı.. O ağladı ben ağladım.. :KK43: bebeğimizi bize gösterdiler ve tam beklediğim şey oldu.. Eşimin yüzü limon sarısı rengini aldı.. Tansiyonu ve şekeri düşmüş.. Ben bir elimi yüzümü yıkayayım dedi çıktı meğer bebeğin kordonundan akan sıvıyı görmüş :KK9: ayağa kalkınca da plesanta ile karşı karşıya gelmiş.. Iyice kendinden geçmiş .. Başşımdaki personele eşim çok hassas tansiyonu düşmüş olabilir dedim.. Arkasından birini göndermişler.. Tansiyon ve şekeri yerlerdeymiş:KK9: yürüyemiyormuş.. Sonra dikişlerin tamamlandı ve çıkardılar odama.. Herkes çok iyi ve güleryüzlüydü.. Sorunsuz bir doğum oldu.. Hatta doktorum bir daha ki doğumunu normal yapabilirsin rahmin çok güzel onarıldı dedi..ve mutlu son bebeğimize kavuştuk çok şükür.. Darısı diğer koca göbüşlülere olsun inşallah.. :KK19:

ayyyyyy kıyamamm eşine yaaa..
yattığın yerde eşinide düşünmüşsün..:nazar:
maşallah canım Allah'ım sizi nazarlardan esirgesin :nazar::nazar:
bizlerde sağlıkla alsak bebişlerimizi kucaklarımıza..:18::18:

Selam kızlar;

doktordaydık,kızım 4 kg olmuş,38+3'üz.boyu uzun,omuzları da genişmiş,normal yapmıyo doktorum,pazartesi sabah yatışımız var haftaya(39+3) ,inşallah kavuşucaz kızıma,çok heyecan yaptım.:21:

Güzel bir doğum olur inşallah canım, rabbim bebeğini sağlıkla kucaklamayi nasip etsin.

Evinin işleri de aradan çıksın rahat olursun tatlım :)
Benim yarın bebek odası gelecek haftasonu da temizlikci.
Halıları geçen hafta yikatmistim sermedim temiz olacak diye.
Yarın bir de kontrolüm var.
Doğum için karar kilacagiz :)
Yarın için heyecanlaniyorum bende.

1 + 1 = İdil ♥

ayyy hiç sanmıyorum kuzum ama inşallah yarından sonra rahatlarım..
çarşambada bizim kontrolümüz var bakalım dr teyzemiz bize ne dicek?
kuzumm benmmm inşallah yarın bizlere güzel haberler verirsin..
dişin içinde geçmiş olsun fındığım yaa..
şimdi nasılsın?

Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.

Maşallah, Allah anali&babalı büyütmeyi nasip etsin insallah.

ayyyyyy kıyamamm eşine yaaa..
yattığın yerde eşinide düşünmüşsün..:nazar:
maşallah canım Allah'ım sizi nazarlardan esirgesin :nazar::nazar:
bizlerde sağlıkla alsak bebişlerimizi kucaklarımıza..:18::18:

Kuzucum hiç stres yapma.. Sağlıkla kucağına alacaksın sen de diğer kızlarda inşallah.. Çok güzel bir duygu.. Herşeyi unutuyorsun.. Çektiğin ağrı sancı vs. .. O kadar çekilen ağrı ve sancıya rağmen 2. Ve 3. Çocuğun neden istenildiğini anladım..

Rabbim hepimizi nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar:

Eşim ben bundan bi tane daha istiyorum çok güzelmiş diyor.. 1 hafta izinliydi.. Başımızdan ayrılmadı sağolsun.. Doğmadan önce tutamam bebeği diyordu.. Bebek doğdu ve kucağına almak için sabırsızlandı.. Üstünü giydiriyor.. Bir ara biberonlar beslemek zorunda kaldık ..bebeği besledi .. Gazını çıkarıyor.altını değiştireceğim zaman yardım ediyor... Bir şekilde bakılıyor,.. Allah yardım ediyor.

Son düzenleme:

canım geçenlerde bende öyleydim yürüyüşe başladığımdan beri geçti çok şükür eşinin verdiği tepkilerde ne güzel okuyunca gülesim geldi çünki benimki hiçç uyanmıyo bile yatakta kıvranıp duruyorum beyfendinin pireleri uçuşuyo:KK1:dün sabahta kramp girdi onu bile duymamış:KK1:

Kurucum hiç stres yapma.. Sağlıkla kucağına alacaksın sen de diğer kızlarda inşallah.. Çok güzel bir duygu.. Herşeyi unutuyorsun.. Çektiğin ağrı sancı vs. .. O kadar çekilen ağrı ve sancıya rağmen 2. Ve 3. Çocuğun neden istenildiğini anladım..

Rabbim hepimizi nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar:

Eşim ben bundan bi tane daha istiyorum çok güzelmiş diyor.. 1 hafta izinliydi.. Başımızdan ayrılmadı sağolsun.. Doğmadan önce tutamam bebeği diyordu.. Bebek doğdu ve kucağına almak için sabırsızlandı.. Üstünü giydiriyor.. Bir ara biberonlar beslemek zorunda kaldık ..bebeği besledi .. Gazını çıkarıyor.altını değiştireceğim zaman yardım ediyor... Bir şekilde bakılıyor,.. Allah yardım ediyor.

ayyyyy inşallah hepimizin kucakları sağlıkla dolsun artık yaa :KK52::KK52:
bizim apt de bi abla var.. maşallah 7çocuğu var bana diyo kız ne diye korkuyosun bak bana bende kaç tane var diyo :KK9::KK9::KK9:
benim eşimde şuanda tutamam korkarım bi yerini acıtırım diyo ama bakalım doğunca ne yapcak :)

Merhaba hanımlar...ç

Ancak gelebildim .. Koşuşturmaca yeni yeni bitiyor..

Oğlum ve ben çok iyiyiz şükür.. Birazcık sarılığımız vardı o da geçti ..

Kimler doğum yaptı ... Geçmişe bakamadım :KK50:

Maşallah paşana, çok sevindim iyi olmasına canım

Esine de maşallah, girdi operasyona:KK66:

X