2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Hosgeldin cnmcim ozlettin kendini :)
Takvim yarin senin dogumun olacagini gosteriyor seker :) :)

Hic sasirtmadi esin :)
Sezeryan sonrasi nasil anlatir msn?ne kadar sonra kalktin?
Hala aciyor mu tatlim?
Goguslerin ne alemde yara bere?ne yapiyorsun?
Tekrardan gozunuz aydin cnm

Yahu gece dişim ve ağrı dan uyuyamiyorum.
Gündüz meraklı yakınların telefonundan.
Açmadığım zaman eşimi arıyorlar.
Zar zor yarım saat uyudum 8 cevapsız arama.
Dogursaydim şunlarda kurtulsaydi bende

1 + 1 = İdil ♥

Maşallah size tatlım ♥

1 + 1 = İdil ♥

Super haberlerle gelmissin tatlim maasallah
70leri nasil hissetmiyorsun agri esigin cok yuksek dogumun kolay olacak bence :)
Benim toco 10 kusur 20
Yerlessin yerlessin guzelce :)

Hayırlısı olsun gülüm, benim de spinaldi

Maşallah tosununa canım. Vaktin de yaklaşmış. Güzel bir doğum olur inşallah, rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım bişey sorucam sana,bebek doğunca bir süre yıkamayın diyolardı,daha doğrusu göbek bağı düşene kadar,sen nasıl yaptın?

maşallah kızına,sağlıkla gelsin

herkese tünaydın mı diyim günaydın mı bilemedim günüm gecem birbirine karıştı valla inşallah herkes iyidir kimler doğum yaptı bilmiyorum eğer doğum yapan varsa allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. yapacak olanlarada allah kolaylıklar versin.
biz kızımla biraz daha iyiyiz adapte olmaya çalışıyoruz artık sütümde geliyor çok şükür biraz emmede sıkıntımız var ama onuda atlatıcaz
doğum hikayemi paylaşıcam birazdan. bu arada tavsiyede bulunan arkadaşlarım alıntı yapamadım ayva çekirdeği ve şekerli suyu deneyeceğim. yarın kontrolümüz var sanki kızımın biraz sarılığı var gibi bana öyle geliyor bakalım doktor ne diyecek hepiniz dualarımdasınız kader arkadaşlarım

Oh super sutun de gelmeye baslamis maasallah :)
İns olmadan atlatirsiniz sariligi da
Hikayeni de merakla bekliyorum tatli kader arkadasim :) :)

Maşallah paşana, çok sevindim iyi olmasına canım

Esine de maşallah, girdi operasyona

Kuzum çok Sağol siz nasılsınız.. Minik korsan ne yapıyor

Hosgeldin cnmcim ozlettin kendini :)
Takvim yarin senin dogumun olacagini gosteriyor seker :) :)

Hic sasirtmadi esin :)
Sezeryan sonrasi nasil anlatir msn?ne kadar sonra kalktin?
Hala aciyor mu tatlim?
Goguslerin ne alemde yara bere?ne yapiyorsun?
Tekrardan gozunuz aydin cnm

Canım operasyon çok iyi geçti.. Ilk gün kalktım.. 6 saat sonra kaldırdılar epidural olduğu için..Ikinci gün daha iyiyim.. Ağrı sancı yok çok şükür.. Cuma günü evi kaldırıp indirdim.. Temizledim heryeri... Lansinoh krem kullandığım için yara olmadı çok şükür göğüslerimde.. Bir de yara olmaması için doğru şekilde emzirmek gerekiyormuş. Sakın sadece göğüs ucunu vermeyin bebeğinize.. Göğüs ucu çevresindeki kahverengi halkanın tamamı girecekmiş bebeğin ağzına...ilk günler zor oluyor minicik ağıza o kadar şey tıkıştırmak.. Ama kuzucum alıştı çok şükür.. Darısı başına kuşum..

Canım bizimde biraz sarılığımız vardı.. Ilk başta memeyi tutamadı oğlum.. Süt sağdık verdik... Çok geçmiş olsun.. Bol sütün olsun inşallah ..

doğum hikayemi uzun uzun yazdım ama hepsi silindi çok sinir oldum şimdi kızım mıkırdanıyor bakmam lazım ama en kısa zamanda tekrar yazıcm öpüyorum hepinizi

Amin cnmcim :) :)
Super cnm maasallah :)
Dogumdan once mi baslamistin lansinoha??
Simdi kullaniyor msn?
Kalkan,kelebek,silikon uc gibi seyler kullandin mi?

Canım bişey sorucam sana,bebek doğunca bir süre yıkamayın diyolardı,daha doğrusu göbek bağı düşene kadar,sen nasıl yaptın?

Göbeği düşmeden yikamadim canım. Kuru kalırsa göbek daha çabuk düşüyor. Bugün de dinlensin dedim, kısmet olursa yarın ilk banyosunu yaptıracağım

Çok iyiyiz hamdolsun. Yiyip içip yatıyor paşam. Oyun saatlerini de babasının evde olduğu zamanlara getiriyorum. Ailece eğleniyoruz

Bu arada maşallah, is güç yapacak kadar toparlanmissin. Ikinize de maşallah.

Esmerim takvimine bakılırsa seninle ayniyiz son 8 günümüz ve bende de hic bir sey yok her gün aranıyorum daha doğurmasın mı diye

Cnm gogsun kotu olmustu aptin duzeldi mi?
Bebisin ne yapiyor?
Akilli mi?mizildiyor mu cok :) :)

Memeler idare eder canim.sizim sizim sizliyo ama dayanilmiycak bi agri degil.bebek ilk emmeye basladiginda cok canim yaniyo sonra uyusuyo anlamiyom.iyilesecek elbet.

Oglum iyi allaha sukur.uyudumu uyuyo cok zor uyandiriyoruz Uyandimi yaklasik 10 dk bagiriyo.meme uclarim kucuk oldugu icin almakta zorlaniyo basta cok sinirleniyo dogal olarak.ole iste o gercek dunyaya alismaya calisiyo bizde ona.:)

Amin cnmcim :) :)
Super cnm maasallah :)
Dogumdan once mi baslamistin lansinoha??
Simdi kullaniyor msn?
Kalkan,kelebek,silikon uc gibi seyler kullandin mi?

Canım doğumdan önce başladım.. Hala da kullanıyorum kremi.. Silikon uç kullandık bir kaç gün..hastanede verdiler.. Şimdi kullanmıyoruz çok şükür..

Oy maşallah paşaya... Sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…