- 31 Mart 2013
- 346
- 15
kizlar dogum yaptm sezeryan.la.cok kolaydı.kizimda bende cok iyiyiz.39+1 bugün 3650 50 cm.hemen sütüm geldi kizimda tuttu memeyi.darisi basiniza
kizlar dogum yaptm sezeryan.la.cok kolaydı.kizimda bende cok iyiyiz.39+1 bugün 3650 50 cm.hemen sütüm geldi kizimda tuttu memeyi.darisi basiniza
Memeler idare eder canim.sizim sizim sizliyo ama dayanilmiycak bi agri degil.bebek ilk emmeye basladiginda cok canim yaniyo sonra uyusuyo anlamiyom.iyilesecek elbet.
Oglum iyi allaha sukur.uyudumu uyuyo cok zor uyandiriyoruz Uyandimi yaklasik 10 dk bagiriyo.meme uclarim kucuk oldugu icin almakta zorlaniyo basta cok sinirleniyo dogal olarak.ole iste o gercek dunyaya alismaya calisiyo bizde ona.:)
Düşer gülüm sizin de, kuzularimiz arasında 3 gün var zaten
Senin keyifler ne alemde?
bizimkide cool görünümlü en panik baba seçilir sanırım
normal bi zamanda konuşunca ben panik heyecan yapmam diyo..
ama en ufak bi sancımda hemen hastaneye götürmeye kalkıyoa
bizimkide kızım kızım diye karnımın etrafında dolanıp duruyo
Benim kocada aynı kendisi normalde çok cool gözüküyor dün kasiklarima hafif ağrı girdi. Doktora gidellim mi sabaha dogurmassin Dimi diye paniklemeye başladı. Bu aralar oğlum napiyosun diye dolaniyo etrafımda artık cok istiyo gelmesini. Bide normal dogum için kendisi baya bi ısrarlı son dakika sezeryan istemiceksin Dimi diye telkinde bulunuyor. Tüm ictenligiyle normal doğuma hazırlamaya calisiyo garibim:)
Aynen canım bende dün akşam yarım saatlik sürekli bir sancı yedim.Esmerim takvimine bakılırsa seninle ayniyiz son 8 günümüz ve bende de hic bir sey yok her gün aranıyorum daha doğurmasın mı diye
suyum geldi kızlar. hastaneye gidiyoruz.
Kizlar bana akil verin
Dogumdan sonra 3 gun evimize gittik ancak bizim evimiz kucuk oldugu icin annem rahat edemedi.yatacak sadece salon var ordada rahat olmadi bizde annemin evine gelmeye karar verdik.burdada esim rahat edemiyo.eve gidelim diyo.annem ben sizin evde duramiyom diyo.ben bebekle tek basima idare edemiyorum.ustunu bike giydiremiyom oglumun cok kucuk korkuyorum.anliycaniz ikisi arasinda kaldim.dun aksam esim ben arada eve gider evde kalirim dedi.sen kal annende dedi.bende tmm dedim.sizce ne yapmalayim.keske evim anneme yakin olsa.
Benim kocada aynı kendisi normalde çok cool gözüküyor dün kasiklarima hafif ağrı girdi. Doktora gidellim mi sabaha dogurmassin Dimi diye paniklemeye başladı. Bu aralar oğlum napiyosun diye dolaniyo etrafımda artık cok istiyo gelmesini. Bide normal dogum için kendisi baya bi ısrarlı son dakika sezeryan istemiceksin Dimi diye telkinde bulunuyor. Tüm ictenligiyle normal doğuma hazırlamaya calisiyo garibim:)