2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Cnm maasallah super bir dogum ins Allah'im bize de boyle bir dogum nasip etsin.
Allahbagislasin zeynebini :) :)

Maasallah cnm gozunuz aydin
Allah bagislasin :)
İns darisi bize olsun :)
Kac kilo?
Kesi attilar mi sana??

Cnm senin de mi sanci,kasilma bir seyin yok??
5 gun kalmis saka gibi ne heyecanlisindir
Guzel haberlerle gel tatlim

Aynen benim de duygularim karisti
Ne hissediyorsun peki?
Vajinada baski,kramp,kasilma gibi yani

canım benim 33. haftadan beri var hatta rahimde 1 cm açıklık olup erken dogum tehdidi demişlerdi 1 gece hastanede yatmıştım.o zamandan beri ben gelecek zannettim hep ama şimdi 37 +3 uz bekliyoruz.

Normal dogum yapan slavezero nickli arkadasinda acikligi vardi onceden dogumu kolay gecmis belki senin de oyle olur tatlim :) :)

Cok gecmis olsun tatlim disciye gitsene
Gebelikte gidilmez diye bilinir ama memorialin gebe egitiminde disci yok oyle bir sey hemen her tedaviyi gebelikte yapabiliyoruz demisti

küçük ev daha temiz kalmaz mı canım. benim evde kocaman. temizle temizle bitmiyor. balkonu yıkıyorum 2 saat sonra yine aynı. ben yıkamaya vermiştim getirdiler ama sermedim onları taşınacağımız için. kullanmadığım halıları falan yazdım.

Bence mumkun oldugunca gec degil erken hallettir
Ne olur ne olmaz tatlim :)

Maasallah kuzuma :)

Çok sağol

cnm simdi gordum ay cok duygulandim ayni gunlerdeyiz sen aliyorsun hayirlisiyla kucagina bebisini :) darisi basima. ohhh ne guzel kakar o simdi

Ben de şaşkınım hala,39'dan sonra alırım demişti dr,öncesi olmaz dedi.senin de öyle olur sezeryan olucaksa.sağlıkla gelsinler

Ben de merak ediyorum tosunumu,yanaklarını da Kayınpederini takma,sağlıkla gelsin kuzun,gerisi boş

Ayyy hadi maşallah
Benim de bugun 14.30 da randevum var bakalım bizim cimcime kac kg oldu ) herkes daha soğutmadın mı diye arayıp duruyor ))

Çok sağol,güzel haberlerle gel sen de inşallah

Maşallah kuzuna
sizin icin hayirlisi Sezeryan olması demek ki canım..
Saglikla kucagina almayı nasip etsin Allah'ım

çok tşk.ben de öyle dua ettim hep,nasıl hayırlıysa o olsun diye,hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

mutfak o kadar küçük ve karanlık ki yemeği salonda yiyoruz ve salon küçük yemek masası komadık yerde yiyoruz, anlayacağın salon bizim yaşam alanımız sürekli dağılıyor leke vs oluyor. mutfakta aynı şekilde bi şey yapmaya kalksan bir anda dağılıyor benim pratik olmayışımında etkisi var tabi

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve doğum hikayemi paylaştım sizinle sanırım ilk paylaşan benim
ve buda benim kızım meleğim teyzeleri maşallah demeyi unutmayın

seninki daha kötüymüş ozaman canım. Allah yardımcın olsun.benim oturma odam bile misafir odası büyüklüğünde. inşallah mayıs ayında kurtulacağım temizle temizle bitmiyor. perde falanda yetmiyor. odaların her tarafı pencere. sil sil nereye kadar.

maaşallah cnm bebeğne Rabbim nazarlardan korusun güle güle büyüt..

selam arkadaşlar benim kuyruk sokumu kemiğim felaket ağrıyor öyleki yürümekte bile zorlanıyorum içinizde benim gibi olan var mı dr olabilr dedi ama bana hiç normal gelmiyor...

Maasallah Allah'im esirgesin bu fistigi cooook cok tatlu yavrum
Hikayeni nerde paylastin tatlim??

ben bir buçuk senede bir kere sildim daha da silmem dedim pencereleri. zaten birinci kat çok çabuk kirleniyor en kötüsü bu eski ikili pencerelerden araları silmek çok zor kolum uzanmıyor. ama kira vermeyince kendi evimizi alana kadar nimet deyip şükrediyoruz:) senin evinde şimdiden hayırlı mübarek olsun inşallah. Allah güzel günlerle oturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…